Wpisy 962 273 – 962 372
31 maja 2012 14:08 → 31 maja 2012 14:45, 100 wpisów
u mnie 2/10 z plusem a wieczorem może coś więcej wpadnie bo będzie mój najszczęśliwszy prowadzący
gg jakie liczby dodałeś do WN,bo ze snu nie masz tyle...
islandorka
54 lub 45 i dałem obie na pukony, ale w sumie i tak cienko
54 lub 45 i dałem obie na pukony, ale w sumie i tak cienko
vanilla ty masz szczęście musisz tylko uważać żeby go nie zaprzepaścić
gg36
TS
------
TS puści mnie z torbami,na dodatek pustymi
gg ja czaje te dwie ale jakie jeszcze dodałeś bo ze snu nie masz tyle...
gg.. .
zawsze mówię że trzeba wierzyć Wędrusiowi!!!
islandorka
ze snu 45 i 54 , 10,20,80,--jocia wieczór pisała, że nie było z zeramni nic,71,68,64, a trafiłem 10,20,45,54,71 w 9/9 i 10,45,54,71 w 6/6
ze snu 45 i 54 , 10,20,80,--jocia wieczór pisała, że nie było z zeramni nic,71,68,64, a trafiłem 10,20,45,54,71 w 9/9 i 10,45,54,71 w 6/6
Islandorka.. .
gg ty farciarzu
Wedruś teraz pytanie czy na 22 puścic?twoje???
chciałam zwrócić uwagę ze niejaki pchela super typuje w dziale dla zainteresowanych...
gg36 i jak wygrane w zdrapkach
mm+ w tym tyg. nic ciekawego- mniej kupuję bo puste muszą sprzedać, wczoraj w keno 6/8
gg farciarzu mysl szybko nad 22 i zapodaj bo przed 16 muszę wybyć!!!
wojtas198721002 co na wieczór wysyłasz czy na chybił trafił też coś bo ja proponuję 10/10 z plusem wysłać na chybił trafił
gg36 to ładnie
gg zawsze powtarzam ze WN to jak wizjoner,prawie w 100% się sprawdzają,nie zauważyłeś że mówił też o 21!!! i jest !!!
gg miałbys więcej bo chyba nie miełeś 21???
gg36 choć w keno trochę w kiepskie wygrane są tak myślę
islandorka nie wszystkie wpisy czytam, ale nie ukrywam cyferki od joci też biorę pod uwagę
mm+ ale 6/8 w keno i w mm różni tylko 10zł i łatwiej trafić, popołudniu spróbuje sił na keno
jocia nie zawsze podaje albo pozno tak ze mi nie pasuje wysyłac...
Lila
9/10 w keno tez łatwiej trafic a ta sama kasa co w mm
Dzisiaj można było zagrać...21, 45, 54 x 1 000.
gg najlepiej wchodzą cyferki ze snu WN ...
islandorka wiem, ale rano czytam wieczorne wpisy i 80przeklęte nie wlazło
gg chyba ze tak...moze to i sposób,spróbuje...
Dopisano wygrane multi multi
2x 8/8 + to juz cos
Bonus Multi Multi: 180 000 złotych
gg jesli pozwolisz to puszcze twoje na 22 i dodam wedrusia...zobaczymy co wyjdzie???
gg36 no tak w tym przypadku tak jest że różnica dzieli 10 złotych ale tak 8/8 w multi multi jest 22000 a w keno 7500 czyli już większa różnica
albinlotto, jeśli idzie o wyższe wygrane w keno na podkarpaciu,często jestem w różnych miastach i zawsze odwiedzam różne budy , max wygrana 8/8 w st. woli z zeszłego roku i nic więcej nie widziałem, myślę, że komputer nie da więcej wygrać jak 7/7
gg36 no ja nie wiem ale w keno kiedyś grałem to kiepsko mi to szło i przestałem w keno grać ale jeżeli wygrywasz to gratuluję i oby tak dalej
albinlotto
gg36 komputer nie ma nic do gadania liczby w keno na caly kraj sa jedne nie ma mozliwosci manipulacji
multi multi plus 1984
Islandorka.. .
Nie wiem, czy liczby śię powtórzą wieczorem.. .
Nie wiem, czy liczby śię powtórzą wieczorem.. .
multi multi plus 1984
albinlotto a myślisz że w studio lotto są manipulację nie chce się wymądrzać ale uważam że nie ma żadnych manipulacji jedynym manipulantem jest tylko los
witam
gg
pisałam ,ze nie ma zer..ale to w danym losowaniu nie było, nie napisałam,ze ich nie będzie
mam 5/8 i 2/5 i 4/10 i 10 pewniaczków z 25 typowanych..heh..sszkoda 06 nie weszła
gg
pisałam ,ze nie ma zer..ale to w danym losowaniu nie było, nie napisałam,ze ich nie będzie
mam 5/8 i 2/5 i 4/10 i 10 pewniaczków z 25 typowanych..heh..sszkoda 06 nie weszła
jocia
multi multi plus 1984 jest tylko los
albinlotto, może i nie ma, ale wygranych wysokich prawie nie ma, a klienci na keno są, u mnie max wygrana 1tyś i to moja z przed 2lat
jocia
jarg a co?czytałam...
gg36 pytam sie ostnio w kolektorze w keno graja cos ? odpowiada czasami ktos cos wysle ale zadko a ruch maja bardzo duzy w tej kolektorze
albinlotto w dużych miastach nie grają-to fakt,ale w mniejszych tak i to całkiem sporo
jocia widzę że też trochę jakoś ci idzie ostatnio w liczbach 5/8 może duża suma nie jest ale w liczbach to już coś jest gratuluję i trzymaj tak dalej aby wygrywać jeszcze więcej
gg36 już teraz nie
z tego co idzie to lotto , mm i te zdrapki najczsciej
Do potem
albinlotto....
wojtas....
multi multi...
gg....
jocia....
torsan...
Robal....
albinlotto....
wojtas....