Wpisy 954 205 – 954 304
26 maja 2012 00:42 → 26 maja 2012 01:19, 100 wpisów
scolls-nie wiem czy trafie ale przewidziałes to moze i nymery na lotto duzy wejda
czytam uwaażnie co torsan do Ciebie nadaje i tyle,zadnego kodu tu nie ma
scolls-nie ja chce żebyś podał numerki na duzy lotek jutro ja wysle
torsan nawet mi nie pisz ze te cyferki co podala to padly w euronawet tego nie pisz!!!!!
torsan 3 cyfry już masz-7,8 i widziałaam 18 napisaną przez scollsa
scolls-no wczoraj pisalem ze impreza a ty napisałes że dziewczyna no
czy w Londynie dzisiaj było gorąco?siedzę w koszulce nocnej okno otwarte i prawie nie ma czym oddychać w Coventry
reniuszka w Londynie upal jak diabli a ja dzis prawie caly dzien jezdzilem po miescie korki ze szkoda gadac
dobra torsan pisz 11 bo to podobno moja cyfra zodoiakalna choc wedlug mnie do dupy nie podobna
no i druga tak samo do d....choc podobno ma w sobie to cos tylko tez nie czaje co a chodzi o 23
np 4 cyferki ...ja tak myśle to samo jak 4/4
reniuszka wyobraz sobie co sie dzieje w londynie po 5pm szczegolnie w piatek
torsan nie ma za co obys trafil 6/6 to kazda laseczke wczesniej czy pozniej pukniesz
w Londynie kilka milionow a teraz wyobraz sobie co bedzie jak bedzie olimpiada
dostawales taki swistek skladales go na 3 czesci kresliles krzyzyki i dawales pani w kolekturze
jeden dostawales Ty drugi pani w kolekturze a trzeci szedl do centrali jako dowod
pani przyklejala klejem banderole i tylko trzebabylo czekac na wygrane
na tych kuponach bylo 5 krateczek i oczywiscie liczby od 1 do 49 ale jedna liczba byla inna
ta cyfra byla w koleczku i zawsze mnie kusial aby wlasnie ja skreslic no i kreslilem bo sie wlasnie wyrozniala
swoja droga to ciekawe czy znajde gdzies w necie skan takiego kuponu
dobrej nocy chłopaki,oczka zaczynają się kleić,powodzenia w dzisiejszych już losowaniach
a powod byl banalnytoz na tym samym kuponie mozna bylo kreslic zaklad express lotka w ktorym gralo sie od 1 do 45 i zeby sie ni pomylic ktos wymyslil zeby to jakos zaznaczyc no i ta cyfra byla po prostu w koleczku oto cala tajemnica
scolls-a jeszcze jak bys mogł na expresa na jutro 1-42 piec numerow