Wpisy 95 386 – 95 485
11 lutego 2010 10:39 → 11 lutego 2010 18:06, 100 wpisów
No wczoraj to masakra!!!
Wyniki meczów i MM to masakra!!!
Wyniki meczów i MM to masakra!!!
Mi sie sniły liczby na dzisiaj :
44,54,40,70,72 - na 14.oo albo na 22.oo zagrajcie
44,54,40,70,72 - na 14.oo albo na 22.oo zagrajcie
Witam.EMERYT za chwile będą typy ,bo jak wiesz dziś pączki wygrały z typowaniem zdarzeń.Serdecznie pozdrawiam.
Jacek ale to konkretnie śniły ci się liczby? jeżeli tak to ważne jest w jakich oklicznościach. (czy skreślałeś kuponczy też np robiłeś jakies zakupy i operowałeś takimi kwotami itp.
Witam graczy
Mi się śniło losowanie jakies czarne pomieszczenie nie było widać liczb pamietam tylko że ostania liczba się ukazała była to 22 co to może znaczyć ?
Mi się śniło losowanie jakies czarne pomieszczenie nie było widać liczb pamietam tylko że ostania liczba się ukazała była to 22 co to może znaczyć ?
Pewnie musisz taką skreślić. A skoro nie widziałeś losowania to wartoby puścić na chybił trafił ?
a mi sie sńiło że wygrałam 6 w duzego lotka ..:))) czy to znaczy ze wygram?? pamietam nawet liczby to wam podam a noż poleca:))) 14,18,22,26,30,41
ale to nie dzisiejszy sen tylko z wczoraj
Witam Wszystkich!
Andzia>>>dzisiaj nie gram w Keno:)
Szykuje "bum" na sobote, bum znaczy kumulacje srodkow pienieznych po krótkiej przerwie na daną gre w określony dzien:)
Ze sie Wam tak snią te numerki i losowania często, ja miewam średni raz na 2 lata taki sen i nigdy nie udało mi sie wszystkich zapamiętać i to nie to ze bym patrzył odrazu w okno.
Andzia>>>dzisiaj nie gram w Keno:)
Szykuje "bum" na sobote, bum znaczy kumulacje srodkow pienieznych po krótkiej przerwie na daną gre w określony dzien:)
Ze sie Wam tak snią te numerki i losowania często, ja miewam średni raz na 2 lata taki sen i nigdy nie udało mi sie wszystkich zapamiętać i to nie to ze bym patrzył odrazu w okno.
Mariuncio75>>>ponawiam pytanie z przed 3dni;
W swojej wypowiedzi poruszyłes poniższy temat;
Wiec czy wiesz cos wiecej na temat jakis działan TS w sprawie ponownego wprowadzenia zakładów piłkarskich do kolektur?
Moze ktoś inny cos na ten temat czytał?
W swojej wypowiedzi poruszyłes poniższy temat;
Wiec czy wiesz cos wiecej na temat jakis działan TS w sprawie ponownego wprowadzenia zakładów piłkarskich do kolektur?
Moze ktoś inny cos na ten temat czytał?
andzia1407 powiedzmy ze te liczby padna dzisiaj w lotto to totalizator by mial duze problemy jak by mial wyplacic tak z 200 szostek po te ich gwarantowane 2 mln hehe mam nadzieje ze padnna i jak najwiecej ludzi wysle te woje liczby
nie szkodzi ze wczorajszy :)))
andzia1407 mam nadzieje ze juz ty sama wyslalas tte liczby razy co najmnie 10 ja ci tez proponuje wyslac inne liczby skreslajac je :)))))
Przeciesz jest kumulacja 6mln;)
Kazdy z 200 otrzymał by po 30.000:D
Kazdy z 200 otrzymał by po 30.000:D
KUPON 1
4301 Wellington-Central Coast 10 1.14
4911 Nacional Montev. (Urug)-D.Cuenca (Ekw) 1 1.42
4931 Estudiantes LP (Arg)-Juan Aurich (Peru) 1 1.25
4941 Cerro Porteno (Parag)-Ind. Medellin (Kol) 10 1.17
7832 Maccabi T.A.-Efes Pilsen 1 1.35
7817 Barcelona-Panathinaikos 1 1.30
7907 Caja Laboral-Khimki M. 1 1.30
8506 Bergamo-Muszynianka (1 mecz) 1 1.13
8517 Prostejov-Scavolini Pesaro (1 mecz) 2 1.10
6744 Lillehammer - Manglerud/Star 1 1.55
AKO 10,41
stawka 130
EWK 1218.00
O uwagi prosze do godz 14.00
Teraz słucham Ryszarda Sobiesiaka ciekawe lużna wypowiedz.Pozdrawiam
4301 Wellington-Central Coast 10 1.14
4911 Nacional Montev. (Urug)-D.Cuenca (Ekw) 1 1.42
4931 Estudiantes LP (Arg)-Juan Aurich (Peru) 1 1.25
4941 Cerro Porteno (Parag)-Ind. Medellin (Kol) 10 1.17
7832 Maccabi T.A.-Efes Pilsen 1 1.35
7817 Barcelona-Panathinaikos 1 1.30
7907 Caja Laboral-Khimki M. 1 1.30
8506 Bergamo-Muszynianka (1 mecz) 1 1.13
8517 Prostejov-Scavolini Pesaro (1 mecz) 2 1.10
6744 Lillehammer - Manglerud/Star 1 1.55
AKO 10,41
stawka 130
EWK 1218.00
O uwagi prosze do godz 14.00
Teraz słucham Ryszarda Sobiesiaka ciekawe lużna wypowiedz.Pozdrawiam
typer6 w lotto jest pola gwarantowana ktora wynosi 2 mln za kada trafnie wytpowana 6 widze ze ty nie nabierzaco jestes a totaliztor tyle sie chwalil ze to wprowadzil te gwarantowane 2 mln
DLA TYPER 6
Duży Lotek zmienił się w Lotto
Co zrobisz gdy zostaniesz Lottomilionerem? Jakie są Twoje marzenia? Jak zmieni się Twoje życie, gdy wygrasz naprawdę wielkie pieniądze?
Zagraj!
Teraz wielka szansa na spełnienie największych marzeń.
Duży Lotek zmienia się w Lotto.
Lotto to te same proste zasady, ale jeszcze większe wygrane:
* Typując 6 z 49 liczb grasz o naprawdę wielkie pieniądze – pula na „szóstki” to minimum 2 000 000 zł
* W wielkiej kumulacji może czekać na Ciebie nawet 50 000 000 zł
* Trzy razy w tygodniu: we wtorek, czwartek oraz sobotę, masz szansę na milionowe wygrane!
* Graj w Lotto już od 3 zł !
Duży Lotek zmienił się w Lotto
Co zrobisz gdy zostaniesz Lottomilionerem? Jakie są Twoje marzenia? Jak zmieni się Twoje życie, gdy wygrasz naprawdę wielkie pieniądze?
Zagraj!
Teraz wielka szansa na spełnienie największych marzeń.
Duży Lotek zmienia się w Lotto.
Lotto to te same proste zasady, ale jeszcze większe wygrane:
* Typując 6 z 49 liczb grasz o naprawdę wielkie pieniądze – pula na „szóstki” to minimum 2 000 000 zł
* W wielkiej kumulacji może czekać na Ciebie nawet 50 000 000 zł
* Trzy razy w tygodniu: we wtorek, czwartek oraz sobotę, masz szansę na milionowe wygrane!
* Graj w Lotto już od 3 zł !
Sorrki ale ktos Cie wprowadził w bład, albo zle zrozumiałes,
gwarantowane 2mln. oznacza pule w tej grze, w przypadku jednej trafnej 6ki tak by było, natomiast TS nie gwarantuje kazdej osbie tej puli, jeśli bez kumulacji były by np. 4 szóstki, kazda osoba zakasuje 500.000zl:)
gwarantowane 2mln. oznacza pule w tej grze, w przypadku jednej trafnej 6ki tak by było, natomiast TS nie gwarantuje kazdej osbie tej puli, jeśli bez kumulacji były by np. 4 szóstki, kazda osoba zakasuje 500.000zl:)
typer6 jesli o taka gwarantowana kwote chodzilo totalizatorowi to uj z takiego gwarana jest . czyli multi jest lepszy bo tam wszystkie gwarantowane sa :)))
Mała zmiana jednego zdarzenia.Zamiast 7832 zamieniam na zdarzenie 7075 kurs taki sam wiec nic sie nie zmienia.Pozdrawiam i bardzo dziękuje SLAWOMIROWI71 za cenną sugestie do której sie zastosowałem.Serdecznie pozdrawiam
Tak, w Multi wygrane sa gwarantowane, patrzysz na tabelke i wiesz ile wygrasz, jesli grasz w lotto to dodam ze prawdopodobienstwo ze padnie wiecej 6tek gdy nie ma kumulacji jest nie duze, owszem zdarzaly sie juz takie przypadki ale bardzo rzadko.
xelom - też tak uważam, bo jakoś podejrzana jest ta kum. 6 mln no chyba że tłusty czwartek to puszcza wygraną zobaczymy
TYPER6----->
na ta chwilę wiem niewiele trwają ponoć rozmowy z PZPN-em
ale chcą pponoć za dużo kasy od TS
tak to wygląda
na ta chwilę wiem niewiele trwają ponoć rozmowy z PZPN-em
ale chcą pponoć za dużo kasy od TS
tak to wygląda
>>>kogucik19-ja do pączków muszę w dzisiejsze urodziny parę butelek z ciekawym płynem dołączyć,
poza tym spotkanie jeszcze przedtem w Klubie Wysokogórskim, przygotowujemy w tm roku Pireneje, a w nich jakieś najciekawsze szczyty /zawsze w Klubie interesują nas najwyższe/jak:
Ibaneta
Pico de Aneto /najwyższy szczyt po stronie Hiszpanii/
-3404 m.n.p.m
Vignemale 3298 mnpm-najwyższy szczyt francuskich Pirenejów
pobiegamy za bykami w Pampelunie w święto św. Fermina
ahoj
poza tym spotkanie jeszcze przedtem w Klubie Wysokogórskim, przygotowujemy w tm roku Pireneje, a w nich jakieś najciekawsze szczyty /zawsze w Klubie interesują nas najwyższe/jak:
Ibaneta
Pico de Aneto /najwyższy szczyt po stronie Hiszpanii/
-3404 m.n.p.m
Vignemale 3298 mnpm-najwyższy szczyt francuskich Pirenejów
pobiegamy za bykami w Pampelunie w święto św. Fermina
ahoj
napewno wyśle te liczby ale też inne tylko niewiem czy nie na chybił bo wiecej ludzi wygrywa jak na chybił wyślą
andzia na chybił nie graj ale na trafił tak :) ja mówie kolektorce na trafił poprosze:)
Witam..mam takie pytanie..czy mozna grac w keno w necie??...tak zeby nie spedzic caly dzien w kolekturze...
a musze powiedzieć że niekiedy mam prorocze sny:))) i pare lat temu wysłałam taki zestaw ze snu 4,14,11,31,i dalej niepamiętam i miałam 4 z 6
no to tak powiem ,,na trafił,,:)))
Witaj Andzia :-)
co na dzisiaj na 14.00
co na dzisiaj na 14.00
EMERYT wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Troche Ci zazdroszczę dzisiejszego dnia,a zwłaszcza tych trunków,natomiast jutro będę Ci współczuł konsekwencji dzisiejszego wieczora,ale spoko myślę że moja kurka zadba o to ,żeby w ten Tłusty czwartek,odwiedziło ją pare kurek z kogutami i chyba sie nie obejdzie bez jutrzejszego bólu głowy.Co do wchodzenia na szczyty,to ja juz za leniwy jestem,chyba żeby kto koguta wyniósł,ale wiem że to nie możliwe serdecznie pozdrawiam.
..bass dziekuje za odp..
mariuncio nie mam juz zielonego pojęcia jakie dzisiaj wysłać ,,może coś doradzisz
dołańczam sie do życzeń kogucika19 EMERYT WSZYSTKIEGO NAJJJJ I JAK NAJWIĘCEJ WYGRANYCH NO I ZDROWIA I NERWÓW NA TE PRZEGRANE:)))BUZIOLE
3 26 59
3 73 78
3 73 78
MM na 14
02,14,72
05,25,30
08,27,72
28,35,80
02,14,72
05,25,30
08,27,72
28,35,80
tomcio1972 dzisiaj wyśle twoje nr może w końcu coś wejdzie bo te moje wczorajsze 3 to katastrofa
andzia1407 >>>> i tak bywa
Nie zawsze wpadnie tak jak byśmy chcieli.
Często natomiast mam 2/3.
Może dziś wpadnie 3/3 a Ty akurat się zdecydujesz wysłać te "trójki" no i buzia będzie się cieszyła:)
Powodzenia.
Nie zawsze wpadnie tak jak byśmy chcieli.
Często natomiast mam 2/3.
Może dziś wpadnie 3/3 a Ty akurat się zdecydujesz wysłać te "trójki" no i buzia będzie się cieszyła:)
Powodzenia.
Nie wiem Andzia naprawdę :-(
Zagram na 14.00 typami Tomcia bo nie mam pomysłu
w bukmacherce też same wtopy wczorajsze wyniki tuzów piłki jak Glasgow Rangers czy Dundee Utd rozwaliły mnie na cycki
jak grać w co grać i jakie cyfry i liczby wysyłać nie wiem
nawet w ruletkę grałem wczoraj i 50 pln w dupe szlag nagły!!!
Zagram na 14.00 typami Tomcia bo nie mam pomysłu
w bukmacherce też same wtopy wczorajsze wyniki tuzów piłki jak Glasgow Rangers czy Dundee Utd rozwaliły mnie na cycki
jak grać w co grać i jakie cyfry i liczby wysyłać nie wiem
nawet w ruletkę grałem wczoraj i 50 pln w dupe szlag nagły!!!
witam czarna71-wszyscy chyba pobiegli do kolektór wysyłać lotki:)
Witam:)
49'zBB Proste
30,2,13.
11,28,34.
18,34.
28,11.
1,31,28 -> 2 zł.
W MM wczoraj w sumie 2 los. 0/16 :D
49'zBB Proste
30,2,13.
11,28,34.
18,34.
28,11.
1,31,28 -> 2 zł.
W MM wczoraj w sumie 2 los. 0/16 :D
a co tam u ciebie?? miałaś coś wczoraj w mm
andzia,wczoraj nie gralam,typowalam na sucho i dzisiaj tez.Jakies te liczby dziwne losują,z kosmosu.Poczekam,popatrze...:)
emeryt>>>Z okazji urodzin:):)
by dążenia się udały,
pogody, ciepła, miłości,
zwykłej ludzkiej życzliwości!
by dążenia się udały,
pogody, ciepła, miłości,
zwykłej ludzkiej życzliwości!
mag.. miło że jesteś.Pomimo zawieruch i niesprzyjających wiatrów,jesteś miłego dnia.Pozdrawiam
slavo >>> u mnie takie na 49's z BB
19,27 / 8,17 / 23,32 / 33,47 / 2,13 /
Pzdr.
19,27 / 8,17 / 23,32 / 33,47 / 2,13 /
Pzdr.
max >>> przeczytaj wpis 95384.
Pzdr.
ps. Coś mi się zdaje ze będą "nici" z podróży do Czech.
Pzdr.
ps. Coś mi się zdaje ze będą "nici" z podróży do Czech.
>>kogucuk19>>:):):Rumiany pączek z glazurą lukrową,
Kawa gorąca, co paruje nad głową,
Słodkości moc dzisiaj serwujemy,
Bo Tłusty Czwartek uczcić chcemy.
Pączki mają dzisiaj wzięcie.
Bo każdy z nas w prezencie,
Aby uczcić to mini,święto słodyczy,
Moc słodkości sobie daje i życzy.
SMACZNYCH PĄCZKÓW.
POZDRAWIAM SŁODZIUTKO!!!!!!!!!!!koguciku19>>>>>Dziękuje,miło słyszeć, pozdr.miłego dnia:):
Kawa gorąca, co paruje nad głową,
Słodkości moc dzisiaj serwujemy,
Bo Tłusty Czwartek uczcić chcemy.
Pączki mają dzisiaj wzięcie.
Bo każdy z nas w prezencie,
Aby uczcić to mini,święto słodyczy,
Moc słodkości sobie daje i życzy.
SMACZNYCH PĄCZKÓW.
POZDRAWIAM SŁODZIUTKO!!!!!!!!!!!koguciku19>>>>>Dziękuje,miło słyszeć, pozdr.miłego dnia:):
Chyba raczej tak :(
max >>> jak się pech uprze to zawsze będzoe o przysłowiowy
"jeden numer"
MM - 5,25,30
49's parka 2,13 a wylosowali 2,5,14,19,20,45 (6)
Choć po części to mój był wybór bo z parek 2,13 i 2,14 wybrałem tą złą.
"jeden numer"
MM - 5,25,30
49's parka 2,13 a wylosowali 2,5,14,19,20,45 (6)
Choć po części to mój był wybór bo z parek 2,13 i 2,14 wybrałem tą złą.
nareszcie 36 i 61 wpadło do tego 80 i mam 3/3 będzie na pączki;)))
Tyle ludzi typuje i nikt nic nie wygrywa pokaźnego. Tak jak ja. Zaczyna mnie ten lotek niezle wkurzac. To jest po prostu PECH jak cholera. A nie lubie miec pecha...codziennie o 14 i 22...parodia. Zaczynam twierdzic ze jakbym np na 14 obstawil 10,13,15,16,19 - to by nie byly wylosowane. Rezygnuje ze sledzenia wynikow. Typuje od dzis na leb na szyje. Nawet liczby : 1,2,3,4,5,6,7,8,79,80
slavo jutro na siłownię i tylko wodę(bez jogurciku)
tyle już dzisiaj zjadłam:)))
tyle już dzisiaj zjadłam:)))
emerycie w dniu urodzin samych słonecznych dni,zdrowia
i wiary w dużą wygraną!!!no i oczywiście grubego portfela!
100lat!!!
i wiary w dużą wygraną!!!no i oczywiście grubego portfela!
100lat!!!
>>>kogucik19-dziekuję, dziękuję, dziekuję
ale już uciekam do Klubu pilotów, potem do Klubu Wysokogórskiego, bo mam kierowcę
chyba rozumiesz, że dziś nie mogę kierować sam, bo już pierwsze szampany otwarte były o 24.oo
pozdro i znikam
ale już uciekam do Klubu pilotów, potem do Klubu Wysokogórskiego, bo mam kierowcę
chyba rozumiesz, że dziś nie mogę kierować sam, bo już pierwsze szampany otwarte były o 24.oo
pozdro i znikam
Kurde NO WRESZCIE!!!!
10,15,30!!!!!
10,15,30!!!!!
>>>BELA34-wielkie dzięki
pozdro
i jeden toast będzie za Twoje miłe słowa i ludzi z Warszawy i okolic, z którymi nieraz bawię w Ciechocinku
pozdro
i jeden toast będzie za Twoje miłe słowa i ludzi z Warszawy i okolic, z którymi nieraz bawię w Ciechocinku
Bella------> ano traciłem nadzieję i powiem szczerze że w akcie desperacji wystukałem 10,15,30 szkoda że nie stawka razy 10 ale nie ma co narzekać
za graty dzięki pozdro
za graty dzięki pozdro
Gratulacje dla wygranych :)
Tomku to tak jak ja wczoraj miałem do wyboru dwie trójki jedna weszła ale nie ta co trzeba :( żel wybrałem .Pozdro
Tomku to tak jak ja wczoraj miałem do wyboru dwie trójki jedna weszła ale nie ta co trzeba :( żel wybrałem .Pozdro
Witaj lila ,Witam pozostałych na czacie.Moja trójca to 17,35,39.
Witam Wszystkich!
Na 22-ga:
trojka:10,33,71 i
piatka:11,31,33,45,79
Pozdrowionka
;)
Na 22-ga:
trojka:10,33,71 i
piatka:11,31,33,45,79
Pozdrowionka
;)
Simka Liluś :-)
Pewne te twoje typy na 22.15?
Puściłbym stawkę razy 10
Pewne te twoje typy na 22.15?
Puściłbym stawkę razy 10
lila >>> Witaj
Pozwolisz,ze dopiszę jedną liczbę do Twoich typów :)
"Pewniak na 22-gą 36
parka- 36,65"
"trójka" - 36,65,63 :)
Pzdr.
Pozwolisz,ze dopiszę jedną liczbę do Twoich typów :)
"Pewniak na 22-gą 36
parka- 36,65"
"trójka" - 36,65,63 :)
Pzdr.
Witaj Tomciu :-)
dopisujcie dopisujcie :-)
wysyłam ją stawka razy 5 a może 10 jak myslisz?
dopisujcie dopisujcie :-)
wysyłam ją stawka razy 5 a może 10 jak myslisz?
mariuncio75 >>> Ty decydujesz...
Twoja kasa.
Tylko zdecyduj dobrze :)
Pzdr.
Twoja kasa.
Tylko zdecyduj dobrze :)
Pzdr.
Tomciu powiedz mi jak ci idzie w 49 w bet365?
Witam Wszystkich:)
mariuncio zagrałem na tej stronie "lotto-system12", dzisiaj losowanie, zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Pozdrawiam
mariuncio zagrałem na tej stronie "lotto-system12", dzisiaj losowanie, zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Pozdrawiam
Witaj Matti,
mam 3 osoby na system Mini jeśli chcesz to jesteś 4
po 247,50 na głowę wychodzi i można próbować grać
co ty na to?
mam 3 osoby na system Mini jeśli chcesz to jesteś 4
po 247,50 na głowę wychodzi i można próbować grać
co ty na to?
Mariuncio, pewnie że się dołączę ale mam prośbę , mogę dopiero w środę (dostanę wypłatę)
i pytanko kto wybierze liczby>?
Pozdrawiam:)
i pytanko kto wybierze liczby>?
Pozdrawiam:)
Matti spokojnie chcemy to zrobić na początku marca
narazie trenujemy na sucho szczegóły są do ustalenia
skąd ty jestes Matti?
narazie trenujemy na sucho szczegóły są do ustalenia
skąd ty jestes Matti?
Mariuncio
nie ma mowy żebym wybierał jakieś liczby, bo teraz trafiam w system na sucho tylko1/12 mi się udaje,odkąd poważnie chcę zagrać w system, wcześniej miałem nawet 5/12 na sucho.\Zdaję się na Ciebie ;)
wiem że to zabawa i jeśli nic nie będzie to rozumiem i tak czasami wydaję około 300zł na miesiąc na kupony.
Ja mieszkam w małej miejscowości koło>> Ostrowca świętokrzyskiego.
nie ma mowy żebym wybierał jakieś liczby, bo teraz trafiam w system na sucho tylko1/12 mi się udaje,odkąd poważnie chcę zagrać w system, wcześniej miałem nawet 5/12 na sucho.\Zdaję się na Ciebie ;)
wiem że to zabawa i jeśli nic nie będzie to rozumiem i tak czasami wydaję około 300zł na miesiąc na kupony.
Ja mieszkam w małej miejscowości koło>> Ostrowca świętokrzyskiego.
Matti,
nie wiem tylko jak to rozwiązać fizycznie z kasą i kuponem
masz jakieś propozycje/
nie wiem tylko jak to rozwiązać fizycznie z kasą i kuponem
masz jakieś propozycje/
Mariuncio moja propozycja;)
jeśli podasz mi numer konta, ja Ci kasę prześlę, wyślesz kupon i tyle, a jeśli bedzie ewentualna wygrana to się dogadamy jakoś, myślę że się dogadamy.
Pozdrawiam
jeśli podasz mi numer konta, ja Ci kasę prześlę, wyślesz kupon i tyle, a jeśli bedzie ewentualna wygrana to się dogadamy jakoś, myślę że się dogadamy.
Pozdrawiam
Masz aż tyle zaufania?
Dla mnie to miłe ale muszę coś innego wymyśleć
Dla mnie to miłe ale muszę coś innego wymyśleć
Mariuncio , nie wszyscy są źli, i tak ryzykuję w życiu codziennie, myślę że będzie ok ;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam