Wpisy 966 429 – 966 528
2 czerwca 2012 21:42 → 2 czerwca 2012 22:04, 100 wpisów
scolls-wiem Mam znajomych tam którzy jak przyjeżdżają do PL tylko o zielsku gadają. Masakra.
amour zgadza mlodzi angole sa strasznie wredni i bez kultury kompletnie
scolls ale chodzi mi o gangi średnia wieku to jest max 16 lat hehe, oni chodzą z kosami i lubią stabbin' people
sis mam znajoma ktora na imprezie sfiksowala bo ktos jej wsypal do drinka jakis narkotyk wyladowala w UK na psychiatryku
ogólnie prawo w UK jest takie, że małolat za zabójstwo ma dozór hehehehe
Achtung,achtung ostatni dzwonek dla spoznialskich:biegiem z kuponami do żabek...
mi też wrzucili, w styczniu, w tym roku, dodatkowo siostrze i koleżance. Poznałysmy fajnych "chłopaków", pilnowali nam piw. Nauczka na przyszłość.
HARTGE jeżyce to to samo co arabska dzielnica w UK, syf na maxa, w środku dnia i na środku ulicy potrafią do gaci okraść, wszystko zdejmują
Scolls to super! Ja za to palę jak smok i za dużo imprezuje, starałam się oduczyć ale mi nie wyszło
Ale próbować jeszcze będę
Ale próbować jeszcze będę
siemanko jak tam cyferki
Scolls- to byli znajomi kolegi, nie sądziłam w ogóle że mogliby tacy być. no ale cóż. W klubach nie mozna ufać nikomu
amour...
scolls..
torsan...
scolls..
torsan...
sis ja swoje lata imprezowe mamjuz za soba choc raz na jakis czas potrafie zaszalec ostatnio balowalismy w swieta w centrum Londynu trzy dni
HARTGE....
s-i-s....
s-i-s....
Hartge nie trzeba być , żeby wiedzieć, wystarczy mieć 50 znajomych co siedzą tam już parę lat
wiem tylko ze policja w UK wie co to znaczy HWD....itd
hej profesor
No tak scolls ja się jeszzce nie wybawiłam ale ten czas nadejdzie więc korzystam
dziś za to siedzę w domu bo sesję mam w poniedziałek i udaję że się uczę
No tak scolls ja się jeszzce nie wybawiłam ale ten czas nadejdzie więc korzystam
dziś za to siedzę w domu bo sesję mam w poniedziałek i udaję że się uczę
sis ucz sie bo naprawde warto ja gdybym byl w Twoim wieku to dwie rzeczy sa najwazniejsze:po 1 perfect angielski a po drugie dobre wyksztalcenie i masz prace w City i 10tys. funtow zarabic miesiecznie to nie problem
Lili...jeszcze nie będzie pare dni na czcie
Hartge ja nie mówię, że byłem w UK, a palcem po mapie nie mam zwyczaju jeździć, jak chcę gdzieś jechać to jadę, ale do UK nie mam po co
14,26,79
Lila...
scolls...nie nic nie trafilem ale wykupiłem jeszcze następne udziały do gry i czekam
profesor pytam bo sa tu tacy co nie wierza ze z terytorum PL mozna zagrac w Euromillions
w superenalotto też nic nie trafiłem
Scolls...mozna zagrać
www.globlotto.com
amour...
amour wawa miasto dzielne to jedyne dla mnie miejsce nigdzie się nie ruszam stąd
hipoMoreno jest przekupny na
mozna wykupić ucziały nawet za 0,24 gr
scolls...wszystko jest to samo
amour Lila jest na Marsyliopala pewnie swe piekne cialko nad morzem srodziemnym
amour...lila w marsyli jest
hartge-mergiel,jak sie nie mylę
mergiel trzeba przekupić
Losowanko zaraz
Mam obok siebie pukon...serce bije jak oszalałe,żeby tylko nie stracić 2,5zeta...