Wpisy 978 059 – 978 158
10 czerwca 2012 15:57 → 10 czerwca 2012 17:02, 100 wpisów
wn przynosi szczęście- wysłałem swoje i jego liczby i kupiłem krzyżówkę i 10zł
polecam w/w zestaw 8/8
polecam w/w zestaw 8/8
dobra znikam... jeszcze marnuje czasuuu
HARTGE ja w piatek zagral 3 zaklady wyslane : 4/8+ , 4/9+, 3/10 bez plusa
HARTGE tak z plusem ostnio gram +
gg36...cicho bądz
HARTGE ten plus ratuje sytuacje czasami
HARTGE 2 razy dziennie mozesz sie starac o gwranotwne 10 mln
10mln w trafione MM bardziej bolalo by TS niz w lotto
przydala by sie taka wygrana w mm bo na razie ten rekord marnie sie prezentuje a tak jak by byl z 10 mln to i na strnie by sie pochwalili i napewno by sie ucieszyli
Albin w ogóle teraz w MM cienkie wygrane powinno paśc takie 10/10 z + przynajmniej w tym roku
hartge ile ostatnio trafiłeś
albinlotto...no dobrze mówisz i masz... na marne MM i czekasz i rok pózniej bedziesz miał figaaaa
HARTGE bardzo cienkie te wygrne w tym mm ostnio
hartge ja w moim przypadku też sądzę
chyba skusze się jutro na multi bonusik kuszący
do t.s.-dowieźcie zdrapki do kol.-bo nie ma co drapać
do t.s.-dowieźcie zdrapki do kol.-bo nie ma co drapać
ale co to jest te 70k za 9/9 blado wyglada przy nawet 1 mln
przepraszam, że się wtrącam, ale - zerknijcie jeszcze na tej liście na taki drobiazg, jak daty wygranych - jakby nie 'paczeć' - ogromna większość jest przy niższej cenie
panie Krzysiuniu
lepiej panu poszło
panie Krzysiuniu
lepiej panu poszło
albinlotto ja wysłałem też kupon 1 czerwca do 7 czerwca i kicha wielka była wielkie zero było no powiedz sam żeby na 14 losowaniach ani 2 złote nie wygrać to jest naprawdę co nie tak
hartge no piątek o 22:15 5/10 z plusem = 12 złotych oraz dziś 3/10 z plusem = 4 złote
multi multi plus 1984 a na ile skreslen zagrales?
multi multi nom na prawdę pech na 14 los nic przynajmniej 4/10 powinno siąśc albo 5/10
albinlotto wtedy zagrałem na 10 liczb z plusem i na 14 losowań i bardzo mnie to zdziwiło te brak wygranej
multi multi plus 1984 miales duzego pecha
gg36 nowy już mam na razie od piątku 16 złotych ale to jest zestaw mojego własnego autorstwa
gg36 jakiś tam jest ale wiadomo nie ma efektu i tak bo wygraną dopiero liczę od 7/10 bez plusa
6/9 to juz nawet fajna wygrana bo ta 6/10 to marnie wyglada
Dopiero teraz wróciłam do domu,a tu niespodzianka 7/10
Dziękuję za gratki.
Dziękuję za gratki.
gg36 ja tak tobie powiem że TS mało płaci za 7/10 bez plusa choć 140 złotych też nie jest mało i też jestem zadowolony z takiej wygranej choć największy sukces jest w liczbach bo 7/10 to tylko 3 liczby do pełni sukcesu
majwoj
ale to liczba ze snu 25 rozbita na prawie wszystkie czynniki pierwszepowinno jeszcze być 3 w zestawie
ale to liczba ze snu 25 rozbita na prawie wszystkie czynniki pierwszepowinno jeszcze być 3 w zestawie
emerytko
jakiś vip chyba sie wybrał na oglądanie gdańska z lotu ptaka, bo helikopter mi tu nad głową lata
jakiś vip chyba sie wybrał na oglądanie gdańska z lotu ptaka, bo helikopter mi tu nad głową lata
emerytka 46
emerytka 46
kathy
emerytka 46 ładny wynik a ty wysłałaś kupon czy tylko na stronie za typowałaś jeszcze raz gratuluję
zasłyszane kto przyjechał:
Shakira, książe Filip, premier hiszapni, któryś Iglesias
Shakira, książe Filip, premier hiszapni, któryś Iglesias
Multi .
Kupon wysłany.
Kupon wysłany.
gg36 6/9 , 7/9 i 8/9 sa dobre na ta ilosc skreslen
emerytka 46 uff... to kamień z serca bo myślałem że tylko na stronie za typowałaś
emerytka 46 ale zagrałaś swoimi liczbami czy na chybił trafił
a u mnie 323 miejsce w rankingu dziesiątek
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 264 000
hartge a ty mieszkasz koło stadionu narodowego czy innej dzielnicy odpowiedz tylko czy tak czy nie
Multi.Swoimi.
hartge pytam tylko tak z ciekawości bo chce wiedzieć czy słychać mecze z balkonu
Kathy
gg 36
Albin
majwoj
Robal
dzięki
gg 36
Albin
majwoj
Robal
dzięki
emerytka 46 to gratuluję trafnych typów ja jak gram swoimi liczbami to 7/10 jeszcze nigdy nie trafiłem i wiem że to nie tak łatwo trafić dwa razy trafił 7/10 mój tata raz 2001 roku a drugi raz 2005 roku
majwoj
ale ty tu nie typujesz więc nie sposób sprawdzić twojej trafności/ jasnowidztwa itp.
ale ty tu nie typujesz więc nie sposób sprawdzić twojej trafności/ jasnowidztwa itp.
emerytka 46 życzę tobie teraz abyś te wyniki miała jeszcze lepsze krótko mówiąc aby dobra passa długo trwała
emerytka 46 ja też miałbym doby początek roku bo miałbym w styczniu lutym oraz marcu także 7/10
emerytka 46 choć 22 marca 2012 roku jedną 7/10 też utrafiłem oraz 6 grudnia 2011 roku też miałem 7/10 choć najwięcej miałem w tym roku 6/10 z plusem
gg36 ja tylko 7/10 na chybił trafił w tym jedna z plusem już jedna u mnie była
robal
max. moja wygrana
mm 7/9 ;mm+ 6/9+kilka razy
keno 7/7
lotto kilka razy 4/6- zawsze z cht
mini 3/5, ex.lotek 4/5 z cht
drapka 300złx2
wniosek: keno dzło 1000zł z cht
max. moja wygrana
mm 7/9 ;mm+ 6/9+kilka razy
keno 7/7
lotto kilka razy 4/6- zawsze z cht
mini 3/5, ex.lotek 4/5 z cht
drapka 300złx2
wniosek: keno dzło 1000zł z cht
gg
- nie widzę tam dużego lotka ? coś z tym zrób...
no i pacz - a ja w keno n i c nie gram
tymczasem
- nie widzę tam dużego lotka ? coś z tym zrób...
no i pacz - a ja w keno n i c nie gram
tymczasem
1000zł to moja najwyższa wygrana w ts
chociaż chyba w 1990,91r w totolotku piłkarskim miałem w systemie pełnym 11 i kilka 10 bardzo atrakcyjnie płatnych, wystarczyło na firmowe oryginalne adidasy xkilka par
chociaż chyba w 1990,91r w totolotku piłkarskim miałem w systemie pełnym 11 i kilka 10 bardzo atrakcyjnie płatnych, wystarczyło na firmowe oryginalne adidasy xkilka par
gg36 ale jakie twoje zdanie jest o keno warto w to grać czy dać sobie spokój bo ja przyznam że kiepsko szło mi w tą grę wygrać