Wpisy 947 264 – 947 363
22 maja 2012 11:01 → 22 maja 2012 12:24, 100 wpisów
Jacek
takie pytanie - od tej wygranej - dostałeś zaświadczenie do urzędu skarbowego, czy nie ?
takie pytanie - od tej wygranej - dostałeś zaświadczenie do urzędu skarbowego, czy nie ?
michellex
nie wiedziałaś - ale następnym razem coś wskanisz, prawda ?
nie wiedziałaś - ale następnym razem coś wskanisz, prawda ?
Robal
Rzeczywiście mimo, że się nie płaci podatków to dowód wygranej lepiej mieć, bo państwo ostatnio bardzo pazerne się zrobiło, policja skarbowa ma duże osiągnięcia w ściganiu płotek takich jak my szarzy obywatele a życzliwych sąsiadów to ma pewnie każdy z nas
Rzeczywiście mimo, że się nie płaci podatków to dowód wygranej lepiej mieć, bo państwo ostatnio bardzo pazerne się zrobiło, policja skarbowa ma duże osiągnięcia w ściganiu płotek takich jak my szarzy obywatele a życzliwych sąsiadów to ma pewnie każdy z nas
medea
no wiesz - pazerne ? to tylko w trosce, żeby żyło się lepiej
no wiesz - pazerne ? to tylko w trosce, żeby żyło się lepiej
http://kaczoland.pl/wrzuta/1551/wierszyki-dla-wyrosnietych-dzieci
robal
Od tej troski to aż się człowiekowi przy przechodzeniu koło skarbówki gęsia skórka robi na całym ciele bo jak to zwykle u biurwokratów dużo szumu mało treści a hektary lasów deszczowych przez drukarki lecą aż miło. Jedyne co osiągają to stan, w którym woda w naszej sadzawce zwanej Polską jest mętna jak w bajorze a wiadomo co najlepiej pływa w mętnej wodzie ...
Od tej troski to aż się człowiekowi przy przechodzeniu koło skarbówki gęsia skórka robi na całym ciele bo jak to zwykle u biurwokratów dużo szumu mało treści a hektary lasów deszczowych przez drukarki lecą aż miło. Jedyne co osiągają to stan, w którym woda w naszej sadzawce zwanej Polską jest mętna jak w bajorze a wiadomo co najlepiej pływa w mętnej wodzie ...
OK. Większa wygrana idzie na konto to dowód jest, a do 2000zł mówicie że ktos, aż tak życzliwy moze się znaleźć? (ale na przyszłość i tak bede skanować) Jak juz coś wleci to czlowiek załuje, że stawki nie podniósł, ale na kuponach by się zbankrutowało, bo ile razy nic nie ma. Podnosicie stawki x2 x5 x10?
Robal 36 Tak mam takie zaświadczenie, chociaż sam musiałem się upomnieć
Jacek
ciekawe - wydaje mi się, że bez żadnej łachy - mimo nieopodatkowywania - powinni wystawić - właśnie dla us-u...
dobrze, że się upomniałeś - na wszelki wypadek
ciekawe - wydaje mi się, że bez żadnej łachy - mimo nieopodatkowywania - powinni wystawić - właśnie dla us-u...
dobrze, że się upomniałeś - na wszelki wypadek
michellex tutaj mamy zwyczaj nie pisany, iż każdy jeśli coś trafi to na dowód tego skanuje kuponik. Miło na taki nawet popatrzeć skoro się nie trafia.
Możesz się skupić i rzucić jakąś piąteczkę.
Możesz się skupić i rzucić jakąś piąteczkę.
lila
ano - nie każdy
ale podobno gablota na anonimKowe się szykuje
ano - nie każdy
ale podobno gablota na anonimKowe się szykuje
Robal 36
Masz rację, uważam że sami powinni wydawać takie zaświadczenie. Niestety rzadko bywa się w Oddziale Spółki po odbiór wygranej i nie każdy wie, że być może przyda się takie zaświadczenie
Masz rację, uważam że sami powinni wydawać takie zaświadczenie. Niestety rzadko bywa się w Oddziale Spółki po odbiór wygranej i nie każdy wie, że być może przyda się takie zaświadczenie
szczery-wiess muszę się trochę nauczyc i wkręcić w wasze towarzystwo bo jak narazie jestem zielona-jak widaćD Jak się skupię to rzucę 5 ok. ale proszę mnie potem nie ścigać o stracone 2.50złJa tydz temu w środe i piatek jak mi sie udalo to mialam 1 i 80 a w środku to juz nawet nie pamietam;p zawsze mnie kusi to 1 i 80 zaznaczyć hehe
torsan....okzaraz idę się puścić .Kto dzisiaj prowadzi losowanie? Mówiła ruda wczoraj?
2,5,8,19,24 i 1,9,48,50,80 oraz 1,6,14,22,36,42,48,56,66,80 hm zobaczymy ide z psem i do lotka
michellex witaj
torsan...
Lila....
Jacek....
Lila....
Jacek....
Lila
Kriss
Michellex
Kriss
Michellex
I jeszcze widzę Torsana
emerytka
jak po losowanku?
jak po losowanku?
Kriss.Sama drobnica.
emerytka....ty to chociaż masz drobnice
a ja wielkie zero
a ja wielkie zero
pusciłem dzis 3x 9/9 1x 10/10 bez plusa. i moze jeszcze pojde jakas 5 lub 6 puscic. ale nie wiem co....
Kriss.
Zaczyna się zawsze od zera.Więc głowa do góry.
Zaczyna się zawsze od zera.Więc głowa do góry.
nie mam szczescia do zdrapek....dzis drapałem asa i tuti. nic
torsan...zobaczymy co wpadną za kulki dzisiaj ,mam nadzieję że,12 wyskoczy bo ją mogę
ciekawe czy TS ma w kasie 52 tys czy na konto wpłaciło jackowi. Tak z czystej ciekwaosci....do jakiej kwoty oni w siedzibie wypłacaja gotówka
kris
Teoretycznie gdyby statystyka była nauką super ścisłą a odchylenia od niej niedopuszczalne to biorąc pod uwagę dzień tygodnia i miesiąca powinny paść 5/9/12/21/25/63/74
Ale niestety wszyscy wiemy,że tak dobrze to nie ma
Teoretycznie gdyby statystyka była nauką super ścisłą a odchylenia od niej niedopuszczalne to biorąc pod uwagę dzień tygodnia i miesiąca powinny paść 5/9/12/21/25/63/74
Ale niestety wszyscy wiemy,że tak dobrze to nie ma
------
+ 30.
+ 30.
medea
mozna by zaryzykowac i sprawdzic
mozna by zaryzykowac i sprawdzic
Witam. 11,22,27,36,37,47,68,73,78
5 zł moge jeszcze w to zainwestować
Lila.. .
Wedrowca
Lila
Kiedyś, gdy były stare miliony, kwotami wydawanymi powyżej...500 000 000 interesował śie urząd skarbowy.. .
Teraz to pewnie będzie >>500 000 PLn.. .
Teraz to pewnie będzie >>500 000 PLn.. .
lila a jakie masz na nie?
takie puściłam 1/5/12/14/15/18/20/61/50/43
Lila
US juz sie interesuje transakcjami bankowymi powyzej 10 tys euro
Kriss.. .
Kathy
Toja
Toja
widac co oddzial to inne ludzie..mnie przy 5000 zl ....pierwsze co pytali to czy zaswiadczenie do skarbowki wystawiac
kathy....wygrałas tyle? ja jeszcze nie bylem w temacie
toja
Toja.. .
kriss..no juz jakis czas temu... trzeba znow sie wybrac do kwatery glownej