Wpisy 968 166 – 968 265
3 czerwca 2012 20:32 → 3 czerwca 2012 21:38, 100 wpisów
torsan... 2 zakłady 10/10 stałe już od 5 miesięcy reszta to wymyślone
Robal...najwiecej to 2 razy 5/5 bez plusa i 1 raz 3/3 stawka 10 bez plusa niestety
m.dorotka to już nałóg:/ a gram juz kilka lat z przerawami i chyba znów nadszedł czas by z tym skończyć
joacz
wsad - jedna dycha w południe i więcej niż jedna dycha na 22.15 ?
wsad - jedna dycha w południe i więcej niż jedna dycha na 22.15 ?
Robal... tak by można powiedzieć czasami zdarza się że 20 rano i 30 wieczorem:/ a 2008 grałam tak ostro ,że 50 zł czasami 60 zł dziennie
R36 nie mówili że jedna na śląsku
Kasiu no coś ty ciebie za co miała by
Kasiu no coś ty ciebie za co miała by
joacz
wyjątkowo poważnie, jak na robaka, powiem - to dość gruba gra
m.dorotka
na śląsku - mówili - podobno dwie
wyjątkowo poważnie, jak na robaka, powiem - to dość gruba gra
m.dorotka
na śląsku - mówili - podobno dwie
Kasiu fajną masz tą brykę w profilu
R36 tak na pewno dwie i razem pojedziemy odebrać
R36 tak na pewno dwie i razem pojedziemy odebrać
a najciekawsze jest to że te wygrane które mam na swoim koncie to trafiały mi zawsze jak zagrałam po dłuższej przerwie
Robal..dlatego postanawiam ,że od jutra tylko 2 zakłady 10/10 i koniec z dorabianiem TS
no to ja zaczynam grać tylko na 1 godzinę i po max 2 zakłady--> wtedy mi nie będzie potrzebna wygrana bo na samym odkładaniu kasy z niepuszczonych losów się dorobię
http://allegro.pl/konto-lotto-analyzer-v4-multi-multi-i2395365677.html ?? Warto inwestowac? Czy takie systemy sie sprawdzaja, czy lepiej grac na slepo?
idę sobie ale będę wam kibicować o 22
POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
max - zdt i 13,33,69
gamer
- napisz później, czy złowiłeś tu jakiegoś lelenia
gamer
- napisz później, czy złowiłeś tu jakiegoś lelenia
Robal ... takie też zagrałem skusiłeś mnie ...bo miałem też zagrać 5/7/13 ale .......
Pintol ....a Ty dzisiaj jakiego pewniaka masz bo razem na 14 polegliśmy 43 i 45
2,28,66,80 rozpisane na trojkiwysokich zycze wszystkim
asfabet...jak wygram i będę stawiać domek to poproszę Cię byś mi podwórko wyłożył kostka
W typowaniach obstawilem wszystkie 50tki więc zablokowałem taki uklad liczb na wieczór...
Niecała godzina do losowania:spoznialscy biegiem do kolektur...
Przypadek lukasza 300,zaszokował mnie:9z10 typowanie to wyczyn niesamowity...
Ja dokonałem dzisiaj inwestycji za 5zeta i mam wieczornego stresa:boję się przegrać....
Boję się podać swoich liczb,bo ostatnio napisałem 4ry i było pudło...
Pasko ma specjalne nagrody za trafienie 10/10 ..tylko jeszcze nie napisał jakie ...ale coś tam przygotuje
13max jak wpadnie 10/10 to na pewno będzie na mokro w każdym tego słowa znaczeniu