Wpisy 947 164 – 947 263
22 maja 2012 08:54 → 22 maja 2012 10:59, 100 wpisów
Dzień dobry.Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
świeci to może dadzą człowiekowi wygrać.............emerytko wzajemnie
Pięknaja
Trisetum
Trisetum
Nicolla 15
Pięknaja.
O 8;30 zawsze mi czegoś brak
O 8;30 zawsze mi czegoś brak
mam pytanie szukam programu Megalotek ale tak zeby tam mozna bylo wpisywac losowania
nicolla15 moze byc od 1 do 10 3-4 liczby napewno wpadna
3 tak z reszta ja obstawiam ze beda koncowki 3"
szukam programu takiego ktorypokaze dla mnie te liczby ktore jeszcze nie WYSZLY! wiem ze taka opcje ma megalotek ale niestety juz nawet w demo nie mozna tego zrobic
Medea
nicolla
Czyżbyś postanowiła dołączyć do naszego oddziału partyzantów walczących z nikczemnym TS
Czyżbyś postanowiła dołączyć do naszego oddziału partyzantów walczących z nikczemnym TS
dokładnie bo jak dadzą ci wygrać 300 zł to potem zabiorą wszystko
siemka wszystkim
i znowu wielkie rozczarowanie u mnie...
a jak u was Kochani ???
jacek74...widze ze odebrał a wygrał coś jeszcze?
nicolla
Czyżby klasyczny przypadek szczęścia początkującego ? W grach losowych jakoś tak już jest, że jak zaczynasz grać to bardzo często wygrywasz a potem jak się wciągniesz to oddajesz wszystko plus jeszcze haracz za złudzenia z swoich środków
Czyżby klasyczny przypadek szczęścia początkującego ? W grach losowych jakoś tak już jest, że jak zaczynasz grać to bardzo często wygrywasz a potem jak się wciągniesz to oddajesz wszystko plus jeszcze haracz za złudzenia z swoich środków
gram od dawna ale to prawda bo jak wygrasz to się wciągniesz a potem zagladasz do portfela a tam grosze
kris
Pominąwszy wczorajsze 2 x 4/8
Jak te 8 złotych zaksięguję na koncie funduszu hazardowego to jestem od początku miesiąca do tyłu już tylko o 30 zł
Pominąwszy wczorajsze 2 x 4/8
Jak te 8 złotych zaksięguję na koncie funduszu hazardowego to jestem od początku miesiąca do tyłu już tylko o 30 zł
nicolla
Znam ten ból
kathy
Rozumiem, że rezerwujesz sobie 10/10 z plusem i bonusem
Znam ten ból
kathy
Rozumiem, że rezerwujesz sobie 10/10 z plusem i bonusem
medea..nie wyslam na 10/10.......ale znam jednego co wygral 250 tys i w 4 miesiace to przerypal
medea...musze troche wyhamować ...bo zbankrutuje. nawet losy sie nie zwracają. TS mnie juz zaczął okradac
kathy...
a tobie jak poszło?
a tobie jak poszło?
zaraz ide do budki cos puscic...ale nie wiem . Sam typować czy CHT
wiecej jak dwa zalady nie puszcze.....
kathy
Nie ma takiej kasy, której przy dużym samozaparciu nie da się w szybkim czasie upłynnić
jano
kriss
I to jest największy ból gdy chęć odwetu na TS i odkucia się walczy z zdrowym rozsądkiem wskazującym, że puszczenie z kuponami równowartości takiego na przykład rachunku za prąd to delikatni mówiąc początki uzależnienia od hazardu
Nie ma takiej kasy, której przy dużym samozaparciu nie da się w szybkim czasie upłynnić
jano
kriss
I to jest największy ból gdy chęć odwetu na TS i odkucia się walczy z zdrowym rozsądkiem wskazującym, że puszczenie z kuponami równowartości takiego na przykład rachunku za prąd to delikatni mówiąc początki uzależnienia od hazardu
kriss22221 ostatnio jak puściłam za CHT 10 zakładów 6/6 to miałam 120 zł
medea...on to przerypal w ts-ie w wiekszosci i drugie na stawianie
kriss..u mnie lipaaaaaaaaaaa
jano
kriss..u mnie lipaaaaaaaaaaa
jano
jano ...
wygrałem miesiac temu te 1300 ale juz straciłem kurde z 300
TS wie jak uzależnić czlowieka
nicolla...a co obstawiałeas ze wygrałas 300 ?
nicolla15....a dzis co proponujesz?
jano312....a ty jakie typy?
mam taki mętlik po wczorajszym losowaniu,że nie wiem co wpisac na kupon
nicoll jak nic nie będzie to znajdę Cię tam bo wybieram sie w sierpniu na urlop do przemyśla i okolic
medea....to coś trzeba wybrać
jano
1,5,9,25 są no i jeszcze 16, bo ją po prostu lubię
Łącząc i testując moje i twoje numery wychodziłoby, że najwieksze szanse miałby taki miks 1/5/9/16/20/50 no ale to nie lekcja statystyki na matmie tylko gra więc trudno realnie ocenić szanse powodzenia
1,5,9,25 są no i jeszcze 16, bo ją po prostu lubię
Łącząc i testując moje i twoje numery wychodziłoby, że najwieksze szanse miałby taki miks 1/5/9/16/20/50 no ale to nie lekcja statystyki na matmie tylko gra więc trudno realnie ocenić szanse powodzenia
dzień dobry
Jacek 74
wystawiają od tego zaświadczenie dla us-u ?
Jacek 74
wystawiają od tego zaświadczenie dla us-u ?
Robal
Teraz akurat działam.
Może coś na szybko sypniesz??
Może coś na szybko sypniesz??
madea....wiec gramy jak trafimy szósteczke to zakładamy spółke z oooooo
Jano.
Robalku.
To miało być bez namysłu.Tak rach-ciach.
To miało być bez namysłu.Tak rach-ciach.
Robal
Z podanej dwójki zdecydowanie 36
Ja mam jeszcze pewne przeczucia co do 33,35,9, ale jak jeden to jeden czyli 36
Z podanej dwójki zdecydowanie 36
Ja mam jeszcze pewne przeczucia co do 33,35,9, ale jak jeden to jeden czyli 36
Kicham.Nie to nie
e46
wydaje się, że @ z robala ?
cóż czasem - pozory mylą, jak powiedział...
ale, to za stary, wic jest żeby cały powtarzać
PS
dodatkowo, to całe powtórzę - nie gram na takie rachu ciachu
wydaje się, że @ z robala ?
cóż czasem - pozory mylą, jak powiedział...
ale, to za stary, wic jest żeby cały powtarzać
PS
dodatkowo, to całe powtórzę - nie gram na takie rachu ciachu
Witam Jestem nowa na chat-cie Musze sie pochwalić, że w ubiegłym tyg. 2 razy trafiłam 5/5 i apetyt rośnie;p U mnie jest tak, że jak obliczam i sie zastanawiam co za liczby padną to nici z tego, a trafiam jak się skupię i poprostu na przeczucie. No wiadomo, że też nie zawsze się uda;p Jakie macie sposoby? i na ile liczb obstawiacie zazwyczaj? mnożycie wygrane tzn stawki, czy wolicie więcej kuponów wysłać?