Wpisy 950 715 – 950 814
24 maja 2012 08:53 → 24 maja 2012 10:44, 100 wpisów
Medea..ja nie do pracy ide..ja juz nie pracuje..ale sprawy zalatwiac
http://www.youtube.com/watch?v=XtcML9dl2A8
http://www.youtube.com/watch?v=XtcML9dl2A8
+ 18. Jest
witam wszystkich
dzis puszczam tylko jeden zakład.koniec
nicolla
18,27,65,75 też miałam w swoich typach tylko jakoś do mnie nie przemówiły
18,27,65,75 też miałam w swoich typach tylko jakoś do mnie nie przemówiły
kriss
I słusznie ja pusciłam jeden zakład z swoimi typami i miałam fuksa czyli 5/8 nic wielkiego, ale jak cieszy
I słusznie ja pusciłam jeden zakład z swoimi typami i miałam fuksa czyli 5/8 nic wielkiego, ale jak cieszy
cholera musialam sie wrocic..zapominalska jak zawsze..ehh te papierzyska..
Emeriti dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
Emeriti dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
Kathy.
Uśmiechasz się,czy śmiejesz?
Uśmiechasz się,czy śmiejesz?
nicolla....bo za dużo przegrywam,żadnych nawet zwrotów
emerytko....usmiecham....
zawsze to fajnie widzieć jak ktoś zaczyna rozumieć, że cudów nie ma i ilość wysłanych pukonów nie zawsze przekłada się na WIELKIE wygrane
zawsze to fajnie widzieć jak ktoś zaczyna rozumieć, że cudów nie ma i ilość wysłanych pukonów nie zawsze przekłada się na WIELKIE wygrane
Kathy.
Aaaa.To masz rację.
Aaaa.To masz rację.
Kathy.
Dziękuję.Truskaweczki już raz były.
Dziękuję.Truskaweczki już raz były.
nicolla...wygrana by sie przydała i to bardzo ...ale pewnie każdemu
nicolla
Mam uraz do pewniaków, bo jakoś tak mam, że jak obstawiam liczby z dużym prawdopodobieństwem trafienia to akurat wymienia się zestaw liczb "popularnych"
Mam uraz do pewniaków, bo jakoś tak mam, że jak obstawiam liczby z dużym prawdopodobieństwem trafienia to akurat wymienia się zestaw liczb "popularnych"
gg36.
kaśka
wczoraj we wpisach ok.18.00 podałem info o super7
dziś z rana w dwóch pączkach 10 i 1 zł
wczoraj we wpisach ok.18.00 podałem info o super7
dziś z rana w dwóch pączkach 10 i 1 zł
gg36
Jak miło Cię widzieć po dłuższej przerwie gdy się mijaliśmy na chacie
Jak miło Cię widzieć po dłuższej przerwie gdy się mijaliśmy na chacie
gg
miałam od wtorku info z żb ......w dniu 31.05.2012 rozpoczyna sie sprzedaż zdrapki duper7
miałam od wtorku info z żb ......w dniu 31.05.2012 rozpoczyna sie sprzedaż zdrapki duper7
nicolla
Nie certolmy się i nie bawmy w uprzejmości one są po prostu wredne i czerpią chorą satysfakcję z robienia nas w konia
Nie certolmy się i nie bawmy w uprzejmości one są po prostu wredne i czerpią chorą satysfakcję z robienia nas w konia
medea
wczoraj w tej żb kupiłem też 2 i puste oba- dziś się zwróciły z nawiązką
wczoraj w tej żb kupiłem też 2 i puste oba- dziś się zwróciły z nawiązką
kaśka
w sumie w paczce max 14zł, 77zł w co 5paczcenawet 20,30zł nie ma
w sumie w paczce max 14zł, 77zł w co 5paczcenawet 20,30zł nie ma
Na wp.pl jest artykuł o TS.. .
gg36.
W De -tej dużej wygranej nie miałam,ale w sumie 150 euro za
miesiąc.
W De -tej dużej wygranej nie miałam,ale w sumie 150 euro za
miesiąc.
emerytka
a na naszym lotto jak wychodzisz miesięcznie- jeśli grasz systematycznie
a na naszym lotto jak wychodzisz miesięcznie- jeśli grasz systematycznie
gg36.U nas nie liczę.
Jano
gg.. .
Jano.. .
Jano.. .
http://finanse.wp.pl/kat,104492,title,Wielkie-zmiany-w-Totalizatorze-Sportowym,wid,14512730,wiadomosc_prasa.html#opOpinie
...mała ilość szóstek...
...mała ilość szóstek...
skandal....odwłolai Prezesa TS.....
"Zdaniem "Pulsu Biznesu", Ministerstwo Skarbu prawdopodobnie przychyliło się do stanowiska ekspertów rynku hazardu, którzy zwracali uwagę na aspekt szczęścia, czyli małą ilość "szóstek" w Lotto"- czyli otwarcie przyznają się że mają wpływ na ilość wygranych.
"Zdaniem "Pulsu Biznesu", Ministerstwo Skarbu prawdopodobnie przychyliło się do stanowiska ekspertów rynku hazardu, którzy zwracali uwagę na aspekt szczęścia, czyli małą ilość "szóstek" w Lotto"- czyli otwarcie przyznają się że mają wpływ na ilość wygranych.
nicolla to super ,Ty myślę że od czasu do casu też się odezwiesz.....
jano
Ostatnio porażka za porażką. Zrobiłam sobie nawet przerwę by nie zbankrutować, potem trzy losowania lipa no i wczoraj 5/8
Ostatnio porażka za porażką. Zrobiłam sobie nawet przerwę by nie zbankrutować, potem trzy losowania lipa no i wczoraj 5/8
Pewnie go odwołali przez to, że wpłynął na mniejszą ilość szóstek poprzez podniesienie ceny.
pawcio
Informacja ciekawa, choć wiele w nasze sprawy nie wnosząca. Jak nie ten to ktoś inny będzie zbierał śmietankę z wydojonego z nas mleka Najciekawsza wydała mi się opinia człowieka, który żądał analizy wyników rachunkiem prawdopodobieństwa by ustalić czy rzeczywiście ktoś w losowaniach nie manipuluje. Od kiedy tu jestem coraz bardziej utwierdzam się w jednym rachunek prawdopodobieństwa to ściema, bo patrząc właśnie na wyniki takiego MM łatwo zauważyć, że w praktyce nie działa
Informacja ciekawa, choć wiele w nasze sprawy nie wnosząca. Jak nie ten to ktoś inny będzie zbierał śmietankę z wydojonego z nas mleka Najciekawsza wydała mi się opinia człowieka, który żądał analizy wyników rachunkiem prawdopodobieństwa by ustalić czy rzeczywiście ktoś w losowaniach nie manipuluje. Od kiedy tu jestem coraz bardziej utwierdzam się w jednym rachunek prawdopodobieństwa to ściema, bo patrząc właśnie na wyniki takiego MM łatwo zauważyć, że w praktyce nie działa
jano
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć A ty jaką kampanię planujesz w najbliższym czasie w naszej wojnie podjazdowej z TS ?
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć A ty jaką kampanię planujesz w najbliższym czasie w naszej wojnie podjazdowej z TS ?
medea76: No sam nie wiem co już o tym myśleć. Chciałbym np. na któreś losowanie ręcznie sam wylosować liczby i ciekawe ile i jakich byłoby wygranych.
Pawcio.....co za problem.....zrób sobie 49 zwitków papieru i potrenuj......opisz wyniki
madea ....dędę się zastanawial jak to rozpracowac do 14/00 jest jeszcze troche czasu
medea
a u mnie jest dokładnie odwrotnie - utwierdziłem się
w przekonaniu, że działa
owszem mam zastrzeżenia do pewnych działań teesa, ale nie są to "druciki w kuleczkach"
a u mnie jest dokładnie odwrotnie - utwierdziłem się
w przekonaniu, że działa
owszem mam zastrzeżenia do pewnych działań teesa, ale nie są to "druciki w kuleczkach"
Ja już przedstawiałam na chacie mój pomysł by wilk był syty i owca cała. Niestety nikt z TS się nie zgłosił by kupić ode mnie pomysł przerobienia losowania na imprezę w stylu reality show. A pomysł był prosty. Wpuszczamy do studia wyłożonego gąbką i "oblepionego" kamerami setkę ludków stawiamy urnę i dajemy kilka minut na wyciągnięcie wszystkich skreślonych na swoim kuponie w komplecie. Jest krew, pot, łzy, chamskie odzywki i zagrywki, panienki z zerowym mózgiem co to w szpilkach i dekolcie do pasa przyjdą by się pokazać wsi w TV itd. itp. To byłby hicior w internecie. Normalnie zarobiliby na transmisjach tyle co teraz na "aresztowaniu" kulek w bębnie
robal
Nie druciki w piłeczkach to byłoby zbyt proste i nieskomplikowane jak na typową teorię spiskową Bardziej coś w stylu archiwum X czyli może niedobitki polskich skrzatów nizinnych w pelerynkach niewidkach ???
A na poważnie to chodziło mi raczej o to, że zgodnie z nazwą jest to prawdopodobieństwo a nie pewność. W przypadku gier losowych oznacza to, że nie ma możliwości ustalenia z jego pomocą czy są ewentualne kanty czy nie. Ponadto jak przyznają sami naukowcy po kilku głębszych i poza godzinami w pracy są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło czego dowodem są choćby nieliczne przypadki seryjnych wygranych jednej osoby w jakiejś grze wbrew rachunkowi i statystyce
Nie druciki w piłeczkach to byłoby zbyt proste i nieskomplikowane jak na typową teorię spiskową Bardziej coś w stylu archiwum X czyli może niedobitki polskich skrzatów nizinnych w pelerynkach niewidkach ???
A na poważnie to chodziło mi raczej o to, że zgodnie z nazwą jest to prawdopodobieństwo a nie pewność. W przypadku gier losowych oznacza to, że nie ma możliwości ustalenia z jego pomocą czy są ewentualne kanty czy nie. Ponadto jak przyznają sami naukowcy po kilku głębszych i poza godzinami w pracy są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło czego dowodem są choćby nieliczne przypadki seryjnych wygranych jednej osoby w jakiejś grze wbrew rachunkowi i statystyce
medea
powiem tak - nie we wszystko, co przeczytam , czy tu, czy t a m
bez żadnych zastrzeżeń wierzę, to tak ogólnie...
powiem tak - nie we wszystko, co przeczytam , czy tu, czy t a m
bez żadnych zastrzeżeń wierzę, to tak ogólnie...
Precz z TS
W lotto.de można wygrać...10 000 000 Euro./ 44 ooo ooo pln/.
W lotto.de można wygrać...10 000 000 Euro./ 44 ooo ooo pln/.