Wpisy 947 620 – 947 719
22 maja 2012 14:41 → 22 maja 2012 16:02, 100 wpisów
A ten mały plus to hoho
Dopisano wygrane multi multi
Maskara......to mialem na kuponie 2,4,27,40,46,48,53,56,62
Wszystkie by pasowały...ale oboki zboki
Wszystkie by pasowały...ale oboki zboki
triserum...mam niby te 12 zł . ale co zrobic??? dalej puscic !! kurka
Ja tam na wieczór skreślam 25,32,67,74,65 i niech się dzieje wola nieba
jak juz 45 poszło to 12 cie nie zbawi,puść 1 zakład z plusem moze
trisetum...tak zrobie. ale juz na CHT
vanilla....wygrałas ?
Dzień dobry,cześć i czołem
a wczoraj tą trójkę wysłałem razy 40 i nie weszło a dzisiaj wpadlo ale za małą stawkę
vanilla sorki. żeński nick. ao sie mi zdaje
Gratuluje wygranej
Gratuluje wygranej
vanilla....to troche do przodu
ostatnio tak ale trochę wchodzi ale gram na swoich liczbach stałych ostatnio miałem 4x 5/6 6/6 6/8 7/9
vanilla....dzis cos konkretnie na wieczór typujesz?
kriss ja zmieniłem sposób typowania i gram na stałe ale myślę że pójdzie 19,32,46,13,53,54,55
vanilla...ja mysle ,ze zle gram...zamiast uparcie obstawiac 10/10...8/8 .warto sie skupic na 3/3 lub 5/5. na jakis stawkach.Wiecej prawdopodobne ze cos wpadnie
dzis gdybym obstawił swoje liczby na stawce 3/3 stawka to bym wygrał a tak przegrałem
jak ciągle zmieniałem liczby i gówno co trafiałem teraz mam 10 kuponów stałych i do tego koptuje liczby po ostatnim losowaniu
mysle ze dzis znow wpadnie 39/47/44
biorę losowania z przed miesiąca dwóch roku i dwóch lat z tego samego dnia i na razie przynosi to efekt
i nie wiem co robic...głupie przeczucie
dzis padly prawie wszystkie sprzed miaca co wygralem 6/6
a przez caly misiac wogóle nie wpadały razem
lila.......ja pintole....świra można dostać jak ie czyta o tych kombinacjach
kathy....vanilla chyba mowi prawde...cos w tym jest.
Dzis wpadły liczby sprzed miesiac
Dzis wpadły liczby sprzed miesiac
kriss..ja zawsze trzynastego wysyłam liczby na które trafiłam moje 5 tys i dooooooooooopa
kiedyś tylko tak grałem na piątki i szóstki i przynajmniej raz w tyg miałem, 5/5 lub 6/6
vanilla...serio? graj tak dalej. grasz? raz wtyg miales 5/5 lub 6/6 to super. zagrac wysokimi stawkami jak masz takie szczescie i jestes milionerem. OLskubiesz TS na maxa
lila 5 liczb się powtórzyło ale zobacz między liczbami 36-39 weszło 37,38 56-58 weszł 57 74-77 weszło 75,76
dobra...ide poslac na 22. za te grosiki zwrotu
miesią temu weszło 7 powtórzeń ale 5,6 weszło 3,4 51,52,53 weszła 50 73,74, weszła 75
liczba 65 śmigała miesiąc wcześniej dwa 71 miesiąc wcześniej dwa 73 miesiąc dwa 39 rok dwa lata 50 rok dwa lata ja wiem że to brzmi świrowato ale ts tez jest świrowaty
vanilla..
to na dzis uz obstawiłeś rozumiemmm....
to na dzis uz obstawiłeś rozumiemmm....
ok robicie sobie ze mnie żarty robal z kathy grajcie jak chcecie każdy ma swój sposób
vanilla
zapewne nie uwierzysz, ale słowo - to nie z Ciebie i nie o Tobie
zapewne nie uwierzysz, ale słowo - to nie z Ciebie i nie o Tobie
Witam. Tak obserwowalem i dzieki Vanilla bede musial cos doslac ale byloby dobrze zebys rzucil vanilla jakies pewniaki ktore pomoga mi powiekszyc zawartosc portfela
vanilla...cos ty taki obrażalski
vanilla powiedz czy dobrze rozumię, wybierasz liczby, które się powtórzyły miesiąć i dwa miesiące temu i te typujesz i później rok i dwa lata temu ?
vanilla ....na innych jak chcesz to sie obrażaj ale ja ci nic nie powiedziałem. jestem ciekaw twojego sukcesu
masz pewien system i jest ciekawy...bo wygrywasz(jak sam piszesz)
bo nie lubię jak ktoś z ciebie świra robi ja na mp jestem od 2007 trochę już wygrałem i trochę przegrałem i pamiętam fajne czasy jak można było z osobami które się już tu nie pojawiają pojajcować jak i podzielić się swoimi spostrzeżeniami ale pojawiły się osoby które grypsami jadą na ciebie
vanilla....trza sie napić na te nerwy
Witam ponownie
ale dzisiaj upał
przydałoby się kilka setek wygrać żeby się powachlować
ale dzisiaj upał
przydałoby się kilka setek wygrać żeby się powachlować
Gry-psiarze gdzies uciekli