Wpisy 970 562 – 970 661
5 czerwca 2012 08:49 → 5 czerwca 2012 11:53, 100 wpisów
Kathy
Medea
Pięknaja
Czereśnie jeszcze są,ale na samym czubku drzewa,z czego się cieszą
kosy.
Medea
Pięknaja
Czereśnie jeszcze są,ale na samym czubku drzewa,z czego się cieszą
kosy.
Wędrowco.
Medea.Jak już działa,to i Ty możesz działać.
emerytko
I tak właśnie zrobię W końcu nawet jak typuję na podstawie mapek i statystyk to i tak spory margines błędu istnieje czasami wręcz na poziomie 0/5 (0/6) w każdym zakładzie A tak zawsze mogę zwalić na siłę wyższą
I tak właśnie zrobię W końcu nawet jak typuję na podstawie mapek i statystyk to i tak spory margines błędu istnieje czasami wręcz na poziomie 0/5 (0/6) w każdym zakładzie A tak zawsze mogę zwalić na siłę wyższą
ankj1
Proszę bardzo : http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta codziennie są nowe numerki.
Pod horoskopem jest jeszcze przejście do generatora numerologicznego pod hasłem szczęśliwe numery. Mi ostatnio wyliczyło czwórkę, z której miała 2/4 a koleżanka z pracy 3/4 czyli to był jej szczęśliwy dzień a nie mój
Proszę bardzo : http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta codziennie są nowe numerki.
Pod horoskopem jest jeszcze przejście do generatora numerologicznego pod hasłem szczęśliwe numery. Mi ostatnio wyliczyło czwórkę, z której miała 2/4 a koleżanka z pracy 3/4 czyli to był jej szczęśliwy dzień a nie mój
Monet.Dzień dobry.
Miłego dnia.. .
ankj1
Jakbyś chciał(a) się jeszcze pobawić to znalazłam, ale dopiero dzisiaj angielską stronę z generatorem numerologicznym na loterie. Podajesz imię, nazwisko, datę urodzenia i wyrzuca ci propozycję głowną i alternatywne i jeśli jest to Twój szczęśliwy dzień to niech TS szykuje już pieniążki na wypłatę
Jakbyś chciał(a) się jeszcze pobawić to znalazłam, ale dopiero dzisiaj angielską stronę z generatorem numerologicznym na loterie. Podajesz imię, nazwisko, datę urodzenia i wyrzuca ci propozycję głowną i alternatywne i jeśli jest to Twój szczęśliwy dzień to niech TS szykuje już pieniążki na wypłatę
no i sierota jedna zapomniałam o adresie :
www.lotterybunny.com. /lucky-number-generator.aspx
www.lotterybunny.com. /lucky-number-generator.aspx
monet
A czy cytując z Skrzypka na dachu biedny krawiec to nie ma prawa do szczęścia tudzież nadziei na nie
A czy cytując z Skrzypka na dachu biedny krawiec to nie ma prawa do szczęścia tudzież nadziei na nie
ależ medea ja
Co za różnica?
fusy
daty urodzin
horoskop
wróżka
sufit
czy mapki z tym co już było?
Jaka różnica?
Co za różnica?
fusy
daty urodzin
horoskop
wróżka
sufit
czy mapki z tym co już było?
Jaka różnica?
siemka
medea
kathy
monet
wedrowca
medea
kathy
monet
wedrowca
wczoraj miałem 5/9 z plusikiem
a wiecie jak typowałem ?
a wiecie jak typowałem ?
Witam wszystkich. Ja dzisiaj nie gram a wytypowałem coś takiego 2.6.12.15.22.35.44.49.59.66 można ściągać
zamknąłem oczy....wziołem długopis i zataczałem nad pukonem koło...i co chwila upuszczałem długopis na pukon. tam gdzie uderzył te liczby wybrałem. hehehe.
serio pisze...
serio pisze...
hej wszystkim
Miriam- mam bardzo podobne liczby do ciebie na 1 pukonie;p
Miriam- mam bardzo podobne liczby do ciebie na 1 pukonie;p
Poz atym łysy losuje liczby mojej siostry! Tak mi jęczała by nadac jej 5/5 i 7/7 a ja, że nie bo 30,29,55,3,26,23 nie wejdą
kriss2221
A ja z braku sukcesu w rozsądnym typowaniu stawiam na metody nierozsądne czyli wspomniana stronka plus kombinacje numerologiczne. I o dziwo w tych nieracjonalnych typowaniach sukcesów póki co nie ma, ale jest przynajmniej za co bawić się dalej
kriss2221
A ja z braku sukcesu w rozsądnym typowaniu stawiam na metody nierozsądne czyli wspomniana stronka plus kombinacje numerologiczne. I o dziwo w tych nieracjonalnych typowaniach sukcesów póki co nie ma, ale jest przynajmniej za co bawić się dalej
kriss2221
gratki kris Ja tą metodą co ty wybrałam az same oboki, bo kropka z długopisa mi między 2 liczby trafiała
jakim cudem ktos w czoraj w MM wygrał 250 tys? o 22
zabawiłam się teraz i wyszło mi ze strzelanki tak;
12,16,43,46,49,65
29,31,33,36,52,55
12,16,43,46,49,65
29,31,33,36,52,55
Kto poda 6 liczb które dzisiaj wylosowane bedą do lotto w nagrode zabiore go po odbiór wygranej
trisetum
mirnam61
A to z moimi od wróżki zgadzają się dwie liczby : 21 i 33
Oto podobno szczęsliwa dla mnie kombinacja na lotto 3/7/8/17/21/33
Trzeba przyznać, że oryginalna
A, że ja przedsiębiorczy klient wróżek jestem to jeszcze zrobiłam analizę numerologiczną w generatorach szczęśliwych liczb i wyszło mi 7,16,25,34,43 co może i ma sens bo dzisiejszy dzień to numerologiczna "7"
natomiast szczęśliwe numery dla Bliźniąt na dzisiaj to 3/22/25/27/34/38
I bądź tu człowieku mądry i skombinuje maks 2 zakłady po 6 liczb
mirnam61
A to z moimi od wróżki zgadzają się dwie liczby : 21 i 33
Oto podobno szczęsliwa dla mnie kombinacja na lotto 3/7/8/17/21/33
Trzeba przyznać, że oryginalna
A, że ja przedsiębiorczy klient wróżek jestem to jeszcze zrobiłam analizę numerologiczną w generatorach szczęśliwych liczb i wyszło mi 7,16,25,34,43 co może i ma sens bo dzisiejszy dzień to numerologiczna "7"
natomiast szczęśliwe numery dla Bliźniąt na dzisiaj to 3/22/25/27/34/38
I bądź tu człowieku mądry i skombinuje maks 2 zakłady po 6 liczb
medea
>>...99,99 % są to chybiki puszczane w dużych miastach w centrach handlowych...<<
duże miasta - więcej ludzi = więcej zakładów, centra - tak, tam zresztą nawet przy tej cenie - potrafią ustawiać się niezłe kolejki /może tam ludzie wysyłają dla jakiegoś takiego zapewnienia sobie anonimowości ? / ale ...
Ale, czy rzeczywiście, do końca tak jest ?
w Warszawie te spore wygrane o których kiedyś czytaliśmy :
- ul. Puławska - samodzielna, firmowa buda w dość dobrej lokalizacji - koło sporego centrum finansowego - punkt od kiedy pamiętam - zawsze popularny
- a te dwie wygrane na Stegnach - jedna ta rekordowa jakiś czas, to zapyziała buda na osiedlu-sypialni, a ta druga w ostatnim roku bodaj ? - punkt bukmachersko-totolotkowy - obecnie tylko buk
A nie Duży Lotek ? - nie tak dawno wygrana w mini na ul. Kruczej - to kiosk "Ruchu" z lottomatem itd itd
tak więc - wszędzie można zagrać - nie tylko na dachu
>>...99,99 % są to chybiki puszczane w dużych miastach w centrach handlowych...<<
duże miasta - więcej ludzi = więcej zakładów, centra - tak, tam zresztą nawet przy tej cenie - potrafią ustawiać się niezłe kolejki /może tam ludzie wysyłają dla jakiegoś takiego zapewnienia sobie anonimowości ? / ale ...
Ale, czy rzeczywiście, do końca tak jest ?
w Warszawie te spore wygrane o których kiedyś czytaliśmy :
- ul. Puławska - samodzielna, firmowa buda w dość dobrej lokalizacji - koło sporego centrum finansowego - punkt od kiedy pamiętam - zawsze popularny
- a te dwie wygrane na Stegnach - jedna ta rekordowa jakiś czas, to zapyziała buda na osiedlu-sypialni, a ta druga w ostatnim roku bodaj ? - punkt bukmachersko-totolotkowy - obecnie tylko buk
A nie Duży Lotek ? - nie tak dawno wygrana w mini na ul. Kruczej - to kiosk "Ruchu" z lottomatem itd itd
tak więc - wszędzie można zagrać - nie tylko na dachu
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 263 000
Robal ...moje 2 3/3 ....5/31/33 i 54/69/43....
tak mam pozwolenie
tak mam pozwolenie
oooooo nowa ikonka....tez sobie pomacham

Robalku..przyznam się bez ....zagrane 4 mini z maszyny
max...nie machaj tak tym przedłużeniem
max...nie machaj tak tym przedłużeniem
przepraszam, ale teraz
spadam poczytać, co ciekawego w świecie nauki
bo słyszeliście, jak sądzę, że nowe ustalenia są /podobno/ na temat Casanowy, czy może tego, no jak mu tam - Don Bergexxxaca ?
Robal ....grałem taśmociągi ze 100 kuponów i systemem ..na 8 i 9 i kiszka ...nie mam smykałki do tych liczb w mini ...na chybika wysyłam ...
Max
- bez urazy - ale - po co się tak, tam, w to, w takim razie- napinasz ?
jeśli piszesz - nic nie miałem - odpuść mocną grę, a puść najwyżej ze dwa zakłady nawet z chybika, wiesz - tylko aby dać sobie szansę ... A 'walcz', gdzie Ci idzie lepiej...
ja tak miałem ze specjalnymi - doooopa blada i NIC nie szło zrobić
- bez urazy - ale - po co się tak, tam, w to, w takim razie- napinasz ?
jeśli piszesz - nic nie miałem - odpuść mocną grę, a puść najwyżej ze dwa zakłady nawet z chybika, wiesz - tylko aby dać sobie szansę ... A 'walcz', gdzie Ci idzie lepiej...
ja tak miałem ze specjalnymi - doooopa blada i NIC nie szło zrobić
13max33
Ja też nie skreślam osobiście, bo tylko gdy pierwszy raz puściłam mini udało mi sie trafić trójkę a i to wtedy gdy była warta 18,50. A potem już tylko oboki albo jak ostatnio 4/5 tylko, że w różnych zakładach
Ja też nie skreślam osobiście, bo tylko gdy pierwszy raz puściłam mini udało mi sie trafić trójkę a i to wtedy gdy była warta 18,50. A potem już tylko oboki albo jak ostatnio 4/5 tylko, że w różnych zakładach
Robal ...tak więc robię wysyłam na chybika jeden zakład lub dwa i nic ...tak już od miesiąca jest ...a że jestem uparty ...to na dzisiaj wyślę 9 ....ta trójka musi wejść ...bo mi spokoju nie daje ...jak wejdzie pewnie odpuszczę całkiem mini bo rewelacji z mini nie ma
medea ...to ja tez miałem 5/5 na różnych kuponach po takich taśmociągach
ja tak na chwileczkę....w gardle mi zaschło.....
plus
i uciekam.....tam
plus
i uciekam.....tam
Kasiu ..no właśnie ..ale ja dopiero co wstałem ..myslałem że to gdzieś 9