Wpisy 940 356 – 940 455
18 maja 2012 11:54 → 18 maja 2012 12:42, 100 wpisów
wiesiek77...jestesmy.Ale zajeci typowaniem
Nr 44 zamówiłem ale to jakieś Chińskie,,,ledwo stopa mi sie tam mieści sa jak 41 PL
torsan..nie wiem co się stało ale jak teraz włączam google to mi się jakaś nowa karta pojawia z gównami jakimiś.Jak się tego pozbyc bo już mi ciśnienie karwa skoczyło
kriss w realu 25 000 minus podatek jakos w grudniu 19, albo 20 w 2004 r (23,31,36,38,48,78,79)
torsan...samo.Najpierw jakaś nowa karta zasrana a potem jak w pasek wpiszę google to pojawia się google
Lila a nie instalowałaś jakieś programu ostatnio na kompa czasem z takimś czymś ustawiana jest nowa strona startowa itd.
trisetum
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
prze.gracz.... gratulujęęę nie powiem ,że zadzrosny jestem
no i weź człowieku nie paljak z każdej strony mnie wkierwia wszystko
medea-no masakra z tymi bucikami,jeszcze jak mam wage 110kg boje sie w nich wyjsc a zeby nie popekały
trisetum..gdzie są opcje ogólne?Przepraszam za głupie pytania ale ja nie znam się na kompach
kriss tyle ze to 8 lat temu
lila-jak masz pasek gdzie strone wpisujesz to po prawej stronie jest takie czarne i pisze ustawienia
8 lat temu ta kasa miała wieksze przebicie
trisetum
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
torsan no i niżej jest napisane otwórz stronę nowej karty,kontynuuj gdzie skończyłam,otwórz konkretną stronę lub zestaw stron
lila-zaznacz otwórz konkretną strone lub zestaw stron i kliknij na wybierz strony i wyskoczy ci takie okienko
Lila masz tam napisane "Strona startowa" i obok adres jakiś? powinnaś mieć www.google.pl
trisetum....a to nówki nie śmigane? Jak nówki od odsprzedaj jakiemuś krasnalowi
trisetum
Powinieneś je zwrócić sprzedawcy lub gościa pogonić z tytułu rękojmi (art. 556 i następne kodeksu cywilnego)
Powinieneś je zwrócić sprzedawcy lub gościa pogonić z tytułu rękojmi (art. 556 i następne kodeksu cywilnego)
skróty myślowe to moje przekleństwo, chodziło mi o zwrócenie towaru wraz z przypomnieniem sprzedawcy, że coś takiego jak rękojmia istnieje
medea na mój koszt bym musiał je zwrócić w sumie może je sprzedam komuś z zakładu odwykowego (jest obok mnie) oni tam maja małe stopy
torsan-kupiłem na taki rozmiar jaki mam czyli 44 ale to jakieś chinole przyszły i ledwo noga mi sie mieści
lila-to wejdz jeszcze raz tak samo jak wczesniej w to okienko co strone wpisywałaś
lila-zrób tak samo jak wczesniej tylko z tego okienka skasuj strony i wpisz google
http://zapytaj.onet.pl/Category/007,003/2,18209805,Jak_zmienic_strone_startowa_w_przegladarce_Google_Chrome.html
Lila tu to opisane
Lila tu to opisane
trisetum
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie