Wpisy 959 727 – 959 826
29 maja 2012 22:40 → 29 maja 2012 23:07, 100 wpisów
Robal.
Już??
Już??
jak będzie kolejna kumulacja to ciekawym czy tylko 30 milionów, czy może jednak odważą się wskazać na 35 ?
Zachęcam do pozostania na chacie gdzie najszybciej pokażą się informacje o wygranych
scolls.... mam znajomego który mi mówił o tym ,że przez kilka lat wysyłał a raz nie wysłał i padły i przez miesiąc dożony się nie odzywała
Deki.
Dobranoc.
Dobranoc.
jesli chodzi o kumulacje to juz teraz przesadzili, pisalem w sobote ze bedzie 23,3 a bylo 23,4
Kosmaty z tego czata tez mial podobnie i to z tego co pisal juz 3 razy : 6/6 6/9 i ostatnio 10/10
scolls ... dlatego ja wpadłam nałóg tego totalizatora w DL gram co losowanie bo boję się ,że wpadną moje liczby://
Emerytko.....moje gratulacje
dzisiaj ciepło myslałam o Waszej trójce , ale nie chciało mi się....
dzisiaj ciepło myslałam o Waszej trójce , ale nie chciało mi się....
Marek.
W mini niestety
w mm 3/3 x 4 w dużym 3/6
W mini niestety
w mm 3/3 x 4 w dużym 3/6
bede trabic, ze jest 35 a tak na prawde bedzie 30, juz tak nie raz robili oszusci
uciekam do jutranarka dobranoc
Joacz no ja tez tak mialem i mam tylo ze moje padly a ja nie wyslalem a powod byl banalny: pracowalem do pozna i nie zdazylem wyslac
Pięknaja.
Le...... nie popłaca.
A że myślałaś to pięknie.Wyobraź sobie,że ja też dzisiaj o
Tobie myślałam.
Le...... nie popłaca.
A że myślałaś to pięknie.Wyobraź sobie,że ja też dzisiaj o
Tobie myślałam.
ach... i tego się własnie obawiam ,że kiedyś padą moje kiedy ja nie wyślę ... muszę obejrzec to coś co mi poleciłeś mam nadzieję ,że mi pomoże haah
Jocia
Zrywałam ostatnie konwalie
Joacz tak szczerze to mysle ze TO Ci szybciej pomoze trafic upragniona szostke
I pierwsze czereśnie
Nicolla
spokojnej nocy wszystkim i niech sie każdemu przyśnią liczby, te jedyne i trafne. 3majcie się!
scolls... ja nigdy jej nie trafie bo nie jest mi pisane być milionerka
a napewno jesli sie zastosujesz do tego co jest we filmie to zmienisz sie z pesymistki w optymistke
Toja.
Mam taką czereśnię,która tak wcześnie owocuje.
Mam taką czereśnię,która tak wcześnie owocuje.
scolls ..tego chyba bym chciała zmienic się optymistkę napisz mi jeszcze raz jaki to filmik bo nie zapisałam gapa ze mnie
Pięknaja.
Trochę daleko,to fakt.
Trochę daleko,to fakt.
Joacz "Secret" albo po polsku "Prawo przyciagania"Ogladnij a zobaczysz jak
Sie zmieni Twoje zycie jesli sie do niego zastosujesz
Sie zmieni Twoje zycie jesli sie do niego zastosujesz
Dobranoc.
Kolorowych snów.
Kolorowych snów.
Powiem Ci tylko tyle ja tez myslalem tak jak Ty ogladnolem film zastosowalem go i moje zycie sie strasznie zmienilo
scolls.... jutro muszę to zobaczyć ale głos mi nie działa w kompie więc mam nadzieję ,że zrozumiem to bez słów już Cię b. lubię mam tylko nadzieję ,że mi to pomoże hihih
toja
przepraszam, że się wtrącam, ale ... wydaje mi się, że
jakikolwiek program, to tylko program - a tak naprawdę, to Twoja zasługa jakich nastawów użyłaś, zakresu z ilu losowań do porównań i analiz itd itd i w końcu - tego ostatecznego wyboru...
przepraszam, że się wtrącam, ale ... wydaje mi się, że
jakikolwiek program, to tylko program - a tak naprawdę, to Twoja zasługa jakich nastawów użyłaś, zakresu z ilu losowań do porównań i analiz itd itd i w końcu - tego ostatecznego wyboru...
Joacz koniecznie zobacz i im wczesniej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie widze ze jestesmy w podobnym wieku wiec zycze Ci : czas na zmiany i to na duzy + ale musisz uwierzyc ze mozesz to zrobic nie tylko dzieki wygranej Ja tak zrobilem ale gram dalej i kiedys wiem ze wygram
Bonus Multi Multi: 160 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Joacz spoko podziekujesz jak ogladniesz i zmienisz swoje zycie na wielki plus
scolls ...czy Ty myślisz ,że może tak być???? kurcze jakoś nie mogę w to uwierzyć ach.... oby tak było
Robal_36 jak tam mini ?