Wpisy 933 929 – 934 028
13 maja 2012 09:26 → 13 maja 2012 13:52, 100 wpisów
---
Dzień dobry.. .
Mam prośbę do tych co mają telefony na KARTĘ w ORANGE.. .
Czy możećię sprawdzić, czy z waszego konta nie zniknęły pieniądze.. .
Dziśiaj w nocy o godzinie 01 39 40, w dwóch różnych telefonach w śieci Orange z konta ZNIKNĘŁY pieniądze.. .
Orange to złodzieje.. .
Dzień dobry.. .
Mam prośbę do tych co mają telefony na KARTĘ w ORANGE.. .
Czy możećię sprawdzić, czy z waszego konta nie zniknęły pieniądze.. .
Dziśiaj w nocy o godzinie 01 39 40, w dwóch różnych telefonach w śieci Orange z konta ZNIKNĘŁY pieniądze.. .
Orange to złodzieje.. .
WN mi czasami tu w niemczech,zabiera np. 50gr i nie wiem skąd,nawet telefonu nie dotykałem...ale na szczescie nie bywa to codziennie
Opa.. .
Trisetum.. .
A podane wczoraj liczby przez ze mnie to były wszystkie na NIE dosłownie żadna nie padła w wieczornym losowaniu to jakies fatum
Jak poskreślałem wysokie w mini to padły niskie cyferki wszystko przez pudziana
ale niech sobie nie myslą , że dałam za wygrana ...o nie nie wręcz przeciwnie jeszcze w tym tygodniu bedą musieli wypłacić mi pokaźną kwotę
nie w MM
a co?
+ 11.
Robal.. .
WN
a może to za aktualizację systemu - za połączenie z netem - coś z konta pożarło ?
dobrego dnia
a może to za aktualizację systemu - za połączenie z netem - coś z konta pożarło ?
dobrego dnia
Robal.. .
Wyrzuciłem starą kartę SIM z ze smartfona, a włożyłem nową. Zobaczę, co będzię.. . /Smartfon wykorzystuję jako modem do laptopa/.
Wyrzuciłem starą kartę SIM z ze smartfona, a włożyłem nową. Zobaczę, co będzię.. . /Smartfon wykorzystuję jako modem do laptopa/.
Robal.. .
Orange to złodzieje.. . Miałem w smartfonie.. 8 GB bezpłatnego internetu, a teraz jest już tylko niecałe.. 2GB.. .
Orange to złodzieje.. . Miałem w smartfonie.. 8 GB bezpłatnego internetu, a teraz jest już tylko niecałe.. 2GB.. .
mała na ile skreslen wysłałaś? mi sie nie chce leciec zagrać to całe 2 km
Mała.. .
" Małe jest...piękne ".
" Małe jest...piękne ".
Miłego dnia.. .
dziś w tutti frutti 3 literki JJJ-czyli 20zł, w ramach wygranej2x10/10 mm
2,16,19,25,29,42,48,58,66,76
3,6,13,23,31,54,56,62,64,79- obie z chybika i z+
mala
dokładnie rok temu miałem 300zł w pisance, dziś 15x mniejsza wygrana, ale popołudniu spróbuję w innej żb, może 200zł się trafi, a może mm przyniesie ....fortunę
dokładnie rok temu miałem 300zł w pisance, dziś 15x mniejsza wygrana, ale popołudniu spróbuję w innej żb, może 200zł się trafi, a może mm przyniesie ....fortunę
gg36 gdzie te literki? ja tez chce 20 zł lub wiecej
ja mam tuti frutti koncówkami 042,045,046
ja mam tuti frutti koncówkami 042,045,046
mala
jak zdrapiesz całą drapkę i 3 małe jednakowe literki to pewna wygrana niższego stopnia- w każdej zdrapce
ja mam tf nr. 174( mój rok urodzenia) i na górze 3x10 i pod wiśniami 10zł- kolor malina
jak zdrapiesz całą drapkę i 3 małe jednakowe literki to pewna wygrana niższego stopnia- w każdej zdrapce
ja mam tf nr. 174( mój rok urodzenia) i na górze 3x10 i pod wiśniami 10zł- kolor malina
lila u mnie jeśli idzie o mm też lipnie- dlatego gram od wczoraj na razie z chybika i 1 zakład swój
mala
drap pączka/diamenta/ może szy50, tf w paczce(200szt) 3x10 i 3x5zł- reszta lipa
drap pączka/diamenta/ może szy50, tf w paczce(200szt) 3x10 i 3x5zł- reszta lipa
lila
kiedyś może spróbuję 10pukonów 3/3 z chybika i zobacze czy się opłaci, kiedyś puściłem 2x4/4 + z chybika i siadło 3/4+ i 3/4- także byłem zadowolony;
a grasz z+
kiedyś może spróbuję 10pukonów 3/3 z chybika i zobacze czy się opłaci, kiedyś puściłem 2x4/4 + z chybika i siadło 3/4+ i 3/4- także byłem zadowolony;
a grasz z+
juz zakłady obstawione?
siemkank LILa no i wszystkim,,,,...
electric....rozumiem ja przetestowałam ostatnio 5 chybryd i się okazało że,każda do dupy oprócz jednej
lila orientujesz się czy w gnieźnie jest jeszcze centrum eskulap na sienkiewicza? muszę wybrać się do okulisty... od czwartku dzwonię i cały czas zajęte
mala....masz te telefony do nich? 61 4263616 i 61 4244191.Otwarte od Poniedziałku do Piątku od 8-21 a w soboty od 8-14