Wpisy 959 827 – 959 926
29 maja 2012 23:08 → 29 maja 2012 23:55, 100 wpisów
Joacz wiem sam po sobie jak
Zaczalem stosowac sie do tego co jest w filmie zaczalem zarabiac naprawde duze pieniadze powiedzmy ze 10 razy tyle co kiedyc
Zaczalem stosowac sie do tego co jest w filmie zaczalem zarabiac naprawde duze pieniadze powiedzmy ze 10 razy tyle co kiedyc
hmm.. ja naprawdę nie jestem zachłanna ale przydało by się troszkę gotówki
Sis nie uwierzysz ale myslalem nad kombinacja cyfr i czekalem az mnie po prostu oswieci i jak jechalem autem zobaczylem reklame na ciezarowce dokladnie z Twoim nickiem i bylo napisane zebym zapytal no to zapytalem
5/5 w mini dzisiaj nie najgorsza
hehe no to nieźle scolls! A ja porzucam grę w lotto Cos mi mowi ze tu nigdy większej sumy nie wygram
Nie wierze osobiscie w zadne systemy ale w to ze aby wygrac trzeba znalesc sie we wlasciwym miejscu we wlasciwym czasie i zrobic jeden ruch to wszystko i wlasnie to bylo cos takiego
Sis to jesli tak myslisz to faktycznie nie wygrasz zmienisz myslenie zaczniesz wygrywac sam sie o tym przekonalem
moi kochani ja mykam spać .... chyba zaszkodziło mi to które miałam wypic za wygrana hahah której nie wygrałam ..moze innym razem ...
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
Jocia torsa jeszcze nie narazie wysylam kuponiki ale pare razy bylo bardzo blisko nawet ostatnio 3/6 dwa oboki i jedna cyfra poszla w pi.....u
scolls-ja dziś w mini 4 liczby trafiłem ale co z tego jak jedna dwójka i w dwóch po jednej
Nie chodzi o to ze trafiles
Cos tam chodzi o to co napisalem wyzej
Cos tam chodzi o to co napisalem wyzej
toja jestem...ale musiałam zrestartowac komputer...pisze z laptopa,stacjonarny nie chce odpalic
Zapraszam na mój profil:hipopotan oddałem już swoje typy na jutro:
Jocia no dzis u mnie tez wielka kumulacja 79 mln pare zakladzikow poszlo
scolls... postaram się , ale jak nie bede odpowiadać to będzie znak że zasnełam
hipo
tylko tym razem może wyślij ? może z n o w u będą chcieli właśnie akurat Tobie dać szansę ?
dobranoc
tylko tym razem może wyślij ? może z n o w u będą chcieli właśnie akurat Tobie dać szansę ?
dobranoc
Joacz jesli masz sie faktycznie " meczyc" to lepiej uciekaj spac szkoda oczu
scolls ... własnie zrobiłam sobie herbatkę mam nadzieję ,że przejdzie mi zamulenie i będę funkcjonować normalnie
Tak ze drodzy gracze zadne kombinacje i szukanie cudownych systemow nie pomozeSzukajcie w swoim zyciu znakow wlasciwie je zinterpretujcie i zrobcie ten jeden jedyny wlasciwy ruch i czekajcie na fortune
I lokata scollsa na liscie najbogatszych polakow idzie w goredzis by bylo miejsce kolo 60 w piatek mysle ze pierwsza 50
joacz no jasne,wierzę,że 7-ka z daty urodzenia jest tą szczęśliwą gwiazdą i kiedyś będzie cudnie!!!!!!!!!!
Reniuszka 3/7 i to te same cyfry co wtedy co nie wyslalel
Kuponu a bym mial 6/7
Kuponu a bym mial 6/7
ciasto się upiekło zapach idzie z dołu do góry,facet po nocce wróci to bedzie zdziwiony
Z pieciu cyfr gdzie padla juz 7 po niecalych 3 miesiacach powtorzyly sie 3 cyfry niezle
no to niezły argument.. ja na L4 więc mi się nie spieszy ale spadam bo padam na twarz
to organizm trzeba regenerować joacz tym bardziej,kuruj się dobranoc Tobie,scollsowi i reszcie