Wpisy 950 626 – 950 725
24 maja 2012 00:52 → 24 maja 2012 09:09, 100 wpisów
Mam nadzieję, że wraz z usunięciem ze stanowiska szanownego pana prezesa Dudzińskiego, upadnie też pomysł wprowadzenia Lotto Plus. Gdyby doszło to do skutku to byłby chyba już ostateczny gwóźdź do trumny dla tej gry. Kolejne podwyżki cen zakładów, zmiana nazwy i tak zmniejszyły popularność tej gry. A tutaj miałyby się odbywać dwa losowania i jeszcze zakład miałby kosztować 4 złote jeż. No kpina. Czy to zwiększyłoby kumulacje? Nie, a według mnie narastała by jeszcze wolniej niż teraz, gdzie obecnie już można powiedzieć, że tempo narastania kumulacji jest bardzo powolne. I liczba zawieranych zakładów też pewnie znów by spadła, choć to akurat to już problem Totalizatora. Bo sądzę, że dużo ludzi by grało jednak na dwa losowania, bo głupio by było, wysłać na jedno, i nie trafić, a nie wysłać na drugie i byłaby wygrana. Więc ktoś kto kupował 2 zakłady za 6 zł obecnie, kupiłby jeden zakład za 4 złote. Poza tym te losowania to byłyby tak jak MM o 14 i 22.15? Czy dwa o 22.15. Bo jeśli ta druga wersja to jak oni sobie wyobrażają określenie kumulacji. Pierwsze losowanie się odbywa, podają wysokości wygranych za minutę(które normalnie udają, że naliczają ponad godzinę) i odbywa się drugie losowanie. Może wogóle niech zrobią Lotto 7 razy w tygodniu, 2 razy dziennie. Wtedy na pewno wszystkim się znudzi. I może Totalizator zmieni wreszcie swoją niemądrą politykę. DOBRANOC.
Jak to nie zwiększyłoby kumulacji? Jakie dwa losowania? Po prostu do standardowej szóstki dolosowywana byłaby jedna liczba z przedziału 1-5 ewentualnie 1-10. Płaciłoby się dodatkową złotówkę i przecież Lotto w obecnej formie istniałoby nadal, czemu więc nie wprowadzić tego Plusa? Przyciągnęło by to klientów bo byłaby ciągle do wygrania bardzo duża kwota i to właśnie duże kumulacje najbardziej nakręcają sprzedaż w każdej loterii na świecie, a u nas ciągle do wygrania są małe pieniądze w porównaniu z innymi loteriami.
Cena kazdego zakladu powinna wyniesc 10 zlotyW koncu luzniej bedzie w kolekturach
Hej
Dzięki za kwiatki.Kosmaty masz jakiś pomysł na mini?Ja ostatnio ciągle mam tylko dwie liczby trafione
Puszczę chybił trafił.Nie mam dzis czasu myśleć nad cyferkami.Wysokich wygranych
witam wszystkich nie wysyłacie w realu i zwolnili prezesa TS
Witam wszystkich
na 14:
4,18,25,26,27,39,44,50,52,65
życzę udanego typowania,wysokich wygranych w REALU
na 14:
4,18,25,26,27,39,44,50,52,65
życzę udanego typowania,wysokich wygranych w REALU
Witam wszystkich serdecznie w piękny bo już nie duszny poranek
kosmaty Rozbijamy dzisiaj bank w lotto i mini ?
ryszard12
kathy
kosmaty Rozbijamy dzisiaj bank w lotto i mini ?
ryszard12
kathy
pewna 3 to:
4,39,44x 10
4,39,44x 10
Medea
znikam,wszystkim życzę dużych wygranych
Miłego Dnia..
Miłego Dnia..
madea ty moje ,zeby tobie bóg wynagrodził za te słowa otuchy
ryszardz
ryszardz
kosmaty
Dziękuję za wyrazy sympatii
Rozumiem, że tak ja uważasz, że 15 mln czeka na nas
Tylko jeszcze trzeba cyferki wykombinowac
Do lotto przychodzą mi na myśl takie numery : 19,45,13,15,25,29,30,28 no i 44 do ewentualnej powtórki. I co tu wybrać skoro środków z wczorajszego 5/8 w MM wieczorem starczy na 1 góra dwa zakłady bo w MM i Mini też chcę sobie zagrać
Dziękuję za wyrazy sympatii
Rozumiem, że tak ja uważasz, że 15 mln czeka na nas
Tylko jeszcze trzeba cyferki wykombinowac
Do lotto przychodzą mi na myśl takie numery : 19,45,13,15,25,29,30,28 no i 44 do ewentualnej powtórki. I co tu wybrać skoro środków z wczorajszego 5/8 w MM wieczorem starczy na 1 góra dwa zakłady bo w MM i Mini też chcę sobie zagrać
dzień dobry
z linku do podanego tu artykułu
>>...W zmianę znaków naszych produktów zainwestowaliśmy 1,5 mln zł â jest to stosunkowo niewiele. Nowe znaki są bardzo dobrze odbierane przez graczy...<<
Tak, były prezesie - nie ma to jak nowe l o g o
to oczywiste
z linku do podanego tu artykułu
>>...W zmianę znaków naszych produktów zainwestowaliśmy 1,5 mln zł â jest to stosunkowo niewiele. Nowe znaki są bardzo dobrze odbierane przez graczy...<<
Tak, były prezesie - nie ma to jak nowe l o g o
to oczywiste
madea za 5/8 w lotto zatypuje dopiero po losowaniu mm bo mam swoja strategie ,w mini powtórze cyferki które wysłałem w wtorek
Precz z Lotto !!!
Niech wróci...Duży lotek.. .
Niech wróci...Duży lotek.. .
Panoramix.. .
ciekaw jestem czy wypłacaja w monetach,takie 15 banieczek swoją drogą ciężarówką po wygraną to była wyprawa
Uwaga.. .
Na Multipasko do końca maja używamy nazwy...Duży Lotek.. .
Na Multipasko do końca maja używamy nazwy...Duży Lotek.. .
Nikola.... ja na trafika gram ,ale jakoś chybik sie do mnie przyp....
MÓJ MĄŻ OSTATNIO STAŁ W WARSZAWIE TIREM I CZEKAŁ CZY WYGRAM BY ZAPEŁNIC CIĘŻARÓWKĘ A TU LIPA
kosmaty
Ja też chyba w mini zostanę przy swoich cyferkach przez sentyment. Mam trochę zwariowany dzień w pracy a i po pracy parę rzeczy do zrobienia, więc trochę brak czasu dłuższe dumanie nad cyferkami. Po za tym jak mam trafić to skreślę na chybił trafił jakieś cyfry w kolekturze i wygram. Na razie jednak cierpliwie czekam na taki właśnie szczęśliwy dzień
Ja też chyba w mini zostanę przy swoich cyferkach przez sentyment. Mam trochę zwariowany dzień w pracy a i po pracy parę rzeczy do zrobienia, więc trochę brak czasu dłuższe dumanie nad cyferkami. Po za tym jak mam trafić to skreślę na chybił trafił jakieś cyfry w kolekturze i wygram. Na razie jednak cierpliwie czekam na taki właśnie szczęśliwy dzień
Medea.. .
Med.... piszesz ,że brak czasu na dumanie nad liczbami a czy nie pora wyd...ć mukulację
panoramix
Ja już podałam swoje cyferki na kumulację. Muszę tylko wybrać z nich te 6, które pozwolą mi rozbić bank A na to znajdę czas choćbym miała zająć szturmem kolekturę tuż przed zamknięciem
Ja już podałam swoje cyferki na kumulację. Muszę tylko wybrać z nich te 6, które pozwolą mi rozbić bank A na to znajdę czas choćbym miała zająć szturmem kolekturę tuż przed zamknięciem
wedrowiec
Dziękuję za zaproszenie, zaparzona możemy wspólnie wypić
Dziękuję za zaproszenie, zaparzona możemy wspólnie wypić
Kathy.. .
oczywista oczywistość, że czas, ale /przykro mi, niezwykle oczywiście / moim zdaniem dziś czas na z n o w u
w ...
w ...
Hura.. .Dziśiaj będzię więcej...słońca. a mniej deszczu.. .
Witam.Miłego dnia,wysokich wygranych.
Wędrowco.
A gdzie był ten deszcz.U nas ani kropelki.
A gdzie był ten deszcz.U nas ani kropelki.
Kaska
w niższych partiach, że tak powiem, okolice - tak między 4-5 ...
w niższych partiach, że tak powiem, okolice - tak między 4-5 ...
Nicolla
Kathy
Kathy.. .
Może za......tydzień.. .
Może za......tydzień.. .
nicolla..przydałoby sie chociaż troche deszczu bo rosliny robią kaput
Witajcie cieplo
Emeriti..Kathy..Medea..Nicolla..Wen..Panoramix..Robal.. i reszta Mpusiow..
http://www.youtube.com/watch?v=cx_1R8R0NRA
Emeriti..Kathy..Medea..Nicolla..Wen..Panoramix..Robal.. i reszta Mpusiow..
http://www.youtube.com/watch?v=cx_1R8R0NRA
Ulexxa. Witaj
Ulexxa.. .
Robal.
Medea.
robal
Coś ze mnie kiepska wróżka jeśli chodzi o Jokera wczoraj pomyliłam się o 7 w bok. Poastawiłam na 36 a tu 29 wpadło
Coś ze mnie kiepska wróżka jeśli chodzi o Jokera wczoraj pomyliłam się o 7 w bok. Poastawiłam na 36 a tu 29 wpadło
przylecialam Was gorrrraco przywitac....i uciekam..musze do biurowiskow niemieckich
wyruszac..ehh ta ich biurokracja i dokladnosc..
ale co tam..dam rady jakos..jak zawsze..
http://www.youtube.com/watch?v=G3On8JZTlcA
milego dnia..
wyruszac..ehh ta ich biurokracja i dokladnosc..
ale co tam..dam rady jakos..jak zawsze..
http://www.youtube.com/watch?v=G3On8JZTlcA
milego dnia..
Ulexxa.
Powodzenia.
Powodzenia.
medea
spoko - także miałem wśród wczorajszych sukcesów
i taki o siedem w bok
e46, kaska
spoko - także miałem wśród wczorajszych sukcesów
i taki o siedem w bok
e46, kaska
Wreszcie coś konkretnego
Centrum Prasowe TS
agnieszka.libor@totalizator.pl
Piszcie do nich wszyscy z żądaniem ...obniżenia ceny z 3 na 2 pln za Duży Lotek./Obecnie jest używana nazwa...Lotto/.
agnieszka.libor@totalizator.pl
Piszcie do nich wszyscy z żądaniem ...obniżenia ceny z 3 na 2 pln za Duży Lotek./Obecnie jest używana nazwa...Lotto/.
Medea..ja nie do pracy ide..ja juz nie pracuje..ale sprawy zalatwiac
http://www.youtube.com/watch?v=XtcML9dl2A8
http://www.youtube.com/watch?v=XtcML9dl2A8
+ 18. Jest
witam wszystkich
dzis puszczam tylko jeden zakład.koniec
nicolla
18,27,65,75 też miałam w swoich typach tylko jakoś do mnie nie przemówiły
18,27,65,75 też miałam w swoich typach tylko jakoś do mnie nie przemówiły
kriss
I słusznie ja pusciłam jeden zakład z swoimi typami i miałam fuksa czyli 5/8 nic wielkiego, ale jak cieszy
I słusznie ja pusciłam jeden zakład z swoimi typami i miałam fuksa czyli 5/8 nic wielkiego, ale jak cieszy
cholera musialam sie wrocic..zapominalska jak zawsze..ehh te papierzyska..
Emeriti dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
Emeriti dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ