Wpisy 981 207 – 981 306
13 czerwca 2012 14:43 → 13 czerwca 2012 16:33, 100 wpisów
siemka wszystkim
ja coś czuję ,że pora zakończyć moja przygode z TS
ja coś czuję ,że pora zakończyć moja przygode z TS
dalsza zabawa w kotka i myszke mi nie odpowiada
żeby nawet 2 zł nie móc upolować ? co jest dolicha
majwoj23...a jak twoja zabawa?
Mnie czeka długa droga,bo idę szukać szcesliwej kolektury,pod nosem mam same pechowe,ale jak mówi matolek koziolek trezba po szerokim świecie szukac tego co się ma blisko...
to co dzis powpadało to jakaś kpina...powinni tam Macierwicza wpuścić aby zrobił z tym porządek
Jakby rządził PIS na pewno by tak nie było
Bonus Multi Multi: 400 000 złotych
Juz dawno bylibyśmy milonerami
To jak koledzy koleżanki....kto dzisiaj milionerem został?
a kto frajerem po raz kolejny?
Lila gra na duzo zakładow,to może lepiej się wypowiedzieć na temat oboków,czy to szczęscie coś wygrać przypadek czy ts knuje przy losowaniach...
hippoo....chyba zaczynam wierzyć w teorie spisku
ja przyznaje sie bez ,że jestesm frajerem
wygrałem 1300 a stracone juz z 250 !!!!!!!!!
kathy...kurde tak samo pomyslalem wczoraj....ale na pomyśle sie skonczyło
hippo...2 zakłady za 5 zł
rowny tydzien wczesniej wpadło 7/10 tak na zachete...a pozniej 6/6 i to wystarczyło by diabelski TS mnie zaraził
a teraz TS ssie ze mnie wszyskie soki
chyba napije sie kawy z żalu
TS jak boa dusiciel jak obejmie człowieka uściskiem:to już nie wypuści...
a gdzie tam boa....jak ANAKONDA albo GODZILLA
mam pytanko dostałem oferte na telefon nokia n8 czy ktos ja posiada,mamwybór miedzy lumia 610 a nokia n8
majwoj...dam ci tez wafelka na osłode
kosmaty...nie poradze bo wyprzedałem wszystkie telefony by grac w TS
hipopotan
2 zakłady 3-razy w tygodniu wystarczy
kosmatybierz n8 {{ok}jest
2 zakłady 3-razy w tygodniu wystarczy
kosmatybierz n8 {{ok}jest
Witam zakonnika ze skromnym wzrokiem.
ale wiem jedno...nokia to nokia.
jak kiedys mialem telefon to nokie
A w kolekturach za szybką wystawiają wygrane zdrapki by skusić na grę,a tymczasem wiele wygranych świadczy,że pozostały puste zdrrapki do wzięcia...
aha...to bierz obie
Np.w jednej aż trzy szybkie 50,wygrane po 50zeta,czyli reszta w puli prawdopdobnie przegrana..
te wygrane zdrapki dawno juz komisja TS zgarnęła
chodze do zaprzyjaznionej kolektury gdzie koleżanka mówiła ,że w keno raz ktos wygrał 100 tys przez pomyłke bo system sie zawiesił
Keno jest straszne bo losowania co 5minut,jak kogoś wciągnie to łatwo zostać bamkrutem..
Ts zaprzyjaznia ludzi
a ja dziś drapłem w krzyż 20zł i s7 14zł, ale krzyż kupiłem w sumie 3szt
mm
gg...dziennie drapiesz?
gg...moze jak bedziesz nocą drapał to TS nie zauważy i cos wygrasz
kriss
ja czuję że jolka ma 40tyś w krzyżówce przygotowane- nie wiem w której, nr. drapek od 036 do 045--- podaj jakiś numer to pociągnę
ja czuję że jolka ma 40tyś w krzyżówce przygotowane- nie wiem w której, nr. drapek od 036 do 045--- podaj jakiś numer to pociągnę
gg...moze 36? a jak nie to moja ulubiona 42
http://www.youtube.com/watch?v=VAyxz1Qc5RQ&feature=relatedstare ale jare
kriss
033,035,048-- tu były wygrane po 3zł, 063-20zł,091-10zł; ja bym postawił na nr. 038 lub 040
033,035,048-- tu były wygrane po 3zł, 063-20zł,091-10zł; ja bym postawił na nr. 038 lub 040
gg,majwoj,kris gg jeszcze nie wygrałeś 50 tys w zdrapkach przy twoim farciee
trisetum
czekam na ten dzień z niecierpliwością- mówisz że to dziś ma być-- zaraz idę do żb po krzyż. z 40tysiączkami
czekam na ten dzień z niecierpliwością- mówisz że to dziś ma być-- zaraz idę do żb po krzyż. z 40tysiączkami
ja ostatnio drapie s7 ale same po 2 zeta czasem przy czerwonej 7
ja dziś kupiłem rano 1szt s7, i 3czerwone i 1czarna 7 dały 14zł,to se pozwoliłem na krzyż. i dopiero za trzecim razem 20zł, a teraz kupię max. 2szt
tych wygranych po 2 zł w s7 jest sporo często leca drobniaki w sz50 tak nie jest
ja w sumie s7 nie kupuję, ale otwarta była nowa paczka i wczoraj 7zł , dziś 14, na 3szt. kupione
Witam wszystkich! i proszę każdego o podanie jednej liczby z przedziału 1-59