Wpisy 969 324 – 969 423
4 czerwca 2012 15:30 → 4 czerwca 2012 16:22, 100 wpisów
znam duzo polakow ktorzy sla do polski tysiace funtow i dzieki temu z pl zyja tysiace rodzin i ten kraj jakos funkcjonuje jak chcecie to sprawdzcie sobie kwoty!to sa miliony funtow i euro
amour w UK wszystko mozesz zalatwic przez neta nawet nie musisz wychodzic z domu
scolls ja wiem co by było, ale nie może być tak, że ludzie bezczynnie siedzą, albo wyjeżdzają, muszą powstać miejsca pracy w PL za dobre pieniądze i nie supermarkety inaczej to wiesz, cały czas będzie raj na zachodzie a u nas nic
scolls czy tobie płacą za to że ty agitujesz do UKJa nie chcę do Anglii nie chcę ich funtów
scolls...załatw tam mi prace
amour....powiedziałeś: spróbujcie otworzyć bez nerwów......nie było nic o profilu firmy
scolls...a wiesz, że w polsce nawet banki internetowe są ??
scolls...a wiesz, że w polsce nawet banki internetowe są ??
dorotka a myslisz ze ja chcialem tez wolalbym zyc u siebie patrzac na piekne polki i godnie zyc ale nie dalo sie bez zlodziejstwa i cwaniactwa dlatego wyjchalem
warto by było przenieść niektóre wzorce z zachodu do nas a nie ciągle kontynuacja PRL i ciągnięcie myśli z ZSRR
kriss jak masz dobry angielski i dobre wuksztalcenie to moge pomoc
ale nie mam na myśli firmy typu franczyza czy sklep z ciuchami tylko firmy rozumiesz?
i przez otworzenie rozumiem, załatwienie wszystkich formalności dosłownie, a nie rejestracja firemki
gdzie funciaki gratis rozdają ?
scolls nie narzekaj - Hinduski też są niebrzydkie
czytał ktoś to z sejmu ? - kto bardziej przekonująco brzmi ?wykopany, czy ten były doradca ?
Jak myślicie, w którą pójdą strone - obniżka, czy cztery zety za zakład z tym dodatkownym szajskopfem ?
scolls nie narzekaj - Hinduski też są niebrzydkie
czytał ktoś to z sejmu ? - kto bardziej przekonująco brzmi ?wykopany, czy ten były doradca ?
Jak myślicie, w którą pójdą strone - obniżka, czy cztery zety za zakład z tym dodatkownym szajskopfem ?
jak mialbym to wszystko to sam sobie bym poradził
kriss jak nie masz angielskiego i dobrego fachu to zaczynasz niestety od zmywaka albo budowy za 60 funtow dniowki
Hej hej . Wygrał ktoś coś większego o 14 ? U mnie 5/15 co dało tylko 2 razy 4/10
Rob....wykopany za coś wykopany......
I może być, że pójdą w stronę co to by się nam spodobała
I może być, że pójdą w stronę co to by się nam spodobała
angielski dobry mam...a wykształecenie. no cóz Liceum gastron. hehehe
robal36 i owszem ale polki najpiekniejsze zreszta zawsze to podkreslam jak rozmawiam z angolami i jest to napewno wielki powod do dumy
kozioł ofiarny i kropka - sam decydował, tak ?
>> ... przyszedł pan tu jako ekspert. Proszę. Ma pan trzy minuty <<
>> ... przyszedł pan tu jako ekspert. Proszę. Ma pan trzy minuty <<
Marek Przybyłowicz
...chcą poznać prawdę o przyczynach załamania....?
Przewodniczący poseł Ireneusz Raś (PO):
Przepraszam bardzo. Sekretariat, ze względu na mój zagraniczny wyjazd służbowy, zrealizował w dobrej wierze zaproszenie dla pana.
Marek Przybyłowicz:
Acha.
Ja o tej kwestii dowiedziałem się przed chwilą.
Marek Przybyłowicz:
Rozumiem.
...chcą poznać prawdę o przyczynach załamania....?
Przepraszam bardzo. Sekretariat, ze względu na mój zagraniczny wyjazd służbowy, zrealizował w dobrej wierze zaproszenie dla pana.
Marek Przybyłowicz:
Acha.
Ja o tej kwestii dowiedziałem się przed chwilą.
Marek Przybyłowicz:
Rozumiem.
robal36 a komu mam sie podlizywac jak np.kathy i pieknaj juz mnie nie lubia
angielki nawet jak maja kase to wygladaja jak fleje a do tego maluja sie np.w metrze albo autobusie w biegu
scolls no zadbane są, ale każda szanująca się laska jak koleś są zadbani, wiem, że mówisz to na przykładzie grubych angielek hehe
wyobraz sobie wchodzi taka angielka do metra oderwana prosto od poduszki a po 15 stacjach wychodzi z tona tapety
scolls....kubanki chodzą z wałkami na włosach do pracy, żeby na wieczór ładnie wyglądać.....
nie narzekaj
nie narzekaj
nieraz nie moge z wrazenia jak co stacje sie zmienia oczywiscie nieladnie sie przygladac wiec robie to ukradkiem
Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałem zwrócić uwagę tylko na upadającą Grecję. Tam ku radości obywateli rządzili przez wiele lat politycy którzy "rozdawali" pieniądze. Był super socjal, super podatki, leki za przysłowiowe euro i co dusza zapragnęła. Teraz dzieci po dzieciach będą musiały spłacać sielskie życie rodziców.
... przyczyną załamania. Panowie posłowie pytacie, co jest przyczyną? Nie jest przyczyną to, co mówi prezes. Przyczyny są wymienione w tym piśmie. Główna; wzrost ceny pojedynczego zakładu. To jest błąd opisany przez zespół specjalistów z Totalizatora Sportowego w dniu 8 lutego 2010 roku. Następnie; gracze czują się oszukani wypłacalnością. Spadek liczby klientów ma wpływ na sprzedaż... i tak dalej. ...
a to ś.w.i.n.i.a
a to ś.w.i.n.i.a
kathy tu nieraz widze w markecie jak panie przychodza na zakupy w .....szlafrokach OMG
dantev
Przepraszam bardzo kto mi poda 10/10 i już mnie tu nie ma
Przepraszam bardzo kto mi poda 10/10 i już mnie tu nie ma
Grecje doprowadzila do upadku polityka USA po to aby na greckich wyspach ktore zostana sprzedane za dlugi mogly powstac amerykansie bazy wojskowe
swoją drogą mimi kryzysu grecy i tak mają około 1000 euro co daje 4000zł około hehehehe u nas nas zielonej wyspie 1500 zł
Dorotka.....jakoś masz podobne do moich..to co tu podawać
ja pitolę....bez komentarza....mam szoka..jak to hipcio mówi
ja pitolę....bez komentarza....mam szoka..jak to hipcio mówi
Robal36 > a przeczytałeś dobrze co napisałem? Bo zawsze możemy iść w kierunku, żeby ten zegar zapi****lał 10x szybciej. Tylko wiesz, za super życie jednego pokolenia, 3 kolejne mają przerąbane.
tylko, że w UK żyje się dobrze od powojny hehe, tak samo w niemczech i innych krajach zachodnich
grecy dostawali premię za ........................... nie spóźnianie sie do pracy,to nie zart
po za tym tam min wynagrodzenie 600ejro
Polak 300 ejro i bez premi
po za tym tam min wynagrodzenie 600ejro
Polak 300 ejro i bez premi
Robal36 tez uciekam kathy pieknaja i tak jestescie najpiekniejsze na swiecie i nie gniewajcie sie na mnie jesli Was czyms urazilem (lub innych forumowiczow) to przepraszam ale nie to bylo moim zamiarem
Kasiu ja tak delikatnie myślałam że zmienię temat a tu nic trzeba zagrać swoimi
danteV
Mi chodzi o to, że on nie powinien zapintalać - całkiem - dobre samopoczucie tych, którzy go tam lokowali, dla mnie, to skandal
Mi chodzi o to, że on nie powinien zapintalać - całkiem - dobre samopoczucie tych, którzy go tam lokowali, dla mnie, to skandal
dorotka przepraszam rez Cie lubie i chcialbym aby wszyscy polacy sie kochali moze tak sie kiedys stanie
scolls......
to nie tak jak myslisz z ty lubieniem....może zrozumiesz
to nie tak jak myslisz z ty lubieniem....może zrozumiesz
kathy pozdrowienia dla Twoich dzisciaczkow aby zylo im sie jak najlepeij w naszej ojczyznie
>>...działaniem na szkodę interesów spółki był rebranding...<<
tak jest - i dlatego jutro gram w dużego lotka i i sześć szóstek
słyszeliście ? - Chińczycy budując autostradę że przyjechali do Afryki
robaluu ..przeczytaj rano wcześnie podałem 2 zakłady ..trafiłem 1 raz po 3/3
Wiesz Robal36, obłuda była jest i będzie. Jestem po artykule na temat protestujących związkowców przeciwko 67. Średnia wieku protestującego 48, średnie zarobki protestującego (związkowca) 6000zł, przewidywana średnia emerytura protestującego (związkowca) 5000zł... Pan związkowiec który siedzi za biurkiem i wywalczył sobie w swoim zakładzie etat ZWIĄZKOWCA, traktuje taki wyjazd jak przysłowiowa majówka. Jeszcze delegacje mu zapłacą. Prawdziwi pracownicy, za***alają w tym czasie przy maszynach i nawet pan związkowiec im nie załatwił żeby mogli swojego szefa posłuchać w radiu, jak na***ala na wewezueli pod sejmem.
Były przewodniczący SOLIDARNOŚCI pan Śniadek jest teraz w sejmie.... niech zmienia Polskę na lepsza, no a jak nie może, bo jest w mniejszości, to niech przeznaczy 80% swojej diety na dzieci pracowników.
a może niech partia rządząca coś zrobi a jak nie to może niech ustąpi?
amour > i naprawdę jesteś jeszcze na tym etapie, że przyjdą lepsi? Patrząc na naszą politykę, to wszyscy już byli... i co? I szczerze pisząc... g*wno.
kathy > gdybym miał dojechać na tą zupkę, to mogłabyś się poszczycić, że ugotowałaś najdroższą zupę
danteV
diabeł tkwi w szczegółach - nawet jeśli jest taka konieczność itd itd - to - pacta sunt servanda - umów należy dochowywać
Ja się nie umawiałem na 67 ...
I rozumiem od dnia wejścia w życie ...
cóż - jeśli dzis władza na coś sobie pozwoli - zgadnij na co pozwoli sobie jutro
Jeszcze teraz - podpisuję umowę - niech oddadzą mi co wpłaciłem i niech sie ode mnie ,z tym robieniem mi dobrze - #cenzura#
diabeł tkwi w szczegółach - nawet jeśli jest taka konieczność itd itd - to - pacta sunt servanda - umów należy dochowywać
Ja się nie umawiałem na 67 ...
I rozumiem od dnia wejścia w życie ...
cóż - jeśli dzis władza na coś sobie pozwoli - zgadnij na co pozwoli sobie jutro
Jeszcze teraz - podpisuję umowę - niech oddadzą mi co wpłaciłem i niech sie ode mnie ,z tym robieniem mi dobrze - #cenzura#
no ale Ci przed tymi nie wprowadzali takiego dziadostwa tylko jakoś to wszystko szło do przodu a Ci nawet ruskom 12 czerwca (dzień wypendzenia polaków z kremla) pozwolą przejść w koszulkach z sierpem i młotem
dobra uciekam..
to może niech niemcy przyjadą w mundurach SS totenkopfverbande i allgemeine SS i też ze swastyką przeparadują po warszawie?
amour > a To Ciebie boli? bo mnie nie... ich prezydent i premier oraz cały kraj co miesiąc jest wyzywany o zamach i morderstwo. Wiesz, my jesteśmy takim narodem, że nas ruszać nie można.... natomiast my możemy o wszystkich, wszystko... bo my byliśmy, jesteśmy i będziemy zawsze pokrzywdzeni.
tylko, że nas po cichu, od 1000 lat ktoś rusza i próbuje na nas kase bić, wiesz?
amour> ja od Niemca w koszulce ze swastyką w mordę jeszcze nie dostałem, a od Polaka w tej samejkoszulce tak. Dziwne nie?
czy ty nie rozumiesz o co chodzi? Ustawowo jest zakazaje propagowanie swastyki i gestów, zwyczajów z III rzeczy a jakoś z ZSRR nie dlaczego?
amour > w Polsce skrajna prawica chodzi jeszcze w gorszych koszulkach.... i to wtedy jest OK? Bo nasi?