Wpisy 947 664 – 947 763
22 maja 2012 15:07 → 22 maja 2012 16:15, 100 wpisów
ostatnio tak ale trochę wchodzi ale gram na swoich liczbach stałych ostatnio miałem 4x 5/6 6/6 6/8 7/9
vanilla....dzis cos konkretnie na wieczór typujesz?
kriss ja zmieniłem sposób typowania i gram na stałe ale myślę że pójdzie 19,32,46,13,53,54,55
vanilla...ja mysle ,ze zle gram...zamiast uparcie obstawiac 10/10...8/8 .warto sie skupic na 3/3 lub 5/5. na jakis stawkach.Wiecej prawdopodobne ze cos wpadnie
dzis gdybym obstawił swoje liczby na stawce 3/3 stawka to bym wygrał a tak przegrałem
jak ciągle zmieniałem liczby i gówno co trafiałem teraz mam 10 kuponów stałych i do tego koptuje liczby po ostatnim losowaniu
mysle ze dzis znow wpadnie 39/47/44
biorę losowania z przed miesiąca dwóch roku i dwóch lat z tego samego dnia i na razie przynosi to efekt
i nie wiem co robic...głupie przeczucie
dzis padly prawie wszystkie sprzed miaca co wygralem 6/6
a przez caly misiac wogóle nie wpadały razem
lila.......ja pintole....świra można dostać jak ie czyta o tych kombinacjach
kathy....vanilla chyba mowi prawde...cos w tym jest.
Dzis wpadły liczby sprzed miesiac
Dzis wpadły liczby sprzed miesiac
kriss..ja zawsze trzynastego wysyłam liczby na które trafiłam moje 5 tys i dooooooooooopa
kiedyś tylko tak grałem na piątki i szóstki i przynajmniej raz w tyg miałem, 5/5 lub 6/6
vanilla...serio? graj tak dalej. grasz? raz wtyg miales 5/5 lub 6/6 to super. zagrac wysokimi stawkami jak masz takie szczescie i jestes milionerem. OLskubiesz TS na maxa
lila 5 liczb się powtórzyło ale zobacz między liczbami 36-39 weszło 37,38 56-58 weszł 57 74-77 weszło 75,76
dobra...ide poslac na 22. za te grosiki zwrotu
miesią temu weszło 7 powtórzeń ale 5,6 weszło 3,4 51,52,53 weszła 50 73,74, weszła 75
liczba 65 śmigała miesiąc wcześniej dwa 71 miesiąc wcześniej dwa 73 miesiąc dwa 39 rok dwa lata 50 rok dwa lata ja wiem że to brzmi świrowato ale ts tez jest świrowaty
vanilla..
to na dzis uz obstawiłeś rozumiemmm....
to na dzis uz obstawiłeś rozumiemmm....
ok robicie sobie ze mnie żarty robal z kathy grajcie jak chcecie każdy ma swój sposób
vanilla
zapewne nie uwierzysz, ale słowo - to nie z Ciebie i nie o Tobie
zapewne nie uwierzysz, ale słowo - to nie z Ciebie i nie o Tobie
Witam. Tak obserwowalem i dzieki Vanilla bede musial cos doslac ale byloby dobrze zebys rzucil vanilla jakies pewniaki ktore pomoga mi powiekszyc zawartosc portfela
vanilla...cos ty taki obrażalski
vanilla powiedz czy dobrze rozumię, wybierasz liczby, które się powtórzyły miesiąć i dwa miesiące temu i te typujesz i później rok i dwa lata temu ?
vanilla ....na innych jak chcesz to sie obrażaj ale ja ci nic nie powiedziałem. jestem ciekaw twojego sukcesu
masz pewien system i jest ciekawy...bo wygrywasz(jak sam piszesz)
bo nie lubię jak ktoś z ciebie świra robi ja na mp jestem od 2007 trochę już wygrałem i trochę przegrałem i pamiętam fajne czasy jak można było z osobami które się już tu nie pojawiają pojajcować jak i podzielić się swoimi spostrzeżeniami ale pojawiły się osoby które grypsami jadą na ciebie
vanilla....trza sie napić na te nerwy
Witam ponownie
ale dzisiaj upał
przydałoby się kilka setek wygrać żeby się powachlować
ale dzisiaj upał
przydałoby się kilka setek wygrać żeby się powachlować
Gry-psiarze gdzies uciekli
zelka
żelka..
jak po dzisiejszym losowaniu. wygrane jakies?
jak po dzisiejszym losowaniu. wygrane jakies?
ulala
vanilla
- prawie każdy program zapewne też szuka jakichś podobieństw, jakiegoś "lustra"
ja w pw korespondencji pisząc o swoich spojrzeniu napisałem do kilku osób, że - "patrzę na przeszłe losowania w dziwnych zapewne okresach czasu"
wziełeś do siebie - niepotrzebnie
ale to Twój problem
- prawie każdy program zapewne też szuka jakichś podobieństw, jakiegoś "lustra"
ja w pw korespondencji pisząc o swoich spojrzeniu napisałem do kilku osób, że - "patrzę na przeszłe losowania w dziwnych zapewne okresach czasu"
wziełeś do siebie - niepotrzebnie
ale to Twój problem
19 mam w planach
vanilla...nie obraź sie zagram dzis twoimi typami
można?
można?
wiem,że to samolubne ale mózg sie mi juz lansuje od myslenia nad tymi liczbami.
a dzis wpadnie 25 zobaczycie. jak na złość
vanilla...a ty tez to posłałes? tzn czy zawsze posyłasz to co typujesz.
Bo wielu gra na tzw. SUCHO
Bo wielu gra na tzw. SUCHO
Żelka..to dobrze.. ale to chyba musiał być brzydki wypadek...strach musleć
ulala...ja nie wtemacie? wypadek? jaki wypadek?
Ulala no tak..samochód mocno rozbity a Max jak zwykle bez pasów jeździ..dlatego takie skutki..
no ale jest już znaczna poprawa i to mnie cieszy
no ale jest już znaczna poprawa i to mnie cieszy
Żelka ale kręgosłup to zaraza wiem jak to boli i tak długo trzeba sie leczyć
Ojejku
vanilla....a stałe wpadaja?
vanilla...pewnie nie zdradzisz swoich stałych liczb
Ulala no tak..kręgosłup dalej boli ale bynajmniej może już chodzić a tak cały czas tylko leżał.. także jest już lepiej
torsan...a ja pewniak 45 i 31. takiego mam czuja cośśś
vanilla papa
co za max???