Wpisy 926 841 – 926 940
8 maja 2012 09:10 → 8 maja 2012 12:11, 100 wpisów
Witam wszystkich
Kathy >>> w temacie linku.
Ja widziałem już film o tym człowieku.WIELKIM człowieku.
I fakt jak się to wszystko ogarnie popatrzy na swoje żale i pretensje do Najwyższego i całego świata to mnie tylko przychodzi go głowy fragment z Mezzo:
"To błogostan. Pobłogosław Panie pobłogosław takie chwile ,kiedy każdy problem to błahostka"
Kathy >>> w temacie linku.
Ja widziałem już film o tym człowieku.WIELKIM człowieku.
I fakt jak się to wszystko ogarnie popatrzy na swoje żale i pretensje do Najwyższego i całego świata to mnie tylko przychodzi go głowy fragment z Mezzo:
"To błogostan. Pobłogosław Panie pobłogosław takie chwile ,kiedy każdy problem to błahostka"
rodzinny dom Sarah Connor..jest w miescie..Delmenhorst..
oddalonym 9 km. od Bremen..
oddalonym 9 km. od Bremen..
medea
Wczoraj w południe to mógłbym napisać że było rewelacyjnie
gdybym nie dowalił na każdym kuponie śpiochy 9 i 55.
miałem 5/7
4/6
5/4
wygrana coś około 50 pln.
Wczoraj w południe to mógłbym napisać że było rewelacyjnie
gdybym nie dowalił na każdym kuponie śpiochy 9 i 55.
miałem 5/7
4/6
5/4
wygrana coś około 50 pln.
Monet dziekuje za kwiatki..supcio mile..my kobitki..
uwielbiamy..kwiateczki..ha ha..
uwielbiamy..kwiateczki..ha ha..
Ma ktoś pomysł na dziś??? .... Ja mam tylko "wodogłowie"
"Gentelmeni"..ponoc wymarli..ale widze ze jest tu paru..
Super Panow..
Super Panow..
monet
Ale dzisiaj 22 może rzeczywiście paść oczywiście jak ją parzysty cwaniaczek 24 nie wykopie tuż przed wyjściem z bębna lub znowu nie wylezie 23 z koleżanką 21
Ale dzisiaj 22 może rzeczywiście paść oczywiście jak ją parzysty cwaniaczek 24 nie wykopie tuż przed wyjściem z bębna lub znowu nie wylezie 23 z koleżanką 21
monet za owe 50 zł bo sztuką jest wyjść na swoje czyt. odzyskać choć część za puste zakłady grając w MM
dostalam wiadomoscznajoma w pl. przewrocila sie..nikogo nie bylo..umarla.......jej syn..nie wytrzymal..
powiesil sie..prawie nad jej ..grobem.....................
powiesil sie..prawie nad jej ..grobem.....................
jeszcze too..
http://www.youtube.com/watch?v=sWQ4lvB7Tcs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sWQ4lvB7Tcs&feature=related
Monet......ja też widziałam wcześniej filmik z nim....jednak teraz ubrane to w piosenkę.......wydawało mi się, że bardziej pasuje żeby TU wkleić
czemu głupio?
tam jest jedno zdanie super:
Jeśli nie otrzymujesz cudu....stań się nim........
tam jest jedno zdanie super:
Jeśli nie otrzymujesz cudu....stań się nim........
Kaska
bardziej mi pasi, co napisałaś wcześniej -
... rzeczy, które wydają nam sie dramatem - po prostu stają się zwykłą niedogodnością
...
bardziej mi pasi, co napisałaś wcześniej -
... rzeczy, które wydają nam sie dramatem - po prostu stają się zwykłą niedogodnością
...
kathy
"głupio" bo łatwo popaść w patos lub ckliwość a przecież w tej historii nie o to autorom chodziło tylko o przekazanie czegoś
"głupio" bo łatwo popaść w patos lub ckliwość a przecież w tej historii nie o to autorom chodziło tylko o przekazanie czegoś
hejka wszystkim
i jak po wczorajszym losowaniu? ma sie kto czym pochwalić ?
lila....to nie jest Sekret...tylko krótka historia pewnego człowieka , zawarta w pieknej piosence
kriss...tu nie ma co płakać ,tylko rękawy podwinąć szare komórki uruchomić i coś wymyślić na 14
wysłałem na 14....zobaczymy
lila...to już przerabiałyśmy........wejdź w mój profil i zobacz, jak Ci sie nie chce cofać czatu....
medea.......pewnie, że nie o to chodziło........
Robal już przytoczył co wcześniej napisałam własnymi słowami jak ja to odbieram............
medea.......pewnie, że nie o to chodziło........
Robal już przytoczył co wcześniej napisałam własnymi słowami jak ja to odbieram............
A, nie angażując, za bardzo, szarych komórek ?
jakie znacie programy ? mogą być - największe - osiągnięcia,
tylko - bez linków - plissssssssssssssssss
jakie znacie programy ? mogą być - największe - osiągnięcia,
tylko - bez linków - plissssssssssssssssss
LottoCAD.
znam
lila
Robal
moderacja się skończyła ...i do kogo się teraz będziesz czepiał?
znam
lila
Robal
moderacja się skończyła ...i do kogo się teraz będziesz czepiał?
wyslalem dwa zakłady 8/8 i mini lotto
dziś wpadnie 21,45
Kaska
kluczowe jest słowo - "czepiał", czy ja się komuś niemerytorycznie rzuciłem do gardła, wysysałem krew z musku ?
kluczowe jest słowo - "czepiał", czy ja się komuś niemerytorycznie rzuciłem do gardła, wysysałem krew z musku ?
Monet
hydepark - jak pamiętam, był od jakiegoś czasu wyłączony z moderacji, a ...
... a - powiedzmy sobie szczerze - f.u.n.k.c.j.a nie każdemu dobrze służy / a to odbije sodówka, a to wylezie ...
powiedzmy, że słoma .... /
hydepark - jak pamiętam, był od jakiegoś czasu wyłączony z moderacji, a ...
... a - powiedzmy sobie szczerze - f.u.n.k.c.j.a nie każdemu dobrze służy / a to odbije sodówka, a to wylezie ...
powiedzmy, że słoma .... /
I przyczepił się słowa "czepiał".
Zmieniam "czepiał " na "konstruktywnie zwracał uwagę na powstałe nieprawidłowości".
Lepiej?
Zmieniam "czepiał " na "konstruktywnie zwracał uwagę na powstałe nieprawidłowości".
Lepiej?
Kaska
na multiego - nie pękam - najwyżej podmienią
w Jokerze - też może być bez pękania - a niech ktoś ma wszystkie takie same - powodzenia
ciut, troszkę inaczej, w tych grach z określoną wpływem i ilością trafień kwotą na wygrane
na multiego - nie pękam - najwyżej podmienią
w Jokerze - też może być bez pękania - a niech ktoś ma wszystkie takie same - powodzenia
ciut, troszkę inaczej, w tych grach z określoną wpływem i ilością trafień kwotą na wygrane
Kaska
sądzisz - robalotrójkami ich rozwalamy ?
Nie, no akurat ja - za mało mam sukcesów w typowaniu - i tu pełna powaga
Widziałem też takie: "nie dzielę się informacjami o sposobach typowania" - i zdębiałem - ów "sposób" doprowadzi do takiego samego zestawu ? na pewno ? Przy takich ilościach wszystkich możliwości ?
sądzisz - robalotrójkami ich rozwalamy ?
Nie, no akurat ja - za mało mam sukcesów w typowaniu - i tu pełna powaga
Widziałem też takie: "nie dzielę się informacjami o sposobach typowania" - i zdębiałem - ów "sposób" doprowadzi do takiego samego zestawu ? na pewno ? Przy takich ilościach wszystkich możliwości ?
lila
zwróć uwagę - godzina 00:41 - i zwrócenie się do użytkowników - nie wiem, czy ktoś był - "śpiochy" - że mistrzem miszcz to wiadomo, ale dobra jest też koleżanka - jola
zwróć uwagę - godzina 00:41 - i zwrócenie się do użytkowników - nie wiem, czy ktoś był - "śpiochy" - że mistrzem miszcz to wiadomo, ale dobra jest też koleżanka - jola
hihihi..... robalotrójki....chyba wolę robaloósemki....
garnki w dłoń znaczy na głowy.....
garnki w dłoń znaczy na głowy.....
już normalnie se tam lece tak szybko że,ho ho i jeszcze raz hona kija mi program.Jak mam wygrać to i bez niego
lila
Dlatego pytałem - jakie znacie - a przecież jest tego też
d a r m o w e g o , jak i multipairs - trochę
Dlatego pytałem - jakie znacie - a przecież jest tego też
d a r m o w e g o , jak i multipairs - trochę
lila.... wygraj programik z wehikułu czasu ....zatypujesz i wygrasz z ch/t
lila
a bo to jedna złotajola w necie ?
Kaska
opcjonalność "wehikuł" nie na każdym sysopie działa
a bo to jedna złotajola w necie ?
Kaska
opcjonalność "wehikuł" nie na każdym sysopie działa
Kaska
ja też garnek, a mam taki z jebutnym denkiem - bezpieczny -
podpowiedz - do pomidorwowej ogórki, czy tomaty ?
ja też garnek, a mam taki z jebutnym denkiem - bezpieczny -
podpowiedz - do pomidorwowej ogórki, czy tomaty ?