Wpisy 97 171 – 97 270
21 lutego 2010 19:49 → 22 lutego 2010 14:05, 100 wpisów
właśnie hipo tak mi sie wydaje aby później wysyłać.Z kolei jak mam wolne to pod blokiem mam kolekturę i sympatyczna pani u której zawsze puszczam mówiła,że o 13.57 wchodzi ostatni kupon a więc hipo powodzenia i trzymam kciuki.
Powodem jest bardzo nistka sprzedaż zakładów TSN
A rozśmieszyło mnie dzisiaj w kościele,bo tak jak napisał w książce Vianey,proboszcz z Ars,ledwo koniec mszy już ludzie pędzą do wyjścia.
2010-02-20 (21:31)
kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 3990
To moje propozycje na jutro do DW.Tylko myślę co wybrać bo wszystkie to sie troche boje.Uwagi mile widziane.I do boju.
1069 Marseille-Nancy 1.42 3.80 6.70 TYP 1 ++++++++++++
1333 AS Roma-Catania 1.38 4.00 7.20 TYP 1 ++++++++++
496 Aston Villa-Burnley 1.40 4.00 6.80 TYP 1 ++++++++++
2047 Ajax Amsterdam-Vitesse 1.21 5.50 9.70 TYP 1 ++++++++
2207 Anderlecht-KV Mechelen 1.25 5.00 9.00 TYP 1 +++++++++
Dlaczego ja kogut tego nie wysłałem.Dlaczego niczego sie nie boje a taki kupon napawa mnie strachem.Oj kogucie kogucie.Trudno stało sie i nie ma co rozpaczać.Od jutra zmiana techniki gry.Należy wrócić do tego co przynosiło zyski.Pozdrawiam
kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 3990
To moje propozycje na jutro do DW.Tylko myślę co wybrać bo wszystkie to sie troche boje.Uwagi mile widziane.I do boju.
1069 Marseille-Nancy 1.42 3.80 6.70 TYP 1 ++++++++++++
1333 AS Roma-Catania 1.38 4.00 7.20 TYP 1 ++++++++++
496 Aston Villa-Burnley 1.40 4.00 6.80 TYP 1 ++++++++++
2047 Ajax Amsterdam-Vitesse 1.21 5.50 9.70 TYP 1 ++++++++
2207 Anderlecht-KV Mechelen 1.25 5.00 9.00 TYP 1 +++++++++
Dlaczego ja kogut tego nie wysłałem.Dlaczego niczego sie nie boje a taki kupon napawa mnie strachem.Oj kogucie kogucie.Trudno stało sie i nie ma co rozpaczać.Od jutra zmiana techniki gry.Należy wrócić do tego co przynosiło zyski.Pozdrawiam
Ja mam najbliższą kolekturę w żabce,ale tam kobieta czasem wcześniej już kończy nadawanie kuponów.
Hipcio znajdź jeśli to możliwe kolekturę ze starą maszyną czasami się trafi.
Czas kończyć pracę i iść do domu.Powodzenia w losowaniu wszystkim.Dziś 21wszy może oczko :)))) ????.Pozdrawiam.
kochani pomimo silnego postanowienia próbowałem was dzisiaj oszukać i puścić kilka zakładów multimulti mimo woli.
wsiadłem w mój "radio wóz" i pojechałem 40 kilosów na stacje benzynową gdzie czasem coś puszczałem.
zaparkowałem w lasku i krótkimi skokami od drzewka do drzewka zacząłem kierować się w kierunku lottomatu na stacji
po wyjściu z lasku znalazłem się w świetle latarni na parkingu tirów gdzie stał jeden tir,więc puściłem się czołganiem przez pełzanie,żeby mnie nikt nie zobaczył.
zrobiłem dziesięć kółek czołgając się wokół tira,żeby zgubić ewentualny pościg i wreszcie wypadłem na prostą w kierunku lottomatu.Wchodzę na stację i mówię gościowi:
3 dziesiątki z plusem,stawka 10X na 28 losowań !!!
a gościu mi mówi: proszę Pana,ale tu już nie ma lotto.
???????????????
i tak sobie pomyślałem,że to był cud jakiś
wsiadłem w mój "radio wóz" i pojechałem 40 kilosów na stacje benzynową gdzie czasem coś puszczałem.
zaparkowałem w lasku i krótkimi skokami od drzewka do drzewka zacząłem kierować się w kierunku lottomatu na stacji
po wyjściu z lasku znalazłem się w świetle latarni na parkingu tirów gdzie stał jeden tir,więc puściłem się czołganiem przez pełzanie,żeby mnie nikt nie zobaczył.
zrobiłem dziesięć kółek czołgając się wokół tira,żeby zgubić ewentualny pościg i wreszcie wypadłem na prostą w kierunku lottomatu.Wchodzę na stację i mówię gościowi:
3 dziesiątki z plusem,stawka 10X na 28 losowań !!!
a gościu mi mówi: proszę Pana,ale tu już nie ma lotto.
???????????????
i tak sobie pomyślałem,że to był cud jakiś
Dzikus - Twój problem jest w tym , że nie założyłeś swego kostiumu netoperka i nie przypasałeć 2 koltów u boku , co uwiarygodniłoby Twoje przybycie .
Ja swoje kupony włożyłem do szczęśliwej książki,może to przełamie pecha.
SKRYBA ja nie oglądam westernów,a netoperka wkleję za kilka minut-to chyba nie jest złe,że lubię loty ??
>>>hipcio-czy ta szczęśliwa książka to 7 tom dzieł Lenina ?
pytam, bo jak mój kolega nie mógł kiedyś zasypiać,to zamiast tabletek na sen brał właśnie ten tom i czytał góra 7-10 stron i zasypiał, tylko nie miał kto światła zgasić
pozdrawiam
pytam, bo jak mój kolega nie mógł kiedyś zasypiać,to zamiast tabletek na sen brał właśnie ten tom i czytał góra 7-10 stron i zasypiał, tylko nie miał kto światła zgasić
pozdrawiam
Podobnie jak ja - nie oglądam i lubię ... wysoko szybować , a netoperek był genialny , bez jaj - oczywiście netoperkowi tego nie życzę , znaczy się bez żartów - to chciałem powiedzieć .
lila-czy to prawda,że jestem seksowny i pociągający ??
wkleiłem najświeższą fotkę.
pozdrawiam.
wkleiłem najświeższą fotkę.
pozdrawiam.
Witam
Najnowsza wersja programu wirtuozlotto v_4_6_6. do pobrania na forum autora jest bogatsza o kolejne funkcje niewątpliwie przydatne.
http://www.lotto.win.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=5&st=0&sk=t&sd=a&sid=5455d3417e3449782c6da845c427af42&start=50
Pozdrawiam
Najnowsza wersja programu wirtuozlotto v_4_6_6. do pobrania na forum autora jest bogatsza o kolejne funkcje niewątpliwie przydatne.
http://www.lotto.win.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=5&st=0&sk=t&sd=a&sid=5455d3417e3449782c6da845c427af42&start=50
Pozdrawiam
Hipcio- możesz przechytrzyć lotto. Przypomnij sobie jak niedawno z TWOJEGO SNU były 2 trafne liczby. Zrób tak; może się uda. Położ pod poduszkę CZYSTY kupon do Mm, pisak i kartkę papieru do zapisania snu. Jeśli coś się Tobie przysni to zapisz. Ja spróbuje zamienić Twój sen na liczby. Pozdrawiam.
wędrowco troche doradze
jak nie będzie mógł zasnąć
to nie ch weżmie tabletke na spanie ???
jak nie będzie mógł zasnąć
to nie ch weżmie tabletke na spanie ???
Tylko ostatnio nic nie pamiętam co mi się śni.Mam pustkę w głowie.
Pamiętam tylko stary sen.Śniły mi się olbrzymie wieżowce,takie jakich w realnym świecie nie ma.
39,40,48,75
MM na 22.15
07,14,21 // 08,28,68 //
09,35,67 // 27,30,69 //
07,14,21 // 08,28,68 //
09,35,67 // 27,30,69 //
boska Ania,nie tylko potrafi wprowadzić w ruch falujący wszystkie kulki w maszynie losującej,jej kulki też falują razem z nią :)
jutro Maryśka poprowadzi losowanie,znowu będzie wesoło
-zapomniałem dodać boska
boska Maryśka
jutro Maryśka poprowadzi losowanie,znowu będzie wesoło
-zapomniałem dodać boska
boska Maryśka
Czarna------> i nasze na wierzchu Milan 82 min. i wygrywa 2-0
W wpisie 97189 trafiłem 5z7 i 4z7 a w realu gorzej,bo użyłem liczb podanych przez Ricardosa.
U mnie 70zł wyranej zainwestowane 15zł nie jest żle.:)
Hipcio nie narzekaj.Moje 4/8 daje tyle samo co Twoje 4/7 w dodatku mialem zestaw z plusem
Paola w związku z brakiem wygranej będę musiał przejść na dietę.
No widzisz hipciu....mogles jeszcze dac z plusem...zawsze jedno ciacho więcej.
znowu w życiu mi nie wyszło,zapaść pragnę w wielki sen,gdzieś pod siódmą mą meliną,gdy zza dnia doganiam dzień
mariuncio75,ciesze sie razem z Toba.
Gratuluje wszystkich,ktorzy cos wygrali:)
Gratuluje wszystkich,ktorzy cos wygrali:)
Przeczytałem w jednej mądrej książce,że samopoczucie człowieka często zależy od jego myśli.Dlatego warto dla mózgu dostarczać pozytywne informacje.
Podobno ludzie którzy ciągle się martwią mogą nabawić się cukrzycy.
bardzo źle się poczułem,ponieważ dowiedziałem się,że myśli o mnie "dwóch takich co ukradło księżyc"
Dzikus<< ale fajne masz skrzydła zupełnie jak "Ikar"!,
Ikar-multipaskowy,fajnie brzmi;)))
Ikar-multipaskowy,fajnie brzmi;)))
Moze coś ze snu ? liczba 29 ( brzydki sen-delikatnie mówiąc kupa ewentualnie kał ,jak kto woli.hehe
cięzko cos wybrac z map myslalem ze cos zagram w nowym tygodniu bo dawno nie gralem w MM wiec nie gram nie wychodzi nic nie gram wiec oszczedzam
ja nie mam już nic i wciąz pytam siebie czy musi tak być? :)
Jutro kumulacja w Lotto
Jutro kumulacja w Lotto
Witam wszystkich :)czas na wypełnienie kuponików.Coś mnie swędzi zestaw 51,59,63,73,75.Pozdrawiam.
3 26 59 73 78 ;) Pozdrawiam ;)
♥WITAM SERDECZNIE♥
_______$$$__\\____//
______$$$$$__\\__//__$$$
_____$$$$$$$__\\//_$$$$$$
______$$$$$$$(__)$$$$$$$
_______$$$$$$$O$$$$$$$
_________$$$$O$$$$$$
______$$$$$$O$$$$
_____$$$$$$O$$$$$$
_____$$$$$_$$$$$$$
______$$$___$$$$$
_____________$$$
__$$$__\\____//
_$$$$$__\\__//__$$$
$$$$$$$__\\//_$$$$$$
_$$$$$$$(__)$$$$$$$
__$$$$$$$O$$$$$$$
____$$$$O$$$$$$
_$$$$$$O$$$$
$$$$$$O$$$$$$
$$$$$_$$$$$$$
_$$$___$$$$$
________$$$
_______$$$__\\____//
______$$$$$__\\__//__$$$
______$$$$$$$(__)$$$$$$$
_______$$$$$$$O$$$$$$$
_________$$$$O$$$$$$
______$$$$$$O$$$$
_____$$$$$$O$$$$$$
_____$$$$$_$$$$$$$
______$$$___$$$$$
_____________$$$
_______$$$__\\____//
______$$$$$__\\__//__$$$
______$$$$$$$(__)$$$$$$$
_______$$$$$$$O$$$$$$$
_________$$$$O$$$$$$
______$$$$$$O$$$$
_____$$$$$$O$$$$$$
_____$$$$$_$$$$$$$
______$$$___$$$$$
_____________$$$
__$$$__\\____//
_$$$$$__\\__//__$$$
$$$$$$$__\\//_$$$$$$
_$$$$$$$(__)$$$$$$$
__$$$$$$$O$$$$$$$
____$$$$O$$$$$$
_$$$$$$O$$$$
$$$$$$O$$$$$$
$$$$$_$$$$$$$
_$$$___$$$$$
________$$$
_______$$$__\\____//
______$$$$$__\\__//__$$$
______$$$$$$$(__)$$$$$$$
_______$$$$$$$O$$$$$$$
_________$$$$O$$$$$$
______$$$$$$O$$$$
_____$$$$$$O$$$$$$
_____$$$$$_$$$$$$$
______$$$___$$$$$
_____________$$$
gra ktos dzisiaj na 39
mag ok ;)
witam wszystkich narazie podpatruje wczoraj miałem 4z5 78zamiast79 szkoda!
ricardos
Gała
Wam również życzę wygranych i przyjemnego dzionka:)))Pozdr.
Gała
Wam również życzę wygranych i przyjemnego dzionka:)))Pozdr.
dzięki,dzięki Lila przydałaby się jakas wygrana może jutro dopiero bo mam mini lotto puszczone,a dzionek jest przyjemny,ciepły i słoneczny.3maj sie ciepło i niech ktoś tu trafi 10/10.
kubex> Piaskownica.
max >>> gdzie się podziewałeś?
ja czekam na dzien w ktorym MM bedzie co najmniej z 25 trafionych 10 z 10 z 40 trafionych 9/9 :)))
max >>> wczorajsze losowanie o 22.15 (liczby niesortowane)
kulki w kolejności:
siódma - 69
ósma - 9
dziewiąta - 6
czyli razem?
6,9,69 - lizaczki:):):)
kulki w kolejności:
siódma - 69
ósma - 9
dziewiąta - 6
czyli razem?
6,9,69 - lizaczki:):):)
MM na 14
05,25,30 / 10,35,67 / 28,30,78 / 8,36,80 /
49's
bez BB
15,28 / 17,32 / 2,22 /
9,49 / 24,31 / 13,34 /
ew.wygr za 2/2 -- 1139zł
05,25,30 / 10,35,67 / 28,30,78 / 8,36,80 /
49's
bez BB
15,28 / 17,32 / 2,22 /
9,49 / 24,31 / 13,34 /
ew.wygr za 2/2 -- 1139zł
Cześć Tomciu dzisiaj dopiero wróciłem z Niemiec :)
Widziałem wczorajsze losowanie :) Wszystkie 3 jedna z drugą coś pięknego :)
Widziałem wczorajsze losowanie :) Wszystkie 3 jedna z drugą coś pięknego :)
Przy okazji kto zna hosię, gretę i zorthę to właśnie napisała do mnie sms.wróciła sobie wczoraj z wojaży :)
DZISIAJ WYGRAM :)
A WŁAŚNIE , ŻE WYGRAM :)
WYGRAŁAM :)))))