Wpisy 929 301 – 929 400
9 maja 2012 23:58 → 10 maja 2012 10:14, 100 wpisów
to była przenośnia
dobranoc lila
na mnie czas, ktoś jutro albo już nawet dziś musi wstać
3mcie się
ja was podpalę
844 fejsotwardzieli
albo mam coś z oczkami, albo od rana przybyło 5
albo mam coś z oczkami, albo od rana przybyło 5
dobranoc przemek-23
jeszcze muszę za typować czym pójdę spać
deki
ciiiiiiii
rozumiesz -
przecież mówię - w ucho ...
no POd taką MUZĘ
numerkowych
ciiiiiiii
rozumiesz -
przecież mówię - w ucho ...
no POd taką MUZĘ
numerkowych
deki72 u mnie to coś ostatnio 2/10 dużo jest ale mam nadzieję że passa się odwróci już nie długo
coś się cicho zrobiło
ale trudno się dziwić jutro dzień pracujący
przepraszam już raczej dziś
żelka to co mam w swoim profilu a w piątek zmiana zestawu
to ja uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 14:00 i spokojnej nocy oraz kolorowych snów dobranocdo poklikania.
to ja uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 14:00 i spokojnej nocy oraz kolorowych snów dobranocdo poklikania.
dobra, mapki zwiedzone
nie ma nikogo to trzeba do spania
Maxiu trzymaj się i wracaj do zdrowia
dobranoc
nie ma nikogo to trzeba do spania
Maxiu trzymaj się i wracaj do zdrowia
dobranoc
zdrowie tej ósemki co nie śpi o już dyszka
Dzień dobry.. .
13 osób na Multipasko.. .
Wędrusiu zgodnie ze zwyczajem poprosze ze snu pilnie
wczoraj 45 x 2
dla wszystkich
Wedrusiu myślisz bo czas nagli wczoraj ze swoich 4...
Kaska
za jakiego Jokera płacili
36_zeta ?
Kurdebalans 36,46,72
dobrego dnia
za jakiego Jokera płacili
36_zeta ?
Kurdebalans 36,46,72
dobrego dnia
gg..dowiedz sie kiedy wejdzie to super 7
a jokera? jeszcze nie wiem..olśnienie przyszło w żb
a jokera? jeszcze nie wiem..olśnienie przyszło w żb
w dzokerra nie gram na razie, ale kolega tak-- może bym mu coś trafnego podpowiedział
gg....ja jak wysyłam to albo z maszyny...albo mnie natknie nagle jak jestem w żb......nie kombinuje wczesniej
Mam dziś do dyspozycji 2 zł wygrane z wczorajszego dnia w co by tu dziś zaszaleć
trisetum..puść keno z maszyny na 5 skresleń..jak sie rozmnozy grasz dalej
kaśka bierz keno na 6 może ci 5/6, albo nawet 6/6 wpadnie; 5/5 w keno miałem tylko raz, a 5/6 z kilkadziesiąt razy, a 6/6 2x i zawsze na swoje typy
W Sz. jest
Ale nie wiem ile stopni bo termometru nie mam w zasięgu a swojego czujnika jeszcze nie wystawiłem .
Ale nie wiem ile stopni bo termometru nie mam w zasięgu a swojego czujnika jeszcze nie wystawiłem .
horoskop na czwartek, 10 maj:
Wodnik,
W odpowiedniej chwili przyjdzie Ci do głowy dobre rozwiązanie pewnego problemu. Zapomnisz o dawnych niepowodzeniach i będziesz odczuwał satysfakcję. Będziesz trochę arogancki w stosunku do swojego partnera, zadając mu intymne pytania dotyczące jego poprzedniego związku uczuciowego. Wprawisz go tym w zakłopotanie.
Wodnik,
W odpowiedniej chwili przyjdzie Ci do głowy dobre rozwiązanie pewnego problemu. Zapomnisz o dawnych niepowodzeniach i będziesz odczuwał satysfakcję. Będziesz trochę arogancki w stosunku do swojego partnera, zadając mu intymne pytania dotyczące jego poprzedniego związku uczuciowego. Wprawisz go tym w zakłopotanie.
Witam wszystkich bardzo serdecznie z coraz bardziej upalnego Dolnego Śląska
kathy
monet
emeryt
kathy
monet
emeryt
Ja tam jednak jestem uzależniona od TS.Byłam wieczorkiem na spacerze i na swoje nieszczęście przechodziłam obok kolektury i... jestem na szczęście tylko 3 zeta w plecy, bo miałam 1/5 z chybika oraz 2/4 z własnych pomysłów przez tę .... 22
medea76
ja jestem uzależniony od BMW 5
własnie za chwilę jadę kupić
pozdro
ja jestem uzależniony od BMW 5
własnie za chwilę jadę kupić
pozdro
JAK NADAŁEM CO INNEGO WYSZŁY 2 MOJE TRÓJKI-4,40,72 I 14,48,80 JAK PRZESZŁO MIESIAC KUŻWA DAWAŁEM TO NIE WYCHODZIŁO JASNA CHOLERA,A U BUKA HOKEJTRAFIONY MŚ 9-MECZY RABANE BIRMINGHAM ZREMISOWAŁO-A MIAŁO WYGRAC PSY JEDNE-OSTATNIO 5 KUPONÓW POD RZĄD 1 BŁĄD ***OLCA MOŻNA Z TYCH GIER DOSTAĆ