Wpisy 960 473 – 960 572
30 maja 2012 12:43 → 30 maja 2012 13:25, 100 wpisów
http://kiep.pl/14692/moj-wygrany-kupon-lotto
to jest z 27.09.2011
czytam złe żeczy o waszej stronie w komentażach
i co ktoś się odniesie do tego co podałem że kłamnie TS?
Jade na zjazd zwiazkowców do Ryni 20-22 czerwca,jest ktos z okolic?
nicolla dziekuję, zobaczymy, pomyślimy
amour
A bo ja z myślących i uczących się przepisów rozumowo co by móc jasno i dokładnie wyjaśnić klientowi co w danej sprawie, może, czego nie może i jakie będą konsekwencje jego decyzji. A to wymaga opanowania informacji z bardzo różnych dziedzin prawa. Tymczasem egzamin państwowy preferuje dzięcioły co to uczą się na pamięć przepisów. Ja tak nie potrafię i tyle.
amour
A bo ja z myślących i uczących się przepisów rozumowo co by móc jasno i dokładnie wyjaśnić klientowi co w danej sprawie, może, czego nie może i jakie będą konsekwencje jego decyzji. A to wymaga opanowania informacji z bardzo różnych dziedzin prawa. Tymczasem egzamin państwowy preferuje dzięcioły co to uczą się na pamięć przepisów. Ja tak nie potrafię i tyle.
dżon..gdzie masz te komentarze? Jesli chodzi o ścisłość to w tych komentarzach pisała jedna i ta sama osoba więc tym bym się zbytnio nie sugerowała
nicolla
A to mam całkiem inne cyferki. Cóż za godzinkę przekonamy się kto był bliżej prawdy
A to mam całkiem inne cyferki. Cóż za godzinkę przekonamy się kto był bliżej prawdy
lila bo przegrał zakład i miał kawe postawić i sie biedak wystaraszył chyba
no bo ja wnioskuję że specjalnie namawiają do gry na chybił a ktoś trafił z własnych liczb 28mln.
medea rozumiem Cię doskonale, ale sama wiesz jak jest w polsce z prawem, studia to jedno ale potem pozotaje aplikacja itd, no a kwestia pracy jako Prokurator, Sędzia czy adwokat to często kwestia dziadka, taty, wuja, czy cioci w tym fachu,
Protestuje !!!!!!
Hipcio nie jest ...oszustem.. .
Hipcio nie jest ...oszustem.. .
dżon...ja namawiają?Jak nie mam ochoty to nie gram i nawet 25 czy 40 baniek do mnie nie przemawia.Chcę to gram nie chcę to nie gram.Nikt nie jest w stanie mnie na nic namówić
dobra niech bedzie sugerują graczom
Lila.. .
Nicolla.. .
dżon...sugerują brzmi już inaczej a jak ktoś się skusi to już tego kogoś problem.Każdy jest indywidualny Ja gram tylko w MM i mnie tam żadne miliony nie interesują no chyba że,dojdzie do 50 banieczek
dżon...nikt nie sugeruje nie namawia jak pisała lila gram jak chce i kiedy chce jak idę ulicą to nikt na siłe nie zaciaga mnie do budki by nadać
amour
A ja pierwszy prawnik w rodzinie czyli według nich nie mam odpowiednich genetycznej spuścizny do tych jakżesz prestiżowych no i dochodowych zawodów
A ja pierwszy prawnik w rodzinie czyli według nich nie mam odpowiednich genetycznej spuścizny do tych jakżesz prestiżowych no i dochodowych zawodów
Robal to musimy jutro powalczyć o
Góry Skaliste czekają na zwyciężców !!!!
Góry Skaliste czekają na zwyciężców !!!!
nicolla
Bo musi być równowaga w przyrodzie... ja od początku miesiaca plus minus tyle zainwestowałam w TS
Bo musi być równowaga w przyrodzie... ja od początku miesiaca plus minus tyle zainwestowałam w TS
joacz...jak się stawia?zapraszam do knajpy,zamawiam i płacę i już postawiony lód