Wpisy 968 866 – 968 965
4 czerwca 2012 11:41 → 4 czerwca 2012 12:16, 100 wpisów
monet dokladnie to jest kazdego wybor i kazdy decyduje za siebie powtarzam ja walczylem i sie zawiodlem dlatego wyjechalem to wszystko
na dzien dzisiejszy UK jest moim domem tu mieszkam i pracuje place podatki i mimo ze jestem tu przybyszem ten kraj traktuje mnie uczciwie i ja jestem mu za to wdzieczny to wszystko
Andrzej Rośiewicz.. . " Może to przeznaczenie ".
" Pytasz mnie, co właściwie Cię tu trzyma.
Mówisz mi......."
" Pytasz mnie, co właściwie Cię tu trzyma.
Mówisz mi......."
medea{{bukiet}
torsanscolls
widze ,że debata gorąca
torsanscolls
widze ,że debata gorąca
i dobrze...bo za oknem zimniutko
Jano.. .
medea...co dzis typujemy,ale wczor-a-j padło powt--órek
Torsan.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
widze ze 13-stka ma dobrą passe. mysle ze dzis tez wpadnie no i 51,52
aha i 80
czyli 4 liczby mam juz na pukonie... 13,51,52,80
scolls
nie przejmuj się każdy ma prawo mówić jakie ma zdanie
ja w tym kraju już mam 30 lat pracy i jak bym był młodszy to też bym uciekł , brak perspektyw na życie że nie wspomnę o emeryturze
nie przejmuj się każdy ma prawo mówić jakie ma zdanie
ja w tym kraju już mam 30 lat pracy i jak bym był młodszy to też bym uciekł , brak perspektyw na życie że nie wspomnę o emeryturze
zastanawiam sie tez nad 1....a moze znowu 3,4,5
Pięknaja.. .
Piękna piosenka Rośiewicza.. .
Piękna piosenka Rośiewicza.. .
jackwar....
NIE musisz uciekać....jesteś wolnym człowiekiem i żyjesz w wolnej Europie.... jedź...posmakuj tamtego chleba....
ja znam tych co po 30 latach tam wracają aby TU umrzeć...
NIE musisz uciekać....jesteś wolnym człowiekiem i żyjesz w wolnej Europie.... jedź...posmakuj tamtego chleba....
ja znam tych co po 30 latach tam wracają aby TU umrzeć...
jackwar
o emeryturze mówisz ? A, czy tak naprawdę, w wieku 150 lat*, potrzebował będziesz jakiejś kasiory ?
* wg pewnych źródeł - ten właśnie wiek, to piąty /niekoniecznie ostateczny / etap reformy
radosnej reformy
o emeryturze mówisz ? A, czy tak naprawdę, w wieku 150 lat*, potrzebował będziesz jakiejś kasiory ?
* wg pewnych źródeł - ten właśnie wiek, to piąty /niekoniecznie ostateczny / etap reformy
radosnej reformy
pieknaja byc moze za 30 lat tez wroce narazie nie mam zamiaru bo po prostu nie widze dla siebie zadnych perspektyw choc w minimalnym stopniu zblizonym do tych w UK
jackwar....powiedzmy.....
wiesz ile wynosi emeryturka norweska??
wiesz ile wynosi emeryturka norweska??
Żelka.. .
jackwar doladniemajac emerytury np.5000pln nic tylko zyc do 100 nie umierac ale z 1000pln to nie bardzo
scolls....temat zbyt złożony na warunki czatu.....
ale...pomijając uwarunkowania, żeby coś dostać trzeba coś dać.....
Polacy w Polsce najczęściej chcą tylko dostać.....
ale...pomijając uwarunkowania, żeby coś dostać trzeba coś dać.....
Polacy w Polsce najczęściej chcą tylko dostać.....
Żelka ja wyspalem sie a Ty pewnie jeszcze dlugo siedzialas na necie
za granicą można mieć rentę jak jest się niezdolnym do pracy a u nas zabierają renty, nawet ludziom bez nóg , tłumacząc że może w domu siedzieć i skręcać długopisy
pieknaja niekoniecznie znam duzo ludzi ktorzy wrocili z uk do pl zeby inwestowac ciezko zarobione pieniadze i co??wszystko potracili bo po prostu tak wyglada to w pl ze mozesz tylko stacic teraz od nowa pracuja ale juz inwestowac ciezko odlozonych pieniedzy w pl nie maja zamiaru
jackwar tu jest pelna opieka socjalna i traktuj sie ludzi starych i niepelnosprawnych w sposob GODNY
scolls....inwestować??
czy po prostu tracić??
Ale.....znowu powtórzę....to obszerny temat
czy po prostu tracić??
Ale.....znowu powtórzę....to obszerny temat
a mój kuzyn w Londynie na dolegliwości kardiologiczne dostał paracetamol.......a też ma tam wszelkie prawa.......
jezeli ktos cale zycie uczciwie pracowal to nalezy mu sie godna starosc nawet jesli byl zwyklym smieciarzem czy piekarzem to samo dotyczy sie osob niepelnosprawnych
pięknaja , ale nie można godzić się na wszystko ,
ja dziś zarejestrowałem się jako bezrobotny ,
odmówiłem zmiany warunków pracy , nie zgodziłem na obniżenie pensji o 700 zł . Na moje miejsce przyszedł koleś który chwali się że jest znajomym dyrektora . Myślę że będzie zarabiał dwa razy więcej niż ja .
ja dziś zarejestrowałem się jako bezrobotny ,
odmówiłem zmiany warunków pracy , nie zgodziłem na obniżenie pensji o 700 zł . Na moje miejsce przyszedł koleś który chwali się że jest znajomym dyrektora . Myślę że będzie zarabiał dwa razy więcej niż ja .
jackwar......masz rację. NIE mozemy godzić się, ale też
nie powinniśmy tylko czekać.
Jeżeli jesteś dobry....znajdziesz pracę. Tylko SZUKAJ, a nie czekaj.....
nie powinniśmy tylko czekać.
Jeżeli jesteś dobry....znajdziesz pracę. Tylko SZUKAJ, a nie czekaj.....
pieknaja napisalem inwestoweac czyli zakladac firmy,sklepy itd.niestety zanim cos zarobisz nasze "kochane"panstwo najpierw Cie obedrze ze skory zanim zarobisz jeszcze pierwsze pieniadze juz placisz haracze ZALOSNE
żelka czymaj -
968726. krzysio744 2012-06-04 (07:52) ------------
ja dwie trójeczki ..nie jade w realu ..juz nie jestem pindole
1...63,31,42
1...24,1,9
i poowwoo
968726. krzysio744 2012-06-04 (07:52) ------------
ja dwie trójeczki ..nie jade w realu ..juz nie jestem pindole
1...63,31,42
1...24,1,9
i poowwoo
pieknaja w wieku 50 lat znajdzie prace mimo ze jest dobrym fachowcem?za ile za 1200pln???
pięknaja , czytam kilka blogów polaków którzy wyjechali za granicę . Każdy sobie chwali , może dla tego że umieją pisać , a na poważnie za granicą mieli więcej możliwości rozwoju . Jeden zaczynając od szeregowego jest już w stopniu majora .
a moze bedzie pracowal w wieku 65 lat jako np.dekarz na dachu!!!przeciez to jest chore!!!!
scolls....znajdzie
A jako kto będziesz pracował Ty TAM w wieku 65 lat??
A jako kto będziesz pracował Ty TAM w wieku 65 lat??
wyobrazasz sobie 65 letniego dziadka na dachu???bo ja nie a do tego doprowadza ta kochana ojczyzna!!!!
no kurcze....zdaje się, że u nas w kraju to same patałachy zostały......nikt nie pracuje...wszyscy na bezrobotnym...nikt sie niczego nie dorobił.....
tragedyja
tragedyja
3,4,5,13,31,52,58,65 ta 8-mka weszła 2xy. w losowaniu 6592 i 6593
w programie MULTIPARIS analiza 11 pokazuje że tylko raz?
w programie MULTIPARIS analiza 11 pokazuje że tylko raz?
A jeden dekarz na pewno da radę.