Wpisy 940 056 – 940 155
17 maja 2012 22:53 → 18 maja 2012 08:01, 100 wpisów
dobranoc wszystkim do jutra
Mam pytanko do fachowcow, jak ktos kupuje jakis zaklad np lotto ,to czy na lottomacie ma konkretna godzine czy tylko jest na blankiecie.Chodzi mi o to ze jak np w jakiejs kolektorze padla by 6 w lotto czy sprzedawca moglby wiedziec o ktorej dokladnie zaklad zostal zawarty?
kris22221: no sam widzisz ... z 5 zł można było dostać 1040 zł ... ale nie tylko Ty jeden żałujesz, że tak nie zagrałeś. Wiele osób pluje sobie w
nie wiem...nie trafiłem nigdy 6 w lotto
Pasko....juz mi emocje opadają powoli
jacunn: dobre pytanie, ale to tylko do pracowników kolektur. Może OPA nas obserwuje?
ale co za losowanie....kurde
jak ta ,,raszpla" bedzie losowała...ja odpadam
Pasko chodzi mi o to,ze w wiekszosci sklepach gdzie jest lotto sa kamery i latwo szlo by ustalic kto wygral jakąs konretna kwote stąd moje pytanie
Pasko: dawaj wygrane...ciekwaość mnie zjada
Pasko...ile mi brakuje do diamencika
jacunn tam gdzie sa kamery bez najwiekszego trudu mozna ustalic kto wygral czasmi pracownikow zrzera ciekawosc
spodziewany duzy wysyp 8/10 przy takich liczbach
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
Albin ja wiem tylko jak np na lottomacie nie bylo by dokladnej godziny to raczej nie szlo by ustalic dokladnie kto wygral.Bo dziennie wiele zakladow jest zawierane.
jacunn mozna wszystkich podejrzewac
No ciekawe ile będzie 8/10. Zwykle jest poniżej 50, ale zdarzyło się np. w lutym tego roku 255.
jacunn..paru jest,ale w ciągu dnia
pewnie bedzie rekord 8/10
Bonus Multi Multi: 290 000 złotych
sara..
sara1
Sara.. .
8/10 jest 221 !!!
Dopisano wygrane multi multi
Wędrowco..gratulacje
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Sara.. .
Nie gram w MM, ale byłem w sklepie, gdzie jest...kolektura.. .
-------------------------------------------
Nie gram w MM, ale byłem w sklepie, gdzie jest...kolektura.. .
-------------------------------------------
14 x 6/6. Ogólnie dużo więcej niż zwykle wygranych. Wystarczy porównać do np. wczorajszego losowania lub tego z godziny 14:00.
ciekawe kiedy 70-ki polecą
dobranoc sara
Sara.. .
W nic nie gram, a gram NA
W nic nie gram, a gram NA
Witam,
Pierwszy raz u WAS !! Mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie !! a... tak w temacie czy mial ktos "wizje" ze 40 stka bedzie plusem ? Gram od kilku lat z roznym skutkiem, ale chyba sie staram .Pozdrawiam i mysle bede dolaczal do dyskuji , jak mozna !!
Pierwszy raz u WAS !! Mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie !! a... tak w temacie czy mial ktos "wizje" ze 40 stka bedzie plusem ? Gram od kilku lat z roznym skutkiem, ale chyba sie staram .Pozdrawiam i mysle bede dolaczal do dyskuji , jak mozna !!
dobranoc wszystkim
Dziekuje !!
prze.gracz..cześći dobranoc wszystkim
to teraz zostały przedziały 10-19,30-39,40-49,60-69 z ktorych nie było minimum 7/10 w tym roku
Dobranoc.
Miłych snów życzę.. .
jocia
jocia jak ci sie podoba dzisiejszy uklad liczb
te ostatnie losowanie to już szczyt ignorancji , popisówka albo babol
940118. torsan 2012-05-17 (23:37) Sanok
to teraz zostały przedziały 10-19,30-39,40-49,60-69 z ktorych nie było minimum 7/10 w tym roku...
ciekawe - szybciej się jakiś powtórzy, czy przyjdzie nowy ?
madox, wędruś za 8/10, jaką metodą typowaliście ?
W lotto.de 16-05-2012 -> 16,24, 41,44,45,46 ZZ: 47 SZ: 5
dobrego dnia
to teraz zostały przedziały 10-19,30-39,40-49,60-69 z ktorych nie było minimum 7/10 w tym roku...
ciekawe - szybciej się jakiś powtórzy, czy przyjdzie nowy ?
madox, wędruś za 8/10, jaką metodą typowaliście ?
W lotto.de 16-05-2012 -> 16,24, 41,44,45,46 ZZ: 47 SZ: 5
dobrego dnia
robal
w mej ocenie najprędzej może paść przedział 10-19, piszę tak dlatego, że kolega gra namiętnie na 70ki i właśnie od 11 do 19
w mej ocenie najprędzej może paść przedział 10-19, piszę tak dlatego, że kolega gra namiętnie na 70ki i właśnie od 11 do 19
Witam. Ja na 20 mialem 7z8 na 70 7z9. Teraz czekam od 4 losowan na 70.
krzys
ale tyle 70ek nie poleci - to dla ts duża strata, za wczoraj też pewnie są na -
ale tyle 70ek nie poleci - to dla ts duża strata, za wczoraj też pewnie są na -
kilka 70 musi pasc sa losowania ze pada po 6 cyferek z danej dziesiatki teraz czas na 70ki
też myślę o kilku 70kach, ale żeby z 8 70tek wpadło- moim zdaniem szybko się to nie powtórzy
Trzeba skreslic a o 14 zobaczymy czy mam w kieszeni czy kto inny ma
Witaski wczoraj nie zdążyłam zamiescic swoich typów ale weszło 2/3 : a miało być 69,41,34
kaśka
bilans w drapkach za 2-3 poprzednie na +(niewielkie kwoty), wczoraj jeszcze w mistrzowskiej miałem 12zł, nietety inwestuję w mm i nic z tego na razie nie mam
bilans w drapkach za 2-3 poprzednie na +(niewielkie kwoty), wczoraj jeszcze w mistrzowskiej miałem 12zł, nietety inwestuję w mm i nic z tego na razie nie mam
kaśka
wczoraj i przedwczoraj rozpracowałem krzyż, może kr. fortunę podrapię bo nową paczkę mają
wczoraj i przedwczoraj rozpracowałem krzyż, może kr. fortunę podrapię bo nową paczkę mają