Wpisy 941 607 – 941 706
18 maja 2012 20:59 → 18 maja 2012 21:13, 100 wpisów
Lila.. .
I JAK TU ŻYĆ P. PASKO....
Ulexxa.. .
SCALLY , LILLA NAPIJMY SIE...STAWIAM
LILA
eee tam czas zacząć imprezę
+ 9. Zimno.. .
dziewczyny i chlopaki do jutra
jacunn..miło było dopóki jakaś menda podszywająca się pod złoto tu nie wtaśtała
Ale jaja, nie broń się lila, bo już masz pozamiatane. A twoje wpisy o TOBIE ŚWIADCZĄ , JAKIEGO JESTEŚ CHARAKTERU I K T O T Y JE S T E Ś. jjakie masz wogóle słownicywo! i ZA TO, NIE NAWIDZA CIEBIE UŻYTKOWNIOCY mULTIPASKO. pOPATRZ SIE NA SIEBIE , A POTEM OCENIAJ INNYCH. ZAWSZE PROWOKOWAŁAŚ..., A KAZDY BAŁ SIE CIEBIE....
Jano... .
Lila.....wiemy czyja to robota......
tylko spokojnie NIE karmić trolla
tylko spokojnie NIE karmić trolla
GOLDENLOTTO..ty to mnie możesz w dupę cmoknąć a i to nie bo na przyjemność musiałbyś sobie zasłużyc Napisz kto mnie nienawidzi??? No szybciutko???O tobie wiem bardzo duzo,wiem kim jesteś skąd się wziąłeś i dlaczego otworzyłes tą swoją śmieszną stronkę więc nie pitol mi tu bzdur na mój temat w dodoatku nieprawdziwych bo jak zacznę ja rzygac to umrzesz od nadmiaru śliny
goldenlotto,jesli sie nudzisz to jest mase innych zajec,nie musisz tu siedziec.Wiem ze w ten sposob siebie dowartosciowujesz, ale za to co tu piszesz dla nas wartosci niemasz rzadnej.
kathyyy..jak dzisiaj na motor siadłam to myślałam że,mnie przewróci a co dopiero się mnie bać
Lila.Nie wariuj. Kazdy ma cie w d...pie. Jesteś chamostwem i gorszym od.... . MO już z SB dawno zlikwidowali, więc schowaj się , bo cię ścigną....
goldenlotto..uważaj żebym ja ciebie smutku nie ściągnęła Pozdrowuenia dla m77.Narzyaj jej ode mnie na ryjjjjjjj
goldenlotto...a jak my Ciebie mamy w dupie to ty nawet nie jesteś sobie tego w stanie wyobrazić już głębiej chyba nie można a i tak wszyscy wtykają cię w obcą dupę co by w swojej cię nie mieć