Wpisy 962 333 – 962 432
31 maja 2012 14:29 → 31 maja 2012 15:20, 100 wpisów
Lila
9/10 w keno tez łatwiej trafic a ta sama kasa co w mm
Dzisiaj można było zagrać...21, 45, 54 x 1 000.
gg najlepiej wchodzą cyferki ze snu WN ...
islandorka wiem, ale rano czytam wieczorne wpisy i 80przeklęte nie wlazło
gg chyba ze tak...moze to i sposób,spróbuje...
Dopisano wygrane multi multi
2x 8/8 + to juz cos
Bonus Multi Multi: 180 000 złotych
gg jesli pozwolisz to puszcze twoje na 22 i dodam wedrusia...zobaczymy co wyjdzie???
gg36 no tak w tym przypadku tak jest że różnica dzieli 10 złotych ale tak 8/8 w multi multi jest 22000 a w keno 7500 czyli już większa różnica
albinlotto, jeśli idzie o wyższe wygrane w keno na podkarpaciu,często jestem w różnych miastach i zawsze odwiedzam różne budy , max wygrana 8/8 w st. woli z zeszłego roku i nic więcej nie widziałem, myślę, że komputer nie da więcej wygrać jak 7/7
gg36 no ja nie wiem ale w keno kiedyś grałem to kiepsko mi to szło i przestałem w keno grać ale jeżeli wygrywasz to gratuluję i oby tak dalej
albinlotto
gg36 komputer nie ma nic do gadania liczby w keno na caly kraj sa jedne nie ma mozliwosci manipulacji
multi multi plus 1984
Islandorka.. .
Nie wiem, czy liczby śię powtórzą wieczorem.. .
Nie wiem, czy liczby śię powtórzą wieczorem.. .
multi multi plus 1984
albinlotto a myślisz że w studio lotto są manipulację nie chce się wymądrzać ale uważam że nie ma żadnych manipulacji jedynym manipulantem jest tylko los
witam
gg
pisałam ,ze nie ma zer..ale to w danym losowaniu nie było, nie napisałam,ze ich nie będzie
mam 5/8 i 2/5 i 4/10 i 10 pewniaczków z 25 typowanych..heh..sszkoda 06 nie weszła
gg
pisałam ,ze nie ma zer..ale to w danym losowaniu nie było, nie napisałam,ze ich nie będzie
mam 5/8 i 2/5 i 4/10 i 10 pewniaczków z 25 typowanych..heh..sszkoda 06 nie weszła
jocia
multi multi plus 1984 jest tylko los
albinlotto, może i nie ma, ale wygranych wysokich prawie nie ma, a klienci na keno są, u mnie max wygrana 1tyś i to moja z przed 2lat
jocia
jarg a co?czytałam...
gg36 pytam sie ostnio w kolektorze w keno graja cos ? odpowiada czasami ktos cos wysle ale zadko a ruch maja bardzo duzy w tej kolektorze
albinlotto w dużych miastach nie grają-to fakt,ale w mniejszych tak i to całkiem sporo
jocia widzę że też trochę jakoś ci idzie ostatnio w liczbach 5/8 może duża suma nie jest ale w liczbach to już coś jest gratuluję i trzymaj tak dalej aby wygrywać jeszcze więcej
gg36 już teraz nie
z tego co idzie to lotto , mm i te zdrapki najczsciej
Do potem
albinlotto....
wojtas....
multi multi...
gg....
jocia....
torsan...
Robal....
albinlotto....
wojtas....
multi multi...
gg....
jocia....
torsan...
Robal....
Lila
liluś życzę miłego dnia i aby Janusz wieczorem przyniósł tobie szczęście w liczbach
robal 36
robal
zrzynam- co mam zrobić
32j nie wysłałem wczoraj - zapomniałem-a wygrane konkretne były, teraz chyba mi zostanie 10
zrzynam- co mam zrobić
32j nie wysłałem wczoraj - zapomniałem-a wygrane konkretne były, teraz chyba mi zostanie 10
gg36 nie patrz na liczby najdłużej oczekujące bo myślę że to nie ma sensu ja dawniej też tak czekałem na takie liczby i tylko nie potrzebnie się łudziłem najlepiej dawać takie gdzie chodzą często takimi liczbami można więcej wygrać tak uważam ale decyzja należy do ciebie ja tylko omówiłem moje spostrzeżenia
gg36 na więcej losowań na chybił trafił ale jutro zmiana zestawu bo po pierwsze dziś wieczorem kończy mi się kupon a po drugie słaby zestaw tym razem trafiłem
mm+ ja raz zaryzykowałem 9/9+ z cht na 28los=140zł i odzyskałem ok.65zł
Ja oglądam losowania na multipasko.pl i jestem zadowolony nawet jeżeli czasami jest przerwa w odbiorze to po trzech minutach mam wyniki ładnie poukładane a w TV to automaty losują tak szybko jak katarynki że jak się pomylę to powtórka też nie jest lepsza a jak zaczną nudzić co ja mogę kupić to mi się nóż otwiera,kiedyś była jedna osoba i było dobrze i był losowania wszystkie dni tygodnia.Ciekawe ile to kosztuje TV i co 5 osób robi w pozostałe dni tygodnia.Pozdrowienia.
gg36 ja to fakt nie raz jestem trochę stratny ale nie raz mam 7/10 a na 14 losowaniach 70 złotych jestem do przodu już tak trzy razy miałem a gram takim sposobem od grudnia 2011 roku
mm+
to dobrą maszynę mają w twojej żb, u mnie jolka ma tylko dobre drapki i czasem keno dobre sprzeda z cht
to dobrą maszynę mają w twojej żb, u mnie jolka ma tylko dobre drapki i czasem keno dobre sprzeda z cht
gg36 pamiętam w marcu jakbym był cierpliwy to bym miał dwa razy 7/10 oraz dwa razy 6/10 z plusem i jedną 5/10 z plusem a to wszystko w jednym tygodniu
jezeli moge wtracic, gram z numerami poprzedniego losowania tzn. przyjmuje okolo 4 powtorek i okolo 5-6 numerow nizej lub wyzej ... hmmm ... no nie wiadomo od ktorych zaczac, ale czasami sie udaje , najwiekszy sukces 7/7 x 10 , 7/8 x 10 , 5/5 x 10 - 5/5 kilka razy !!
mm+ ciekawe gdybyś spróbował 9/9, czy siadłoby z 6/9+ lub 7/9+, to już przyzwoita kaska
wczoraj siadlo mi 6/9 z +
siemka
ja znowu zaliczyłem
ja znowu zaliczyłem
gg36 rok temu byłem w Poznaniu i też bym miał 7/10 z plusem i 7/10 ale wtedy tak nie grałem na wielokrotność losowań i myślę to wtedy to był błąd bo może coś większego już bym ugrał
wedrowaca netowy...pisał dzis liczby przed losowaniem x 1000 iwpadły kurka
prze.gracz to to ładne wygrane, ale kilkadziesiąt zł na jedno los. nie wydam
kriss
to były dla mnie liczby i mam je na pukonach w sumie 16zł, a 5zapłaciłem
to były dla mnie liczby i mam je na pukonach w sumie 16zł, a 5zapłaciłem
reka nie raz sie trzesla x10 , a dalem x1 i wpadlo 5/5 , zamiast 7000, 700 zl ...
jak my to znamy, " kto nie ryzykuje ten nie ma "
gg36 ile takich przedtem sytuacji miałem to nie zliczę bo mi 10 palców u rąk i palców u nóg nie starczy i dlatego gram teraz na wielokrotność losowań bo myślę że to się lepiej opłaca
niestety plus jest kuszacy, jak bylo za x10 12,50 zl mozna bylo 5 kuponow poscic za dzisiejszy 1 z + ... niby wygrane wyzsze , ael umowmy sie nie ma ich wiele niestety
gg36 może i tak ale na razie gram o bonus a 140 złotych lub z plusem 380 złotych to też nie mało prawda
mm+, mnie nie o to chodzi, tylko czy nie uważasz że grając z + korzystne wygrane są w 9/9+
kriss22221
gg36 no i nieraz było by pytanie czy jakbym dał tą 10 liczbę to bym ją trafił czy nie
przegracz
jak kiedyś trafię w ts parę stówek--- to i może się na stawki skuszę i więcej pukonów---- swoją drogą nie zawsze chyba wygrywasz
jak kiedyś trafię w ts parę stówek--- to i może się na stawki skuszę i więcej pukonów---- swoją drogą nie zawsze chyba wygrywasz
Robal... masz pewna 6stke : 15,36,54,58,65,76 !! prowizja 10 %
gg , oczywiscie ze nie , raczej w taki czas jak w robocie jest dobrze i tak naprawde nie potrzeba wiecej i nastawienie typu olewka i wpada, a jak potrzeba to lipa ... chyba wszyscy tak maja !!
gg..anielica
panie torsan....to nie ja.....widać na mnie więcej czeka
panie torsan....to nie ja.....widać na mnie więcej czeka
gg36 nieraz jeszcze tak bardzo rzadko gram na trójki ale to kolejny zakład jest a ja się ograniczam tylko do jednego a to dlatego że to troczę kosztuję
Nowa zdrapka ...7. >> lotto.pl
torsan
mm na razie kreślę sam,
keno w zależności od czasu, a dziś mam to też będę kreślił
mm na razie kreślę sam,
keno w zależności od czasu, a dziś mam to też będę kreślił
mm+ ja też się ograniczam, dlatego się cieszę że dziś 11 zł do przodu, gdybym wysłał swój pukon ten z profilu to 5zł w plecy
gg36 to prawda zdrapman wraca ale kiedy nowy zodiak bo w nim szczęście ciągłe mam choć teraz mniejsze bo dużo wygranych wykupili grający
Godzina po losowaniu, a na Multipasko...128 osób.