Wpisy 939 021 – 939 120
17 maja 2012 11:57 → 17 maja 2012 14:01, 100 wpisów
ja dzis pod dwa zaklady na CHT 5/5 i 6/6. czekamy na losowanko
moim zdaniem 58 dzisiaj wejdzie
Monsiu...Mój jest w ogóle jakoś źle nastawiony do obcych ludzi .Ja swojego nie musze bronić bo sam się broni ale wolę go mieć na oku
58 hmmm....mam na kuponie...wiec musi wpaść
witaski
Ja mojego też - tylko z innego powodu - żeby nie zrobił komu krzywdy!, dlatego bez linki i kagańca nie wychodzimy poza własne podwórko. Niestety, nie znosi innych zwierząt, ale też małych dzieci - dlatego nie może chodzić luzem, bez kontroli.
A Krissowi współczuję - sam bardzo kocham psy - nie wyobrażam sobie utraty tego mojego "bandyty" dla mnie i żony to ukochany pies.
Monsiu..mój właśnie dzieci lubi ale dorosłych ludzi obcych nie za bardzo
Z moim mam taki problem, że kiedy przyjeżdżają wnuki - on musi być izolowany ! Na szczęście mam takiego kolegę, którego pies uwielbia, i jak wyjeżdżam na parę dni, on przychodzi go karmić i dać wody. I to tylko on jeden !
Ja swojego zabieram wszędzie ze sobą.Chyba że,wyjeżdżam gdzieś tylko na 2 dni to wtedy wpada kuzynka i się nim zajmuje.Jak na dłużej jadę,pies jedzie ze mną.Nie ma innej opcji .
Też bym tak chciał ! Niestety ! Na widok innego psa zdemolowałby mi samochód. Na dodatek nieświadomie nadałem mu imię ARES - mitologiczny bóg wojny !
I znowu posłucha w losowaniach ! W tamtym tygodniu miałem 7/10 i trzy tygodnie wcześniej też, a teraz nawet 2 zł nie wygrywam. Sczęśćie się wyczerpało ?
Mi fortuna dziś sprzyja bo zwróciło mi sie 3 zeta w krzyżówce to już sukces
Tak mi go tak cmoktać kazała na ololiczność że o 14 będzie prowadził?
litościwie zaprzeczyć.
MIRNAM jak jesteś dziś o 11.45 w keno padł cały zestaw 1,11,19,20,21,51--- przyszedłem do żb o 5 min za późno
Wyłączyłam się na chwilę z powodu
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy pojawili się w czasie mojej nieobecności
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy pojawili się w czasie mojej nieobecności
gaja
Mam nadzieję, że masz rację bo obie liczby popełniłam na kuponie.
Mam nadzieję, że masz rację bo obie liczby popełniłam na kuponie.
gg 36 no i od razu
Jakoś nie mam szczęścia ostatnio by trafić na czas gdy jesteś by pogadać
Jakoś nie mam szczęścia ostatnio by trafić na czas gdy jesteś by pogadać
Jakby to powiedzieć i nie skłamać nie jest źle, ale lepiej to już było przynajmniej jeśli chodzi o cyferki. Moje oczekiwania rozmijają się z tym co TS proponuje
kathy
Bo nasze stosunki z TS przypominają sektę, do której zapisujesz się zwiedziony wizjami raju z ektra bufetem i swawolami po blady świt z ciachami a zapisaniu się dowiadujesz, że przejście do raju wiąże z nieprzyjemną procedurą harakiri, za które dodatkowo sam musisz zapłacić
Bo nasze stosunki z TS przypominają sektę, do której zapisujesz się zwiedziony wizjami raju z ektra bufetem i swawolami po blady świt z ciachami a zapisaniu się dowiadujesz, że przejście do raju wiąże z nieprzyjemną procedurą harakiri, za które dodatkowo sam musisz zapłacić
,mnie żona powiedziała że jak nie wygram ,to nie będzie 'BUNGA,BUNGA"
dotam
Obawiam się, że twoja potencjalna separacja od łoża raczej nie zrobi wrażenia na TS w końcu oni już wszystko widzieli nawet sławetną komisję przenośną co do której miałam zawsze podejrzenie, że jest dmuchana jak lale sex-schopu
Obawiam się, że twoja potencjalna separacja od łoża raczej nie zrobi wrażenia na TS w końcu oni już wszystko widzieli nawet sławetną komisję przenośną co do której miałam zawsze podejrzenie, że jest dmuchana jak lale sex-schopu
dotam..żona da Ci takie grzybki że,takich kapeluszy jeszcze w życiu nie widziałeś
Salam alejkum
Lila..
madea..
ulala
Po ostatnich losowaniach to 100 % jest pewne to, że 20 cyfr wylosują
Po ostatnich losowaniach to 100 % jest pewne to, że 20 cyfr wylosują
kathy..już wkurzona??