Wpisy 974 561 – 974 660
7 czerwca 2012 18:05 → 7 czerwca 2012 19:11, 100 wpisów
kriss
w/g mnie też wielkich wygranych tam nie ma, aczkolwiek nie ma tego gdzie sprawdzić, bo ts podaje od 100tyś wzwyż, ale nie graj więcej jak 2-3 zakł/dziennie
w/g mnie też wielkich wygranych tam nie ma, aczkolwiek nie ma tego gdzie sprawdzić, bo ts podaje od 100tyś wzwyż, ale nie graj więcej jak 2-3 zakł/dziennie
w tym roku były w keno 2 wygrane pow. 100tyś-- jedna 100tyś, druga 120tyś
gg...a gdzie to wyczytujesz
to było na lotto.pl, w wysokich wygranych, kiedyś te większe wygrane podawali na klubkeno.pl- ale od 2-3 lat nie aktualizują--chyba muszą nieźle klientów ... kantować nie dając wygrać
gg...tez tak myśle,ze to keno akurat jest ustawione.,kantują. więc dałem sobie spokój.
kriss
uczciwie mówiąc w keno najczęściej wygrywam papierek, ale mało płacą generalnie no i nic wielkiego ok.50zł, gram 2-3 zakł/ dz. czasem wpadnie 2 czy 5,6zł-- gram na 6 i 8liczb
uczciwie mówiąc w keno najczęściej wygrywam papierek, ale mało płacą generalnie no i nic wielkiego ok.50zł, gram 2-3 zakł/ dz. czasem wpadnie 2 czy 5,6zł-- gram na 6 i 8liczb
Witam. ja tam gralem troche w keno i najwiecej mialem 7/8 i obok .
trzeba miec poprostu farta.
trzeba miec poprostu farta.
emilek
moja pierwsza lepsza wygrana w keno to 7/8na swoje, a max.7/7 z cht
moja pierwsza lepsza wygrana w keno to 7/8na swoje, a max.7/7 z cht
ja tez na swoje trafilem . dawno to 7/7 miales?
majwoj
cos skromnie, no ale jak za 400zł też nie można wygrać to wniosek sam się nasuwa
cos skromnie, no ale jak za 400zł też nie można wygrać to wniosek sam się nasuwa
gg rozumiem ja o 17:25 z 8 miechow temu
emilek
zauważyłem że większość moich papierowych wygranych pada popołudniu, a rano rzadko
zauważyłem że większość moich papierowych wygranych pada popołudniu, a rano rzadko
gg36 dokladnie , tez to wylukalem , moze popoludniu wiecej ludzi gra i komputer nie nadaża za liczbami hah
majwoj
nie ma co wątpić, ale ostatnio jolka sprawdzała pukony za kilkaset zł w różnych grach i nikomu sie nie zwróciło
nie ma co wątpić, ale ostatnio jolka sprawdzała pukony za kilkaset zł w różnych grach i nikomu sie nie zwróciło
GG36 ale tak na powaznie to masz racje , czesciej u mnie tez wystepuja takie wygrane po popoludniu
emilek
ja przechowuję kwitki z wygranych i 70-80% papierowych wygranych u mnie po 15.00 padło, a rano 8.10najwcześniej z 2mies temu 5/6
ja przechowuję kwitki z wygranych i 70-80% papierowych wygranych u mnie po 15.00 padło, a rano 8.10najwcześniej z 2mies temu 5/6
kompute to nie babka w sklepie co by nie nadążała ...hehe
gg36 a w MM ile najwiecej ustrzeliles ?
myslicie że godzina puszczenia CHT ma znaczenie?
kriss
ja ci się pukon nie podoba to poproś o unieważnienie pod byle pretekstem
ja ci się pukon nie podoba to poproś o unieważnienie pod byle pretekstem
gg36 ja znow grac w przedziale 10-12 a po poludniu to tak jak ty.
emilek ale w tym mies. na razie papierka brak, max 5/8=6złprzedwczoraj
gg36 hehe dobre i to . ja jeszcze sie bawilem w parki i stawki , czasem mozna bylo byc na niezlym plusie , ale ostatnio jakos mi nie szlo wiec nie gram w keno poki co .
emilek
w keno ja zdecydowanie mniej kasy tracę niż w mm, łatwiej jest odzyskać te 2zł, na stawki nie gram, a na parki to jest taki gracz co 35 i 65 obstawia x10, i czasem 110zł ma, ale zaraz je traci
w keno ja zdecydowanie mniej kasy tracę niż w mm, łatwiej jest odzyskać te 2zł, na stawki nie gram, a na parki to jest taki gracz co 35 i 65 obstawia x10, i czasem 110zł ma, ale zaraz je traci
gg36 u mnie znowu na odwrot , w mm lepiej mi idzie , nawet czesciej trafiam 6/10 niz 5/10
gg36 tez 1-2 czasem jak cos sie wiekszego trafi to z 4-5
kaśka
tylko wygraj te 75tyś, bo żłób też chciwy- u mnie prawie nie ma diamentów
a teraz ex pensja też atrakcyjna
tylko wygraj te 75tyś, bo żłób też chciwy- u mnie prawie nie ma diamentów
a teraz ex pensja też atrakcyjna
gg lece. do losowania
kaśka
a w jaśle padło 1000zł w krzyż po 3zł, i to z tej paczki co wybrałem już 20 i 10zł -- nie u joki tylko na pks
pech po prostu - w ręce nie raz ją miałem
a w jaśle padło 1000zł w krzyż po 3zł, i to z tej paczki co wybrałem już 20 i 10zł -- nie u joki tylko na pks
pech po prostu - w ręce nie raz ją miałem
gg......i jaki z tego morał?
nie wszystko co masz w ręce jest twoje
mała
nie wszystko co masz w ręce jest twoje
mała
kaśka
żebyś wiedziała, to drugi już przypadek w krzyż. , pierwszy był 2 l. temu--- ale morał taki że i wygrac można
żebyś wiedziała, to drugi już przypadek w krzyż. , pierwszy był 2 l. temu--- ale morał taki że i wygrac można
gg36 u mnie w kolekturkach są dostępne te zdrapki a swojej kol. już nie mam
mała
bo c***owe wszystkie robią, przedtem10,20,40zł było w każdej drapce i paczce, po 2zł, a teraz 12zł np w ona/on
bo c***owe wszystkie robią, przedtem10,20,40zł było w każdej drapce i paczce, po 2zł, a teraz 12zł np w ona/on
Witam
Auto w garażu.Czas na
Auto w garażu.Czas na
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły