Wpisy 97 802 – 97 901
24 lutego 2010 21:35 → 24 lutego 2010 23:55, 100 wpisów
Moje max wygrand do tej pory to : w DL 3 traf, w EXLotek brak, Twoj Numerek nie grac, ML 6/10, TOTOGOL 4/6, W Buka wygrac na F1 ze dojedzie do mety 3800 zł ,14 zawodnikow obstawic za 70 zł. Moj 1 zakł w BUKA obstawic w Sportwetten za marki niemieckie korespondencyjnie.
danteV i murphy<
vento>>> też mnie to często zastanawia i wydaje mi się to bardzo prawdopodobne!
Tak trudno,ale administrator tej strony powinien z tym coś zrobić,a
nic nie robi,tylko przyłącza się to raz po tej stronie, to po drugiej!!!!
nic nie robi,tylko przyłącza się to raz po tej stronie, to po drugiej!!!!
Witam!
Dziś na ch/t.
4,12,24,27,30,42
Moje typy:
3,5,11,13,23,25,
Pozdrawiam!
Dziś na ch/t.
4,12,24,27,30,42
Moje typy:
3,5,11,13,23,25,
Pozdrawiam!
lila>>> czy Wy w Gnieźnie to znacie tylko ten jeden kawał???
Bo ten sam już 2 razy podawał tu Twój rodak z Gniezna , niejaki "emeryt" vel "ibiza" - a teraz Ty ten kawał po raz już 3-ci podałaś...
A wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż stare kawały opowiadał!
Bo ten sam już 2 razy podawał tu Twój rodak z Gniezna , niejaki "emeryt" vel "ibiza" - a teraz Ty ten kawał po raz już 3-ci podałaś...
A wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż stare kawały opowiadał!
Siedzą w celi anemik i trędowaty. Siedzą jeden dzień, drugi dzień, trędowatemu odpadł palec, wiec wziął go i wyrzucił na zewnątrz. Za dwa dni odpadł mu drugi palec, więc też go wyrzucił. Po paru dniach wyrzucił jedną nogę, potem drugą. Wtedy anemik nie wytrzymał i mówi:
- Cooo? Pooowoooliii sięęę uuucccciekkkaaa...???
- Cooo? Pooowoooliii sięęę uuucccciekkkaaa...???
murphy>>Facet w galarecie.....
Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony:
Facet przed konsumpcją ma być wymoczony.
Można go doprawić szczyptą pikanterii,
żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii).
Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta.
Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta.
Trzeba tu uważać moje drogie panie,
bardzo niekorzystne jest przegotowanie.
A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy)
źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży...
Po"myśliwsku"smakuje,
gdy masz chęć polować,
a po"prowansalsku",
gdy chcesz go całować,
"na słodko"zbyt nudzi,
"na ostro"zbyt brudzi,
w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi.
Nie próbujcie jednak w zalewie octowej,
bo go nabawicie w mig frustracji nowej.
Gdy za dużo octu jest w waszej miłości
jest to zagrożeniem dla jego męskości.
A więc dochodzimy do ciekawej puenty:
że najlepszy facet jest leciutko"ścięty"
Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny
i spożywaj go "na sztywno",
lecz bez sztywnej miny...
SMACZNEGO
Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony:
Facet przed konsumpcją ma być wymoczony.
Można go doprawić szczyptą pikanterii,
żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii).
Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta.
Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta.
Trzeba tu uważać moje drogie panie,
bardzo niekorzystne jest przegotowanie.
A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy)
źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży...
Po"myśliwsku"smakuje,
gdy masz chęć polować,
a po"prowansalsku",
gdy chcesz go całować,
"na słodko"zbyt nudzi,
"na ostro"zbyt brudzi,
w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi.
Nie próbujcie jednak w zalewie octowej,
bo go nabawicie w mig frustracji nowej.
Gdy za dużo octu jest w waszej miłości
jest to zagrożeniem dla jego męskości.
A więc dochodzimy do ciekawej puenty:
że najlepszy facet jest leciutko"ścięty"
Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny
i spożywaj go "na sztywno",
lecz bez sztywnej miny...
SMACZNEGO
mag..>>>> zapewniam Cię , że moja naturalna żelatyna doskonale sprawdzi się jako maseczka na Twojej fizjonomii...tak więc to raczej Ty będziesz wtedy twarzowo "sztywna" , gdy ja będę już tu i ówdzie miękki....
mag..>>>> zapewniam Cię , że moja naturalna żelatyna doskonale sprawdzi się jako maseczka na Twojej fizjonomii...tak więc to raczej Ty będziesz wtedy twarzowo "sztywna" , gdy ja będę już tu i ówdzie miękki....
P.s: też Ci życzę SMACZNEGO! :)
P.s: też Ci życzę SMACZNEGO! :)
murphy >> znasz się na żartach????( powiedziała bym Tobie,ale tu na czacie... nie!!
kogucik19 napisał:
"97815. status kogucik19 2010-02-24 (22:08)
VENTO to dwie różne osoby.Pozdrawiam"
Dzięki ci koguciku19 - bo też tak podejrzewałem , że Vento to dwie rożne osoby!
A kto jak kto ale ty znasz się na wielokrotnych nickach , bo sam tu jesteś jako:
a/ kogucik19
b/ kormoran50
c/ waclaw
d/ student3
e/ bankrut
"97815. status kogucik19 2010-02-24 (22:08)
VENTO to dwie różne osoby.Pozdrawiam"
Dzięki ci koguciku19 - bo też tak podejrzewałem , że Vento to dwie rożne osoby!
A kto jak kto ale ty znasz się na wielokrotnych nickach , bo sam tu jesteś jako:
a/ kogucik19
b/ kormoran50
c/ waclaw
d/ student3
e/ bankrut
A nie pisałem że zboczony i że bedzie o seksie w najgorszym chamskim wydaniu.Dawno raczek nie używał,i ma ucisk na Korę otaczającą płyn pozostały po mózgu.Biedny człowiek dlatego prosze go zrozumieć,to choroba a nie złośliwość nim kieruje.U nas tego jeszcze nie leczą.
A może to jest Edi Murphy ;))))) Taki aktor.
http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Eddie_Murphy/eddie_murphy.jpg
http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Eddie_Murphy/eddie_murphy.jpg
murphy...twoja żelatyna nawet do banku spermy się już pewnie nie nadaje.
Możesz przytoczyć moje wpisy pod tymi nickami ,ty zboczony pracowniku IPN.Chory psycholu,czy ty ze wszystkimi musisz zadrzeć.Jesteś samotnym,zdołowanym,pryszczatym,niedomytym dupkiem,pojawiającym sie co miesiąc żeby wszystkich skłócić.Brak ci juz treści i konkretów,to wymyślasz różne cuda.Ja już za długo tu jestem żeby mi sie takie figle trzymały,wiec lecz sie dalej,i czuwaj nad sprawnością respiratora,żebyś znów w Rybę sie nie musiał bawić.Już cie pogonili z innych portali,dupku .Myślisz że ktoś taki głupi jak ty mądry.
No to będzie 'wesoło";)Ale urozmaicenie jest potrzebne od czasu do czasu ....
kogucik19>>> większego od ciebie zboczeńca to na tym forum nie było nie ma i nie będzie - bo tylko naprawdę ktoś jak ty porąbany mógł przybrać nick "kutasik19" licząc że mu się użytkowniczki do rozporka rzucą!
murphy>>"użytkowniczki do rozporka rzucą!"hahahahaha chroba pomieszała Tobie i tu i tam....
ups ?????!!!!
dobranoc wszystkim ;)
dobranoc wszystkim ;)
Wy tu pierdu pierdu a Rosjanie puścili rakiete w kierunku usa
Rzeczywiście wesoły autobus - z rozporkami latają chłopcy,a myślałam,że tylko ja jestem taka zdolna :P:P
Madzia Ty jesteś w porownaniu z nimi jak Matka Teresa ;)
pozdrawiam;)
pozdrawiam;)
>>>lila- pozdrawiam sasiadkę
murphy vel dzikus vel edi8 /czytaj edEBiL8/ vel kulkomaniak i jeszcze pod paroma pojawia się tu
sama widzisz, że ten sam styl chamstwa, to muł do szóstej potęgi, nawet wyrazy te same, zaraz ukaże się pod innym nickiem, będzie sobie wypraszał itd. i sam sobie będzie odpowiadał
pisałem kiedyś, olewać go nie potem a moczem, zaraz się odezwie zobaczysz
murphy vel dzikus vel edi8 /czytaj edEBiL8/ vel kulkomaniak i jeszcze pod paroma pojawia się tu
sama widzisz, że ten sam styl chamstwa, to muł do szóstej potęgi, nawet wyrazy te same, zaraz ukaże się pod innym nickiem, będzie sobie wypraszał itd. i sam sobie będzie odpowiadał
pisałem kiedyś, olewać go nie potem a moczem, zaraz się odezwie zobaczysz
Teraz widać jak szybki jest postęp choroby.To kliniczny przypadek zaniku prącia,zdarza sie bardzo rzadko,i trafiło na naszego nieszczęśnika.On po nocach kisiel gotuje ,a rano myśli że miał erekcje,i tak mu sie wydaje,że tam coś jeszcze wisi,chyba że wbije gwoździa w prącie i silny magnez w zęby to mu sie podniesie,ale za to wyje do księżyca z radości,i bólu.Taki to już z niego dupek.A myślałem że dam mu troche miłości,ale po kisielu mam uczulenie,i niestety.Tak mi przykro.Ale uściśnij go ode mnie.
Emerty<< ten to nie jest edi8!!,to zupełnie ktoś inny,mi on wygląda
na danteV
na danteV
kogucik19>>> ale Ci się żarty dzisiaj trzymają - wrócił Twój cichy wielbiciel to i widzę Ty na obroty wskoczyłeś - oby tylko nasz "ukochany" Admin go szybko nie zablokował,bo i uciechy nie będzie :P
Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów i Żyd, który siedzi najbliżej przejścia.
Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
- Idę po Colę.
Żyd na to:
- Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi.
Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi:
- Idę po Colę.
Żyd jak poprzednio:
- Ja pójdę.
I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi:
- Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to szczanie do Coli...
Żyd w jarmułce, pejsy, te sprawy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:
- Idę po Colę.
Żyd na to:
- Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać.
I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi.
Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi:
- Idę po Colę.
Żyd jak poprzednio:
- Ja pójdę.
I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi:
- Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to szczanie do Coli...
>>>witaj mag. madzia77, lila, mysia-pysia, ale o kimś chyba zapomniałem, och ten Balantines i Chelsea
Przychodzi eskimos do baru i mówi:
-Whisky poproszę
-Barman- z lodem ?
-Eskimos : a w pie.dol chcesz?
Przychodzi eskimos do baru i mówi:
-Whisky poproszę
-Barman- z lodem ?
-Eskimos : a w pie.dol chcesz?
Przychodzi Murzyn do lekarza i radośnie wykrzykuje:
- Zmienię kolor skóry na biały! Zmienię kolor skóry na biały...
A lekarz na to: - Czarno to widzę...
plemię kanibali porwało polaka, ruska i niemca, powiedzieli że wypuszczą ich jeśli powiedzą liczbę, której nie zna wódz.
pierwszego dnia wzięli niemca
-milion!
-to tyle ile jest gwiazd na niebie – odp. wódz
no i go zjedli
drugiego dnia wzięli rosjanina
-sto milionów!
-to tyle ile jest ziaren piasku na naszej plaży.
tego też zjedli
trzeciego dnia wzięli polaka i pytają o liczbę
-od ch…a !
-o! takiej liczby nie znam - odp wódz - a ile to jest?
-widzisz tę palmę ?
-tak
-to jak od niej w pizdu.
- Zmienię kolor skóry na biały! Zmienię kolor skóry na biały...
A lekarz na to: - Czarno to widzę...
plemię kanibali porwało polaka, ruska i niemca, powiedzieli że wypuszczą ich jeśli powiedzą liczbę, której nie zna wódz.
pierwszego dnia wzięli niemca
-milion!
-to tyle ile jest gwiazd na niebie – odp. wódz
no i go zjedli
drugiego dnia wzięli rosjanina
-sto milionów!
-to tyle ile jest ziaren piasku na naszej plaży.
tego też zjedli
trzeciego dnia wzięli polaka i pytają o liczbę
-od ch…a !
-o! takiej liczby nie znam - odp wódz - a ile to jest?
-widzisz tę palmę ?
-tak
-to jak od niej w pizdu.
Wchodzi murzyn w Moskwie do baru, patrzy po pólkach i nie wie co zamówić.
Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zmrożona butelkę i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi "huuu" i nic.
Murzyn krzyczy "Dla mnie to samo" barman nalewa, murzyn wypija, zaczyna się skręcać, kaszleć, rzygać, łzy mu ciekną, a rusek klepie go w plecy i pyta:
" Co murzyn, za zimne?..
Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zmrożona butelkę i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi "huuu" i nic.
Murzyn krzyczy "Dla mnie to samo" barman nalewa, murzyn wypija, zaczyna się skręcać, kaszleć, rzygać, łzy mu ciekną, a rusek klepie go w plecy i pyta:
" Co murzyn, za zimne?..
A oto jak rozwijała się ta "głowna" przypadłość u "kogucika19" i jak to wyglądało w jego tu początkach:
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
Zgaś światełko,
wejdź do łóżka,
niech przytuli Cię poduszka,
zamknij oczka
pomyśl sobie,
ze ja też TO samo zrobię.........Dobranoc :)
wejdź do łóżka,
niech przytuli Cię poduszka,
zamknij oczka
pomyśl sobie,
ze ja też TO samo zrobię.........Dobranoc :)
Eskimos ciągnie na sankach lodówkę. Widzi go drugi i pyta się:
- Po co Ci ta lodówka, jest minus 20 stopni?
- A niech się dzieciaki trochę ogrzeją.
- Po co Ci ta lodówka, jest minus 20 stopni?
- A niech się dzieciaki trochę ogrzeją.
vento > wbij sobie do tej swojej pustej makówy, że zawsze miałem odwagę pisać pod swoim nickiem nawet do takich durni jak ty. Więc nie snuj kolejnych teorii spiskowych bo nie jestem Marią Konopnicką, Stefanem Żeromskim, Dodą ani Januszem Palikotem.
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Skoro sie pojawił,uczy sie moich wpisów na pamięć,jest jak wytresowany kundel, to jak można takiego wielbiciela olać.Niegodne by było,żebym mu nie odpisywał.A tak sie poświeca żeby troche popisać,bo biedak pracuje na dwa kompy i pisze do siebie,wiec dajmy mu troche radości.Zobaczycie że będzie częściej zaglądał,bo odrazu sie robi milutko i wesolutko.To taki błazen dający rozrywke,wtedy kiedy nam jest smutno.Dobrze że nie żąda zapłaty za swoje dowcipy na wysokim poziome,choć już coś wspominał o 20 groszach,ale chyba sie przecenił.A kto by dał nam tyle Radości, tylko chamidło stać na to.Ale pamiętajcie on jest mój,tak że prosze o tym pamiętać.To mój wychowanek.Wiem że nie ma czego zazdrościć,ale lepsze chamidło jak nic. Zawsze to weselej.
no i proszę,przed chwilą wszyscy bluzgali na siebie,
pojawił się emeryt i jest spokój,kawałami sypie z wszystkimi się wita,a przed chwilą opluwał pod innymi nickami.
pojawił się emeryt i jest spokój,kawałami sypie z wszystkimi się wita,a przed chwilą opluwał pod innymi nickami.
murphy >>>> wycinasz zdania z kontekstu!! proponuje Tobie- siusiu , paciorek i lulu...Spokojnej Nocy:)
Jak można komentować coś czego sie nie rozumie.I ja pójdę już komarka sobie strzelić.Do jutra.Dobranoc wszystkim za wyjątkiem tego cyborga bo on do 4 rano bedzie pisał a o 5 rano zacznie sie dla niego nowy dzień.Baterie w respiratorze ma silne to ze 3 dni powalczy.Dobranoc.
Magda!!!,Magda!!! na twoja niekorzyść wywołałem wilka z lasu.Ps.
jutro może być jatka hahaha
jutro może być jatka hahaha
Jak sam o sobie tu podawał , "emeryt" vel "ibiza" jest członkiem Klubu Wysokogórskiego w Gnieźnie.
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
emeryt zapomniałeś dodać jeszcze mnie do tego towarzystwa z tymi nickami
vento>>> a kto to jest danteV?,bo nie za bardzo kojarzę?
Dobranoc wszystkim !
Dobranoc wszystkim !
MAG.. oczywiście że spokojnie,bo ze mnie nie spotykanie spokojny człowiek.I Tobie kolorowych snów,samych milutkich,a cyferki niech dadzą ci wygraną.Dobranoc.
Następny nawiedzony - czy istnieją normalni?
No nie usnę jak mu nie napisze, że działam w kółku gospodyń wiejskich w Koziej Wólce.Może o mnie tam napiszesz,bo jestem zazdrosny o EMERYTA,dlaczego go tak wyróżniasz.Wyjątkowa kur o nie obraziłbym te panie,ale moge napisać że wyjątkowa kanalia z ciebie.Na bank jestem pewny że kiedyś ktoś ci ten pryszczaty pysk obije.
Czyli graj tylko na 14 jak wchodzi :) i nikomu nic nie podawaj :)wtedy wygrasz
A oto kolejne zdjęcie pochodzące z netowej strony Klubu Wysokogórskiego z Gniezna :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
murphy,emeryt,ibiza i edi to jedna osoba,
na tym polega jego zabawa hehehe
na tym polega jego zabawa hehehe
Grałem nimi na 5 losowań a one teraz się obudziły :) Tak jk Ci napisałem że w końcu ustrzelisz coś:)
max... ja narazie z nich nie bede rezygnowac... jutro 25... moja liczba urodzenia... może cos sie uda
>>>dzikus ja mieszkam w Polsce "A", a ty w Polsce "D", nieraz to udowodniłeś, takie chamstwo jest charakterystyczne dla tego regionu
no comment
no comment
emeryt ty tu regionami oczu ludziom nie mydl
już tu pokazałeś raz jak ci się film urwał jak
gadasz ze sobą czyli z ibizą
już tu pokazałeś raz jak ci się film urwał jak
gadasz ze sobą czyli z ibizą