Wpisy 9 751 – 9 850
7 stycznia 2008 20:28 → 8 stycznia 2008 22:20, 100 wpisów
BRAWO OPA ALE NIE ZA 3/3 TO OCHŁĄPY CHYBA Ż ERAZY STAWKA 10 CZESTO I JA TRAWIAM NIE TRUDNE ALE GRATULUJE ZA 5/5 TYLKO PODAŁES JE WCZORAJ WIECZOREM A WYSŁAŁEŚ JE DZIŚ ?
Człowiek się tu męczy z jakimiś systemami, analizami. A dziś (oprócz oczywiście własnych przemyśleń) wysłałem jeden zakład na chybił trafił. I co? Wpadło 7/10 czyli 140 zł. Ja to się chyba całkiem na to chybił przestawię...
OPA masz szczęscie a moze tak na jutro cos wymyslisz.Pozdrawiam i życzę szczęscia dla ciebie i siebie
Gratuluję wygranym:) Baryła, ale to przypadek. Statystycznie częściej trafiałbyś dzięki analizom właśnie niż grając na trafił. Możesz sobie zrobić "eksperymencik" -wypuszczaj przez miesiąc 2 zakładziki -jeden tym systemem, a drugi systemem analiz, wnioskowań itp. Ja np.kiedyś dzięki analizom przez jakieś 2 tygodnie dzień po dniu wybierałem jakieś wygrane z kolektur. Nie wiem czy jest to możliwe grając na chybił-trafił. Takich pass Ci życzę i Wszystkim. Pozdrawiam
PS nie słuchaj Klonka -zachowaj rozsądek, tu nie są Niemcy:) Powodzenia Klonek
PS nie słuchaj Klonka -zachowaj rozsądek, tu nie są Niemcy:) Powodzenia Klonek
to jeszcze nic było nawet po kolei 39 i 45 oczywiście z moich liczb z wczoraj w sumie 7 trafnych,widzę że wrzesień ubiegłego roku znowu może się powtórzy,obym nie przegapiał zbyt często
ZDRÓWKA
ZDRÓWKA
Piszecie ze liczby z zeszlego roku maja szanse padac.Wiadomo ze nie wszystkie ale jakas czesc
...w styczniu wrzesień -hahah -Opa nie mam nic przeciwko temu, i tak będzie wkrótce letnia zadyma w środku zimy, a ja będę grał do końca świata i jeden dzień dłużej:) (ale po 50 zakładów raczej wypuszczał nie będę:)chyba, że w naszej Irlandii:) Powodzenia
...pisząc, że lubię grać na powtórki nie miałem na myśli miesięcy ani lat:) -ale każda sprawdzona metoda jest dobra Opa:) narka
WIECIE ZE NA WIERZBIE ROSLY GRUSZKI TAK NAM OBIECALI I CO RYLE STRAJKUJA PIGULY TEZ A MY KIEDY PLACIMY ZA ZAKLAD 2,5ZL A FAKTYCZNIE WYCHODZI 1ZL NO BOGACTWOOOOO
A ja puscilam OPA numerki z 6.01,ale dodalam jeszcze 5 i w ten sposob mam na lizaki.Wniosek chytry dwa razy traci.Jutro puszcze 27,23 musi pasc a
Ja tez puscilem pasc 19,27i nie pasc moje liczby.Kali byc nerwowy pic duzo piwa
Nie bąźdź smutna SMUTNA:) Z liczb wylosowanych w Trzech Króli rzadko później 3 wchodzą:) Jutro będzie lepiej. Ja miałem jedynie 5/10, cieszę się bo 10 zeta przeznaczone dla Multicorki pozostanie u mnie nadal:) Powodzenia jutro ,dobranoc
ja biorę numerki z różnych dni,bo nie wiadomo które wejdą wczorajsze były z 29 XII
podobno za duzo szpachli jest na niektorych kulach niedamy rady tego sprawdzic
Opa gratki za wczoraj ;) to moze dzis ta pierwsza twoja poleci ;) Na dziś 22,23,27,31,47,59,69 cos z tego napewno padnie tylko co ;)
Kochani a tak jakies propozycje na obstawienie duzego lotka to nic.... Moze komus sie cos przysniło. Pozdrawiam
alicja09094 ja sie od rana skupiam na Ml co by tu puscic i jakoś nie moge sie skupic hehe na duzy to juz wogóle wizji nie mam.
na DL???
strach podawać bo będzie do podziału,ale proszę system 7
8,18,28,27,17,13,43
strach podawać bo będzie do podziału,ale proszę system 7
8,18,28,27,17,13,43
na ML
3 X po 9 z +
15,18,25,26,43,49,59,65,78
15,25,43,49,59,65,67,69,73
8,14,18,26,28,62,64,76,78
3 X po 9 z +
15,18,25,26,43,49,59,65,78
15,25,43,49,59,65,67,69,73
8,14,18,26,28,62,64,76,78
OPA skup się bo ja muszę opłacić corce studia .Pozdrawiam
Gratulacje Matycz 5na10
to dodrze ja znowu umoczyłam
może innym się poszczęści powodzenia
to dodrze ja znowu umoczyłam
może innym się poszczęści powodzenia
Reklama totalizatora / żeby wygrać trzeba grać / to kłamstwonic nie wygrywam
Alicjia masz opłacisz córce studia !!!10/13,15,19,26,31,34,43,55,65,67 powodzenia!!!
OPA - z doświadczenia jest tak ż ejesli w dany dzień dobrze trafiłeś to drugi odpuśc podałeś liczby a ludzie poślą i bedą zawiedzeni oczywiście życze tobie i im żebyście dziś wygrali
EWA UDAREK REKLAMA MÓWI PRAWDE TYLKO TRZEBA UZBROIC SIĘ W CIERPLIWOŚĆ I OBRAĆ SPOSÓB GRY JAKI CI NAJBARDZIEJ PASUJE CZY TO SYSTEMY CZY DATY URODZIŃ CZY NAJLEPIEJ CHODZĄCE PARKI ITP.LUDZIE PRZEWAŻNIE SKREŚLA JEDEN ZAKĄD I CHCA WYGRAĆ KUMULACJIE TO NIE TA DROGA!!!
MARIO OL. nie tylko ludzie mogą być zawiedzeni,dla mnie też jest przykro jeśli liczby nie wejdą...ale próbować trzeba,samo z nieba nie spadnie
Nikt Ci ot tak sobie kasy nie da jak dla Szanownego Ojca-z całym szacunkiem!!!
OPA MASZ RACJIE KASA Z NIEBA NIE SPADA JA TEŻ JESTEM ZŁY JAK NIC NIE TRAFIE TYMBARDZIEJ ŻE ZA PARE DOBRYCH ZŁ DZIENNIE WYSYŁAM I CIESZE SIĘ JAK CHOCIAŻ MI SIĘ ZWRUCI.I MAM COŚ TAKIEGO JESLI PODAM KOMUS KOMUŚ LICZBY PRZEZ GG CZY INNE SPOSOBY TO JEST LIPA JAK NIE PODAM WYGRYWAM ?
ale róweniez lubie dzielic się liczbami tylko bez 2 wyjątków dużego i expresa zreszta tak jak i inni podejrzewam !!!
Marzena nie przejmuj się, 5/10 nie traktuję jako sukces -to byłoby nawet nieelegancko, gdybyśmy codziennie wygrywali, bo i w ogóle polikwidowaliby gry losowe:) Wygrasz jak nie dziś to jutro, bo Ci się należy:)
Mario to że lubisz dzielić się liczbami wynika chyba z podzielności liczb:) To co się da podziel na 2:)
http://www.wrzuta.pl/audio/g8upJnKwqq/
dwa_plus_jeden_-_na_luzie
Mario to że lubisz dzielić się liczbami wynika chyba z podzielności liczb:) To co się da podziel na 2:)
http://www.wrzuta.pl/audio/g8upJnKwqq/
dwa_plus_jeden_-_na_luzie
Reklama totalizatora / żeby wygrać trzeba grać / to kłamstwo nic nie wygrywam nie obstawiajcie2,8,14,22,28,31nigdynie wyjdą
OPA a co powiesz na numery w D.L. 4,8,15,16,23,42,podobno to przeklete liczby tak mówili w filmie ZAGUBIENI.
ALICJIA-ta 6 jest bardzo dobra mówie ci to bo siedze godzinami nad dużym lotkiem to moja specjialnośc nie wiem czy wziłaś to z głowy czy z statystyk 50 -100 losowan ale to nic innego jak liczby i parki chodzące ze sobą ! tylko pytanie ?czy się spotkają ?
witam. czy moze mi ktos powiedziec czy te numery maja szanse na wpadniecie.oto one:21,22,27,28,64
Gożej jak cały chat ją pośle ALA mało zgarniesz jak ona padnie !!!Znikam do pracy moze jak przyjde z pracy włacze konba to i ja w końcu ujrze swoją wymażoną wyraną!!!powodzenia życze i dla OPA i wszystkich o 21.55
Spotkają się na pewno:), najwyżej córka nie skończy studiów:) Znam jednego Lecha i Aleksandra, co zaszli bez nich wysoko:)Powodzenia Wszystkim
...jeden śrubował liczby, drugi oszukiwał prawdopodobieństwo trafienia:):):) hahah
Dobra byłam,pusciłam na dwa dni i niech sie dzieje co chce .Opa jedną trójkę Ci gwizdłam ;)multicorka wez mnie tam gdzies wpisz 1zł ci winnam 10% z wczorajszej wygranej jak sie więcej nazbiera to Ci przelew zrobie ;))
Studia skończy tak czy siak ,ale ja na jakis urlopik bym sobie wyjechała jako Matka Polka trzy córki i zadnej wygranej ,ale mam pecha.Pozdrawiam
OPA TWOJE 23,27,39 DAŁA MI DO MYSLENIA WYKOŻYSTAŁEM JE I PRZEROBIŁEM NA PEWNĄ JAK NIC 5/{8,15,23,27,34}dobra spadam z tego chata do pracy !!!!
No tak do 21-55 mamy marzenia,plany,jestesmy bogaci a o 22 czar pryska.ja sobie jeden wziełam Dl na chybił trafil i jak na ironie zobaczcie co celło 14,18,23,27,37,47.Nie pogniewam sie jakby to w Ml poleciało te 23,27,47:)
Dzisiaj koło mojej kolektury znalazłem kupon DL. zmoczony przedarty na pół i niewysłany w moim mie scie. powiedzcie mi gdzie był wysłany KOL 07057001 TERM 06198 Oczywiscie wysłałem te liczby!!
POa masz jeszcze jakieś pomysły na diś odniśnie ml bo stawiam na Ciebie mimo ,że Ciebie nie znam.Pozdrawiam
Przepraszam OPA pomyłka w nicku
Ja znam tego chopa -OPA -masz tak typować, aby 3 córki pani Alicji ukończyły po 3 fakultety oraz każdy urlop spędzały z całą rodzinką przynajmniej na Krecie, (ale nie na tym Jarosławie-prezenterze pogody:)-na tym urlopy spędza już Agata Młynarska:) (OPA jest w pracy -będzie wieczorem dopiero chyba) Pozdrawiam, powodzenia
Matysz to też życze jak masz dzieci ,aby ukończyły studia i zrobiły doktoraty
Witam.
Eeelllaaaa-- oczywiście ,że nic mi się nie należy/negocjacje dotyczyły tego jednego wariantu/--czy już rozważałaś propozycję Matycza/prezenterka/?--też jestem "za"-zdecydowanie rażniej nam typowałoby się i może jakieś "lekko tajne" "przecieki"docierałyby do nas?
Teraz naturalnie jak najbardziej należne gratulacje dla Ciebie Opa/chyba byłeś dość pewny - bo nie chciałeś ze mną negocjować/.Tak trzymaj dalej i jeszcze lepiej.
Matycz-gratuluję 2x 5/10 i dzięki że nie zażądałeś ode mnie odszkodowania /w kwocie 10 zeta/ za to że pomyłkowo wskazywałem 3 warianty naj..W przyszłości jeśli zechcesz mogę posłużyć jako eliminator tych gorszych wariantów.
Moje też "0"--więc-"0"
Na dziś proponuję;
6.19.22.35.46.54.61.65.75.76.
Pozdrawiam i najlepszego.
Eeelllaaaa-- oczywiście ,że nic mi się nie należy/negocjacje dotyczyły tego jednego wariantu/--czy już rozważałaś propozycję Matycza/prezenterka/?--też jestem "za"-zdecydowanie rażniej nam typowałoby się i może jakieś "lekko tajne" "przecieki"docierałyby do nas?
Teraz naturalnie jak najbardziej należne gratulacje dla Ciebie Opa/chyba byłeś dość pewny - bo nie chciałeś ze mną negocjować/.Tak trzymaj dalej i jeszcze lepiej.
Matycz-gratuluję 2x 5/10 i dzięki że nie zażądałeś ode mnie odszkodowania /w kwocie 10 zeta/ za to że pomyłkowo wskazywałem 3 warianty naj..W przyszłości jeśli zechcesz mogę posłużyć jako eliminator tych gorszych wariantów.
Moje też "0"--więc-"0"
Na dziś proponuję;
6.19.22.35.46.54.61.65.75.76.
Pozdrawiam i najlepszego.
Dzięki Alicjo, ale niestety bociany chyba fruwały z Małyszem, bo nie przyfrunął żaden do mnie jeszcze i mi nic nie przyniósł:), trzymam kciuki też za Małysza i bociany, jak tylko mi taki cóś przyniesie -od razu poślę na studia:) Pozdrawiam, życzę wysokich wygranych i miłych urlopów:)
Drogi eliminatorze :)Multicorko -nie gniewam się, codziennie dyszka aktualna:), dziś nie ma co eliminować, bo wypuszczam jedynie 2,17,23,32,40,44,48,59,73,79.
Pozdrawiam, najlepszego:)
Pozdrawiam, najlepszego:)
Matycz a propos
Fajnie jest na Krecie .
Może nie na tym "Jarosławie " ale w Agjos-Nikolaos.
Powiem ......superowo.
Fajnie jest na Krecie .
Może nie na tym "Jarosławie " ale w Agjos-Nikolaos.
Powiem ......superowo.
...ech..-nigdy nic nie wiadomo/karta nie zwierzę z ryjkiem/więc i numerki też --kto wie być może te piwko kiedyś dojdzie do skutku-- może już je szykują?.
multicorka ja bym nie mogła ja bym te lotto z torbami pusciła hehe codzień przeciek za przeciekiem by szedł tak co byśmy wszyscy wygrywali ;)
Ta albo dopiero sieją chmiel na te piwo....i kiedyś tamm...;)
..nawet jak się nie zgodzisz-- to myślę że i tak kiedyś poniosą swoje puste torby na sękatym kiju--np..Opa już o tym myśli całkiem poważnie--he he.
Zuziu -Agata pewnie miałaby inne zdanie:) Też życzę Tobie i Wszystkim udanych urlopów,na koszt Totalizatora- mogą być nawet z Last Minute:) Good luck!
..niech no tylko chmiel ten dojrzeje--będą gasic nam pragnienie--he he.
kochani pogadamy za 6 godz. 45 minut .moze ktos wygra
...życzę wszystkim właśnie dziś samych celnych/ chociaż chmiel dopiero rusza/
Pozdrawiam i powodzenia.
Pozdrawiam i powodzenia.
Co tam piwo moze kiedys komus tu sie poszczęści i będziemy szampana pic ;)No na mnie to nie liczcie nie gram na większą ilosc liczb;)powodzenia do wieczorka
WITOJCIE HANYS TYPUJE NA DZISIOJ PEWNO 6 W DUżEGO YNO WSZYSCY NIE KRESLCIE BO ZA DUZO BYDZIE DO DZIELENIA TO TAK 4 7 23 27 33 45 KAJS 2 MOZE SKRESLIC TO BYDA 3 SZóSTKI TO SE PODZIELEMY PO 3 BANKI NARA
czesc kto pozyczy mi szczescia do wygranej .Napewno takiego niema bo tego nie mozna kupic sa chetni czekam
OPA wysłałam twoje propozyje na m.l .zobaczymy co to da
mój pewniak na dziś to 13. Jako uzupełnienie proponuję 15 i 27. Kto zarydzykuje??? :)
sam pozycze wasze szczescie ide puscic zlota trojke 22,27,49 dam czadu jak wygram lece puscic
Moje typy ML i DL na losowanko 08.01.08 - 7-ka: 11,16,30,45,53,56,66 albo pewniak 78; DL - 6-ka: 2,15,17,22,37,46 albo pewniak 2 :)
ktoś zapewne wygra ,ale kto???????????? moze Ty może ja ,kto to wie...życzę szczęscia wszystkim grającym
chodzi sobie duzy lotek raz puka tu raz puka tam o płotek a może dzis zapuka o Twój płotek i wygrasz w duzy lotek.
na jutro 22 69;23 69;24 69 za wieksze stawki....tyle Wam powiem:-)
19 w DL bije rekordy popularności a ja z uporem maniaka daję18 i....plecy