Wpisy 97 853 – 97 952
24 lutego 2010 22:48 → 25 lutego 2010 13:59, 100 wpisów
>>>witaj mag. madzia77, lila, mysia-pysia, ale o kimś chyba zapomniałem, och ten Balantines i Chelsea
Przychodzi eskimos do baru i mówi:
-Whisky poproszę
-Barman- z lodem ?
-Eskimos : a w pie.dol chcesz?
Przychodzi eskimos do baru i mówi:
-Whisky poproszę
-Barman- z lodem ?
-Eskimos : a w pie.dol chcesz?
Przychodzi Murzyn do lekarza i radośnie wykrzykuje:
- Zmienię kolor skóry na biały! Zmienię kolor skóry na biały...
A lekarz na to: - Czarno to widzę...
plemię kanibali porwało polaka, ruska i niemca, powiedzieli że wypuszczą ich jeśli powiedzą liczbę, której nie zna wódz.
pierwszego dnia wzięli niemca
-milion!
-to tyle ile jest gwiazd na niebie – odp. wódz
no i go zjedli
drugiego dnia wzięli rosjanina
-sto milionów!
-to tyle ile jest ziaren piasku na naszej plaży.
tego też zjedli
trzeciego dnia wzięli polaka i pytają o liczbę
-od ch…a !
-o! takiej liczby nie znam - odp wódz - a ile to jest?
-widzisz tę palmę ?
-tak
-to jak od niej w pizdu.
- Zmienię kolor skóry na biały! Zmienię kolor skóry na biały...
A lekarz na to: - Czarno to widzę...
plemię kanibali porwało polaka, ruska i niemca, powiedzieli że wypuszczą ich jeśli powiedzą liczbę, której nie zna wódz.
pierwszego dnia wzięli niemca
-milion!
-to tyle ile jest gwiazd na niebie – odp. wódz
no i go zjedli
drugiego dnia wzięli rosjanina
-sto milionów!
-to tyle ile jest ziaren piasku na naszej plaży.
tego też zjedli
trzeciego dnia wzięli polaka i pytają o liczbę
-od ch…a !
-o! takiej liczby nie znam - odp wódz - a ile to jest?
-widzisz tę palmę ?
-tak
-to jak od niej w pizdu.
Wchodzi murzyn w Moskwie do baru, patrzy po pólkach i nie wie co zamówić.
Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zmrożona butelkę i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi "huuu" i nic.
Murzyn krzyczy "Dla mnie to samo" barman nalewa, murzyn wypija, zaczyna się skręcać, kaszleć, rzygać, łzy mu ciekną, a rusek klepie go w plecy i pyta:
" Co murzyn, za zimne?..
Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zmrożona butelkę i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi "huuu" i nic.
Murzyn krzyczy "Dla mnie to samo" barman nalewa, murzyn wypija, zaczyna się skręcać, kaszleć, rzygać, łzy mu ciekną, a rusek klepie go w plecy i pyta:
" Co murzyn, za zimne?..
A oto jak rozwijała się ta "głowna" przypadłość u "kogucika19" i jak to wyglądało w jego tu początkach:
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
Zgaś światełko,
wejdź do łóżka,
niech przytuli Cię poduszka,
zamknij oczka
pomyśl sobie,
ze ja też TO samo zrobię.........Dobranoc :)
wejdź do łóżka,
niech przytuli Cię poduszka,
zamknij oczka
pomyśl sobie,
ze ja też TO samo zrobię.........Dobranoc :)
Eskimos ciągnie na sankach lodówkę. Widzi go drugi i pyta się:
- Po co Ci ta lodówka, jest minus 20 stopni?
- A niech się dzieciaki trochę ogrzeją.
- Po co Ci ta lodówka, jest minus 20 stopni?
- A niech się dzieciaki trochę ogrzeją.
vento > wbij sobie do tej swojej pustej makówy, że zawsze miałem odwagę pisać pod swoim nickiem nawet do takich durni jak ty. Więc nie snuj kolejnych teorii spiskowych bo nie jestem Marią Konopnicką, Stefanem Żeromskim, Dodą ani Januszem Palikotem.
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Skoro sie pojawił,uczy sie moich wpisów na pamięć,jest jak wytresowany kundel, to jak można takiego wielbiciela olać.Niegodne by było,żebym mu nie odpisywał.A tak sie poświeca żeby troche popisać,bo biedak pracuje na dwa kompy i pisze do siebie,wiec dajmy mu troche radości.Zobaczycie że będzie częściej zaglądał,bo odrazu sie robi milutko i wesolutko.To taki błazen dający rozrywke,wtedy kiedy nam jest smutno.Dobrze że nie żąda zapłaty za swoje dowcipy na wysokim poziome,choć już coś wspominał o 20 groszach,ale chyba sie przecenił.A kto by dał nam tyle Radości, tylko chamidło stać na to.Ale pamiętajcie on jest mój,tak że prosze o tym pamiętać.To mój wychowanek.Wiem że nie ma czego zazdrościć,ale lepsze chamidło jak nic. Zawsze to weselej.
no i proszę,przed chwilą wszyscy bluzgali na siebie,
pojawił się emeryt i jest spokój,kawałami sypie z wszystkimi się wita,a przed chwilą opluwał pod innymi nickami.
pojawił się emeryt i jest spokój,kawałami sypie z wszystkimi się wita,a przed chwilą opluwał pod innymi nickami.
murphy >>>> wycinasz zdania z kontekstu!! proponuje Tobie- siusiu , paciorek i lulu...Spokojnej Nocy:)
Jak można komentować coś czego sie nie rozumie.I ja pójdę już komarka sobie strzelić.Do jutra.Dobranoc wszystkim za wyjątkiem tego cyborga bo on do 4 rano bedzie pisał a o 5 rano zacznie sie dla niego nowy dzień.Baterie w respiratorze ma silne to ze 3 dni powalczy.Dobranoc.
Magda!!!,Magda!!! na twoja niekorzyść wywołałem wilka z lasu.Ps.
jutro może być jatka hahaha
jutro może być jatka hahaha
Jak sam o sobie tu podawał , "emeryt" vel "ibiza" jest członkiem Klubu Wysokogórskiego w Gnieźnie.
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
emeryt zapomniałeś dodać jeszcze mnie do tego towarzystwa z tymi nickami
vento>>> a kto to jest danteV?,bo nie za bardzo kojarzę?
Dobranoc wszystkim !
Dobranoc wszystkim !
MAG.. oczywiście że spokojnie,bo ze mnie nie spotykanie spokojny człowiek.I Tobie kolorowych snów,samych milutkich,a cyferki niech dadzą ci wygraną.Dobranoc.
Następny nawiedzony - czy istnieją normalni?
No nie usnę jak mu nie napisze, że działam w kółku gospodyń wiejskich w Koziej Wólce.Może o mnie tam napiszesz,bo jestem zazdrosny o EMERYTA,dlaczego go tak wyróżniasz.Wyjątkowa kur o nie obraziłbym te panie,ale moge napisać że wyjątkowa kanalia z ciebie.Na bank jestem pewny że kiedyś ktoś ci ten pryszczaty pysk obije.
Czyli graj tylko na 14 jak wchodzi :) i nikomu nic nie podawaj :)wtedy wygrasz
A oto kolejne zdjęcie pochodzące z netowej strony Klubu Wysokogórskiego z Gniezna :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
murphy,emeryt,ibiza i edi to jedna osoba,
na tym polega jego zabawa hehehe
na tym polega jego zabawa hehehe
Grałem nimi na 5 losowań a one teraz się obudziły :) Tak jk Ci napisałem że w końcu ustrzelisz coś:)
max... ja narazie z nich nie bede rezygnowac... jutro 25... moja liczba urodzenia... może cos sie uda
>>>dzikus ja mieszkam w Polsce "A", a ty w Polsce "D", nieraz to udowodniłeś, takie chamstwo jest charakterystyczne dla tego regionu
no comment
no comment
emeryt ty tu regionami oczu ludziom nie mydl
już tu pokazałeś raz jak ci się film urwał jak
gadasz ze sobą czyli z ibizą
już tu pokazałeś raz jak ci się film urwał jak
gadasz ze sobą czyli z ibizą
paola... mam kilka zestawów... cyferki owe wynikają z dat urodzenia moich i rodzinki...
>>>dzikus-ani razu tu na tym forum nie zaatakowałem Ciebie, zresztą nikogo, a ty mnie atakujesz w taki sam sposób pod tymi wszystkimi vel które wymieniłem, jeszcze raz ::: W TAKI SAM SPOSÓB !!!! przecież głupi, by sie domyślił;
nie atakuję tu nikogo, bo wiem z życia, że z uśmiechem zawsze więcej załatwiam, niż arogancją, chamstwem kłótnią, to jest mi obce; jeszcze raz zaznaczam, że życie mnie tego nauczyło i to moje doświadczenie podczas pilotowania wycieczek, konwojów, tirów, laweciarzy itd;
a wiedz, że znam mentalność polaków w całej Polsce, bo nie ma turystycznej miejscowości w Polsce, której bym nie znał; jak mnie się pytają, czy byłem w Zakopanem, czy w Warszawie to mnie to śmieszy, bo nie wiem dokładnie czy byłem tam 52 czy 54 razy
a w Europie nie byłem tylko w Albanii, Portugalii, Anglii
mentalność europejczyków tez znam
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca i na codzień spotykam się z różną mentalnością ludzi z którymi pracuję
nie atakuję tu nikogo, bo wiem z życia, że z uśmiechem zawsze więcej załatwiam, niż arogancją, chamstwem kłótnią, to jest mi obce; jeszcze raz zaznaczam, że życie mnie tego nauczyło i to moje doświadczenie podczas pilotowania wycieczek, konwojów, tirów, laweciarzy itd;
a wiedz, że znam mentalność polaków w całej Polsce, bo nie ma turystycznej miejscowości w Polsce, której bym nie znał; jak mnie się pytają, czy byłem w Zakopanem, czy w Warszawie to mnie to śmieszy, bo nie wiem dokładnie czy byłem tam 52 czy 54 razy
a w Europie nie byłem tylko w Albanii, Portugalii, Anglii
mentalność europejczyków tez znam
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca i na codzień spotykam się z różną mentalnością ludzi z którymi pracuję
>>>nie należę do Klubu wysokogórskiego w Gnieźnie, jak to cię interesuje i mogę powiedzieć ci tyle, że do mnie dzwoniono, że masz ze wszystkimi nickami, pod którymi tu wojujesz ze wszystkimi /bo nie znam tu nikogo, komu byś nie ubliżył, taka choroba twoja/ wystąpić w 3 wersji
"głupi, głupszy", ale w ilu jeszcze wersjach wystąpisz ? chyba w tylu ile tu nicków masz
a skoro już nie darowałeś mojemu dziadkowi, to w rewanżu mogę ci napisać, że twoja głupota i chamstwo tutaj codziennie wnoszone pod różnymi nickami to wina genetyki, czyli pochodzenia rodziców twoich, ty jesteś ze sz-kieletczyzny czy ze wsi warszawy tej koło Kobyłki ?
"głupi, głupszy", ale w ilu jeszcze wersjach wystąpisz ? chyba w tylu ile tu nicków masz
a skoro już nie darowałeś mojemu dziadkowi, to w rewanżu mogę ci napisać, że twoja głupota i chamstwo tutaj codziennie wnoszone pod różnymi nickami to wina genetyki, czyli pochodzenia rodziców twoich, ty jesteś ze sz-kieletczyzny czy ze wsi warszawy tej koło Kobyłki ?
Witam.
Odnosząc się do wpisu 97794 - el-ohima - muszę przyznać, że lubię takie wpisy.
Też potrafię tak napisać, ładnie brzmi i ciekawie się czyta.
Wydźwięk tych słów jest taki:" Cześć kochani, jestem tu nowy i patrząc na Was rzygać mi się chce. Gównianie typujecie w Lotto i u buków, na niczym się nie znacie. Ja jestem w tej "branży" od iluś tam lat i jestem najlepszy".
Fuck w mordę takich mathefukers!!!
Masz pomysł, sposób, itp., itd. - to go podaj, podziel się jak inni na tych forum.
Oceni się te twoje rady i wszystko będzie wiadome.
Ps. Mam nadzieję, ze osoby, które udzieliły mi i innym początkującym w Lotto i w grze u buków rozumieją iż to nie do nich jest ten tekst.
Pozdrawiam
Odnosząc się do wpisu 97794 - el-ohima - muszę przyznać, że lubię takie wpisy.
Też potrafię tak napisać, ładnie brzmi i ciekawie się czyta.
Wydźwięk tych słów jest taki:" Cześć kochani, jestem tu nowy i patrząc na Was rzygać mi się chce. Gównianie typujecie w Lotto i u buków, na niczym się nie znacie. Ja jestem w tej "branży" od iluś tam lat i jestem najlepszy".
Fuck w mordę takich mathefukers!!!
Masz pomysł, sposób, itp., itd. - to go podaj, podziel się jak inni na tych forum.
Oceni się te twoje rady i wszystko będzie wiadome.
Ps. Mam nadzieję, ze osoby, które udzieliły mi i innym początkującym w Lotto i w grze u buków rozumieją iż to nie do nich jest ten tekst.
Pozdrawiam
RÓWNANIE ANTY-MATEMATYCZNE
Widzę rosnącą popularność Mini.
Powiedzmy, że w Mini mamy 5/40 co równa się 1/8.
W MM mamy 5/80 co równa się 1/16.
A więc 2x "łatwiej" wygrać w Mini.
Z tym że w MM mamy 20 licz, czyli x4, a więc 1/16 x4 = 1/4.
To oznacza, że w MM jest 2x "łatwiej" wygrać niż w Mini.
Skoro za 5/5 w Mini dają setki tysięcy, nawet niech będzie 100000, to powinni w MM dawać 50000, nie?
A dają TYLKO 700.
A jeszcze cena zakładu, w MM jest 2x>, więc powinno być 1400. Nie wspomnę, ze "powinno" być 100000.
I na tym polega różnica.
Ps Uproszczenie jest specjalne.
Widzę rosnącą popularność Mini.
Powiedzmy, że w Mini mamy 5/40 co równa się 1/8.
W MM mamy 5/80 co równa się 1/16.
A więc 2x "łatwiej" wygrać w Mini.
Z tym że w MM mamy 20 licz, czyli x4, a więc 1/16 x4 = 1/4.
To oznacza, że w MM jest 2x "łatwiej" wygrać niż w Mini.
Skoro za 5/5 w Mini dają setki tysięcy, nawet niech będzie 100000, to powinni w MM dawać 50000, nie?
A dają TYLKO 700.
A jeszcze cena zakładu, w MM jest 2x>, więc powinno być 1400. Nie wspomnę, ze "powinno" być 100000.
I na tym polega różnica.
Ps Uproszczenie jest specjalne.
witam.
sirMavins napisał .
Widzę rosnącą popularność Mini
jak podniosą cene za zakład
to nie będzie już taka popularna
wysokich wygranych na dziś
sirMavins napisał .
Widzę rosnącą popularność Mini
jak podniosą cene za zakład
to nie będzie już taka popularna
wysokich wygranych na dziś
"jak podniosą cene za zakład
to nie będzie już taka popularna" - tak, bo jak stanowi to alternatywę dla MM, to ludziska sobie pograją, a jak wezmą i dadzą dajmy na to 2,5 to ludzi zniechęci.
Moim skromnym zdaniem podwyżka nastąpi w tym roku.
to nie będzie już taka popularna" - tak, bo jak stanowi to alternatywę dla MM, to ludziska sobie pograją, a jak wezmą i dadzą dajmy na to 2,5 to ludzi zniechęci.
Moim skromnym zdaniem podwyżka nastąpi w tym roku.
31 SUPEROFERTA Valencia-FC Brugge 1
1751 Liga Europejska-2.sp. - AS Roma-Panathinaikos 1
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10
1723 Liga Europejska-2.sp. - Werder B.-Tw.Enschede 10
1732 Liga Europejska-2.sp. - Szachtar D.-Fulham 10
2287 Liga Europejska-2.sp. - Urziceni-Liverpool awans 2
2265 Liga Europejska-2.sp. - Juventus-Ajax awans 1 Całkowity kurs 2,90
Wkład 15,30 Zł
Podatek 10% 1,70 Zł
Do zapłaty 17,00 Zł
EWK 44,35 Zł
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10
1723 Liga Europejska-2.sp. - Werder B.-Tw.Enschede 10
1732 Liga Europejska-2.sp. - Szachtar D.-Fulham 10
2287 Liga Europejska-2.sp. - Urziceni-Liverpool awans 2
2265 Liga Europejska-2.sp. - Juventus-Ajax awans 1 Całkowity kurs 2,90
Wkład 15,30 Zł
Podatek 10% 1,70 Zł
Do zapłaty 17,00 Zł
EWK 44,35 Zł
Oto kolejny przykład prawdomówności "emeryta" vel "ibiza":
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
..........................................................
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
hm
Fenerbahce-Lile x2
H.T.Aviv-Kazan x2
Wolfsburg-Villareal 2
Sporting- Everton 2
Unirea- Liverpool 2
za 3zł
Fenerbahce-Lile x2
H.T.Aviv-Kazan x2
Wolfsburg-Villareal 2
Sporting- Everton 2
Unirea- Liverpool 2
za 3zł
SirMavins>>
moim zdaniem różnica w 5/5 z ML, a Mini bierze się przede wszystkim z różnicy szans i jest na korzyść mini
cena inna niż w DL wynikała ze słusznych założeń
więc nie kracz proszę o podwyżce...
pozdr
Ps
Niestety
..."Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niegodziwości..."
moim zdaniem różnica w 5/5 z ML, a Mini bierze się przede wszystkim z różnicy szans i jest na korzyść mini
cena inna niż w DL wynikała ze słusznych założeń
więc nie kracz proszę o podwyżce...
pozdr
Ps
Niestety
..."Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niegodziwości..."
Jak myślicie, liczba 15 pójdzie jeszcze dzisiaj w mm?
Była 7razy z rzędu.
Była 7razy z rzędu.
Siemano wszystkim! wesoly>wydaje mi się że villareal lub everton ci nie wejdzie ale mogę się mylić (nie pamiętam wyników z pierwszego meczu). typer6>15 nie wpadnie pozdro
Witam cieplutko
hmmm.... namolny wąż znów wlazł w połowie [4/8] czyli sen się sprawdza. Na dziś.... żółty, brudny sweter wyrzucony do śmieci i lwica łażąca mi po pokoju. Chłopaki przełóżcie to na cyferki jeśli możecie . Thanks z góry i z dołu ;)))
hmmm.... namolny wąż znów wlazł w połowie [4/8] czyli sen się sprawdza. Na dziś.... żółty, brudny sweter wyrzucony do śmieci i lwica łażąca mi po pokoju. Chłopaki przełóżcie to na cyferki jeśli możecie . Thanks z góry i z dołu ;)))
zagraj z nami w marcu
zgłoś się zostały 3 dni!!!
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
zgłoś się zostały 3 dni!!!
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
Gram dużo w keno, wczoraj po raz kolejny udało mi się ustrzelic 5/5
Uważam ze w stosunku do multi wygrana jest trochę za niska, fakt trafia się taka 5ke częściej niż w mm ale prawdopodobieństwo trafienia w stosunku do mm nie jest w ty przypadku o wiele wyższe.
Uważam ze w stosunku do multi wygrana jest trochę za niska, fakt trafia się taka 5ke częściej niż w mm ale prawdopodobieństwo trafienia w stosunku do mm nie jest w ty przypadku o wiele wyższe.
Co do snów, to snilo mi się dzisiaj ze stałem za gościem w kolekturze który wysłał kupon za 14 tys! w Lotto, chciał sprawdzić taki sam z poprzedniego losowania ale numery miał nieczytelne???
Potem pojechałem już z fajnymi dziewczynami na jakaś imprezę ale to już inna historia:)
Potem pojechałem już z fajnymi dziewczynami na jakaś imprezę ale to już inna historia:)
Gala>>>mimo wszystko nadal nie wiem co z
tym fantem (15ka) zrobić, wczoraj ja postawilem na wieczór bo podejrzewalem ze się powtórzy ale 8 razy z rzędu chyba rzadko się zdarza. Zobaczymy w sumie:)
tym fantem (15ka) zrobić, wczoraj ja postawilem na wieczór bo podejrzewalem ze się powtórzy ale 8 razy z rzędu chyba rzadko się zdarza. Zobaczymy w sumie:)
.░░░(¯`:´¯)░░░░░░░⋰⋰
░░(¯ `·.\|/.·´¯)░░░⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░(¯ `·.(۞).·´¯)░(¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)(¯ `·.\|/.·´¯)
░░░ (_.:._).░(¯ `·.(۞).·´¯)
░░░(¯`:´¯)░░(_.·´/|\`·._)
░(¯ `·.\|/.·´¯)░░(_.:._).
░(¯ `·.(۞).·´¯)░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░░(_.:._)░░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
_ (¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰ WITAM:)
(¯ `·.\|/.·´¯) Pozdrawiam
(¯ `·.(۞).·´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰
(_.·´/|\`·._) Serdecznie:)
__ (_.:._) ⋰⋰⋰⋰⋰⋰
⋰⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░░(¯ `·.\|/.·´¯)░░░⋰⋰⋰⋰⋰⋰
░(¯ `·.(۞).·´¯)░(¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)(¯ `·.\|/.·´¯)
░░░ (_.:._).░(¯ `·.(۞).·´¯)
░░░(¯`:´¯)░░(_.·´/|\`·._)
░(¯ `·.\|/.·´¯)░░(_.:._).
░(¯ `·.(۞).·´¯)░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░(_.·´/|\`·._)░░⋰⋰⋰⋰⋰
░░░(_.:._)░░░░░⋰⋰⋰⋰⋰
_ (¯`:´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰ WITAM:)
(¯ `·.\|/.·´¯) Pozdrawiam
(¯ `·.(۞).·´¯)⋰⋰⋰⋰⋰⋰
(_.·´/|\`·._) Serdecznie:)
__ (_.:._) ⋰⋰⋰⋰⋰⋰
⋰⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰⋰
Witaj Lila:)
Miło Cie poznać. Widzę ze już dluzszy czas odwiedzasz ta stronę.
Fajnie tu, z wyjątkiem " starć" jakie maju tu czasem miejsce, choć nie którzy się przy tym dobrze bawią, ja nie lubię tego typu atmosfery, a Ty?
Pozatym ciekawie typujesz i znów zmienilas fotkę w profilu:)
Miło Cie poznać. Widzę ze już dluzszy czas odwiedzasz ta stronę.
Fajnie tu, z wyjątkiem " starć" jakie maju tu czasem miejsce, choć nie którzy się przy tym dobrze bawią, ja nie lubię tego typu atmosfery, a Ty?
Pozatym ciekawie typujesz i znów zmienilas fotkę w profilu:)
Mag>>> witam:)
No cóż wydało się ze Lila jest obserwowana,
ciekawe co Lila na to?
No cóż wydało się ze Lila jest obserwowana,
ciekawe co Lila na to?
typer6>>>:):) zapytaj lile? teraz jak masz czas to wstaw tam tylko foteczke:):)
Obiecuje ze umieszcze fotkę z bajecznym krajobrazem w tle jak tylko wygram pare zł tak abym mógł zrealizować urlop w wymarzonej scenerii, narazie to ktoś mógł by mi teraz szczelic fotkę jak siedzę za biurkiem w pracy, tak przy okazji dlatego nie odpowiadam natychmiast, obowiązki:)
ja stawiam
Lile x2
Everton 2
Kazan x2
villareal x2
za10zł
Lila- ŁADNIE
Lile x2
Everton 2
Kazan x2
villareal x2
za10zł
Lila- ŁADNIE
Lila>>> oczywiście obserwowana z ;) oka, poprostu zagladam od czasu do czasu na konta typowiczow wiec o to mi chodziło:)
MM na 14 ( wirtualnie)
02,14,72
08,28,80
05,09,18
10,35,67
49's (wirtualnie)
9,19,45,47,49 - 3/5 (szaleją jako 3/5 - 3x wpadły jako 3z5 w ostatnich pięciu losowaniach)
17,32 / 13,34 / 8,18 / 2,22 / 10,33 /
02,14,72
08,28,80
05,09,18
10,35,67
49's (wirtualnie)
9,19,45,47,49 - 3/5 (szaleją jako 3/5 - 3x wpadły jako 3z5 w ostatnich pięciu losowaniach)
17,32 / 13,34 / 8,18 / 2,22 / 10,33 /
Witam wszystkich :)
Jak u nas dzisiaj słonecznie i ciepło :)
tomcio1972>>> widziałam tam u kogucika19 podałeś swoje typy,czym się sugerujesz przy wybieraniu ich?
pozd
Jak u nas dzisiaj słonecznie i ciepło :)
tomcio1972>>> widziałam tam u kogucika19 podałeś swoje typy,czym się sugerujesz przy wybieraniu ich?
pozd
49's
18,23,31,33,42,44 (37)
Znowu bliźniaki jako 2/4 11,22,33,44
18,23,31,33,42,44 (37)
Znowu bliźniaki jako 2/4 11,22,33,44
Mag>>> Z Twojego profilu nie mogę się tego dowiedzieć o co chce spytać:)
Kobieta czy facet? Wybacz nie wiem, mam dopiero miesiąc za sobą tu na multipasko.
Tak przy okazji, dlaczego od dłuższego czasu masz jakaś jednolitą niebiska tapete wklejona zamiast np.swojego zdjęcia, nie ma tłumaczenia co:)
Kobieta czy facet? Wybacz nie wiem, mam dopiero miesiąc za sobą tu na multipasko.
Tak przy okazji, dlaczego od dłuższego czasu masz jakaś jednolitą niebiska tapete wklejona zamiast np.swojego zdjęcia, nie ma tłumaczenia co:)