Wpisy 949 290 – 949 389
23 maja 2012 12:38 → 23 maja 2012 13:15, 100 wpisów
amour no poszlo kolo nosa jakies 1,2 mln ale jakos zyje dalej choc zalamka troche byla
Moim skromnym zdaniem warto postawić na coś takiego : 42 plus coś z tych : 25+33+65+66+67+16+16+78
profesorze
profesorze
torsan.....nakreślone oby nie spintolone ,do tego mam jeszcze 3/36x i lecę i wracam.Muszę chyba miotłę odpalić bo nie chce mi się iść
medea76...
profesor ale co to za ludzie???Ci od losowania jaks komisja czy przypadkowo wybrani??
scolls...prawdopodobnie to są ludzie wybrani
Lila...leć na miotle ostrożnie
17,21,33
28,50,77
28,36,69
2,14,18
profesor a widzisz tu jakie mozna miec pole do popisu nie jest to przypadkiem we wloszech a lotto ma w rece wloska mafia
no bo wiesz jak to losuja ludzie a wygrane sa tak ogromne to zawsze jest ryzyko kombinacji wystarczy szepnac slowko takiej osobie reszte numerkow rozpisac i mamy wygrana w garsci DOSŁOWNIE
torsan a dasz jakies numerki na UK lotto na dzis to tez polece wyslac
miechellex...na 3/3 jak wczoraj jak torsan rozpisał liczby to na 9/9 i by miał 7/9 więc wysłałam dzisiaj jeszcze 6/6 torsana i moje 3/3 sztuk 3
torsan....jak nic nie będzie to też tragedii nie ma.Nie przejmuj się
12,18,21,27
kuzwa ale z drugiej strony wczoraj sprawdzilem swoj zestaw ktorym gralem od 18 lat i od poczatku istnienia TS to nawet 5 nie trafilbym
3,4,8,9,11,12,14,15
Lilusia na dzis 10 banieczek w lotto UK
www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto.ftl
www.globlotto.com
profesor 1980 to jest dobry zestaw osmiu liczb ale chyba nie na dzisiaj
Lila maja tylko ststystyki za ostatni rok w postaci slupkow zaraz dam Ci linka tylko poszukam
torsan chyba cos kolo 22 nie pamietam dokladnie bo ja sprawdzam w telefonie jak przesla wieczorem
multuś80....na dziś jak najbardziejnie ma co czekać
Lila dla Ciebie
www.national-lottery.co.uk/player/frequencyChecker.do?action=showAllForGame&gameType=lotto
www.national-lottery.co.uk/player/frequencyChecker.do?action=showAllForGame&gameType=lotto
Wiadomość z jedynki.. .
Ruski samolot lądował bez podwozia w Czechach, ale wypadł z pasa i śię zapalił.. .
Kapitan Wrona to MISTRZ.. .
Ruski samolot lądował bez podwozia w Czechach, ale wypadł z pasa i śię zapalił.. .
Kapitan Wrona to MISTRZ.. .
multuś80...zobaczymy
Lila.. .
wędrowca...