Wpisy 958 209 – 958 308
28 maja 2012 22:29 → 28 maja 2012 23:54, 100 wpisów
muszę wymyślić coś na jutro w EuroMillionie,dobrze byłoby choc utrafic 2+1
a jutro Janusz
deki72 dobranoc
deki...dobranoc
ale dużo osób obserwujących czat 247
jocia
multi multi..... faktycznie sledzików duzo
lila słabo od 8 trafień 2 złote
Marek.
Ale do przodu w multi.To chyba się wyrównało??
Ale do przodu w multi.To chyba się wyrównało??
marek33 a ty tak ogólnie masz taki wynik czy dziś miałeś dwie wygrane w kaskadzie
nicolla15 dziękuję i wzajemnie dobranoc
nicolla...dobranoc
marek33 to ile wysłałeś tych kuponów kaskady
marek33 za trójkę
lila właśnie na jutro jest na kaskadę tylko żeby chciało ruszyć multi multi plus choć 7/10 z plusem
marek33 to rozumiem ja w kaskadę tylko jednym zakładem gram i kilka razy w miesiącu mam 8/12 oraz 9/12 więcej jeszcze nie trafiłem w kaskadzie
liluś szybko dziś uciekasz zostań jeszcze trochę
Lila...dobranoc
Lila
marek33 to bardzo ładnie jak na kaskadę
liluś jak musisz to trudno życzę tobie kolorowych snów spokojnej nocy a jutro wysokich wygranych dobranoc śpi spokojnie
lila to rozumiem to jeszcze raz dobranoc kulki z bębna pod poduchy
,marku33..jeszcze raz zapytam, czy to dzisiejsze 3/3..za co wielkie brawa typowałes wahadłem ?
a może scolls trafił w sobotę 3mln funtów z haczykiem i teraz Go nie ma
jocia a ty nieraz też grasz na chybił trafił czy tylko samemu kreślisz liczby
dobra uciekam dobranoc do jutra
narka wszystkim
profesor1980 dobranoc
multi multi..sama kresle..czasem na trafi, ale w ciagu roku...3-4 razy sie skusze..ale niec nie mam wtedy
jocia a najwięcej to ile wygrałaś swoimi liczbami
zmieniam liczby...najwiecej 6/6 ale to pare lat temu..i kilka ladnych razy 7/10 , 3/3 nie zliczę ...
ostatnie 7/10 3 sztuki ...mam na skanie., na forum..zerkniej..słabo widac..to było jednego dnia
ostatnie 7/10 3 sztuki ...mam na skanie., na forum..zerkniej..słabo widac..to było jednego dnia
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 140 000 złotych
jocia no to ładnie
jocia choć tak powiem tobie że ja mam bardziej szczęście na chybił trafił ale jak wygrywasz swoimi liczbami to nie powiem ten sposób też jest super
dobra to ja także uciekam wszystkim życzę kolorowych snów a jutro wysokich wygranych DOBRANOC WSZYSTKIM DO POKLIKANIA.
marek tez tak robiłam i 10/20 najwiecej ale podzieliłam na do 40 i do 80 ...miałam 2x 5/10
juz nie typuje wahadłem .. bo wymaga spokoju i skupienia... heh..juz nie mam takich warunków..
nie tylko typujesz liczby ale widzisz świat inaczej jajestem pilotem moje hobbi pomaga mi w życiu
Liczba dnia.. .
542 osoby oglądały losowanie na Multipasko.. .
542 osoby oglądały losowanie na Multipasko.. .
Pytanie co będzie jutro z odwiedzinami o 22:15. Czy to już ten moment gdy powinienem podkręcić serwer, czy nie będzie jeszcze takiego szału... zobaczymy.
Było ....ponad 650 ... .
650 to nie problem raczej Kilka razy już jednak mnie odwiedzalność zaskoczyła przy rekordowych kumulacjach., gdy szła w większe wartości. Myślę, że jutro jeszcze będzie w miarę normalnie, ale jak nie padnie 6, to na czwartek już podrasuję maszynkę
Na stronie z modą bywało nawet po...32 000 pań.. .