Wpisy 9 524 – 9 628
4 stycznia 2008 22:20 → 6 stycznia 2008 09:52, 100 wpisów
hanys ty pieronie mam nadzieje że wysłałeś gratuluje obyu tak dalej. teraz to wszyscy będą zżynać twoje typy ja zresztą tesz chyba nie masz nic przeciko
zaczynam od poniedziałku tylko typuj najpużniej do12 w południe pszyuszły tydzien jade na drugą zmiane iyylko wtedy mam dostęp do kolektury
a ja wciebie wieże kiedyś trafisz i to niedługo ty masz szczęście ,a od czasu do czasu dobrze jest sobie poprawić humor nawet udając.
no ja trza polepszyć humorek byda pamietol od ciebie byda ci te pewne 10 typowoł
Ja jak pisalem puscilem 18 z kazda liczba od1 do 20 i wpadla na jutro bedzie na browarka.co tu narzekac stowka jak zlotowka tak moge wygrywac dziennie.CZy ja tak duzo chce od multa prosze tylko 100zl na dzien i zabawa kreci sie na maksa heheheeheh
HAlo bibliotekarze spicie hehe to ja desperat racja podobalo mi sie to czemu taki slaby wpis za malo agresywny heh ciao
zaryzykowalem co nieco ciesze sie a ty doswiadczasz sie dalej biblioteki zamkniete a ty siedzisz i czytasz playboya heh ale nas docenili ze mna to prawda a ze alkoholik ktos napisal chyba smakosz na slasku popularne jest piwo SMACZNEGO
Po kilku dniach moich typowań tak sie akurat złożyło że średnia skuteczności moich typów jest zgodna z MATEMATYKĄ czy PRAWDOPODOBIEŃSTWEM.(jak kto woli)
Ale najciekawsze jest to , że nie jestem na końcu tylko gdzieś w środku stawki typujacych. Czyli typując sobie "tak dla jaj" osiągam takie same wyniki jak goście którzy zaprzęgają w to jakieś programy i analizy. Prześledź moje typy i INNYCH i zobacz na skuteczność!!! Jeśli typowanie ma sens to Ja muszę być zdecydowanie najgorszy(lub co najmniej w dolnej części tabeli typujących) Na razie zajmuje w ML miejsca:
RANKING 1 - 449
RANKING 2 - 419
RANKING 3 - 360
RANKING 5 - 437
A w TS : RANKING - 48
Ale najciekawsze jest to , że nie jestem na końcu tylko gdzieś w środku stawki typujacych. Czyli typując sobie "tak dla jaj" osiągam takie same wyniki jak goście którzy zaprzęgają w to jakieś programy i analizy. Prześledź moje typy i INNYCH i zobacz na skuteczność!!! Jeśli typowanie ma sens to Ja muszę być zdecydowanie najgorszy(lub co najmniej w dolnej części tabeli typujących) Na razie zajmuje w ML miejsca:
RANKING 1 - 449
RANKING 2 - 419
RANKING 3 - 360
RANKING 5 - 437
A w TS : RANKING - 48
Kim jest Opserwator? moim zdaniem gościu przewalił dużą kasę w totka szpera po necie , szuka wsparcia a tu znalazł forum ludzi którym ta gra przynosi radosc , troche adrenaliny a to go boli
Gościu popatrz post wyżej!
Może on też chce WAM przemówić do rozsądku.
Może wygrasz 10z 10 . Masz szanse . Ale jeśli bediesz grał na parki, trójki piątki to 100% masz wtopę.
Jeśli mozna by było gdzieś założyć taki zaklad to stawiam 1 do każdej cyfry, że w ciągu co najmniej miesiąca czyli 30 losowań masz plecy. Przegram najwyżej z kilkami szczęśliwcami , którzy w tym czasie trafią 5z5 a cała reszta reszta przegra ze mną.
Może on też chce WAM przemówić do rozsądku.
Może wygrasz 10z 10 . Masz szanse . Ale jeśli bediesz grał na parki, trójki piątki to 100% masz wtopę.
Jeśli mozna by było gdzieś założyć taki zaklad to stawiam 1 do każdej cyfry, że w ciągu co najmniej miesiąca czyli 30 losowań masz plecy. Przegram najwyżej z kilkami szczęśliwcami , którzy w tym czasie trafią 5z5 a cała reszta reszta przegra ze mną.
Sorry , mało tego stawiam , 1 do kążdej cyfry że po jednym losowaniu masz plecy.
Witam po polnocy tu drakula ze slaska hahha Strasze wpisami co tam martwita sie opserwator zmienil nick i pisze bo nieszczescie spotkalo ludka w grze mnie nazwal desperato bo tak jest o kazdym cos napisal a konkretnie nic nie napisal bo na chlopski rozum wdupil kupe kasy i msci sie na naszych wpisach .Moze wyjdzie z kryjowki i napisze 5 groszy tu na Pasco tylko tyle pozostalo komus tam hej
Przewijałam sobie forum czytałam kilka razy i doszłam do pewnych wniosków chyba sie domyślam kto to jest opserwator ale pozostawie to dla siebie.Nieładnie jest zmieniac nicki i pisac o innych jesli sie coś ma do kogoś mozna napisac ale po co zmieniac nick?W końcu nie kazdy musi każdego lubiec i mozna miec swoje zdanie.Nie będę juz tu pisała nic na forum bo i po co.Sami widzicie ze kto sie tu udziela prędzej czy pózniej obrywa.Do opserwatora mimo ze mnie potraktowałeś najłagodniej nie podoba mi sie to ze pojechałeś po ludziach wyzywanie kogoś np od alkocholików jest nie w porządku.Forum te powinno słuzyc do innych rozmów niz osądzanie ludzi kazdy jest jaki jest i tego nie zmienisz.To mój ostatni wpis jaki tu napisałam.Zycze wszystkim powodzenia w grach i na przyszłosc nie przejmujcie sie wpisami kogoś kto nie ma na tyle odwagi by napisac pod swoim nickiem to co mysli.pozdrawiam Ela.
No właśnie,zamiast porozmawiać o czymś ciekawym lub podawać pewniaki,chyba do tego służy ta stronka,a nie do jakiś pierdół...na moje typy i tak nikt pewnie nie zwraca uwagi,ale zobaczymy...
witam wszystkich,od niedawna dolaczylem do was,ale gramy czesciej w DL niz ML,czekam na moj komentarz na temat typowan DL z 4.01. i zapraszam do dyskusji ,system"bomba"
Czytałem wczoraj wpisy odnośnie analiz multilotka poniżej,możliwe,że to racja,ja myślę że trzeba mieć troszkę cierpliwości,może to coś da,dla mnie by to dużo dało...pożyjemy-zobaczymy
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
ja miałem kiedyś RYSIU rozpiskę na dużego 12 liczb w bodajże 42 zakł.był on super bo 6/6 wchodziła piątka,także nie głupi sposób
tak na 12 liczb abys trafil piatke plus reszta musisz wejsc w 6 liczb to 5 masz gwarantowana ale tj 136 zakladow,na 42 zaklady w 12 liczbach musisz trafic 6 aby byla gwarantowana 4 to tyle narazie,jak sa pytania to odpowiem
Po wpisie OPSERWATORA można wywnioskować,że poziom tego forum znalazł się na dnie lub do niego zmierza.Pomimo apelu do Pasko by zamiescilł na forum artykuł pt "Hazard do mnie dzwoni" znajdującego się na www.hazardziści.org.pl,chociażby we fragmentach, nie doczekałem się tego i pewnie się nie doczekam.Wobec zaistniałej sytuacji ,solidaryzując się z eeelllaaaa opuszczam to forum i nie zamierzam dokonywać wpisów i polemizować tu z kimkolwiek.
Kochani czym tu martwic sie jakims wpisem co pojechal na paru gosciach.TO tylko czat a nie dyktando mozna puscic byka posmaiac sie z czegos itd,Mnie ososbiscie nudzi pisanie dziennie cyferek mam pare sposobow i to matematyka mi pomaga tez i zawodne sa ale to standard.Glowa do gory jesli niemacie zamiaru pisac to powodzenia zycze w grze dobrych plonow hej
HANYS WITO WSZYSTKICH JO DZISIEJ KONCZA URLOP I TYPUJA PEWNE NA DZISIOJ MULTI DZISIąTKA 2 5 8 23 26 29 36 46 58 61 OSEMKA NA MULTI 2 45 47 49 56 59 63 66 TERAZ DUżY 3 ZAKłADY WALNA TO TAK 2 6 24 28 35 45 18 25 33 37 46 47 3 9 11 15 23 48 TERAZ EXPRESS 3 ZAKłADY 2 6 25 28 40 1 7 15 17 34
27 33 38 39 A DZISIOJ PEWNY PLUSIK TO 49 TO TYLE DZISIEJ WYGROM WSZYSTKO I ZARO SAMOLOT NA AUSTRALIA DO KANGURóW LUBIA ICH HANYS WSZYSTKICH POZDROWIO
27 33 38 39 A DZISIOJ PEWNY PLUSIK TO 49 TO TYLE DZISIEJ WYGROM WSZYSTKO I ZARO SAMOLOT NA AUSTRALIA DO KANGURóW LUBIA ICH HANYS WSZYSTKICH POZDROWIO
Po wpisie Jojo58 można wywnioskować, że jak już osiągniemy dno -będzie się od czego odbić:) A tak poważnie Jojo -nie mogę wiele zarzucić OPSERWATOROWI -jest szczery i napisał, co myśli. Multipasko i ten chat to nie pewne radio, na falach którego mogli się wypowiadać kiedyś wybrani słuchacze. Mamy wolność słowa i dopóki ktoś kogoś zbyt nie obrazi -jest wszystko OK. Co do artykułu -podałem kiedyś adres, i kto chce może poczytać, nie potrzeba kopiować tu innych gazet, wystarczy, że ja przepisuję słowa z innych czasopism:)a Depesz liczby z innych stronek:) Dziś nałogowcu:) posyłam takie liczby:
2,17,23,27,32,40,44,53,60,62.
Pozdrawiam, powodzenia.
2,17,23,27,32,40,44,53,60,62.
Pozdrawiam, powodzenia.
aha -Opa -do wpisu 9542. Myślę,że byłoby nudno i ponuro, gdybyśmy i na tym chacie wpisywali same liczby. Od pół roku podaję codziennie m.in. pewniaki w dziale Typowania, dziesiątki na Forum od jakiegoś czasu. (A że rzadko trafiam to inna sprawa i nie moja wina:) Ciebie też o to prosiłem, łatwiej byłoby mi odnaleźć Twoje typy. Pozdrawiam ,powodzenia.
...Eeelllaaa i Jojo58 -myślę, że się nie obrazicie i powrócicie, bo smutno byłoby bez Was także.Pozdrawiam
...to samo dotyczy np. Generała -obraził się na wojsko i zdezerterował albo uprawia partyzantkę i "strzela" typując z ukrycia. A wyjdże chłopie zza tych krzoków:) Multicorka -gratulacje -oby dobra passa trwała wieczność. Pozdrawiam
Hanys do Austarlia to nie radze w najbizszym czasie chyba ze lubisz pływoć 24h na doba :)
z tych na chybił ,a resztę poskładać-te które liczby zostaną(z tych na chybił)
oczywiście wysłać te liczby już z plusem,np. porobić z nich 9-tki lub 10-tki
8 zakładów po 8 skreśleń na chybił,odrzucić z nich z ostatnich 2 losowań liczby,a resztę pomieszać,koleś trafił wczoraj 7/10 z plusem,napewno przypadek,ale...
no dość jasno.mozna byłoby sie pobawić ale znow to jest wmawianie sobie ze oszukam los;)
miał na 2 stawki i 760zł do przodu(3 zakł. po 10)widocznie coś tam jeszcze miał
a może szczęście dopisze...jak się w nic nie wierzy to lepiej zarzucić pętlę
Tak Opa -na pewno przypadek, to dość droga metoda. Taniej byłoby nawet kupić sobie program do analizy liczb:) Właśnie dzięki analizie od sierpnia trafiłem 2 razy 7/10 wysyłając pojedynczy zakładzik. O Plusie lepiej już nie mówmy, bo to dla mnie już wyjątkowy przypadek, i lepiej za te 2,5 wypuścić dodatkową kombinację liczb. (denerwuje mnie np. że za każdym razem muszę zaznaczać "NIE" na nowych kuponach, cwaniaki z Totalizatora -powinno być automatycznie "bez Plusa" -a jedynie "tak" zaznaczać, jeśli ktoś gra w ML Plus) Pozdrawiam
wymyślają takie bonusy,że niby można więcej wygrać,a w rzeczywistości się wtapia
sam wiesz MATYCZ jaka jest moja sytuacja,a piszę to na własnym przykładzie
...mam wyniki, mapy, statystyki, programik do analizy, Multipasko.pl itd. Do szczęścia nie potrzebny mi już system chybił-trafił, a jedynie samo szczęście Opa:) hahah Ale jak potwierdzisz skuteczność swojej metody na łamach tej strony -nie mam nic przeciwko niej:) Na razie marzycielstwo mi odpowiada:) Rozsądne marzycielstwo:) Powodzenia Opa.
Mnie się MATYCZ już nie chce,ile można wtapiać...ale może dziś spróbuję i nie tylko na ML,może na expresa też
...tak Opa reklama jest dźwignią handlu. Dlatego tak trąbią o kumulacjach, oraz że codziennie 25 mln można wygrać w ML Plus. To ostatnie to akurat nieprawda -bo można wygrać nieskończoną kwotę pieniędzy -to jest gwarantowane regulaminem ML. A 25 mln z jednego zakładu jedynie. Ale zawsze powtarzam, żeby skupić się na ćwiczeniu w analizowaniu i typowaniu, częściej wygrywać cokolwiek, a nie na astronomicznych sumach z reklam TS. Oni zawsze będą starać się zebrać jak najwięcej pieniążków od takich marzycieli jak my.(Opa na początku więcej przegrywałem -teraz mniej -ćwiczenie czyni mistrza, pamiętaj) Powodzenia
Ja mysle puscic dzis 19 z liczbami od1 do 20 jak wczoraj moze znowu bedzie zloty strzal.Jak widzicie sposoby mam rozne moze tak zagrajcie podobnie jak ja.Oczywiscie u pana buka
Mam wachania moze 27 zatanczyc z nia dzis patrzalem na mape dawno jeej niebylo.
...do OPSERWATORA -swoje ostatnie wpisy przepisałem z czasopism "Sukces" oraz "Focus" (pokus:)
Matycz jak myslisz kto by ukrywal sie pod OPSERWATOREM czy tak wyskoczyl ktos z kryjowki
...Depesz -"co było a nie jest nie pisze się w rejestr." Przypuszczam kto - to nie ważne. Ela ma rację -nie powinniśmy zmieniać nicków, każdy ma swoje zdanie -będziemy bardziej wiarygodni, bardziej trzeba się Depesz brzydzić pochlebstwem niż krytyką -przepisałem o tym też kiedyś "wpis" naszego wieszcza:)(ja też przyznam się -raz wystąpiłem pod nickiem Jarząbek i napisałem: Łubu, dubu, łubu dubu -niech nam żyje Pasko, Prezes naszego klubu:)
...tak, Drogi sympatyczny przyjacielu Depeszu -wszyscy mamy zarówno wady i zalety. Opserwator np. "wygrzebał" Ci wadę, że lubisz wypić, a już zapomniał napisać, że masz zaletę -możesz dużo wypić:):) Pozdrawiam, powodzenia
Dziś wygrana w KRAKOWIE, może ja
Widze że wyciągacie wnioski w końcu cos sie dzieje na czacie .Wystarczy żucić temat a mamy szoł chatowy. Nikogo nie chciałem obrazić tylko jak tu ktoś wspomniał jest prawo słowa napisałem co myślałem nigdy nie pisałem na innym niku!!! Także nie dumajcie podejrzewam tego a może tego! EEELLLAAA pojechahałem po tobie łagodnie ale jedna żecz zmyślilem że masz dobre wyniki w typowaniach!takie same jak innych !!Czyli do bani !!!Jojo 58 zabolało? w koncu ktos tobie dożucił do pieca ! MATYCZ żartowalem z tym bibliotekarzem może dużo czytasz twoja sprawa ale pisz jezykiem naturalnym.DEPESZ- Klnij do woli i pij ile możesz !!!POZDRAWIAM I DAWAJCIE MI DALEJ INSPIRACJIE DO PISANIA !!!
Nie gniewam się za bibliotekarza Opserwatorze, mógłbyś mnie także nazwać Dziadem lub innym Perschingiem:)ale wybacz mi grypserą, ani łaciną pisać nie umiem za bardzo:) Czy mam pisać takim językiem?
http://grypsera.webpark.pl/slownik.html
Zazdrościsz Eli urody i typowań, Depeszowi, że może dużo wypić?:)
"Ten może deptać węże, głaskać lwy i tury, Kto wyrwał z siebie żądło, rogi i pazury." ( To przepisałem z "Wyboru pism" Adama Mickiewicza, który pisał nadzwyczaj naturalnie:) Strzałeczka:) w morde jeża:)
http://grypsera.webpark.pl/slownik.html
Zazdrościsz Eli urody i typowań, Depeszowi, że może dużo wypić?:)
"Ten może deptać węże, głaskać lwy i tury, Kto wyrwał z siebie żądło, rogi i pazury." ( To przepisałem z "Wyboru pism" Adama Mickiewicza, który pisał nadzwyczaj naturalnie:) Strzałeczka:) w morde jeża:)
...według tego słownika co podałem wyżej- "orgietka - ładna, zgrabna dziewucha" :) Podobają Ci się orgietki, no nie Opserwatorze, poopserwowałbyś np. Elę nie? hahahaha
Widze Matycz że dalej cwaniaczkujesz !!!Udajesz mądrego cytujesz ale wiesz czemu ? tak napawde jestes prostym człowiekiem nie masz zajecia siedzisz na chacie pasco mażysz o wygranej chcesz zablysnąć!!! na mnie nie dziają te twoje cytaty z książek napisz cos od siebie !!!KLOnek! - tak utopiłem dużo kasy w lotto zgadeś nie mam z tego powodu żalu !!! Myśle że ty matycz masz pare ników i to ty nakrecasz tu ludzi NIEPRAWDASZ?
Uważam, że najfajniejsze są rzeczy proste w życiu, a nie te skomplikowane:) Lubię ludzi z Multipasko, jestem uzależniony:) Zajęcie też mam -zaraz wychodzę do pracy, przyjdę jutro ok. 19-tej:) Swoimi matyczeniami staram się czasem "zmusić" nas do logiczniejszego myślenia -myślenie ma przyszłość - przed czy nawet po tym jak wygramy fortuny:) Czytając ćwiczymy nasze umysły także, a kto jak odbiera moje wpisy, tego nie wiem,ale nie wszyscy tak jak Ty:) Gdybym chciał zabłysnąć już dawno pewnie byłbym gwiazdą:) -a tak jestem prostym człowiekiem -marzycielem-bibliotekarzem:) Pozdrawiam Opserwatorze, powodzenia (to mój jedyny drugi nick)
Moje typy DL i ML na losowanko 05.01.08 - 6-ka DL: 3,6,8,13,27,39 (7,9,10,11,25,34; 7,14,19,35,45,48); 5-ka ML: 7,10,15,61,67 (27,36,41,46,60; 1,15,21,55,78) i 6-ka ML: 9,34,38,47,57,69
Każdy z nas jest wyjątkowy, wiele z nas ma jednak podobne hobby i zainteresowania. Ja się cieszę, że w jednym miejscu gromadzi się tu wiele osób zainteresowanych grami liczbowymi i nigdy nie powiedziałbym o żadnym ze stałych bywalców strony nic złego. Oczywiście raz na jakiś czas może pojawić się tu jakiś powiedzmy 13-latek, który chcąc być zauważonym, zrobi tu jakieś wpisy nie na miejscu, ale chyba wszyscy wiemy, że nie da się tego w takim przypadku uniknąć.
Jeśli chodzi o sam ten "Mini-Chat", to zachęcam więcej osób do oddawanie wpisów i zostawienia po sobie śladu na stronie. Ze swej strony staram się wszystko jak najbardziej upraszczać - bez potrzeb logowania, itp. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak największej intuicji w wyborze liczb . Przy okazji szczególne gratulacje dla matycza za piękną skuteczność w ostatnim miesiącu typowania.
Jeśli chodzi o sam ten "Mini-Chat", to zachęcam więcej osób do oddawanie wpisów i zostawienia po sobie śladu na stronie. Ze swej strony staram się wszystko jak najbardziej upraszczać - bez potrzeb logowania, itp. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak największej intuicji w wyborze liczb . Przy okazji szczególne gratulacje dla matycza za piękną skuteczność w ostatnim miesiącu typowania.
Podaje pewne pewniaki pewnie padna-34,7,49,25,16,35-33,14,30,35,26,3
Moje typy na dzis to 8/{13,19,31,34,51,55,65,72}-9/{10,12,15,19,25,49,55,59,65}Życze dzis wszystkim dużych wygranych
Witajcie sypatyczni Czatownicy! Też jestem obserwatorem Waszego mini-czata. Wybaczcie mi to "podglądactwo", ale czy chcecie czy nie chcecie, to jesteście jednak osobami publicznymi, podobnie jak ludzie z domu Wielkiego Brata. Nie miałem żadnych rewelacji, aby się z Wami podzielić, ale często tu wpadałem żeby sobie poczytać Wasze wpisy i poobserwować rozwój sytuacji. Jak w każdym środowisku, tak i u tutaj spotykają się ludzie o różnych charakterach, upodobaniach i talentach. Nie można im kazać pisać inaczej, bo to ich indywidualna sprawa związana z wiedzą i wykształceniem. Na pewno nie pochwalam wulgaryzmów,( ale z tym doskonale sobie radzi Pasko.) To co zrobił OPSERWATOR kojarzy mi się z takim fikuśnym wierszykiem (słowa w cudzysłowie nieco zmienione ze względów estetycznych):
>Na podwórku w starym pudle,
"figlowały" se dwa wróble,
Na to stara wrona kracze:
nie "piórkujcie" się smarkacze!
To wam mówi stara wrona, tysiąc razy "przełożona".
Wróble piórka przyczesały i se dalej figlowały.< Tak więc róbcie swoje , panowie i panie, nie zwracajcie uwagi na OPserwatora gadanie !
>Na podwórku w starym pudle,
"figlowały" se dwa wróble,
Na to stara wrona kracze:
nie "piórkujcie" się smarkacze!
To wam mówi stara wrona, tysiąc razy "przełożona".
Wróble piórka przyczesały i se dalej figlowały.< Tak więc róbcie swoje , panowie i panie, nie zwracajcie uwagi na OPserwatora gadanie !
Przepraszam za usterki - za 5 minut strona już będzie normalnie funkcjonować.
Pitrex wygrywam 6 baniek i wyprowadzam się do Krakowa , piekne miasto , Wisła Kraków, blisko Zakopane
Witam.
Nowy dzień i nowa kolejka?
Myślę że każdy może cos dopasować do tego. Matycz dzieki za słowa otuchy--gratuluję -pewniaki to Twoja specjalność--oby tam też nie było żadnych zmian.
Trzeba cos przypasować;
2.11.27.28 29.35.57.69.79.80.
Pozdrawiam i najlepszego.
Nowy dzień i nowa kolejka?
Myślę że każdy może cos dopasować do tego. Matycz dzieki za słowa otuchy--gratuluję -pewniaki to Twoja specjalność--oby tam też nie było żadnych zmian.
Trzeba cos przypasować;
2.11.27.28 29.35.57.69.79.80.
Pozdrawiam i najlepszego.
Prośba do Pasko!
Czy w mapach Multi lotka cyfrę"plus" mógłbyś oznaczać innym kolorem.Z góry dziękuję.
Czy w mapach Multi lotka cyfrę"plus" mógłbyś oznaczać innym kolorem.Z góry dziękuję.
KAZG1--gratuluję 5/5 oraz b. dobrych wyników w tak krótkim czasie - życzę jeszcze lepszych sukcesów.
ksiązki ksiązkami co panie MATYCZ,ale ...
żuzać-rzucać
mażyć-marzyć
wolałbym to czytać bez polskich znaków niż jak co niektórzy piszą...w oryginale
żuzać-rzucać
mażyć-marzyć
wolałbym to czytać bez polskich znaków niż jak co niektórzy piszą...w oryginale
Kumulacja zawsze byla dla bogatych biedny tego nie sciagnie zreszta nie dla psa kielbasa mecz zalicze i seta wpadnie i nic wiecej niechce.Mala lyzka ale czesto
a ja sobie się pobawię,rodzinka kima...już niezle chodzi emulator PS2,weszło troszkę liczb i można grać...a kumulacja-będzie o co grać,może wreszcie coś porospisuję
OPA super byle do celu wiadomo jak jest trzeba starac sie i to duzo.Ja tez dumam dzis parka pokazala mi na co stac ja heh ale niepoddaje sie desperaci gooooraaa POZDRAWIAM
7 z 10. I jestem bardzo zadowolony.
TRAFILEM PLUSA, POWIEDZCIE ZE JESTEM ZAJEBISTY:)))