Wpisy 945 678 – 945 777
21 maja 2012 10:59 → 21 maja 2012 11:57, 100 wpisów
mój kumpel znalazł rok temu w centrum katowic 500 euro miał na wakacje pieron...
lila
profesor
profesor
jak rozpoczął sie dzionek??
jakies wielkie wygrane po wczorajszym losowanku?
ja 3/6 ...2 zł
Lila...
kriss...
pierwszy raz widziałem taki nominał 500 euro.
emerytk46{{hej}
sorki za spóźnione przywitanie
sorki za spóźnione przywitanie
lila...a co tak czkasz
bo gorąco
Ja to się o mało co nie popłakałam ze szczęścia jak wczoraj wreszcie trafiłam chociaż te nędzne 4/8, bo ostatnio cyferki mnie nie lubią oj nie lubią
Lila
One to są ofiary przemocy TS-wskiej na nich nie robi jak widać żadnego wrażenia
One to są ofiary przemocy TS-wskiej na nich nie robi jak widać żadnego wrażenia
Lila...trzeba nogę wymasować
Lila..kup sobie woltaren taka maść bardzo dobra
Lila....altacet w zalu tez jest ok
***w żelu
milan...a co masz na multl-multi dobrego
Lila...
profesorze i Lila
Zawsze pozostaje jeszcze ludowy sposób a`la Ferdek Kiepski czyli okład z świeżej kapusty co to leczey wszelkie boloki
Zawsze pozostaje jeszcze ludowy sposób a`la Ferdek Kiepski czyli okład z świeżej kapusty co to leczey wszelkie boloki
milan...ja tez nie
Ale mam
Ale mam
Lila..pewnie ze przejdzie
medea.....tak jak kiedys kolega gdzieś wyczytał że,na korzonki najlepszy chrzanstarł kilka lasek i na noc sobie do korzonek przyłozył.Rano skakał jak porąbany a na plecach ranaJa pitolę sama się śmieję teraz,jakim on jest głupkiem to świat nie widział chyba gorszego
Lila
Jak nie przejdzie to zrób przegląd zabobonów ludowych. Kiedyś miałam nie chcącą się zagoić ranę na stopie. Sąsiadka poradziła mojej mamie bym nogę moczyła w roztworze kokosalu ( płynu do prania). Mama popukała się w głowę i zabrała mnie do lekarza a ten doradził moczenie w szarym mydle lub... kokosalu czyli medycyna ludowa czasami chyba rzeczywiście pomaga
Jak nie przejdzie to zrób przegląd zabobonów ludowych. Kiedyś miałam nie chcącą się zagoić ranę na stopie. Sąsiadka poradziła mojej mamie bym nogę moczyła w roztworze kokosalu ( płynu do prania). Mama popukała się w głowę i zabrała mnie do lekarza a ten doradził moczenie w szarym mydle lub... kokosalu czyli medycyna ludowa czasami chyba rzeczywiście pomaga
Lila...no to ciekawekolega
To tak samo jak by na skaleczenie soli nasypać
To tak samo jak by na skaleczenie soli nasypać
Lila
Bo na korzonki to rzeczywiście chrzan pomaga tylko trzeba chwilę pomyśleć i nie kłaść go na gołą skórę tak jak nigdy nie robi się okładu z gorącej soli bezpośrednio na skórę tylko przez ściereczkę lub ręcznik by się nie poparzyć
Bo na korzonki to rzeczywiście chrzan pomaga tylko trzeba chwilę pomyśleć i nie kłaść go na gołą skórę tak jak nigdy nie robi się okładu z gorącej soli bezpośrednio na skórę tylko przez ściereczkę lub ręcznik by się nie poparzyć
może ktoś doradzi jak sprawić, żeby szerszeniom sie moja działka nie podobała?
Lila...pewnie ze mam
medea..kolega mógł sobie na mózg przyłożyć ten chrzanmoże szare komórki by obudził
Lila
Auć to rzeczywiście masz problem. Mi ostatnim razem pomógł polecony przez farmaceutkę okład z wyciągu z arniki górskiej. Niestety też nie natychmiast a po dwóch dniach
Auć to rzeczywiście masz problem. Mi ostatnim razem pomógł polecony przez farmaceutkę okład z wyciągu z arniki górskiej. Niestety też nie natychmiast a po dwóch dniach
Lila...ta masć najlepsza zobacz sobie
http://www.youtube.com/watch?v=-NAS6iKcDXM
http://www.youtube.com/watch?v=-NAS6iKcDXM
Kaska
z nieśmiałościa - inwestujesz dziś w jakiegos J ? w końcu
500 piechotą nie chodzi, nie ?
z nieśmiałościa - inwestujesz dziś w jakiegos J ? w końcu
500 piechotą nie chodzi, nie ?
Kol. Monet..one dopiero na zwiady......
lila....to tak samo jak z katarem
Robal
taktyka jest taka, że zainwestuję na 14 w pewne takie numereczki a wtedy pomyslę co dalej
lila....to tak samo jak z katarem
Robal
taktyka jest taka, że zainwestuję na 14 w pewne takie numereczki a wtedy pomyslę co dalej
Lila
Co by nie powiedzieć medycyna to dość młoda dziedzina a my mamy w podświadomości zakodowane różne ludowe mądrości zbierane przez stulecia. No i dziecięcą wiarę w różne cudowne środki. Nasi przodkowie faszerowali dzieci nalewką na bazie opium by nie płakały, bo płacz miał wycieńczać organizm dziecka a jeszcze w dziewiętnastym wieku wierzono, że masaż intymnych części ciała kobiety pomaga leczyć u nich choroby psychiczne czyt. depresję Nic dziwnego, że kolega z takim bagażem po naszych przodkach zgłupiał
Co by nie powiedzieć medycyna to dość młoda dziedzina a my mamy w podświadomości zakodowane różne ludowe mądrości zbierane przez stulecia. No i dziecięcą wiarę w różne cudowne środki. Nasi przodkowie faszerowali dzieci nalewką na bazie opium by nie płakały, bo płacz miał wycieńczać organizm dziecka a jeszcze w dziewiętnastym wieku wierzono, że masaż intymnych części ciała kobiety pomaga leczyć u nich choroby psychiczne czyt. depresję Nic dziwnego, że kolega z takim bagażem po naszych przodkach zgłupiał
Lila...dobra maść dla sportowców to jest na bóle i opuchliznę
Robal
Ja jako nie grająca Jokera licząc na szczęście debiutanta stawiałabym na 16
Ja jako nie grająca Jokera licząc na szczęście debiutanta stawiałabym na 16
lila....i tak samo z tą nogą.....czy smarujesz czy nie...tak samo puchnie dopóki sie nie ustawi z powrotem
medea....że jak??Masowanie intymnych części ciała leczyło deprechę?To takiej jednej musieliby masować chyba z rok
Lila...
-1- oj nie siada masz rację
i niech nie siądzie bo ja z bębna wy*****lę
siema
jak nie 1 to bedzie 2,3
-1- niet
dziś o 14:00 malo liczb z zakresu 1-10
Lila
Ja też byłam w cięzkim szoku jak przeczytałam tę informację, ale jest to fakt historyczny, że takie teorie medyczne funkcjonowały w XIX wieku a owe masaże były standardową usługą wielu ówczesnych szych w medycznym światku. I co się im dziwić jak pokolenie wcześniej łóżka podłaczano do prymitywnych baterii by elektrowstrząsami leczyć impotencję i/lub zastąpić viagrę
Ja też byłam w cięzkim szoku jak przeczytałam tę informację, ale jest to fakt historyczny, że takie teorie medyczne funkcjonowały w XIX wieku a owe masaże były standardową usługą wielu ówczesnych szych w medycznym światku. I co się im dziwić jak pokolenie wcześniej łóżka podłaczano do prymitywnych baterii by elektrowstrząsami leczyć impotencję i/lub zastąpić viagrę
40,77,78
Lila
Profesor
Torsan
Robal
Profesor
Torsan
Robal
Lila trzymam kciuki za twoją trójkę, bo ta małpa 37 musi w końcu wyleźć z bębna.
Profesorze trzymam kciuki za 78
Profesorze trzymam kciuki za 78