Wpisy 960 009 – 960 108
30 maja 2012 09:01 → 30 maja 2012 10:12, 100 wpisów
www.horoscopofree.com/pl/cnf/ndYRDgHIjmM9WjJ-i2MHYroLjrl0QTSTRV3wf4A/
Dobra wróciłam na chat
Witam wszystkich, którzy przybyli po moim zniknięciu
emeryt
bronson
kriss
pafty
Witam wszystkich, którzy przybyli po moim zniknięciu
emeryt
bronson
kriss
pafty
Ja tam mam taką teorię spiskową, że pozostali koleczy z MP zrobili spółdzielnię i skasowali wczoraj te 23 melony no i teraz knuję jak je podzielić
Mnie tam osobiście taki scenariusz nie przeszkadza mam tylko jedno pytanie, dlaczego kurna nikt mnie do tego numeru nie zaprosił .
pafty.....tak 5 losów
medea
pafty....zajrzyj do mojego profilu...wczorajsza zdobycz za jedyne 1 zeta
zabrał je Prezes Ts ze soba jak go wywalali
Teraz w Radiowej Jedynce przez godzinę będzię ciekawa audycja.. .
----------------------------------------------------
" Wieczory kawalerskie "
----------------------------------------------------
" Wieczory kawalerskie "
Właśnie słucham Eski podobno dziś Dzień Bez Stanika dziewczyny zdejmujemy staniki o ile je macie na sobie
No wobec niektorych to powiedzenie "nie licz na drapane" nie do końca ma zastosowanie
Dziśiaj jest Dzień Bez Stanika.. .
Więcej >>>> Kalendarz Swiąt Nietypowych".
Więcej >>>> Kalendarz Swiąt Nietypowych".
do jasnej ciasnej nie ma za co grać-to wszystko przez ułomów z PO-liberały z Tuskolandii
nie jesteście sami bando buroków -kończci waście wstydu oszczędzcie panie Rostowski łyta pało jak żyć w tym Tuskolandzie
Monet
Drodzy panowie jak widzę są wielkimi admiratorami tego święta. Dla porządku zapytam czy panie w wieku nobliwym też powinny zrezygnowac z staników czy też nie powinny siać zgorszenia publicznego
Drodzy panowie jak widzę są wielkimi admiratorami tego święta. Dla porządku zapytam czy panie w wieku nobliwym też powinny zrezygnowac z staników czy też nie powinny siać zgorszenia publicznego
5 lipca.. .Dzień Łapania za....Biust.
Witam.Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.
dziadostwo za PO-jebów,szlag moz trafić w tym kraju ps Tuskolandzie brawa dla Jana Tomaszewskiego
Jest jeszcze ...Dzień Łapania za....... .
Znalezione w Kalendarzu Świąt Nietypowych.. .
Znalezione w Kalendarzu Świąt Nietypowych.. .
wszystkich ktorzy zadza pilka w polsce jest taki kozak to niech sam zostanie trenerem reprezentacji
najlepiej jest u Palikota , palić maryche , gwałcić , dawać d. , pić na ulicy , zmieniać płeć i ogólnie róbta co chceta a pieniądze i tak w raju podatkowym . Kto głópi niech na mnie głosuje .
Miłego dnia.. .
Tomaszewski zachowuje się jak Niesiołowski , myśli że można obrażać wszystkich i wszystko aby być tylko w mediach . Cel osiągnął a kaska posła leci co miesiąc i imunitet z darmowymi przejazdami i lotami a za wszystko my płacimy .
JUŻ SIĘ MÓWI ZE MAMY TRUDNĄ GRUPE A HAŃBA BY BYŁA Z NIEJ NIE WYJŚĆ Z NASZYMI ORŁAMI FARBOWANYMI POLAKAMI
piłka jest taka że można zrobić jeden błąd i po ptakach , całe szczęście że w bramce Szczęsny
ALE MAJA KORZENIE POLSKIE A PERKIS CO PRZYPOMNIAŁ SOBIE ŻE MA BABCIE POLKE
Niesiołowskiego i Tomaszewskiego to ja bym ba jedną beczkę okrakiem posadził i zostawił na środku oceanu.
Typowe przykład oszołomstwa.
A tą różnicą że Tomaszewskiego w PIS zawiesili.
A Niesioła Tusk bohaterem narodowym ogłosił
Typowe przykład oszołomstwa.
A tą różnicą że Tomaszewskiego w PIS zawiesili.
A Niesioła Tusk bohaterem narodowym ogłosił
PIŁKARZY TO OD RAZU NATURALIZUJA,A GRALI CHOCIAŻ SEZON W POLSCE-AHOKEISCI ZATKO KUBAT STARAJA SIE JUZ KILKA LAT I NIC-PRZEZ TO PÓŻNIEJ PRZEGRYWAMY Z KOREĄ U SIEBIE-A RAUS JUŻ Z TUSKOLUDKAMI
ni i w krakowie padła głowna wygrana w Lotto.
U mnie dzisiaj stronka działa na ćwierć gwizdka.
Chyba coś w sieci robią.
Kathy
Medea
Joacz
Bronson
Monet
Chyba coś w sieci robią.
Kathy
Medea
Joacz
Bronson
Monet
kris
To dzięki mi i emerytce bo się spierałyśmy czy powinna paść na Górnym i Dolnym Śląsku no i zgodnie z przysłowiem trzeci skorzystał Małopolska ... jakby nie patrzeć też na południu czyli następna padnie w Wielkopolsce lub Pomorzu
To dzięki mi i emerytce bo się spierałyśmy czy powinna paść na Górnym i Dolnym Śląsku no i zgodnie z przysłowiem trzeci skorzystał Małopolska ... jakby nie patrzeć też na południu czyli następna padnie w Wielkopolsce lub Pomorzu
medea...dobrze ze nie w warszawce
medea...jakies sukcesy w MM wczoraj?
ja 5/10 z plusem. 12 zł.
ja 5/10 z plusem. 12 zł.
wpis 959849. (23:15)
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
koleżanko
Wpis z godz 8.00 w "poważnych" biorąc pod uwagę to czym szpanuje w profilu jest przynajmniej nie na miejscu względem tych "nienachapanych"
Wpis z godz 8.00 w "poważnych" biorąc pod uwagę to czym szpanuje w profilu jest przynajmniej nie na miejscu względem tych "nienachapanych"
Monet
To może czas wykorzystać komercyjnie oszołomstwo. Niech odpracuje nasze podatki. Wsadźmy do klatki, zatrudnijmy buków i obstawiajmy kto z tamtąd wyjdzie w stanie plus minus nadającym się do życia czyt. z działającym głosem
To może czas wykorzystać komercyjnie oszołomstwo. Niech odpracuje nasze podatki. Wsadźmy do klatki, zatrudnijmy buków i obstawiajmy kto z tamtąd wyjdzie w stanie plus minus nadającym się do życia czyt. z działającym głosem
kris
Lotto ( dałam się głupia skusić) 1/6, mini 0/5 a w multi moje własnoręcznie skreślane 0/8, 0/9 z plusem oraz 2 x 2/4 z chybika ( który wzięłam tylko dlatego, że kobita nie miała jak wydać, bo jej drobnych zabrakło) Jednym słowem starczyło dzisiaj z drobną dopłatą na jeden zakładzik i jeden chybik na 14
Lotto ( dałam się głupia skusić) 1/6, mini 0/5 a w multi moje własnoręcznie skreślane 0/8, 0/9 z plusem oraz 2 x 2/4 z chybika ( który wzięłam tylko dlatego, że kobita nie miała jak wydać, bo jej drobnych zabrakło) Jednym słowem starczyło dzisiaj z drobną dopłatą na jeden zakładzik i jeden chybik na 14
I znowu ktoś zgarnął moją kasę, moje 23 bańki