Wpisy 974 762 – 974 861
7 czerwca 2012 21:06 → 7 czerwca 2012 21:52, 100 wpisów
Kathy......se te Dni zabierz........ tłoku nie lubię.....
Monet....dziękuję
Monet....dziękuję
Kathy....nie
od jutra mam Dni Morza w Szczecinie , który do morza ma 100 km.
I...ja nie wiem jak to będzie...chyba nijak nie da się wyjechać z prawobrzeżnej do lewobrzeżnej częsci Szczecina......
od jutra mam Dni Morza w Szczecinie , który do morza ma 100 km.
I...ja nie wiem jak to będzie...chyba nijak nie da się wyjechać z prawobrzeżnej do lewobrzeżnej częsci Szczecina......
pieknaja...aaaa to Twoje Dni Morza...więc prosze mi ich nie wciskać
Conrado Moreno o EURO 2012 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9f8kBvRNagw
etam pięknaja, nie przejmuj się. Ja mam od jutra Euro i boję się, że między pokojem a łazienką będę miał problem z poruszaniem
dantev...zważając na kumbulację...dziwne pytania zadajesz
Monet....u mnie tak na codzień.....
Monet....u mnie tak na codzień.....
pięknja Szczecin pewnie też będzie miał dużą strefę kibica

proszę się nie kłócić na EURO 2012 ogłaszam pokój na stronie MULTIPASKO.PL

mmp84 > w Gańsku w jednej strefie mają dwa telebimy, he pewnie abonamencików nie płacą
dantev a ty z Gdańska jesteś
jacek 74
jak tam gra?
jak tam gra?
czy uważacie że pasko powinien bardziej uatrakcyjnić stronę multipsako.pl bo ja myślę że tak
jacek 74.... to 18 czerwca powtórka
Monet....ta....
na 850 kibiców....to duża, czy mała??
Nie znam się
na 850 kibiców....to duża, czy mała??
Nie znam się
no zobaczymy może jutro pasko zrobi nam prezent ale najlepszy prezent kibica był by jakby nasi jutro wygrali 

multi...ja dziekuje za taki prezent. TS niech da prezent. ja z wygranej tych pseudo sportowców nic nie mam i nie bede miał
kriss22221
Jacek74(i jak dalsze wygrane po tym ostatnim sukcesie)
Jacek74(i jak dalsze wygrane po tym ostatnim sukcesie)
kriss22221 no tak to prawda a i nie liczę na wielki sukces naszych ale powiedz sam że nie wiadomo czy jeszcze doczekamy kiedyś w swoim życiu takiej imprezy jeszcze nie dawno też byłem przeciw EURO 2012 ale jak już zrobili tą imprezę to trzeba kibicować
Monet...dokładnie.
trza kibicować....
kriss22221 głowa do góry i proszę mniej goryczy tylko więcej optymizmu 

to euro to nie moja sprawa...bedzie kompromitacja. wspomnicie moje słowa
Trzeba docenić to, że żyjemy w czasach naprawdę wyjątkowych i ani poprzednie pokolenia, ani następne raczej już tego nie będa przeżywały. Papież, obalenie komunizmu, Euro, no i koniec świata w grudniu
3 mecze i do domu...patałachy
Gdyby nie organizacja tego cyrku....to by nasi pseudo sportowcy wogóle nie zagrali.....taka jest prawda. I czym sie tu tak podniecać....Przytulcie swoje laski tez sie podniecicie
danteV.....przeżyliśmy to wszystko to i z końcem świata damy radę....
a jak nie macie laski (dziewuchy) to nie moj problem
to przywalenie głowa pomożę i entuzjazm opadnie
kriss22221 ja wiem że może tak być i z tym mnie nie zaskoczyłeś ale liczy się najbardziej ta impreza np jutro zobaczyć mecz EURO 2012 i pomyśleć sobie no tak grają w naszej kochanej Polsce wiem że Tusk będzie robić cięcia po euro ale na to nie mieliśmy nie mamy i nie będziemy mieli wpływu
jak nie masz laski to chlopaka
A niech Tusk tnie....i tak dużo mu juz nie zostało
To Euro niech sie juz skonczy...jeszcze sie nie zaczeło a juz mdło mi...
Ktow wygra...kto przegra....BRRRRRRRRR. ciagle to słysze. A ja sie pytam kto mi da na chleb ?
Ci pseudo sportowcy ? Euro da ? no pytam ?
kriss22221 nie chce się wtrącać ale coś dziś nie masz humoru
kriss22221 pewnie że nikt ci nie da na chleb ale całe życie być marudą to też coś nie tak chyba
Nowy typ Depresji!!! Euro Fobizm
multi...
musze sie napic
napij sie ze mna....zaraz mi humor wróci
musze sie napic
napij sie ze mna....zaraz mi humor wróci
kriss22221 2012-06-07 (21:38) Katowice
Ktow wygra...kto przegra....BRRRRRRRRR. ciagle to słysze. A ja sie pytam kto mi da na chleb ?
==========
A dlaczego KTOŚ ma Ci dawać? Z jakiej racji?
Sam zarób.
==========
A dlaczego KTOŚ ma Ci dawać? Z jakiej racji?
Sam zarób.
------
monet racja bo nikomu uczciwemu pieniądze łatwo nie przychodzą a życie nie jest łatwe kriss22221 i jeszcze całe życie być marudnym
monet...jak oni z tych reklam i z podatków ciągna..i jeszcze placic kaza za ogladanie meczów. i za wstep na stadion z moich pieniedzy i ty pytasz z jakiej racj? a takiej!!!! Ch** sie nachapią a ja nic z tego nie mam i miec nie będe....
wędrowca netowy
nicolla15
nicolla15
monet...i nie gadac mi tu o jakiejs dumie narodowej...ona nie wyzywi mojej rodziny
A te cham* ze mnie z ciebie..nas zyja bardzo dobrze
Precz z Euro.. .
1. Przy budowie stadionu w Warszawie 3 osoby zginęły.. .
2. Gazeta ' Fakt' podawała, ze w czasie budowy stadionu odkryto schowaną bombe.. .
Wniosek.. .
Trzeba stadion w Warszawie omijać z daleka, bo diabli wiedzą, co tam możę śię zdarzyć.. .
1. Przy budowie stadionu w Warszawie 3 osoby zginęły.. .
2. Gazeta ' Fakt' podawała, ze w czasie budowy stadionu odkryto schowaną bombe.. .
Wniosek.. .
Trzeba stadion w Warszawie omijać z daleka, bo diabli wiedzą, co tam możę śię zdarzyć.. .
Szkoda nerwów moich. to nie czat o EURO zasrany*
kriss22221 > twierdzisz, że gdyby nie było Euro w Polsce, to teraz miałbyś więcej kasy w kieszenie, a Twoja rodzina żyłaby w dobrobycie?
kriss22221 jeżeli nie chcesz uczestniczyć w tej imprezie twój wybór bo każdy ma swój wybór mam rację a na resztę wpływu nie masz
Kathy.. .
jano312
Ty też funkcjonujesz za "czyjeś " pieniądze . Nawet jak je zarabiasz.
A z tego co piszesz to jedyny wniosek:
po cholerę chodzić na stadiony do teatru,kina czy opery i dawać zarabiać sportowcom,artystom darmozjadom?
Siedzieć w domu,chlać i biadolić.
Aha_ ale najpierw wyjebać telewizor.
A z tego co piszesz to jedyny wniosek:
po cholerę chodzić na stadiony do teatru,kina czy opery i dawać zarabiać sportowcom,artystom darmozjadom?
Siedzieć w domu,chlać i biadolić.
Aha_ ale najpierw wyjebać telewizor.
Multi.. .
kriss22221 idz się lepiej napij to wtedy pogadamy bo coś dziś się chyba nie dogadamy bez "smarowania"
Monet...zgadzam sie....po co chodzic.
Jano.. .
ja 2 trójki..
1....42,4,48
2....25,3,14
i poowwoo
1....42,4,48
2....25,3,14
i poowwoo