Wpisy 978 159 – 978 258
10 czerwca 2012 17:03 → 10 czerwca 2012 18:57, 100 wpisów
robal w d.lotku też max 4/6- jak trzeba będzie to sprawdzę czy z cht, wszystko gdzieś mam zanotowane
gg36 żałuję że ja nie notuję wygranych i przegranych a szkoda bo parę ładnych wygranych już miałem i trudno mi to spamiętać
mm+
ja gram prawie codziennie przy wysyłaniu mm, w sumie 2-3 zakł/dz i wczoraj na 0, rano 3/6 cht, popołudniu 5/9 na swoje i potem 2/8 też na swoje, dziś nie grałem w keno
ja gram prawie codziennie przy wysyłaniu mm, w sumie 2-3 zakł/dz i wczoraj na 0, rano 3/6 cht, popołudniu 5/9 na swoje i potem 2/8 też na swoje, dziś nie grałem w keno
mm+
ja też w sumie nie notuję w zeszycie, ale większe wygrane mam na kwitkach z ts
ja też w sumie nie notuję w zeszycie, ale większe wygrane mam na kwitkach z ts
gg36 aha no chyba że tak no to ja też mam szczególnie te największe co trafiłem a mianowicie 7/10 z plusem oraz 8/10
gg36.
Chyba już trzeci raz ten zestaw.
Chyba już trzeci raz ten zestaw.
majwoj23 ale wszystkie kupony przegrane mam ułożone w szafie nie wiem czemu ale czuję do nich sentyment może ja wygram więcej jak ich wartość to się ich pozbędę
trisetum
Trisetum.
GG36 Tą trójkę 10,13,16 czasami puszczam (jak mnie natchnie)
GG36 Tą trójkę 10,13,16 czasami puszczam (jak mnie natchnie)
multi multi tez kiedyś w szafie trzymałem stare kupony ale jak już sie nie mieściły w workach to wywaliłem je do smietnika
majwoj
jak 1 pukon zagrasz codziennie na 2los to wydatek ok.150zł/mies, coś zawsze wpadnie, a może się i szczęście uśmiechnie-- taki w sumie niewysoki podatek od głupoty
jak 1 pukon zagrasz codziennie na 2los to wydatek ok.150zł/mies, coś zawsze wpadnie, a może się i szczęście uśmiechnie-- taki w sumie niewysoki podatek od głupoty
Od 3,4 lat gram za małe stawki ale z 8.10 lat temu szalałem konkretnie człowiek na starość mądrzeje
majwoj23 no tak mówią ale myślę że kiedyś się rzeczywiście to się u realni
trisetum ale przyznaj pewnie dlatego że stawki są droższe
mm+
jakby nie było ***olniętej dopłaty do stadionów, kultury, itd- to lotto by było po 2,4, mm po 2 , keno po 1,6 i
ja bym nie narzekał
jakby nie było ***olniętej dopłaty do stadionów, kultury, itd- to lotto by było po 2,4, mm po 2 , keno po 1,6 i
ja bym nie narzekał
majwoj23 ja się nauczyłem od TS-a też jednej rzeczy grać tylko żeby mieć szanse na wygraną a nie na wzbogacanie prezesów
multi-szczerze to raczej z małych wygranych,grałem nawet po 250 zeta co pare dni a wygrane nie prekraczały 50 zł to przestałem,,,,a jak grałem za 5,10 zeta to wpadały wygrane 300zeta+ doszłem do wniosku nie ma co szaleć za ogromne stawki bo to nic nie da a swoja szanse na wiekszą wygrana to wzmocnisz minimalnie
przy jednym zakładzie się tej dopłaty nie odczuwa, ale jak ktoś wysyła za 100zł to 20zł jest dopłatą
majwoj23 ja tak tobie powiem szczerze że mnie nawet już te wysokie kumulację nie interesują w dużym lotku bo 10 zakładów myślę że trzeba wysłać żeby coś wygrać a teraz jest trudno trafić nawet 3/6 w dużym lotku
trisetum żebyś wiedział zgadzam się w pełni z tobą bo grać trzeba ale nie z przesadą
Ja teraz do 20 zeta na tydzień i finito wole se pizze zjeść w sąsiadką
mm+
to państwowa firma więc i prezesi nie zarabiają tak jak w orlenie, czy lotosie, nie wspominając kolektorów, co po niektórzy na umowach śmieciowych w państwowej firmie i niskimi płacami
ts= zasilacz budżetu skarbu państwa
to państwowa firma więc i prezesi nie zarabiają tak jak w orlenie, czy lotosie, nie wspominając kolektorów, co po niektórzy na umowach śmieciowych w państwowej firmie i niskimi płacami
ts= zasilacz budżetu skarbu państwa
ja uważam i już to nie raz pisałem że TS popełnił dwa błędy podwyżka cen zakładów co z tego że mogę wygrać więcej jak i tak ciężko mi trafić 7/10 a drugi poważny błąd brak codziennej wieczornej emisji studia lotto w telewizji
mm+
prawdopodobieństwo wygranej jest takie same jak przed podwyżką cen, tylko mniej zakładów się zawiera bo drogo, i wydaje się że trudniej trafić
prawdopodobieństwo wygranej jest takie same jak przed podwyżką cen, tylko mniej zakładów się zawiera bo drogo, i wydaje się że trudniej trafić
trisetum ale wszystkie losowania są na żywo
gg36 to się zgadzam z tobą bo mniejsza ilość zawartych zakładów to w przypadku chybił trafił jest gorzej trafić
majwoj23 a ile tam losują liczb
Kiedyś w mm też tak było,0 trafień bodajże 4zł.Ale odeszli od tego.
mm+
jak u jolki nieraz jestem i klienci wypłacają miedzyczasie to w lotto 4/6 są w 60-70% z cht
jak u jolki nieraz jestem i klienci wypłacają miedzyczasie to w lotto 4/6 są w 60-70% z cht
gg36
sporadyczna gra ,najlepsze rozwiązanie
albo jeden zakład na kilka losowań
sporadyczna gra ,najlepsze rozwiązanie
albo jeden zakład na kilka losowań
gg36 tak to prawda choć ciekawe czemu ale największa ilość trafień jest na chybił trafił i dlatego tam gdzie jestem gram na chybił trafił np nie długo będę miał dwa wyjazdy do dużych miast to tam sobie znowu zagram w miastach na chybił trafił
majwoj
najlepsza gra to 5/35 w tiposie, dziś się doczytałem że można wysłąć system na ..14 typowanych liczb
najlepsza gra to 5/35 w tiposie, dziś się doczytałem że można wysłąć system na ..14 typowanych liczb
Mogłem dzisiaj mieć 7/9 ale zagrałem na 6 liczb i tylko 4/6. Szkoda
gg36 mówiąc dokladnie sam się przekonałem że chybił trafił to najlepsza inwestycja choć jeżeli komuś przynoszą własne typy szczęście to także podziwiam bo tak jak mówię do własnych typów nie mam szczęścia
mm
a ja jutro bedę w rzeszowie i myślę że wn dobry podał zestaw na wieczór i 8/8 moje-- to przy okazji sobie wypłacę
a ja jutro bedę w rzeszowie i myślę że wn dobry podał zestaw na wieczór i 8/8 moje-- to przy okazji sobie wypłacę
Jacek" mogłem "wielkie słowo wszystkie gry są tak ustawione żebyś otarł się o wygraną
emeryt
jacek74
jacek74
gg36 ja miałem raz 4/6 oraz 3/6 w dużym lotku na jednym kuponie oraz dwa razy 3/6 także na jednym kuponie i to też na chybił trafił
emeryt jak myślisz wyjdziemy z grupy czy nie mamy szans 

jacek74 ale widzę ze ty jesteś naprawdę ekspertem od liczb w TS-ie i naprawdę podziwiam takich ludzi bo wiem że trafiać skutecznie jest bardzo trudno a wiem bo już kilka lat gram w TS-a
gg36 u no to ładnie w mini lotto miałem raz 3/5 jak Daniel Wieleba ostatni raz prowadził studio lotto pamiętam tylko że to była sobota
dzięki multi multi
Ale nie zgadzam się z Tobą po prostu ostatnio mam dobrą passę i troszkę kasy którą mogę zainwestować
Ale nie zgadzam się z Tobą po prostu ostatnio mam dobrą passę i troszkę kasy którą mogę zainwestować
mm+
w lotto/ mini częściej z cht, natomiast w mm wyższe wygrane i szczególnie te z+ są na skreślane( u mnie wiszą w żb więc stąd ta informacja)
w lotto/ mini częściej z cht, natomiast w mm wyższe wygrane i szczególnie te z+ są na skreślane( u mnie wiszą w żb więc stąd ta informacja)
majwoj23 powodzenia życzę o 22:15 i miłego kibicowania choć Polska dziś nie gra 

monet
za 2h wszystko będzie jasne i od buka
może będziesz lepszy od... emeryta
za 2h wszystko będzie jasne i od buka
może będziesz lepszy od... emeryta
jacek74 choć to też prawda że passa dobra jest na pierwszym miejscu w grze
monet ale przez internet do jakiegoś czasu jak mecz trwa to chyba można obstawiać wynik
monet a obstawiałeś wczoraj mecz Niemcy-Portugalia
monet że nikt to bym nie powiedział ale powiedzmy że ma dużą skuteczność gry u bukmachera
gg36 chciałem na euro coś wysłać no i nadal chce ale bym musiał jechać 16 kilometrów no mieć na obstawienie dobrze by było przynajmniej za 50 złotych a trochę dużo wydatków się zawsze u mnie mnoży
to jakby ktoś teraz nie miał dostępu do telewizora a tylko do komputera link do meczu http://pl-sport.tv/stream-2.htm
multi>>
i to właśnie ciekawe.
On gra na remisy.
Tak gra się na single.
On podaje kilka zdarzeń z ako czyli czyli kupon akumulacyjny nie uwzględniający błędu.
To mistrzostwo świata.
Nawet granie na trzy takie zdarzenia aku to przeogromne ryzyko.
Nie tacy kozacy nie dadzą rady w taki sposób grać.
A on podobno nie przegrywa...
Niech kiedykolwiek pokaże kupon.
i to właśnie ciekawe.
On gra na remisy.
Tak gra się na single.
On podaje kilka zdarzeń z ako czyli czyli kupon akumulacyjny nie uwzględniający błędu.
To mistrzostwo świata.
Nawet granie na trzy takie zdarzenia aku to przeogromne ryzyko.
Nie tacy kozacy nie dadzą rady w taki sposób grać.
A on podobno nie przegrywa...
Niech kiedykolwiek pokaże kupon.
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć 

do poklikania .

do poklikania .mm+
ja nie gram u bukółw bo się nie znam, ale łatwo trafic nie jest widzę, torsana pytałem, też rewelacji nie miał
ja nie gram u bukółw bo się nie znam, ale łatwo trafic nie jest widzę, torsana pytałem, też rewelacji nie miał
monet nie chce nikogo tu obgadywać ale to co mówi emeryt biorę trochę to w nawias
gg36 ja bez takich imprez też nie gram u bukmacherów
gg36 ja bez takich imprez też nie gram u bukmacherów
dobra to teraz już naprawdę uciekam cześć