Wpisy 954 939 – 955 038
26 maja 2012 18:37 → 26 maja 2012 19:28, 100 wpisów
Jest pytanie czy warto inwestować 6zeta w lotto zamiast wypić 2piwka;ale od piwka boli brzuch a od lotto człowiek zdrów jak mówi chinskie przysłowie...
Przychodzi się do kolektury oddaje pieniążki a oni dają skrawek papieru którym nawet trudno podetrzeć tyłek...ale za to ma się marzenia a marzenia sa bezcenne
Majwoj kumbulacja po dzisiejszym losowaniu moze wzrosnąc tak zakładam...
Jak mówią chinczycy pieniądze nie śmierdzą lecz pachną perfumami...
Wszystkim mamom z okazji dnia matki przesyłam serdeczne życzenia,dużo zdrowia,pieniążków i po kwitku....
hipopotan
może i masz racje, mój lottomat przyjął kuponiki nawet się nie zakrztusił
HARTGE
no nie
może i masz racje, mój lottomat przyjął kuponiki nawet się nie zakrztusił
HARTGE
no nie
Hartge
a gdzie ta szósteczka ? I, że tak powiem - najwyższy czas ? i jak to mówią - znowu ... ?
a gdzie ta szósteczka ? I, że tak powiem - najwyższy czas ? i jak to mówią - znowu ... ?
Pies szczeka i gryzie,kot drapie a bałwan jest spokojny i przyjazny dla ludzi..
a ludzie idzie Ojro tzn.Euro 2012 a Wy tam cos gracie u buków???moze na "naszych" warto postawic bo za final z dania albo szewcja placa 1:550
Moja ostatnia wygrana w lotto:czwórka była w roku 2000 a pozniej spadła klatwa faraona i nic nie dali wygrać...
Polacy maja pecha do gry:euro2012 to będzie wstyd jak zaczna przegrywać i przegrywać...
Mam takie do MM 32,77,71...
i nic więcej nie mogę wyczaić.
Trochę mało..
i nic więcej nie mogę wyczaić.
Trochę mało..
hipo po francusku zreszta po co sie porozumiewac jak i tak nic z tego nie wyjdzie
Monet
dziś odpuść mm, ale jak się zapierasz -
- wybieraj z zdt, 13,23,69 i 1,44
dziś odpuść mm, ale jak się zapierasz -
- wybieraj z zdt, 13,23,69 i 1,44
ja jestem w szoku w UK nie ma zadnej kompletnie reklamy EURO nawet w radio nie mowia ani nawet o biletach cisza jak makiem zasial choc z drugiej strony nie dziwie sie bo wazniejsza jest olimpiada
we wschodnim Londynie infrasstuktura zajebista!!!drogi rewelka stadiony obwodnica m25 na obkolo Londynu cacussmiga sie bez korków 100 km godzinke
TS nie badz okrutnikiem,skuszony przez tego zagrałem i proszę daj wygrać,bo ceny utrzymania bałwana rosną zwłascza po wstąpieniu do uni yeuropejskiej,która może się niedługo rozpaść,a grecyja idzie już na dno,hi,hi...
hipo dzis ten Twoj balwan nie ma lekko co??? +30 to mu chyba nie sluzy
Ta unia jeyropejska to wynalazek iluminatów i masonów:połaczyć eurpoę...
hipopotan>>>
niestety przy ewentualnym rozpadzie Unii my najgorzej na tym wyjdziemy.
niestety przy ewentualnym rozpadzie Unii my najgorzej na tym wyjdziemy.
hipo grecyja musiala pojsc na dno bo amerykance chca budowac swoje bazy na greckich wyspach to trzeba bylo grecje jakos zmusic do sprzedania paru
Kathy z okazji dnia matki:dużo zdrowia,pociechy z dzieci i wielkich wygranych życzy hipcio...
Scolls ten sam,zawsze zadowolony w kapeluszu.11 nie mam na kuponie...
Skuszony:mam inną 6kę,ale ze strachu przed Obcymi nie podaje liczb..
ostatnio ogladalem na yt filmik i z niego wynika ze parkuja całymi flotami kolo saturna
totalna inwiligacja i niech Ci sie nie wydaje ze jak trafisz 3/5 to przypadek to umyslne dzialanie aby podtrzymac Cie przy zyciu i zaszczepic nadzieje
dla zainteresowanych SCISLE TAJNE
http://www.youtube.com/watch?v=SAETdHckAS4
szczegolnie polecam wypowiedzi pana Rafala
robal36 4/10 tym bardziej
http://www.youtube.com/watch?v=SAETdHckAS4
szczegolnie polecam wypowiedzi pana Rafala
robal36 4/10 tym bardziej
3/7 kenzo to lepiej juz spodziewaj sie najazdu w najblizszych 2 tygodniach