Wpisy 960 273 – 960 372
30 maja 2012 11:35 → 30 maja 2012 11:59, 100 wpisów
vanilla...no jeszcze lepiejVanilla IcePodobny jesteś do niego więc dopisz,może nie będą mylić
z tymi grzybami w dzisiejszych czasach to lila nie problem, jednym rosną drugim odpadają, inni ucinają następni sobie doszywają,
Witam
Nie ma co sciemniac potrzebuje na dzis paru groszy hehe
pomozecie wytypowac 3liczby ?
Nie ma co sciemniac potrzebuje na dzis paru groszy hehe
pomozecie wytypowac 3liczby ?
Przejdźmy do szczegółów wtorkowego losowania Lotto. Nasz Klient zagrał w krakowskiej kolekturze przy ul. Ugorek 10. Co ciekawe, sam wytypował liczby dla trzech zakupionych zakładów, z których jeden przyniósł mu fortunę. Za wszystko zapłacił 9 zł.
dzieki wielkie
majklasz
To o tym gościu od 23 mln, no to coś się rzeczywiście zmieniło po odwołaniu prezia TS, bo wcześniej 99,9 % szóstek padało w centrach handlowych z chybików
To o tym gościu od 23 mln, no to coś się rzeczywiście zmieniło po odwołaniu prezia TS, bo wcześniej 99,9 % szóstek padało w centrach handlowych z chybików
No i jestem....nie puściłam się może za godzinę się puszczę bo jakoś tak dużo ludzi tam było a ja nie lubię tłoku
patryk..tak. Tam kiedyś była taka żółta buda obleśna a teraz takie jakieś oszkloneNo chyba że,źle widziałam już wtedy ale nie piłam więc chyba dobrze widziałam
lila...picie to jest zycie.
chodzi Tobie o to miejsce gdzie ten lekko wypity pan siedzi tak gdzie pisalismy ostatnio te waly byly na zdrapkach?
chodzi Tobie o to miejsce gdzie ten lekko wypity pan siedzi tak gdzie pisalismy ostatnio te waly byly na zdrapkach?
lila... na winiarach dobra jest buda z totkiem,smiesznie tamjest
an na łazienkach jakies imprezki sa,,lila chyba bylas na prywatce na łazienkach
patryk....nie ma imprezek ,nas poszło kilka osób i sami sobie zrobiliśmy
patryk.....tam fajnie wiara blisko wody mieszka.Podoba mi się tam.Te domki jednorodzinne
lila,aleja nie chcialbym ammieszkac,jako dzialka tak,alenie jako dom
patryk.....tam trochę nocą samemu strach iść ale grupą jak najbardziej Nie uciszali was?
a niby kto bylem sam ze znajoma,ja sie nie boje,raczej jest na odwrot.lila przez park miejski szedlem w nocy
Właśnie wyszła ode mnie klientka z nietypowym problemem, więc chwilę musiałysmy pogadać. Ta sprawa to istny węzeł gordyjski. W rolach głownych klientka, mąż Ormianin ( który jej zapłacił by móc sobie zamieszkać w UE a potem wybył w niezanym kierunku korzystając z polskich papierów), drugi pan, zaawansowana ciąża no i przepisy polskiej procedury cywilnej bardzo przedłużające rozwód w przypadku gdy druga strona jest nieznana z miejsca pobytu. A w całym tym zamieszaniu chodzi kobicie głównie o to, że ów drugi pan ją utrzymuje i nie życzy sobie by jego synek/córka nosił ormiańskie nazwisko
ja sie nie boje,zazwyczaj jest na odwrot.
no teraz jakies oswietlenie zrobili ,a co bylo 2 czy 3 lata temu
no teraz jakies oswietlenie zrobili ,a co bylo 2 czy 3 lata temu