Wpisy 954 305 – 954 404
26 maja 2012 01:19 → 26 maja 2012 09:49, 100 wpisów
to walnij te same ja zawsze tak robilem albo kombinowalem z datami swoimi i np.swojej laseczki
raz omcklem sie o jedna cyfre w expresa trafilem 4/5 bo zamienilem dzien z miesiacem
wlascicielce kolektury bo nie mogla uwtierzyc to bylo chyba w 2004
torsan mlody jestes ja zaczynalem dokladnie grac w Twoim wieku tez mialem wtedy 21 lat Ty dawno grasz??
dwie rzeczy:albo sobie odpusc i zapomnij o grach bo to nic dobrego mozesz wpasc w nalog i tym podobne zalezy wszystko od charakteru ,albo
graj systematycznie tymi samymi cyframi ale bez szalenstw bo to i tak nic nie daje
teraz w dobie netu jest latwiej bo mozna przeanalizowac liczy ktore padly ktore nie i takie inne bzdety
to tak pozostan sobie po jednym zakaldziku ale pamietaj systematycznie???obojetnie co by sie nie dzialo masz wyslac
bedziesz chory w szpitalu czego ci nie zycze poslij rodzenstwo lub kumpla ale zaufanego
no mnie ponioslo ale skoro los tak chcial to zaczalem tu w Uk grac tylko zle wykalkulowalem bo wziolem pod uwage niepotrzebnie prawdopodobienstwo wygranej i sie przejechalem
te same cyfry i wierz mi czy nie do czasu wyjazdku do uk nie przepuscilem zadnego losowania
tak jak teraz to wysylam i za 300Ł miesiecznie ale to wciaga i trzeba kontrolowac bo mozna niezle poplynac
jak masz slaby charakter to trzeba sie leczyc tak jak z innych nalogow
ja na szczescie to troche chytry jestem i mi szkoda tyle kasy ladowac no i znam prawdopodobienstwo wygranej to mnie ogranicza aby szalec za wieksza kase
no i szkoda mi kasy bo musze cale zycie na nia sam pracowac nikt mi nigdy nie dal ani grosza
pamietam jak ja zawsze sprawdzalem wyniki jak bylem w Twoim wiekuzawsze mialem nadzieje ze to wlasnie dzis nadszedl ten wielki dzień
Witam z rana , a dla wszystkich mam składam najserdeczniejsze życzenia i niechaj do życzeń przyłączy się też Ts i da wam dzisiaj wielką wygraną.
dzien dobry
równiez dokładam sie do zyczen dla naszych mamusiek i dziekujemy za wychowanie nas na kogos kim jestesmy
równiez dokładam sie do zyczen dla naszych mamusiek i dziekujemy za wychowanie nas na kogos kim jestesmy
a u mnie jak tak dalej pójdzie to chyba mój synek przyjdzie na świat lada chwila i nie będzie czekał do czerwca
a ma może ktoś cyferki na najbliższe losowania
bo ja pół nocy nie przespałam i nie umiem nic wymyślić
bo ja pół nocy nie przespałam i nie umiem nic wymyślić
Cześć dziewczyny
Ja dostałam od dzieci bilet na koncert Patrycji Markowskiej
------
Miłego, słonecznego weekendu dla wszystkich, udanego skoku na kasę TS-ego
dla pań
dla pań
Dziśiaj będzie padał deszcz .. .
gg.. .{{hej
gg.. . Coś mi ' pożarło' kawałek ikonki.. .
Deszcz będzię padał w....Szczecinie, Gdańsku.. .
ja słyszałem o deszczu u mnie, ale widocznie telewizja kłamie, może w tv trwam prawdę mówią
gg.. .
Coś mi śię śniło, ale muszę sobie przypomnieć sen. .
Coś mi śię śniło, ale muszę sobie przypomnieć sen. .
Teraz jest... + 20 i ....
To w której tivi mówią prawdę ?
A podają tam prawdziwe numery totolotka ?
dzień dobry
A podają tam prawdziwe numery totolotka ?
dzień dobry
WITAM
Witaj Wędrowco
Sen --widziałam ciemne niebo mówiłam że niema ani 1 gwiazdy.
Witaj Wędrowco
Sen --widziałam ciemne niebo mówiłam że niema ani 1 gwiazdy.