Wpisy 9 301 – 9 400
1 stycznia 2008 21:53 → 3 stycznia 2008 12:42, 100 wpisów
80?
Z naszych na dwa dni tylko Mila trafila-moze to dobry znak,dzisiaj reszta?
Z tej wspólnej 10tki, to się śmignąć o 1 w lewo albo w prawo to było by 9/10 jak nic :D
hanys - według obsewrwacji typuje najlepiej spośród użytkowników tej strony.może po piwie, może nie,ale wam jak na razie do niego daleko.
hanys dzieki za typy ,mnie nie udało się dzisiaj trafnie wytypować.bzyku ,śmiejesz się z hanysa czyżbyś był lepszy? amoże to tylko przechwałki?
polecom sie zas bzyk sie smieje alemu jeszcze pokożymy jaktrafna 10-10
HANYS hej!!!!!!!
wieże Ci,coby sie tobie to udało, bo nima innego takiego Pewnioka na ty stronie coby tak potrafił jak Ty.hej!!!!!
wieże Ci,coby sie tobie to udało, bo nima innego takiego Pewnioka na ty stronie coby tak potrafił jak Ty.hej!!!!!
cieszył bym się gdybym trafił 8/8 tyko na taką wygraną to trzeba sporą rozpiskę zrobić 50 do 100 zakładów
MATYCZ- zapomniałem dodać
ważną sprawę 10% dla bzyka jak wygrasz po -teściach-teściach.
ważną sprawę 10% dla bzyka jak wygrasz po -teściach-teściach.
hej pewne jest jak rano pojdziesz do arbajtu.Nie marzyc tylko wziasc sie do porzadnej pracy.Praca wyzwala nas od glupich mysli a po pracy czas na sznapsa i male co nie co w multa POZDRAWIAM JA TEZ HANYS
Leci Komar zadowolony że hej!, spotyka naprzeciw drugiego Komara smutnego.
Smutny Komar pyta, zadowolonego Coś ty taki zadowolony?. A wierz załapałem się na Robaczka Świętojańskiego Mówię Ci ale odbyłem stosunek że hej! Polecam Ci, nie ma nic leprzego! Na drugi dzień Wesoły komar spotyka Smutnego Komara , ale ten leci z wiaderkiem i moczy w nim jaja wesoły komar pyta się co ci się stało - Smutny komar mówi: ZAŁAPAŁEM SIĘ NA ISKRĘ OD PAROWOZU.
Smutny Komar pyta, zadowolonego Coś ty taki zadowolony?. A wierz załapałem się na Robaczka Świętojańskiego Mówię Ci ale odbyłem stosunek że hej! Polecam Ci, nie ma nic leprzego! Na drugi dzień Wesoły komar spotyka Smutnego Komara , ale ten leci z wiaderkiem i moczy w nim jaja wesoły komar pyta się co ci się stało - Smutny komar mówi: ZAŁAPAŁEM SIĘ NA ISKRĘ OD PAROWOZU.
JĘDRUŚ- żaden problem
zrobimy ściepę i coś wygramy jak tylko masz pomysła to pisz to tylko 200-300 zł. hej! P>S
Cośik mi sie udzieliło łod hanysa.
zrobimy ściepę i coś wygramy jak tylko masz pomysła to pisz to tylko 200-300 zł. hej! P>S
Cośik mi sie udzieliło łod hanysa.
hanys koło 12 bydzie typowoł pewne na dzisioj narazie mysli pozdrowionka do depesz skad zes je hanysie
Witam w Nowym Roku 2008 --życzę wszystkiego najlepszego.
Moje typki na dziś;
5.7.10.18.27.29.45.68.70.78.
Pozdrawiam i powodzenia.
Moje typki na dziś;
5.7.10.18.27.29.45.68.70.78.
Pozdrawiam i powodzenia.
Hahah Bzyku ja się czuję jakbym załapał sie na iskrę od parowozu:) -w Sylwestra wypuściłem w profie na 2 losowania po 2 zeta -piątki z Typowań (paramulti.. też) Wczoraj padła 42 zamiast 40, a 19-stka padła wczoraj:)-byłbym do przodu ponad 2600 zeta. Pech, ale to kolejny dowód, że warto czekać na wcześniej raz dobrze wytypowane przy pomocy analiz liczby i wypuszczać na kilka losowań, a raczej nie "jednorazowo" "masę" kuponów:) Pozdrawiam,-zabieram się z lekkim bólem głowy do analiz:) Powodzenia Multicorka, wszystkiego najlepszego
...niech no tylko analiza dobrze się ułoży --to nie trzeba będzie tylko lizaki oglądać ---ale będzie można zasiąść w --LOŻY--he he.
.. a ból głowy --to pewnie wynika z tego wybicia z rytmu--bo poświętować trzeba , trzeba --najlepszego Matycz.
hahha -tak, sorki -w profie płacą 1260zeta za 5-tkę czyli odebrałbym dokładnie 2520zł, pech:) Ćwiczmy i próbujmy "z głową" nadal, a będziemy wygrywać jeszcze w tym roku:) Daj Boże loże...:)
Matycz najlepsze pozdrowienia Noworoczne.
Na progu Nowego roku nie żałuj kroku i pomykaj do kolektury. ( oczywiście po lekkim bólu głowy i po analizach kulkowych)
Na progu Nowego roku nie żałuj kroku i pomykaj do kolektury. ( oczywiście po lekkim bólu głowy i po analizach kulkowych)
...ładny byłby prezencik na rozpoczęcie roku--ale co się odwlecze--to nie uciecze--oby,oby się spełniło.
...ból głowy wynika z tego, że Sylwestra spędziłem w pracy, a wczoraj byłem na CPN-ie:) Wypada zatankować kilka razy w roku, żeby "paliwa" wystarczyło na dalszą jazdę po drodze życia:) Pozdrawiam, powodzenia, nawzajem Zuziu- widzę, że parki Ci wchodzą jak mnie wczoraj "paliwo":)Tylko tak dalej..
No widzisz trzeba tylko wytężyć trochę analizy i typować liczby gorące bo ja tylko gram na gorące liczby.
A paliwo zostaw paliwo patrz na serce !!!!!!
A paliwo zostaw paliwo patrz na serce !!!!!!
Tak Zuziu -ja różnie, ostrożnie gram, bo podobnie jak kobiety, niektóre liczby są rzeczywiście gorące i można się także ładnie poparzyć:)haah Patrzę Zuziu w serce, ale ono też domaga się "paliwa" do pracy czasami...:) Powodzenia dziś.
Cześć Spit -właśnie wydumałem taką dziesiątkę 2,13,17,21,27,32,44,53,61,70.
Też mam dość lizaków Spit, ale musimy kiedyś wygrać na fabrykę lizaków oraz tango:) Pozdrawiam, powodzenia
Też mam dość lizaków Spit, ale musimy kiedyś wygrać na fabrykę lizaków oraz tango:) Pozdrawiam, powodzenia
widze pare powtórek z wczoraj mhhh moze-choć mysle ze 2,32 nie bedzie:)
niby sie gra ale wiesz jakos nie wierze ze na fabryke wygramy.wiem wiara musi byc zawsze choć do tej 21.55
niby sie gra ale wiesz jakos nie wierze ze na fabryke wygramy.wiem wiara musi byc zawsze choć do tej 21.55
Masz rację -pewnie jej nie będzie, ale niestety podobnie jak chcemy, aby wypadały te które typujemy, a wypadają zazwyczaj niestety inne -tak samo trzeba ryzykować, czasami stawiać na te, które wydaje nam się "mało prawdopodobne". Parka 2,32 wypadła wczoraj, nie wypadała przez 25 ostatnich losowań, więc według mnie istnieje szansa, że dziś również, ale to tylko moja matyczowska koncepcja:) hahah. Grywam Spit na powtórki, bo średnio 5 powtarza się -i możesz wybierać z wczorajszej 20-stki, a nie z 80-tki. Zauważ, że w ostatnich kilku los. powtarzało się po 7,8 liczb. Jak będzie dziś jeden Generał wie:) Powodzenia
Matucz masz coś potrzebne są mi 3 trójki czekam do 12/45 pozdrawiam
...zajrzyj Spit do historii typowań np. moich parek -czasem one padają, ale z opóźnieniem, dlatego warto grać na wielokrotne losowania lub obserwować liczby i czekać, czekać na fabrykę:)hahah
masz racje mozna wybrac sobie z wczoraj bo coś zawsze sie powtarza i mamy nie z 80 tylko z 20 tak jak mowisz.
dobra trzeba sprawdzic stan portfela i zobaczyc ile bede w stanie dziś puścic;)
dobra trzeba sprawdzic stan portfela i zobaczyc ile bede w stanie dziś puścic;)
HANYS TYPUJE NA DZISIOJ BIERCIE DłUGOPISY I WYPISUJCIE DZISESIATKA 4 8 13 16 34 38 56 63 64 7 TERAZ OSEMKA 23 26 29 36 38 45 48 49 I PORKI 2 80 3 78 I NA DZISIOJ PLUS PEWNY 37
WITAM ! matycz oczym tak gadacie ? o fabryce? to chyba znowu jakies JAJCA SA NORMALNIE HAHAHAHA moze taka dycha puszcze se dzis [23,39,43,50,63,71,78,80,61,41] POZDRO
LUDZIE CZY MACIE JAKIS SENS PISAC TE CYFRY.KIEDY NADEJDZIE TA WYGRANA . JA WIEM ZE W DUPIE JESTESMY A WYGRANA TO JAK GRZYWKA U LYSEGO ZAPRASZAM NA HAZARDZISCI TAM POPISZEMY
to cytat od pana aaa777:
"Co do PROGRESJI to szkoda nawet się wypowiadać, bo jest to po prostu kwestia chorej psychiki gracza, który w pewnym momencie nie przyjmuje do wiadomości, że zdarzenie "sto razy z rzędu wylosują 1" jest tak samo prawdopodobne jak "sto razy z rzędu nie wylosują 1". Jeżeli do kogoś to nie dociera to oznacza, że gra progresją - ot cała filozofia tej "metody".
Wnioski:
Jeżeli czujesz potrzebę hazardu graj na jeden zakład w DL. Nie przegrasz dużo, a wciąż zachowujesz szansę na odrobinę adrenaliny przy losowaniu. Omijaj ML, bo to gra dla głupców.
Jeżeli natomiast czujesz potrzebę hazardu a nie jesteś aż tak leniwy, żeby grać w DL za 2 zł na chybił-trafił zainteresuj się bukmacherką"
polceam tekst tego pana w zakładce:Analiza popularności grania w ML-PLUS pod naszym forum.
"Co do PROGRESJI to szkoda nawet się wypowiadać, bo jest to po prostu kwestia chorej psychiki gracza, który w pewnym momencie nie przyjmuje do wiadomości, że zdarzenie "sto razy z rzędu wylosują 1" jest tak samo prawdopodobne jak "sto razy z rzędu nie wylosują 1". Jeżeli do kogoś to nie dociera to oznacza, że gra progresją - ot cała filozofia tej "metody".
Wnioski:
Jeżeli czujesz potrzebę hazardu graj na jeden zakład w DL. Nie przegrasz dużo, a wciąż zachowujesz szansę na odrobinę adrenaliny przy losowaniu. Omijaj ML, bo to gra dla głupców.
Jeżeli natomiast czujesz potrzebę hazardu a nie jesteś aż tak leniwy, żeby grać w DL za 2 zł na chybił-trafił zainteresuj się bukmacherką"
polceam tekst tego pana w zakładce:Analiza popularności grania w ML-PLUS pod naszym forum.
to cytat od pana aaa777:
Wnioski:
Wnioski:
Ludzie ja gram progresja na mecze i mam zyski a w multa sa tyly ale kusi stawka duza bo za parke 11kurs ale to zludzenie i mecze zawodza ale wieksze wygrane w mecz jak kurna w ten mult obudzcie sie
patrzta ludzie do nprzodu a nie od dupy strony gram od lat i bukmacherka jest bardziej rzeczywista jak lotto ja zaraz ide odebrac 43zl za 10zl sa zyski sa i niema zalu
Jak masz potrzebe hazardu to graj w RULETKE tam moze masz szanse i tak przegracie bo znam ten styl gry a wDL chyba predzej UFO spadnie w polske jak wygrana budiet hej
Depesz muszę Ci powiedzieć, że bawiłem się w "mecze"przez krótki okres -i to też jest loteria.(może to było zanim Fryzjera przycupnęli:) Jak poćwiczysz i nauczysz się dobrze analizować liczby -także będziesz częściej wygrywał w MULTI LOTKA, tego Ci życzę. Ja ćwiczę dużo i nie zamierzam przestawać:) Depesz szkoda zdzierać swoje opuszki palców na klawiaturze na takie wpisy jak 9350. To tak jakbyś przyszedł na super fajną libację-imprezkę alkoholową i zaczął mówić o szkodliwości nadużywania alkoholu i uzależnieniach.Nikt chyba by Cię nie słuchał, bo wszyscy o tym wiedzą lub słyszeli:)To znaczy każdy ma swój rozum -jeden kurzy,drugi kaczy -ja mam kurzy a Kaczor kaczy:) Pozdrawiam
a pisze co mysle moze mam pierdolca i tak pisze ale cos z sensem co co dalej tu bedziecie pisac macie jakies motywacje strzejamy do kaczek nikt biznesu nie zrobi i NIEZROBIL TO TEN CO W chybil trafil bawmy sie POGLADAMI I NADZIEJA TYLKO POZOSTALO nam na 2008
...lepiej pisz coś wesołego bo potrafisz sympatyczny przyjacielu, ja dziś nie popiszę, bo znikam, powodzenia, narka
KURWA mac PISZE BRZYDKO TO PRZYZNAJCIE SIE ILE MACIE NA MIESIAC ZYSKU Z MULTA BO JA KIEDYS PISALEM OD 400 DO 500ZL I JA MAM SWIECIC NO CZYM ALE TYLE MAM. A KTO MA WYOBRAZNIE TO PISZE 3Z5 4Z5 I TAK MA TYLY JAK JA A SWIECA WIEDZA A K... SA W DOLKU I KOMBINUJA JAK ADOLF HITLER
pisze bo mam nerwy liczby p[isac jak uczen i co dalej przyznajcie sie ze jestescie hazardami i gramy jak lwy
Dzis skromnie tylko 6/{15,28,49,53,58,59} i 7/{14,16,21,23,28,49,53} pozdrawiam. Depesz wyluzuj !!!!
szukam spółdzielni lotto tylko takiej uczciwej jesli ktos zna namiary bede wdzieczny.dzieki
Szanowny Panie Pasko, wiem,że włożył Pan wiele pracy w różnego rodzaju analizy co do możliwosci ewentualnej wygranej ML Myślę że poprzez złudne nadzieje nakreca się spirala która prowadzi do uzależniena od hazardu.Symptomy tego można już u niektórych dokładnie zauważyć.Nie zmieni tego usuwanie wpisów z wulgaryzmami.Ponawiam zatem prośbę ozanieszczenie na forum artykułu "Hazard do mnie dzwoni" zamieszczonego na www.hazardziści.org.pl.Zgóry dziękuję w imieniu własnym i uzależnionych
Jojo O co ci chodzi ?Wszystko Ci się myli . Hazard to hazard . Po polskiemu-ryzyko .To nie hazard jest problemem -ale uzależnienie . To przecieżnie wina hazardu czyli multilotka dużego lotka czy wielu setek innych gier losowych -tylko chorych ludzi nie mających oleju w głowie tylko " ptaszki " . Po to jest hazard -aby był . Nikt nikomu nie nakazuje zajmować się hazardem. Hazard daje dochód i to wie każdy kto grał poważnie na GPW to ja mam z dochodu zrezygnować .A to , że kilku świrów uzależnia się .??!!!. Podobnie trzeba by było zutylizować wszystkie noże --bo... mordercy mogą nożem zabić .
Wódka jest dla ludzi
Hazard jest dla ludzi .
...............ale dla NORMALNYCH ludzi .
Nie dla idiotów
Wódka jest dla ludzi
Hazard jest dla ludzi .
...............ale dla NORMALNYCH ludzi .
Nie dla idiotów
Przepraszam za wulgaryzm to nie na miejscu czytam teraz skasuj moj wpis ostatni raz to stalo sie
3,43,50,63,76
23,36,39,78,79
zauważcie że są w nich po 3 NP-nieparzyste i tu jest własnie fortuna z PLUSEM
Mój typ ML na losowanko 02.01.08 - 8-eczka: 2, 13, 24, 35, 46, 57, 68, 79
Do wpisu Mariusz2,Dokładnie tak jak myślisz.Miałem na mysli uzależnienie od hazardu, a szczególnie młodych ludzi.Bo czym skorupka za młodu nasiąknie,tym na starość trąci.
Jojo .Widzę , że więcej ludzi to dostrzega .
Strona Pasko jest ważna gdyż pozwala takim ludziom dostrzec jak pasjonujące są gry losowe .
Szkoda , że zamiast ludzie wymieniać poglądy -wymieniają liczby .
Na szczęście ci tutaj zawzięcie typujący -nigdy nie grali na pieniądze . są tylko uzależnieni od typowania .
Myślę ,że akurat to uzaleźnienie nie jest groźne .
Jak sobie poczytasz na Forum są tutaj tacy , którzy już z 5 lat typują bez pieniędzy i bez żadnych wygranych ( dlatego , że grają sugerując się innych typami i grając wspólnie -a to uniemożliwia wygranie czegokolwiek )-tak, że to uzależnienie nie jest groźne .
Tutaj uzależnionych od hazardu ale prawdziwego na pieniądze nie ma .
Mogą sobie typować .
To nie groźne
Strona Pasko jest ważna gdyż pozwala takim ludziom dostrzec jak pasjonujące są gry losowe .
Szkoda , że zamiast ludzie wymieniać poglądy -wymieniają liczby .
Na szczęście ci tutaj zawzięcie typujący -nigdy nie grali na pieniądze . są tylko uzależnieni od typowania .
Myślę ,że akurat to uzaleźnienie nie jest groźne .
Jak sobie poczytasz na Forum są tutaj tacy , którzy już z 5 lat typują bez pieniędzy i bez żadnych wygranych ( dlatego , że grają sugerując się innych typami i grając wspólnie -a to uniemożliwia wygranie czegokolwiek )-tak, że to uzależnienie nie jest groźne .
Tutaj uzależnionych od hazardu ale prawdziwego na pieniądze nie ma .
Mogą sobie typować .
To nie groźne
dzisioj pewnioki to zech doł na połednie wpis 9346 tam sa pewnioki na dzisioj hanys typowol a jak hanys typuje to piewszo klasa
witam czyli zaczynamy od nowa multimanie
moje typy do konca tygodnia
to 6,18,27,33,69
moje typy do konca tygodnia
to 6,18,27,33,69
kurcze...tylko 2/3 a tu maszyna zrobiła psikusa i miala dac 25 a nie 24 i 26 ;p
Witam .
Na dziś proponuję;
6.18.25.41.53.58.61.65.73.78.
Pozdrawiam i powodzenia.
Na dziś proponuję;
6.18.25.41.53.58.61.65.73.78.
Pozdrawiam i powodzenia.
witam w 2008 roku kase mozna robic na wiele sposobow ja gram przez totomix w multi na parzyste remis nieparz czysta kaaaasa codziennie ale duzy wklad trzeba miec 10tys gdy chce sie miec zysk 50zl dziennie pozdrawiam
...Klawisz --możesz nawet dwa --tylko szczelnie zamknij drzwi.
MULTILOTEK
PARZ./NIEPARZ. ML 03.01 2.15 4.00 1.85 03 sty
Współczynnik dzisiaj jest większy niż zazwyczaj (bo zazwyczaj jest 2,00). Dobra rada by jeśli już grać to właśnie tylko wtedy gdy współczynnik jest większy . I tak średnio 40% tych zakładów wygramy a 60% przegramy więc lepiej wygrywać za 2,15 lub więcej niż za 2,00 lub mniej.
PARZ./NIEPARZ. ML 03.01 2.15 4.00 1.85 03 sty
Współczynnik dzisiaj jest większy niż zazwyczaj (bo zazwyczaj jest 2,00). Dobra rada by jeśli już grać to właśnie tylko wtedy gdy współczynnik jest większy . I tak średnio 40% tych zakładów wygramy a 60% przegramy więc lepiej wygrywać za 2,15 lub więcej niż za 2,00 lub mniej.
Witam w NowymRokuzaczynam12rok bez wygranej proponuje na dziś DL2,8,14,22,28,31co by rok dobry był
kule, które dawno nie padły były na świętach na Mauritiusie. wróciły wczoraj do Polski. jeśli odpoczną pojawią się w dzisiejszym losowaniu
A ja przy pomocy Pasko i Multipasko zamierzam zostać multimilionerem:) Grywałem już jako nieletni, obecnie od dawna już jestem letni:), dlatego chyba lubię grywać na gorące liczby:), (gorące kobiety także lubię oraz zimne piwo:) - i najgorsze w tym wszystkim jest chyba to, że będę sobie typował i grał dopóty, dopóki zimny nie zostanę:) A np. że to są kule, a nie joja czy sześciany:) i trzeba "bawić się" z rozsądkiem pisałem wiele razy:) Zostańmy multimilionerami-nałogowcami:)
PS (kilku "sześcianów" można jednak odnaleźć także na Multipasko:) hahahah
Pozdrawiam
PS (kilku "sześcianów" można jednak odnaleźć także na Multipasko:) hahahah
Pozdrawiam
trzeba było moimi wczoraj grać byłoby 50% zysku,a nie jak piszą tu na bukach 2,15
czy tak czy siak, NP trójki wyszłyby dwie-koszt 10 zł - wygrana 18zł,dwie piątki koszt 10zł-wygrana 14 zł-w drugiej był sam PLUS,strata byłaby tylko na połączeniu w 10-tkę,gdyż padły 2 z +,ale ogólnie zysk za każde 25zł-11zł do przodu
Jaki jest sens gry w ML ,skoro na wygrane z całego kotła, który wpływa do Totalizatora na wygrane przeznacz sie mniej niż 38%.Osobiście trafiłem w realu 8/10 z plusem.i tylko dzięki temu, że trafiłem 2 x 4 w DL.byle w skali roku na minimalnym plusie.Dopóki nie podwyższą wygranych za niższe trafienia,nie widzę sensu by ich dotować.
właśnie szkoda że nie ma nagród pocieszenia,jak jest w Niemczech w KENO,jeśli żadnej się liczby nie trafi-HAMOTA