Wpisy 941 507 – 941 606
18 maja 2012 20:40 → 18 maja 2012 20:59, 100 wpisów
deki.....tak własnie myślałam.....
A jak rybki?? masz coś jeszcze??
A jak rybki?? masz coś jeszcze??
scolls..ja miałam w butiku dzisiaj taką czkawkę że,aż Panie dały mi wodę do picia bo myślałam że,się uduszę
deki.....
to rozumiem po pierwsze , ze jeszcze masz
a po drugie, że chcesz wypić z e46 powitalnego
to rozumiem po pierwsze , ze jeszcze masz
a po drugie, że chcesz wypić z e46 powitalnego
scolls...do mnie musisz dzisiaj pisac dwa razy bo ja lekko do tyłu jestem co się rzadko zdarza
deki...do domu dzisiaj wracałam szlakiem barów piwnychnawet w Maxie byłam
Andromeda zagląda na MP ???
deki....no wiesz
będzie rybka to i osobiście się da.....może.....
będzie rybka to i osobiście się da.....może.....
spoko trzymaj kciuki dalej to popoalamy sie tego roku na Szeszelach
Lila, a ja słyszałem , że jesteś policyjna...kulwa..., tak przez telefon szefowi meldowali i chyba, ....NIE POMYLILI SIĘ, .Są , jeszcze gorsze od ciebie, ale ty chyba do nich nie należysz... . To , tak , przy okazji.... . Wiele o tobie mówią do telefonu, TAK , ŻE CHCESZ TE MULTIPASKO ROZWALIĆ !!!! Wont z Multipasko, bo wszyscy ciebie tu nienawidzą ty kulwo... . Jesteś chamska i obrażasz innych. W oczy nie mówią tobie , ani na czacie ( tak dzwonią na Portal Goldenlottoz żalami. Od pier....ol się od Multipasko!!! ) , a ale SWOJE ZDANIE O TOBIE MAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie rób siary i nie dawaj przykładu , bo przez ciebie opuszczają Wspaniałe Multipasko!!!!!!.Nie podjudzaj czarownico innych !!!!! ). Tylko wstyd Multipasko przynosisz....!!!
scolls...w Kenii w tym roku byłam więc szeszele z miłą chęcia odwiedzę
Goldenlotto..idioto kogo ja tu obrażam????? Wymień mi chociaz jedną osobę oprócz m77.Chyba masz złe wiadomości i to konkretnie złe A multipasko opuszczaja przez ciebie i przez twoja kleżaneczkę a ciebie to wiesz co się robi.To się w dupe jebie
Co tutaj sie dzieje
goldenlotto..uważaj żebym ja o tobie za duzo do TELEFONU nie powiedziała bo wtedy może być gorzej
dOMAGAMY SIE INTERWENCJI !!!!!!!!
wypirrdalaj powiedz kto cie zrobił to ciebie pomszczę przy***oli sie taki i bruździ może jakaś wycieczka baranie ? na Galapagos
GOLDENLOTTO...długo myślałes nad tym wpisem???Zajęło tobie to jakieś 15 minut aż tak mas zlasowany mózg????
I POWOŁANIA SZTABU KRYZYSOWEGO
Lila..witaj ponowniei olej go
Witam Wszystkich Mpusiow i zycze
WWWielkich Wygranych..
dedykuje Wam miuzke..
http://www.youtube.com/watch?v=N8ZNjrDFyiI
WWWielkich Wygranych..
dedykuje Wam miuzke..
http://www.youtube.com/watch?v=N8ZNjrDFyiI
ulexxa..
no nie wiem sa rozne sytuacje ...moze kiedys byliscie dobrymi znajomymi
Korn.. .
GOLDENLOTTO ty i ta twoja jebnieta koleżanka pasujecie do siebie ja pieprze
wędrowco..ja nie wiem czy się witałam czy nie,jak nie to jeszcze raz
a moge wiedzieć skad znasz pana tombaka i co sie stalo ze tak Ci zaszedł za skore?
Robal.. .
scolls...bo tak jest włąsnie jak ktoś jest lubiany a im żal dupę ściska bo tombak pada na ryj