Wpisy 980 052 – 980 151
12 czerwca 2012 14:23 → 12 czerwca 2012 15:04, 100 wpisów
torsan to się tobie też nie dziwie bo obstawić Polskę grozi przegranym kuponem a obstawić Rosję to tak dziwnie bo nasi w tym meczu grają czyli najlepiej w ogóle nie obstawiać meczów z Polską
patryk$$ a jaki kurs masz na kuponie
M.dorotka.
To masz zajęcie na godzinę.
To masz zajęcie na godzinę.
Kathy.Nie smutaj.
emerytka 46 teraz miałaś 5/10 bez plusa a na wieczór też masz te same liczby
ja obstawiam na remis Polska-Rosja
Multi.Tak mam te same.
kathy
( nie bądz smutna bo nasi dziś grają trzeba się radować jak przegramy to wtedy będzie smutni i zaśpiewamy nic się stało ale mam nadzieję że jednak dzisiaj wygramy) 

( nie bądz smutna bo nasi dziś grają trzeba się radować jak przegramy to wtedy będzie smutni i zaśpiewamy nic się stało ale mam nadzieję że jednak dzisiaj wygramy) 

Lilua..gdzie wybbywalas..jak bylo..zadowolona Jestes..
czekam teraz na kuriera z Poznania..zalozylam cyfre plus na Tv ale tylko dojczlowskie programy prawie..powinna byc astra i hortbrig..
ale podwojna jakas glowa potrzebna i talerz 90 i cos tam jeszcze
tak mi znajomi zamowili..a co z netem to jeszcze nie wiem..
jaki wziasc..musze do Swinoujscia jechac..bo tu w tej dziurze nic nie ma..ale jakos dam rade..

czekam teraz na kuriera z Poznania..zalozylam cyfre plus na Tv ale tylko dojczlowskie programy prawie..powinna byc astra i hortbrig..
ale podwojna jakas glowa potrzebna i talerz 90 i cos tam jeszcze
tak mi znajomi zamowili..a co z netem to jeszcze nie wiem..
jaki wziasc..musze do Swinoujscia jechac..bo tu w tej dziurze nic nie ma..ale jakos dam rade..

torsanmasakra z tą Holandią,choć trzeba przyznać,że mieli pecha
wojtas198721002 a obstawiłeś kupon w realu
kathy a co się stało
multi multi-jeszcze nie,ale próbuję coś wykombinować
mam4/5 x5 i 4/10 x5i pewniaczek 54
Dopisano wygrane multi multi
torsan-Grecja-Czechy-chyba 2
wojtas198721002 ja tak tobie powiem że wczoraj już liczyłem na kalkulatorze wygraną z dzisiejszych dwóch meczy ale dałem sobie spokój bo ja tu kibicować Polsce jak Rosję ma się na kuponie
ulexxa
złota rybko czego sie ostatnio najadłaś że tak dobrze ci idzie???
multi multi-ja coś czuję,że będzie remis,albo wygramy,w końcu będziemy grac z kontry,a to nam dobrze wychodzi
torsan to bardzo by było fajnie jakby Czesi wygrali bo oni mają 0 punktów a Grecja ma jeden
ale dziadowski..sygnal..
jak go naprawic..moze by tak..
hmm..moze pomoze..

jak go naprawic..moze by tak..
hmm..moze pomoze..

złota rybko spełnij tylko jedno moje życzenie...podaj cyferki na 22???
Złota rybka sama sobie spełnia życzenia.
kathy rozumiem też miałem ból zęba jakoś to chyba w maju było poszedłem do dentysty i spokój
islandorka30,5

islandorka bedą w profilu
multus dzięki
rybeczko
robalku
robalku
sorki ale w bajce jest inaczej...
wojtas198721002 ale słyszałem że Smuda zmianę zrobił w reprezentacji no oprócz Szczęsnego bo wiadomo on dziś nie może grać za czerwoną kartę
multus wczoraj słyszałam o zmianach ale po nazwiskach ich mało znam...
Robal.Zasięg?
kathy to plombowanie było czy usuwanie zęba
Witam wszystkich .. gwoli..itd.. nie grałam
kto mi poda linka do lotto.pl .. chodzi mi o wyniki niesortowane.. teraz nie moge ich znaleśc na tej nowej stronce albo po prostu niesortowane, bo na pasko jeszcze nie ma ..
kto mi poda linka do lotto.pl .. chodzi mi o wyniki niesortowane.. teraz nie moge ich znaleśc na tej nowej stronce albo po prostu niesortowane, bo na pasko jeszcze nie ma ..
multi multi-zagęszczony środek pola będzie-Dudka zamiast Rybusa-ustawienie:4-3-2-1
kiedys to sie znało całą drużyne,ale teraz masakra...prędzej znam wszystkich skoczków narciarskich,nie tylko polskich...
dobra Kochani..uciekam bo szwagier tu juz chodzi.. a to jest
pan Niemiec..hmm czuje sie dalej jak w "szkoplandi"..ha ha
KOGO nie powitalam to Witam ciepluchno..i zycze Wam(a to najwazniejsze!!!..TRAFNYCH WYGRANYCH..
no i oczywiscie..buziolki i samych fajnych.."DNIOW"..

pan Niemiec..hmm czuje sie dalej jak w "szkoplandi"..ha ha
KOGO nie powitalam to Witam ciepluchno..i zycze Wam(a to najwazniejsze!!!..TRAFNYCH WYGRANYCH..
no i oczywiscie..buziolki i samych fajnych.."DNIOW"..

jocia
islandorka30,5 co tam pozmieniał ale nie wiem do końca kto będzie grał a kto nie
Ulexxa
multuś jakbym znała dobrze nazwisko ty bym ci powiedziała...
wojtas198721002 to tylko Dudka będzie nowy i tak oprócz Tytonia reszta ta sama
bądz co bądz zmiany będą i w bramce tytoń tez nie będzie sam...
kathy > w imieniu koleżanki złożyłem protest u panów Hiszpanów!!!
Wytłumaczyłem swoim hiszpańskim , że koleżanka codziennie jechała i trawę konewką podlewała. Niech się wypchają i se jadą na morze kopać
Wytłumaczyłem swoim hiszpańskim , że koleżanka codziennie jechała i trawę konewką podlewała. Niech się wypchają i se jadą na morze kopać
Robal ile kasy na to trzeba???
chyba że masz fart i trafisz 2 x 10!!!
nawet nie spojrzałam...
islandorka30,5 nie ty pierwsza nie ostatnia wstyd się przyznać ale tak żeby wymienić z marszu całą kadrę to też u mnie nie najlepiej bo ja oglądam naszych głównie przy takich imprezach jak ta teraz choć znam niektórych
torsan wiesz co ci się należy???ale masz szczęscie nie będę taka...
jocia

na 20 liczb - wszystkie kombinacje, to trochę ponad 170 tysięcy... x 2,5 ...
a systemik ? no znam taki skromny na 55 zakładów, ale ...
jak nie trafisz dziewięciu liczb, to grozi bida z nędzą
a systemik ? no znam taki skromny na 55 zakładów, ale ...
jak nie trafisz dziewięciu liczb, to grozi bida z nędzą
multus to tak jak ja, ja głownie siatkówkę i skoki...
islandorka-tak własnie jest jak się cos trafi o 14 to potem dupa jest
islandorka30,5 ale jak wyjdziemy z grupy to obiecuję że wszystkie nazwiska będę w mojej pamięci
torsan w tym miejscu brakuje pewniej emotki...
Emeriti..Jestes kochana
tylko Ty jedna odpisalas mi..super milo
ten net u siostry jest bardzo wolny(ze sticka)..i nie mam jak pisac szybciej..pozdrawiam Cie i zycze..milego popoludnia..

tylko Ty jedna odpisalas mi..super milo
ten net u siostry jest bardzo wolny(ze sticka)..i nie mam jak pisac szybciej..pozdrawiam Cie i zycze..milego popoludnia..

Robal36 > domyślam się że pytasz o mecz? Remis ze wskazaniem na Polskę
torsan młody jesteś ale zgadnij...okrągle jak talerz przecięte na pół i ryczy jak wół???
Ulexxa
Tyle wpisów na czacie,że można przeoczyć.Nie smuć się.
Tyle wpisów na czacie,że można przeoczyć.Nie smuć się.
torsan co ugrałeś od tamtej szczęsnej pory...
Na azjatyckich giełdach kurs na Polskę i remis spada, często się zdarza, że to dobry znak i prognostyk
islandorka-to była nieszczęsna pora bo to było na sucho nie gram na czas Ojro
islandorka30,5 chyba wiem myśli Tuska jak ma problem że społeczeństwem to wtedy jego myśli też są na pół i też ryczą w jego głowie np w sprawie ACTA lub w sprawie emerytur
multuśzgaduj dalej...
islandorka30,5 a skąd wiesz że torsan ma dobrą odpowiedż
tak myslę...
nie mów że ty nie wiesz???