Wpisy 970 571 – 970 670
5 czerwca 2012 09:05 → 5 czerwca 2012 12:01, 100 wpisów
Monet.Dzień dobry.
Miłego dnia.. .
ankj1
Jakbyś chciał(a) się jeszcze pobawić to znalazłam, ale dopiero dzisiaj angielską stronę z generatorem numerologicznym na loterie. Podajesz imię, nazwisko, datę urodzenia i wyrzuca ci propozycję głowną i alternatywne i jeśli jest to Twój szczęśliwy dzień to niech TS szykuje już pieniążki na wypłatę
Jakbyś chciał(a) się jeszcze pobawić to znalazłam, ale dopiero dzisiaj angielską stronę z generatorem numerologicznym na loterie. Podajesz imię, nazwisko, datę urodzenia i wyrzuca ci propozycję głowną i alternatywne i jeśli jest to Twój szczęśliwy dzień to niech TS szykuje już pieniążki na wypłatę
no i sierota jedna zapomniałam o adresie :
www.lotterybunny.com. /lucky-number-generator.aspx
www.lotterybunny.com. /lucky-number-generator.aspx
monet
A czy cytując z Skrzypka na dachu biedny krawiec to nie ma prawa do szczęścia tudzież nadziei na nie
A czy cytując z Skrzypka na dachu biedny krawiec to nie ma prawa do szczęścia tudzież nadziei na nie
ależ medea ja
Co za różnica?
fusy
daty urodzin
horoskop
wróżka
sufit
czy mapki z tym co już było?
Jaka różnica?
Co za różnica?
fusy
daty urodzin
horoskop
wróżka
sufit
czy mapki z tym co już było?
Jaka różnica?
siemka
medea
kathy
monet
wedrowca
medea
kathy
monet
wedrowca
wczoraj miałem 5/9 z plusikiem
a wiecie jak typowałem ?
a wiecie jak typowałem ?
Witam wszystkich. Ja dzisiaj nie gram a wytypowałem coś takiego 2.6.12.15.22.35.44.49.59.66 można ściągać
zamknąłem oczy....wziołem długopis i zataczałem nad pukonem koło...i co chwila upuszczałem długopis na pukon. tam gdzie uderzył te liczby wybrałem. hehehe.
serio pisze...
serio pisze...
hej wszystkim
Miriam- mam bardzo podobne liczby do ciebie na 1 pukonie;p
Miriam- mam bardzo podobne liczby do ciebie na 1 pukonie;p
Poz atym łysy losuje liczby mojej siostry! Tak mi jęczała by nadac jej 5/5 i 7/7 a ja, że nie bo 30,29,55,3,26,23 nie wejdą
kriss2221
A ja z braku sukcesu w rozsądnym typowaniu stawiam na metody nierozsądne czyli wspomniana stronka plus kombinacje numerologiczne. I o dziwo w tych nieracjonalnych typowaniach sukcesów póki co nie ma, ale jest przynajmniej za co bawić się dalej
kriss2221
A ja z braku sukcesu w rozsądnym typowaniu stawiam na metody nierozsądne czyli wspomniana stronka plus kombinacje numerologiczne. I o dziwo w tych nieracjonalnych typowaniach sukcesów póki co nie ma, ale jest przynajmniej za co bawić się dalej
kriss2221
gratki kris Ja tą metodą co ty wybrałam az same oboki, bo kropka z długopisa mi między 2 liczby trafiała
jakim cudem ktos w czoraj w MM wygrał 250 tys? o 22
zabawiłam się teraz i wyszło mi ze strzelanki tak;
12,16,43,46,49,65
29,31,33,36,52,55
12,16,43,46,49,65
29,31,33,36,52,55
Kto poda 6 liczb które dzisiaj wylosowane bedą do lotto w nagrode zabiore go po odbiór wygranej
trisetum
mirnam61
A to z moimi od wróżki zgadzają się dwie liczby : 21 i 33
Oto podobno szczęsliwa dla mnie kombinacja na lotto 3/7/8/17/21/33
Trzeba przyznać, że oryginalna
A, że ja przedsiębiorczy klient wróżek jestem to jeszcze zrobiłam analizę numerologiczną w generatorach szczęśliwych liczb i wyszło mi 7,16,25,34,43 co może i ma sens bo dzisiejszy dzień to numerologiczna "7"
natomiast szczęśliwe numery dla Bliźniąt na dzisiaj to 3/22/25/27/34/38
I bądź tu człowieku mądry i skombinuje maks 2 zakłady po 6 liczb
mirnam61
A to z moimi od wróżki zgadzają się dwie liczby : 21 i 33
Oto podobno szczęsliwa dla mnie kombinacja na lotto 3/7/8/17/21/33
Trzeba przyznać, że oryginalna
A, że ja przedsiębiorczy klient wróżek jestem to jeszcze zrobiłam analizę numerologiczną w generatorach szczęśliwych liczb i wyszło mi 7,16,25,34,43 co może i ma sens bo dzisiejszy dzień to numerologiczna "7"
natomiast szczęśliwe numery dla Bliźniąt na dzisiaj to 3/22/25/27/34/38
I bądź tu człowieku mądry i skombinuje maks 2 zakłady po 6 liczb
medea
>>...99,99 % są to chybiki puszczane w dużych miastach w centrach handlowych...<<
duże miasta - więcej ludzi = więcej zakładów, centra - tak, tam zresztą nawet przy tej cenie - potrafią ustawiać się niezłe kolejki /może tam ludzie wysyłają dla jakiegoś takiego zapewnienia sobie anonimowości ? / ale ...
Ale, czy rzeczywiście, do końca tak jest ?
w Warszawie te spore wygrane o których kiedyś czytaliśmy :
- ul. Puławska - samodzielna, firmowa buda w dość dobrej lokalizacji - koło sporego centrum finansowego - punkt od kiedy pamiętam - zawsze popularny
- a te dwie wygrane na Stegnach - jedna ta rekordowa jakiś czas, to zapyziała buda na osiedlu-sypialni, a ta druga w ostatnim roku bodaj ? - punkt bukmachersko-totolotkowy - obecnie tylko buk
A nie Duży Lotek ? - nie tak dawno wygrana w mini na ul. Kruczej - to kiosk "Ruchu" z lottomatem itd itd
tak więc - wszędzie można zagrać - nie tylko na dachu
>>...99,99 % są to chybiki puszczane w dużych miastach w centrach handlowych...<<
duże miasta - więcej ludzi = więcej zakładów, centra - tak, tam zresztą nawet przy tej cenie - potrafią ustawiać się niezłe kolejki /może tam ludzie wysyłają dla jakiegoś takiego zapewnienia sobie anonimowości ? / ale ...
Ale, czy rzeczywiście, do końca tak jest ?
w Warszawie te spore wygrane o których kiedyś czytaliśmy :
- ul. Puławska - samodzielna, firmowa buda w dość dobrej lokalizacji - koło sporego centrum finansowego - punkt od kiedy pamiętam - zawsze popularny
- a te dwie wygrane na Stegnach - jedna ta rekordowa jakiś czas, to zapyziała buda na osiedlu-sypialni, a ta druga w ostatnim roku bodaj ? - punkt bukmachersko-totolotkowy - obecnie tylko buk
A nie Duży Lotek ? - nie tak dawno wygrana w mini na ul. Kruczej - to kiosk "Ruchu" z lottomatem itd itd
tak więc - wszędzie można zagrać - nie tylko na dachu
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 263 000
Robal ...moje 2 3/3 ....5/31/33 i 54/69/43....
tak mam pozwolenie
tak mam pozwolenie
oooooo nowa ikonka....tez sobie pomacham

Robalku..przyznam się bez ....zagrane 4 mini z maszyny
max...nie machaj tak tym przedłużeniem
max...nie machaj tak tym przedłużeniem
przepraszam, ale teraz
spadam poczytać, co ciekawego w świecie nauki
bo słyszeliście, jak sądzę, że nowe ustalenia są /podobno/ na temat Casanowy, czy może tego, no jak mu tam - Don Bergexxxaca ?
Robal ....grałem taśmociągi ze 100 kuponów i systemem ..na 8 i 9 i kiszka ...nie mam smykałki do tych liczb w mini ...na chybika wysyłam ...
Max
- bez urazy - ale - po co się tak, tam, w to, w takim razie- napinasz ?
jeśli piszesz - nic nie miałem - odpuść mocną grę, a puść najwyżej ze dwa zakłady nawet z chybika, wiesz - tylko aby dać sobie szansę ... A 'walcz', gdzie Ci idzie lepiej...
ja tak miałem ze specjalnymi - doooopa blada i NIC nie szło zrobić
- bez urazy - ale - po co się tak, tam, w to, w takim razie- napinasz ?
jeśli piszesz - nic nie miałem - odpuść mocną grę, a puść najwyżej ze dwa zakłady nawet z chybika, wiesz - tylko aby dać sobie szansę ... A 'walcz', gdzie Ci idzie lepiej...
ja tak miałem ze specjalnymi - doooopa blada i NIC nie szło zrobić
13max33
Ja też nie skreślam osobiście, bo tylko gdy pierwszy raz puściłam mini udało mi sie trafić trójkę a i to wtedy gdy była warta 18,50. A potem już tylko oboki albo jak ostatnio 4/5 tylko, że w różnych zakładach
Ja też nie skreślam osobiście, bo tylko gdy pierwszy raz puściłam mini udało mi sie trafić trójkę a i to wtedy gdy była warta 18,50. A potem już tylko oboki albo jak ostatnio 4/5 tylko, że w różnych zakładach
Robal ...tak więc robię wysyłam na chybika jeden zakład lub dwa i nic ...tak już od miesiąca jest ...a że jestem uparty ...to na dzisiaj wyślę 9 ....ta trójka musi wejść ...bo mi spokoju nie daje ...jak wejdzie pewnie odpuszczę całkiem mini bo rewelacji z mini nie ma
medea ...to ja tez miałem 5/5 na różnych kuponach po takich taśmociągach
ja tak na chwileczkę....w gardle mi zaschło.....
plus
i uciekam.....tam
plus
i uciekam.....tam
Kasiu ..no właśnie ..ale ja dopiero co wstałem ..myslałem że to gdzieś 9
pięknaja ... proszę..Ja nie żałuję.
Widzisz jakie chytre? I nie z Poznania.
Widzisz jakie chytre? I nie z Poznania.
Ciekawe czy Pasko ma jakąś nagrodę dla tego kto wytypuje 10/10 na mp jakieś specjalne przywileje ...złoty nick ..korona przy nicku a może działka do odpalenia
nie siedzę w głowie Pasko, ale...
'działka do odpalenia', to nie tu, nie ta strona
'działka do odpalenia', to nie tu, nie ta strona