Wpisy 974 191 – 974 290
7 czerwca 2012 11:16 → 7 czerwca 2012 13:31, 100 wpisów
Ciekawe, ilu posłow zagrało w Euromiliony.. .
Kumulacja w Euromilionach jest ograniczana na poziomie....185 000 000.
wędrowca
a gdyby było można, a zapewne wiesz, że zakład jest droższy od naszego, w jakąkolwiek grę zakładu - czy byś grał ?
a gdyby było można, a zapewne wiesz, że zakład jest droższy od naszego, w jakąkolwiek grę zakładu - czy byś grał ?
Robal.. .
Moje zainteresowanie Euromilionami by śię skończyło po wysłaniu......1 zakładu.. .
' Jak nie zarobisz, to nie wygrasz '
Moje zainteresowanie Euromilionami by śię skończyło po wysłaniu......1 zakładu.. .
' Jak nie zarobisz, to nie wygrasz '
Robal>> nie wiem czy powodują . Ja nie dopuszcza do zaistnienia faktu. Zawsze taki mam taki handicap że o 2-3 rozmiary większe nabywam i jak po praniu się nieco rozejdą to już jest ten wykazany luz.
MOnet
ale widzisz Królu Majtek Pierwszy - problem tkwi w numeracji - nie 34, czy 36, tylko - m, s, l, xl, czy xxxl - zerknij np.
http://krolmajtekpierwszy.pl/p/12/980/slipy-clever-trilogy-mesh-brief-red-slipy.html
ale widzisz Królu Majtek Pierwszy - problem tkwi w numeracji - nie 34, czy 36, tylko - m, s, l, xl, czy xxxl - zerknij np.
http://krolmajtekpierwszy.pl/p/12/980/slipy-clever-trilogy-mesh-brief-red-slipy.html
sluchajcie, rozne zwierzaki typuja wyniki meczow pilkarskich , moze niech nasze psy i koty potypuja multi lotka
Robal>> dlatego racz zwrócić uwagę iż napisałem ROZMIAR nie NUMER.
KPW?
KPW?
Pieknaja,monet,robal,kathy,torsan,emerytka,wedrowco, i prawie reszta nie wymieniona
Lila
Czy tylko w piłkę plażową.
Robalku tam nie gralam ale pozabieralam tam ze soba wszystkie mapki i inne szpargaly.telefonicznie podawalam typy a ktos wysylal je za mnie,szalu jednak nie bylo raz mialam5z6 i9z18 ale system nie wyslany bo wole wyslac go sama
mala557
mala1438
emerytka 46, Monet
Sylwia u mnie jest szansa,że wyślę swoje zakłady
Sylwia u mnie jest szansa,że wyślę swoje zakłady
mirnam
wiesz może, ile w tej chwili jest w puli ? - nie, że nie styka , tylko taka gupia ciekawość
wiesz może, ile w tej chwili jest w puli ? - nie, że nie styka , tylko taka gupia ciekawość
Mala no wlasnie pisze z komorki i juz mnie krew zalewa ale jutro bede juz w domciu tak ze,wszystko wroci do normy
lila nie dziwie Ci się, też mnie krew zalewa jak piszę z komórki Nie ma to ja kompiuter
z komórki już se na MP piszą to se technologia poszła do przodu, a z patelni można, bo do kuchni ruszam?
Lila.. .
Mala chyba ***a zolw szybciej idzie jak te wpisy co wchodza i wejsc nie moga Monet zawsze mozesz sprobowac zadzwonic z patelni haaaaa
Hura.. . Jest...
torsan a nic czekam na dużą wygraną
Damianku Ty mój Bąbelku
lilka znam ten ból
Damianku Ty mój Bąbelku
lilka znam ten ból
na luzaku zagrałem na metrze otwarta kolektura kultura Panie i na stacji benzynowej otwarte kultura
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
Ale dziadostwo z tymi wpisami z komórki.. .
Nie dochodzą na Multipasko.. .
Napiszę jeszcze raz. Teraz napiszę ze smartfona.. .
Nie dochodzą na Multipasko.. .
Napiszę jeszcze raz. Teraz napiszę ze smartfona.. .
Damian no to masz dobrze. Ja na 14stą nie mogłam nic wysłać bo wszędzie pozamykane, ale mam ważne 3 kuponiki z wczoraj
Test. Wpis ze smartfona.. .
Wpis pojawił śię na Multipasko dopiero po.....20 sekundach.. .

Torsan.. .
Sylwia nie brałem urlopu bo i tak nigdzie nie wyjeżdżam a w domu nie chce mi się siedziec więc idę
Jeszcze pół godziny, i TS uruchomi swój małpi gaj.. .