Wpisy 93 016 – 93 115
2 lutego 2010 14:14 → 2 lutego 2010 18:56, 100 wpisów
Dla często podróżujących...
Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował się pod mostem. Dzwoni na policję. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi:
- I co, zaklinował się pan?
A kierowca na to:
- Nie ku*wa, most wiozę i mi się paliwo skończyło.
Pozdro :):):)
Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował się pod mostem. Dzwoni na policję. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi:
- I co, zaklinował się pan?
A kierowca na to:
- Nie ku*wa, most wiozę i mi się paliwo skończyło.
Pozdro :):):)
10,36,68 typowana na czacie parę losowań wstecz
26,29,35 typowana na czacie wczoraj na 14
26,29,32,35 też typowana na czacie jako 4 x 3/3 i 1 x 4/4
A dziś znowu tylko 2/3 aczkolwiek zestaw
8,18,68,78 też kilka razy podawałem
MM to maszynka do robienia kasy przez TS
MM - małe marzenia (nie do spełnienia)
26,29,35 typowana na czacie wczoraj na 14
26,29,32,35 też typowana na czacie jako 4 x 3/3 i 1 x 4/4
A dziś znowu tylko 2/3 aczkolwiek zestaw
8,18,68,78 też kilka razy podawałem
MM to maszynka do robienia kasy przez TS
MM - małe marzenia (nie do spełnienia)
Prowadząca losowanie po zastosowaniu Cudownej diety francuskiej-śniadanie:keks i sex
obiad:keks i sex
kolacja:tylko sex
jeśli po tygodniu waga nie spadnie-ODSTAWIĆ KEKS....:):
obiad:keks i sex
kolacja:tylko sex
jeśli po tygodniu waga nie spadnie-ODSTAWIĆ KEKS....:):
Mnie to sie wydaje że MM przynosi TS wieksze zyski niż Lotto
ludzi gra sporo a wygrywają grosze.....
ludzi gra sporo a wygrywają grosze.....
Pasko czy to Ty mnie prosisz o adres mailowy na stronie gdzie typuję ? Wydaje mi się , że już podawałam :)
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
hosia wszystkich prosi o meila:)
tzn stronka pasko wszystkich prosi o meila
moderato fajne :))
U mnie "cuś drgło" wczoraj pewniak , parka, trójeczka -hosia, dziś to samo u zorthy :)))
U mnie "cuś drgło" wczoraj pewniak , parka, trójeczka -hosia, dziś to samo u zorthy :)))
"Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka.
Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - “żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić”. Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli “kłaść ściany” dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora…”
I tutaj następuje wersja GOPR-owców:
“Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną…”
Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - “żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić”. Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli “kłaść ściany” dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora…”
I tutaj następuje wersja GOPR-owców:
“Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną…”
lila >>> Hipcia nie ma,a i vento gdzieś znikł?
Mi też wyskakuje "prośba" o maila,którego już przecież podawałam :)
pozd
Mi też wyskakuje "prośba" o maila,którego już przecież podawałam :)
pozd
hosia>>> hehe dobre nr konta tez mogę podać,ale pod warunkiem,że coś na nie wpłynie ???
madzia77>>>podaj maila jeszcze raz.
No nie ma,ale pewnie się jeszcze dzisiaj pokażą.Pozdrawiam.:))
No nie ma,ale pewnie się jeszcze dzisiaj pokażą.Pozdrawiam.:))
TESY MM na 22
14 liczb: 16,17,19,23,28,37,58,61,62,64,69,72,75,77
czworki: 8,26,34,57 i 17,28,61,69
trojki: 3,39,63 i 24,30,73
przedział 71-80 moze sie ruszyć ale nie musi :)
jako Pewniak: 74 ??
Zobaczymy po 22.15
14 liczb: 16,17,19,23,28,37,58,61,62,64,69,72,75,77
czworki: 8,26,34,57 i 17,28,61,69
trojki: 3,39,63 i 24,30,73
przedział 71-80 moze sie ruszyć ale nie musi :)
jako Pewniak: 74 ??
Zobaczymy po 22.15
hosia>>> ja gadulca mam ale zachciało mi się nowej wersji i nie mam Twojego numeru :( out
hosia>>> byle znalazł się ktoś chętny i je zasilił prawda ?
Odnośnie gg właśnie też nie wiem jak to jest,bo gdy padł mi komp i instalowałam od nowa gg to wszystkie numery mi się "zgubiły"?
Odnośnie gg właśnie też nie wiem jak to jest,bo gdy padł mi komp i instalowałam od nowa gg to wszystkie numery mi się "zgubiły"?
Hosia u Ciebie to ja od początku mam nagrabione i nie wspomnę o kumulacji,która miała nas zabrać w daleka podróż marzeń noi na marzeniach się skończyło.
No własnie Hosia:)
ricardos nie trać wiary !!! Wczoraj trójka, dziś trójka jak tak dalej pójdzie już niedługo będziemy nacierać się olejkiem na bezludnej wyspie ;DDD
Hosia tak jak mówisz ale póki co to możemy na solarium wykorzystać olejek za te trójki ;)
ricardos Jak się bawić to się bawić Idziemy na całość: wykupimy solarium i saunę (na całe 10 min ) ;)))
10 min przyjemności ;) ale coś mi mówi,że moja dyszka na 22.15 zamieni solarkę na all inclusive gdzieś w ciepłym kraju
Trzymam kciuki Rysiula ;) Tylko nie zapominaj o moich 25 % za wsparcie ;)
Witam. Email jest wymagany. Nowe konta nie można założyć bez rejestracji poprzez email, ale stare nie mają przyporządkowanego emaila przy zakładaniu konta. Czasami jest potrzeba zmiany hasła lub jego przypomnienia i wtedy bez adresu email nie ma takiej możliwości. Chciałbym również wprowadzić funkcjonalność powiadamiania na email o wpisach we własnych księgach gości... Jeśli email zostanie podany, to później już nie będzie informacji przypominającej o konieczności jego podania. Wygląda więc na to czarodziejko, że jednak nie było uzupełnionego adresu email w Twoim profilu. Pozdrawiam
Jak dobrze pociśniesz z tymi kciukami to nawet da się zrobić 40% ;)
ależ Pasko ja nic nie mówiłam:)...ja jak rejestrowałam nika to nie było to wymagane a adres email podawałam przy rejestracj nicka na pewno..a teraz hmmm nie lubie zostawiać sladu w necie:) taka przezorność czarodziejek:)
Nigdy w to nie uwierzycie! Poznaj największe kłamstwa, którymi karmią nas od lat...
http://ksiazki.wp.pl/id,86757,size,1,galeria.html
http://ksiazki.wp.pl/id,86757,size,1,galeria.html
All inclusive powiadasz - czyli z masażem tajskim ;). A ci Tajowie to fajne chłopaki?
Hosia.Mnie nie pytaj o to czy fajne chłopaki ale skoro już wiem że to Tajlandia ma być to chyba zagram dyszkę z plusem x10 bo chyba 14dni na te masaże to będzie mało ;D
>>>mag.-widzę, żę lubisz góry, w takim razie jaki jest 6 stopień zagrożenia lawinowego ?
>>>edi8-mnie nie chodzi o twoje wyliczenia /ja wszystko to znam od bardzo dawna/ jak wspomniałem, lecz tylko o to, że wygrał 20.80 zł, a nie jak podawałeś, nic więcej
Hosia/Sasza >>dwa różne sny miały wspólną liczba "35" /liczba ta była na godz 14./. Pozdrawiam.
22:00
1,5,11,16,20,23,30,34,39,44,
47,48,51,52,53,57,61,64,65,68,
2,10,12,13,15,17,21,29,31,42,
54,59,67,69,70,71,74,76,77,79
1,5,11,16,20,23,30,34,39,44,
47,48,51,52,53,57,61,64,65,68,
2,10,12,13,15,17,21,29,31,42,
54,59,67,69,70,71,74,76,77,79
Ta nowa maszynka do mielenia numerkami jest świetna.
To już drugie losowanie w tym miesiącu, a wygrany jak zwykle ten sam...TS pan.
Ps. Jeśli wszyscy nie widza, to u naszych sąsiadów w imię dobra obywateli i towarzyszy zalegalizowano szpiegowanie internetu przez państwo.
To już drugie losowanie w tym miesiącu, a wygrany jak zwykle ten sam...TS pan.
Ps. Jeśli wszyscy nie widza, to u naszych sąsiadów w imię dobra obywateli i towarzyszy zalegalizowano szpiegowanie internetu przez państwo.
komu pasują te liczby ?
9,30,42,56,67,69
może ktoś chce z tego coś wybrać ?
9,19,20,27,28,30,32,33,42,44,45,56,58,59,67,69
9,30,42,56,67,69
może ktoś chce z tego coś wybrać ?
9,19,20,27,28,30,32,33,42,44,45,56,58,59,67,69
Witam.Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi co mogło się stać z moją klawiaturą że przestała reagować?
sławomir71
moze być poprostu brudna,,a to cała przestała reeagowac?czy jakis klawisz?albo trzeba zresetowac kompa,jesli klawisz to trzeba go wyciągnąć całkiem i przetrzec miejsce styku spirytusem
moze być poprostu brudna,,a to cała przestała reeagowac?czy jakis klawisz?albo trzeba zresetowac kompa,jesli klawisz to trzeba go wyciągnąć całkiem i przetrzec miejsce styku spirytusem
Kompletnie nic nie działa.Piszę teraz na kl. ekranowej.
jesli cała nie reaguje to wyłącz i włącz komputer---klawiatury czasem tak przestają reagować na kompie stacjonarnym
Sławek > zamarzła : ) A tak poważnie, to mi też od czasu do czasu się zawiesi. Reset w przypadku mojej klawiatury wystarczy. Chyba, że jest jakiś większy problem.
OK.Spróbuję.
słąwomir71 masz klawiature podpięta do laptopa?moze włącz i wyłacz ją tzn z usb a jak to nie da nic to włącz i wyłącz laptopa powinno pomóc
Witaj czarodziejka83. Kope lat :) Jak tam miotełka? Kiedy do mnie wpadniesz?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witaj DanteV a nio kope latt:)...miotełka zamarzła w te mrozy:) nie lata w taki ziąb....musze poczekać aż zrobi się cieplej wtedy znów ją wyprowadzę na miasto:)
Komp stacjonarny , już zresetowałem. Nic to nie dało. Świeci mi się tylko przycisk NUM LOCK.Trudno , będę pisał na ekranowej.
Dzięki za pomoc.
Obserwuje właśnie sobie postawione meczyki i popijam dobre winko. Oczywiście w ilości delektującej :)
Witam. Mam pytanie.W totomixie na stronie w ofercie jest taki napis " SUPEROFERTA" Super 6 ( od 3 zd.) Gr.wyłaczna.Uprzejmie prosze o wytłumaczenie co to oznacza ,czy tylko 3 zdarzenia z tego zestawu mozna wysłać i nie łączyć z innymi,o co chodzi.
kogucik19>>>
---
"SUPERSZÓSTKA - Codziennie w ofercie wyższe kursy na wybrane 6 zdarzeń.
UWAGA! Minimalna ilość zdarzeń na kuponie to 3 zdarzenia. Superszóstki nie można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty.
WIRTUALNY MECZ - należy wytypować, która z drużyn zdobędzie większą liczbę bramek lub punktów w swoich meczach, gdzie:
1 - oznacza, że więcej bramek lub punktów zdobędzie drużyna wymieniona na pierwszym miejscu,
0 - oznacza, że obie drużyny zdobędą taką samą liczbę bramek lub punktów w swoich meczach,
2 - oznacza, że więcej bramek lub punktów zdobędzie drużyna wymieniona na drugim miejscu.
UWAGA! Zdarzeń z zakresu Wirtualny mecz nie można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty. Jeżeli jeden lub obydwa mecze z danej pary nie odbędą się lub zostaną przerwane, wówczas zdarzenie takie zostaje unieważnione. Zakłady przyjmowane są wyłącznie na regulaminowy czas gry."
---
pzdr
---
"SUPERSZÓSTKA - Codziennie w ofercie wyższe kursy na wybrane 6 zdarzeń.
UWAGA! Minimalna ilość zdarzeń na kuponie to 3 zdarzenia. Superszóstki nie można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty.
WIRTUALNY MECZ - należy wytypować, która z drużyn zdobędzie większą liczbę bramek lub punktów w swoich meczach, gdzie:
1 - oznacza, że więcej bramek lub punktów zdobędzie drużyna wymieniona na pierwszym miejscu,
0 - oznacza, że obie drużyny zdobędą taką samą liczbę bramek lub punktów w swoich meczach,
2 - oznacza, że więcej bramek lub punktów zdobędzie drużyna wymieniona na drugim miejscu.
UWAGA! Zdarzeń z zakresu Wirtualny mecz nie można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty. Jeżeli jeden lub obydwa mecze z danej pary nie odbędą się lub zostaną przerwane, wówczas zdarzenie takie zostaje unieważnione. Zakłady przyjmowane są wyłącznie na regulaminowy czas gry."
---
pzdr
kogucik19>>>
wszystkie wątpliwości rozwiejesz klikając w zakładkę "oznaczenia" (trzecia w prawo od oferty)
pzdr
wszystkie wątpliwości rozwiejesz klikając w zakładkę "oznaczenia" (trzecia w prawo od oferty)
pzdr
Wędrowca netowy : Dzięki za tą 35 . Szkoda , że po 14 :(
pozdrawiam ;
pozdrawiam ;
Lila > podobno wszystko co nie wychodzi na początku, bardzo dobrze się kończy :)
Witam wszystkich,
potrzebuję wynik hokeja Kladno-Pardubice
pomoże ktoś?
pozdro
potrzebuję wynik hokeja Kladno-Pardubice
pomoże ktoś?
pozdro
Pardubice 0 - 1 Kladno
02.02.2010 18:00
Przerwa po 1 tercji.
02.02.2010 18:00
Przerwa po 1 tercji.
Oj Sławciu humoru to mi nie poprawiłeś :-(
>>>mariuncio75- otwórz fortunę
kliknij livescore
masz na żywo wszystkie wyniki
pozdro
kliknij livescore
masz na żywo wszystkie wyniki
pozdro
mariuncio75, jeszcze 40 minut.
Bardzo niedobrze bybyło gdyby się nie obudziły Pardubice ze snu...........
>>>mariuncio75
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
Dzięki wszystkim za pomoc :-)
www.livesports.pl
AKLIM serdecznie dziękuje za wskazanie miejsca gdzie napisane jest co to oznacza.Nie wystarczy typować,do tego jeszcze trzeba czasem myśleć,i to się tyczy do mojej skromnej osoby.Tylko poszukać,a nie czekać na gotowiznę,ale mam dziś dzień konia wiec proszę wybacz.Serdecznie Cie pozdrawiam.
>>>mariuncio75 - możesz jeszcze inaczej
wejdź na
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
następnie na poziomym pasku masz
wyniki Live
i następnie po lewej stronie kliknij na hokej live
wejdź na
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
następnie na poziomym pasku masz
wyniki Live
i następnie po lewej stronie kliknij na hokej live
>>>lila-witaj sąsiadko i pozdrawiam
tak jakoś dziś pochmurnie było, bez słońca
tak jakoś dziś pochmurnie było, bez słońca
emeryt>>>dlatego bez słońca bo to już się lekko ciemno zrobiło ha ha:)))
>>>madzia-oczywiście też pozdrawiam
jak dziś w Wałbrzychu ? trochę słońca było ?
przychodzi dwóch znajomych do klubu i jeden mówi do drugiego.
- mam dla ciebie dobrą i zła wiadomość,
od której zacząć ?
- od dobrej
-twoja teściowa zmarła
-a zła ?
–żartowałem
- Skąd wracasz taki wesoły?
- Z dworca, odprowadzałem teściowa...
- A dlaczego masz takie brudne ręce?
- Bo z radości poklepałem lokomotywę!
Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzien. urlopu, by pomoc teściowej przy przeprowadzce ?
- Wykluczone!
- Bardzo dziękuje, wiedziałem że mogę na pana liczyć...
Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.
Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem podczas czyszczenia toalety!
Co to jest:w dzień się nie zamyka, a w nocy pływa?
-Szczęka teściowej
jak dziś w Wałbrzychu ? trochę słońca było ?
przychodzi dwóch znajomych do klubu i jeden mówi do drugiego.
- mam dla ciebie dobrą i zła wiadomość,
od której zacząć ?
- od dobrej
-twoja teściowa zmarła
-a zła ?
–żartowałem
- Skąd wracasz taki wesoły?
- Z dworca, odprowadzałem teściowa...
- A dlaczego masz takie brudne ręce?
- Bo z radości poklepałem lokomotywę!
Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzien. urlopu, by pomoc teściowej przy przeprowadzce ?
- Wykluczone!
- Bardzo dziękuje, wiedziałem że mogę na pana liczyć...
Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.
Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem podczas czyszczenia toalety!
Co to jest:w dzień się nie zamyka, a w nocy pływa?
-Szczęka teściowej