Wpisy 946 031 – 946 130
21 maja 2012 14:36 → 21 maja 2012 17:12, 100 wpisów
mój...to ten co chceli mi go ukraść spo sklepu pare dni temu
przyjadą ruskie na Euro i zgarną bonusa
islandorka30,5 ja tak powiem tobie szczerze jeżeli o mnie chodzi to lepiej mi idzie na 10 niż na mniejsze liczby
ok jak kto woli
islandorka30,5 to prawda bo ja nie twierdzę że grać np na piątki jest za przeproszeniem głupie bo tak nie jest lepiej jest wygrać na przykład 700 złotych czy inna sumę np 1800 złotych z plusem niż wygrać 2 złote albo nic
ja lubie na 8,9...
Dopisano wygrane multi multi
1 wieczorem wlata
właśnie potrzebuje 9/9+ jest domek do kupienia..prześliczny...
Najdłużej oczekiwane zestawy MM 1/1 ..kurde wiecej nie było spadła tak jak równiez 12,25,36,78 i poowwoo
islandorka30,5 tylko ja mam takie przekonanie na dziesiątki ale tak jak mówisz każdy sposób jest dobry na większą lub mniejszą wygraną
islandorka30,5 choć dawniej jak grałem też na trójki to jednym miesiącu trafiłem 5 razy 3/3
islandorka30,5 a w lipcu 2008 roku pamiętam to trafiłem nawet 3/3 z plusem
teraz jedna osoba wygrała MM 9/10 bez plusem
islandorka30,5nie przejmuj się jakoś to będzie jeżeli mamy wygrać to wygramy
krys22221
ja nie mam szczescia ani w miłości ani w grach, a podobno w jednym z nich powinno byc...
przepraszam pomyliłem nicki
krys
MASAKRA !!!
multi multi...koncze piwko i ide do puscic
kriss22221 ok to zrób tak jak powiedziałem zobaczymy
multi multi...ale na chybił ? ta 10 tke?
islandorka30,5 u mnie nie lepiej ostatnio to 7/10 jest w sferze marzeń a co dopiero dalej
kriss22221 tak byłoby dobrze dać na chybił trafił
kriss22221 raz spróbuj na chybił trafił 10 liczb na chybił trafił co szkodzi
ok.zmykam będę później
kriss22221 i z plusem
puszcze dwa zakłady z PLusem
kriss22221 jak wolisz ale jak już to do dwóch zakładów więcej nie sensu tak myślę
dobrze ze budke mam 50 m od mieszkania
majwoj23
majwoj23
kriss22221 to blisko a może pamiętasz tą wygraną kiedyś co padła w dużym lotku ten grający też miał kolekturę w sąsiedztwie
kriss22221 jemu to sąsiedztwo przyniosło szczęście to i może tobie przyniesie
nie pamietam....ale na pewno nie ta co ja chodze...w mojej kolekt jeszcze nie padła duza wygrana
kathy
kriss22221 to czas żeby coś padło tym razem u ciebie a póżniej u innych graczy
sobie i wszystkim tego życzę
kriss22221 ja mam dwie kolektury na rynku tą mam blisko a druga jest około 1,5 kilometra od domu
multi multi...czasem żałuję ,że mam tak blisko do kolekt...za duzo dukatów w niej trace
kriss22221 wzajemnie
dobra...ida pościć
puścić ....
kriss22221 no wiesz człowiek musi wiedzieć kiedy powiedzieć stop żeby za dużo nie wysyłać bo żeby wygrać można mieć jeden zakład i też się wygrać ale myślę że warto grać a już na pewno systematycznie choć jednym zakładem
kriss22221 ja już swoje powiedziałem a twoja decyzja bo widzę że się trochę wahasz
kriss22221 krótko mówiąc zrobisz jak chcesz
kriss22221 choć ja bym raz spróbował
kriss22221 ja teraz ciągle gram na chybił trafił
dobra to ja uciekam życzę wysokich wygranych cześć do poklikania
Życzę dziś wszystkim wysokich wygranych i każdemu 10/10 lub głównej wygranej w system który gra!! Powodzenia i pozdrawiam
zakłady puszczone..i znowuu tyle czekania
torsan...za ciebie tez ...
no powinna dzis wpasc...nawet jako 13 PLUS
może dziś 13 nie okaże się być pechową 13-stką
zobaczysz moze nie wszystkie ale fajna muza gdzyby mi net nie przerywal
tego ostatnio slucham http://www.youtube.com/watch?v=OECLK0eS3VY&feature=related
slawek
posłuchaj tego jak to lubi
http://www.youtube.com/watch?v=CkbgmvOa_eI&feature=fvst
posłuchaj tego jak to lubi
http://www.youtube.com/watch?v=CkbgmvOa_eI&feature=fvst
chyba sete z pieprzem bede musial wypic bo mnie grypa zoladkowa nachodzi
jak muli coś na żołądku to szklanke dobrze gazowanej pepsi od razu, lub trochę suchej sody na łyżeczke i popic wodą, soda u nas sprawdza sie od lat...