Wpisy 957 161 – 957 260
28 maja 2012 12:50 → 28 maja 2012 13:34, 100 wpisów
Robal jak chcesz wygrać to odpuść te liczby,które mam w profilu,bo pech mam ciągle...
Lila czy potrafisz zrobić szpagat,bo w profilu Zelki,pisze że ona posiadła taką umiejętność...
hipcio
dzięki - nie dam rady juz nic z tym zrobić, ale ...
odnoszę wrażenie, ze w Twoim wypadku ma też spore znaczenie, czy wysłałeś
dzięki - nie dam rady juz nic z tym zrobić, ale ...
odnoszę wrażenie, ze w Twoim wypadku ma też spore znaczenie, czy wysłałeś
Lilcia pamiętam ech teraz to już nie to wszechobecna komercja, tomcio jak byś miał jakieś sugestie do typowań na euro to wrzuć w temacie sposoby na bukiego
rustu..o ile jeszcze dobrze pamiętam to był też sklep HERMES. Dalej tam mieszkasz?
Robal Ty masz większe szczęscie do gry,bo moja największa wygrana to jedynie 120zeta...
Ja jak poruszam się po ulicy musze uważać na piasek,żeby ts nie sypnął mi w oczy...
;czekam z niecierpliwością na nowego prezesa ts,może będzie jak janosik rozdawał pieniążki,bo ten co odwołany jedynie zabierał...
Lila:piasek na miescie jest wszedzie,prezes zakupił tony abu przeszkadzać grajacym ...
Hipcio.
Nie namawiaj do szpagatów,bo w dobie paneli może kogoś przyssać
do podłogi.
Nie namawiaj do szpagatów,bo w dobie paneli może kogoś przyssać
do podłogi.
Lila.
Ale w modnych obecnie stringach.
Ale w modnych obecnie stringach.
Lila morena chyba nie potrafi zrobić szpagata,bo pekły by mu portki w rozkroku...
Hipcio.
Ty tylko podawaj.
Ty tylko podawaj.
Bo facet " na glanca" też by się zdziwił jak by mu się podwinęło o wlazło gdzie nie trza
hipopotan oczywiście
Robal dzięki za wprowadzenie w temat A na poważnie czy prokurujesz jakiegoś JOKERA na wieczór ?
Robal dzięki za wprowadzenie w temat A na poważnie czy prokurujesz jakiegoś JOKERA na wieczór ?
A jak źle "uhyjklowane"?/
emerytko.....uhyjklowane to znaczy co? Źle założone? Tyłęm na przód?
Zapomniałam,że dzisiaj joker.
Jeszcze raz do żb.
Jeszcze raz do żb.
nie,żle zrobione na drutach.
Medea.
Spoko,i tak muszę iść z pieskiem.
Spoko,i tak muszę iść z pieskiem.
Siedzi facet sam w barze, podchodzi tak ładnie mówiąc nieatrakcyjna kobieta i mówi nudzisz się ?
A on - aż tak bardzo to nie
A on - aż tak bardzo to nie
Zenek i Maria uznali, że aby mięć chwilę dla siebie w niedzielne popołudnie, jedynym wyjściem jest wysłać syna na balkon i poprosić go o komentowanie tego, co się dzieje w okolicy.
Chłopiec zaczyna komentować, a rodzice robią swoje.
- Holują samochód na parking - mówi - przejechała karetka. Wygląda na to, że Kowalscy mają gości - mówi po chwili - Mateusz jeździ na nowym rowerze, a Nowakowie uprawiają seks.
Mama i tata podskoczyli w łóżku:
- A skąd wiesz? - pyta zaskoczony ojciec.
- Ich dziecko też stoi na balkonie.
Chłopiec zaczyna komentować, a rodzice robią swoje.
- Holują samochód na parking - mówi - przejechała karetka. Wygląda na to, że Kowalscy mają gości - mówi po chwili - Mateusz jeździ na nowym rowerze, a Nowakowie uprawiają seks.
Mama i tata podskoczyli w łóżku:
- A skąd wiesz? - pyta zaskoczony ojciec.
- Ich dziecko też stoi na balkonie.
koko koko euro spoko piłka leci w c..j wysoko właśni słucham przeróby elektro zaje fajna
Robal gdyby jakimś cudem wylosowali moje liczby w profilu,to chociaż zasiąde na tronie...
Hipopotan.
Chyba na tym "królewskim"
Chyba na tym "królewskim"
A zresztą ,nawet nie zdążył byś dolecieć.
To scolls pisał o królowej w angli,a brakuje u nas króla,więc może się załapię...
a ja się tak kto /i kiedy / będzie pierwszy z 10/10 - NIE wysłaną - bo, że tak prędzej, czy później będzie, to pewne